MortemHz je napisao/la:Dušan Hodžić bi mogao u Radnik da se vrati.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Stručni štab i igrači jesenjeg prvaka s Koševa od jučer su i zvanično na zimskom odmoru. Prvenstvo BiH, podsjetimo, nastavlja se 23. februara 2019. godine.
Zimske pripreme
Prva prozivka u novoj godini zakazana je za 13. januar, s tim što su svi prvotimci dobili programe za individualni rad u danima odmora - saznajemo u sarajevskoj Titovoj 38b.
- U narednim danima bit će poznato na kojim destinacijama ćemo obaviti pripreme za drugi dio sezone...
Prije odlaska na zasluženi odmor skoro svi prvotimci i članovi stručnog štaba su vakcinisani protiv gripe. Nisu vakcinisani samo igrači koji su prehlađeni, odnosno koji već sada kišu, sline i slično, jer u takvom stanju ne mogu dobiti vakcinu protiv gripe.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Nekada je bolje da nista ne napisuu 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- ElCartel11
- Kontakt:
Zna li neko od upucenijih, da li je Hodzic medju onima sto imaju veliku platu? Da je u rangu sa Radovcem i srednjim prstom Pavlovicem?
Kad bi se otarasili te 3 ja mislim, da ostanemo rastereceni za jednog pravog kapitalca ili u najmanju ruku za 2 igraca ranga Rahmana.
Kad bi se otarasili te 3 ja mislim, da ostanemo rastereceni za jednog pravog kapitalca ili u najmanju ruku za 2 igraca ranga Rahmana.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
ima finu platu, ne kao Radovac koji je imao veću svaku godinu ugovora(tako mu napravljen da bi ga kao što prije prodali), ili Pavlović, neka srednja, Bekić ima malo veću npr. kod Duleta je fol što ima još 2 godine ugovoraElCartel11 je napisao/la:Zna li neko od upucenijih, da li je Hodzic medju onima sto imaju veliku platu? Da je u rangu sa Radovcem i srednjim prstom Pavlovicem?
oslobodit će se fina cifra sigurno , za jednog dobrog igrača i možda koje produženje sa par juniora
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne znači ti to previše kada mu moraš dati određen dio novca samo da ode iz kluba.Denchi je napisao/la:ima finu platu, ne kao Radovac koji je imao veću svaku godinu ugovora(tako mu napravljen da bi ga kao što prije prodali), ili Pavlović, neka srednja, Bekić ima malo veću npr. kod Duleta je fol što ima još 2 godine ugovoraElCartel11 je napisao/la:Zna li neko od upucenijih, da li je Hodzic medju onima sto imaju veliku platu? Da je u rangu sa Radovcem i srednjim prstom Pavlovicem?
Kad bi se otarasili te 3 ja mislim, da ostanemo rastereceni za jednog pravog kapitalca ili u najmanju ruku za 2 igraca ranga Rahmana.![]()
![]()
oslobodit će se fina cifra sigurno , za jednog dobrog igrača i možda koje produženje sa par juniora
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Radovcu ne dajemo, Pavloviću možda malo nešto jer pola godine ima još samo, a za Duleta moramo vidjeti hoće li to biti raskid ili posudba ili šta?MortemHz je napisao/la: Ne znači ti to previše kada mu moraš dati određen dio novca samo da ode iz kluba.
i bez Duleta će se osloboditi fin iznos...
-
belosevic28
- Kontakt:
Mene raduje ovaj rad u tisini. Nema mahalskih, nema da na forumu osvane ime pojacanja a on bude predstavljen za 2-3 dana... Super mi je to, i to je dokaz ozbiljnosti. Navijaci k'o navijaci nagadjaju, mastaju, dovode i prodaju...ja prvi ali za to nam i sluzi forum da razmijenimo misljenja pa i o tome koga bi doveli koga prodali itd.
Vjerujem da Hadzic i ostali ne miruju da se sklapaju kockice za narednu polusezonu. Samo ne talasati i ne mijenjati previse. Ukazala nam se dobra sansa, imamo dobru ''startnu poziciju''. Sve mirise na dobro i tako ce aBd i da bude.
