FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Dobar salifu. 2-0 veseli, sjajna asistencija Alispahića
Eh, evo jednog od mojih najdrazih igraca. Poceraj, Veselii
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Moradoh sletiti u podrum reko zapucaće
@bojamora aj vidjećemo večeras šta raja kaže
@bojamora aj vidjećemo večeras šta raja kaže
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:POLUDI ZAIMERaonffa je napisao/la:Osimee vakat je za Zaima!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Joj Zaima sta je pokuso
ne mogu ni pokusati objasniti
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Svaka mu je takva, teska za objasniti 
Baš. Hahahaah.
Ko je momak 31 broj, ušao na stopera, kakav igrač
Ko je momak 31 broj, ušao na stopera, kakav igrač
Ajjjjjjjjj je li to stoper neki, nesto

3-0 Sadikovic, vrhunski gol.
Kraj
@irfo ko je taj sto je usao da igra stopera? 31 broj cini mi se rece Admir
Nije mi poznat, mozda je junior nekiLjoZee je napisao/la:@irfo ko je taj sto je usao da igra stopera? 31 broj cini mi se rece Admir
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Po ovim portalima trebao bi to biti Drina, a cini mi se da se to prezime spominjalo u juniorima nasim.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Da je srece, bilo bi 7-0. Realizacija je ponovo prelosa. Alispahic odlican, Veseli odlican. Stana super na LB. Mule agilan na RW, samo je pelja u nedogled. Garavi je zanimljiv skroz, ima osjecaja za zadnjeg veznog, ali mu fali brat bratu 6-7 kila.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Al je uhvati Dado na kraju...
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Jesi li bio?mirgerr je napisao/la:Al je uhvati Dado na kraju...
De nam i ti svoj kratki osvrt ako jesi
Ma Krpic ne moze igrati protiv Slavije. Ja ne znam kako on moze biti najboljo strijelac lige, tobeyarabi..
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Ma sta da ti kazem, ok je bilo.LjoZee je napisao/la:Jesi li bio?mirgerr je napisao/la:Al je uhvati Dado na kraju...
De nam i ti svoj kratki osvrt ako jesi
Fino su se istrcali, Subasic je fino igrao u prvom. Finu je asistenciju imao za Krpu. Salifu nako, ni tamo ni vamo. Nekoliko puta su ga oni iz Slavije bas budalom napravili, al ovo mi je prvi put da ga ikako gledam, pa ne bih o njemu donosio neke zakljucke.
U drugom smo igrali bolje. Veseli ubjedljivo najbolji, u svim akcijama je ucestvovao. Igra momak bas dobro. Eto i lijep je gol dao, ali je Mesa tu odradio vecinu posla.
Korneri su grozni, leti lopta po 5min na drugu stativu, pa je onaj vraca u sredinu i tako. A onda su izveli brzo korner i poslije dobrog ubacaja Stane, Dado uhvati strasan volej.
To je to manje vise. Fina atmosfera, dosta djecice. Sve u svemu lijepo.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
@Osim13 moj igrac je jaci od tvog, fino ovo procitajmirgerr je napisao/la:Ma sta da ti kazem, ok je bilo.LjoZee je napisao/la:Jesi li bio?mirgerr je napisao/la:Al je uhvati Dado na kraju...
De nam i ti svoj kratki osvrt ako jesi![]()
Fino su se istrcali, Subasic je fino igrao u prvom. Finu je asistenciju imao za Krpu. Salifu nako, ni tamo ni vamo. Nekoliko puta su ga oni iz Slavije bas budalom napravili, al ovo mi je prvi put da ga ikako gledam, pa ne bih o njemu donosio neke zakljucke.
U drugom smo igrali bolje. Veseli ubjedljivo najbolji, u svim akcijama je ucestvovao. Igra momak bas dobro. Eto i lijep je gol dao, ali je Mesa tu odradio vecinu posla.
Korneri su grozni, leti lopta po 5min na drugu stativu, pa je onaj vraca u sredinu i tako. A onda su izveli brzo korner i poslije dobrog ubacaja Stane, Dado uhvati strasan volej.
To je to manje vise. Fina atmosfera, dosta djecice. Sve u svemu lijepo.
Hvala ti puno na osvrtu
Ma da se razumijemo, taman i da je Salifu elektricar dole u Gani ja bih ga ostavio kod nas. Neka crnaca, odmah ekipa zajebanije izgleda.
Spamm
Spamm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.