Vjerujem da Hadzic i ostali ne miruju da se sklapaju kockice za narednu polusezonu. Samo ne talasati i ne mijenjati previse. Ukazala nam se dobra sansa, imamo dobru ''startnu poziciju''. Sve mirise na dobro i tako ce aBd i da bude.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nego, @beli, treba li klupirati i Adukora, ako ne želi da produži ugovor 
Malo me nostalgija hvata za vremenima insajdera, Bugara, Brazilaca
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
-
belosevic28
- Kontakt:
Jok. Na trEbine ga kuknjavaMokes je napisao/la:Nego, @beli, treba li klupirati i Adukora, ako ne želi da produži ugovor
Meni fali da se svaki prelazni rok dovodi Ordagic, Stojcev, Komazec...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mislim da raskid ugovora za sobom povlaci i neku otpremninu.Svi oni to zele(prekobrojni i lezihljebovici) , FKS im je i bio ta opcija.Drugo ,sto je jako bitno nema sumnje ,da se neko u Upravi okoristio od tog raskida putem menadzera. Svidja mi se nova politika kluba, ali moraju u buducnosti smanjiti ove lose opcije lezihljebovica.Placati po ucinku , odnosno minutama na terenu.ElCartel11 je napisao/la:Zna li neko od upucenijih, da li je Hodzic medju onima sto imaju veliku platu? Da je u rangu sa Radovcem i srednjim prstom Pavlovicem?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Ilijevski je zagovarao takav sistem , plata plus ucinak na terenu , ovdje su ga optuzili da ne razumije nogomet ...Samozdravlje je napisao/la:Mislim da raskid ugovora za sobom povlaci i neku otpremninu.Svi oni to zele(prekobrojni i lezihljebovici) , FKS im je i bio ta opcija.Drugo ,sto je jako bitno nema sumnje ,da se neko u Upravi okoristio od tog raskida putem menadzera. Svidja mi se nova politika kluba, ali moraju u buducnosti smanjiti ove lose opcije lezihljebovica.Placati po ucinku , odnosno minutama na terenu.ElCartel11 je napisao/la:Zna li neko od upucenijih, da li je Hodzic medju onima sto imaju veliku platu? Da je u rangu sa Radovcem i srednjim prstom Pavlovicem?
-
belosevic28
- Kontakt:
Joj kad bi nekim cudom mogli dovesti Duljevica na posudbu, kako bi nam legao u pohodu na titulu... Pusti snovi jbg.
Čitluk > Antalija > Butmir
- slusajmater
- Kontakt:
Postoje ljudi koji bi (za 5-10 milja) ove lezihljebovice vrlo brzo ubjedili da raskinu ugovore na svoju stetu, ali nazalost nas klub vode zene i to se nikad nece desiti. Nego suti i trpi jbg.Samozdravlje je napisao/la:Mislim da raskid ugovora za sobom povlaci i neku otpremninu.Svi oni to zele(prekobrojni i lezihljebovici) , FKS im je i bio ta opcija.Drugo ,sto je jako bitno nema sumnje ,da se neko u Upravi okoristio od tog raskida putem menadzera. Svidja mi se nova politika kluba, ali moraju u buducnosti smanjiti ove lose opcije lezihljebovica.Placati po ucinku , odnosno minutama na terenu.ElCartel11 je napisao/la:Zna li neko od upucenijih, da li je Hodzic medju onima sto imaju veliku platu? Da je u rangu sa Radovcem i srednjim prstom Pavlovicem?
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nema teoretske šanse, ali bi bilo dobro u picku materinu. Lik je sam nosio onu ekipu, mogu misliti sad kakav bi bio uz ove igrače.belosevic28 je napisao/la:Joj kad bi nekim cudom mogli dovesti Duljevica na posudbu, kako bi nam legao u pohodu na titulu... Pusti snovi jbg.
Stanojević - Crepulja
Tatar - Velkoski - Duljević
Ahmetović
Sine dragi, pa ubili bi hljeb u svima..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
belosevic28
- Kontakt:
To ti pricam Alfrede. Jbk kako ono kazu "Mastati je besplatno" haha
- ThrillerHz
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Yebite me ja svaku noc sklapam nove formacije i opcije hahah
Kovacevic
Sabanovic Mujakic Mihojevic Pidro
Adukor Stanojevic
Tatar Velkoski Duljevic
Ahmetovic
HOOOOOOOT !
Kovacevic
Sabanovic Mujakic Mihojevic Pidro
Adukor Stanojevic
Tatar Velkoski Duljevic
Ahmetovic
HOOOOOOOT !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fino ćemo zaraditi na njima. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.