Ne treba biti sokiran njihovom gluposcu.Zaradit cemo mi dosta od toga,tako da ne vidim problemZeljo92 je napisao/la:Sta sam vam reko, ide prica da se uprava treba otjerat ako dopuste pitarima![]()
, sve i da uniste stadion to ce se uredno naplatiti, nisu valjda tolko glupi da stete svom klubu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ma u principu mi svejedno, koliko bi volio da ne igraju na Grbavici zbog svih bljuvotina koje su izgovorili na račun tog stadiona, samog čina destrukcije tog stadiona u zadnjih par derbija na Grbavici, pa da im ono poželiš 'mrš u Zenicu', sa druge strane ne bi mi bilo ni mrsko, nek' jedu muda što moraju igrati na Grbavici koju su do jučer pljuvali.
Šta ja znam, nemam neki jasan stav u vezi toga zaista.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Bolje prodat Dženu ako je već do para

Raonffa je napisao/la:Ma u principu mi svejedno, koliko bi volio da ne igraju na Grbavici zbog svih bljuvotina koje su izgovorili na račun tog stadiona, samog čina destrukcije tog stadiona u zadnjih par derbija na Grbavici, pa da im ono poželiš 'mrš u Zenicu', sa druge strane ne bi mi bilo ni mrsko, nek' jedu muda što moraju igrati na Grbavici koju su do jučer pljuvali.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- grbavicka1921
- Kontakt:
Plati pa igraj, što oštetiš ili uništiš...opet plati da se napravi kao što je i bilo.
Imaju Vijetnamca kapitalistu pa nek' plati.
Samo bi im ja zabiberio cifru da bi morali na kraju u Zenicu otići.
Poslije bljovotina upućenih zbog obnove stadiona, epiteta i sl. ma o.d.j.e.b.a.u.s, čast izuzecima, ne možeš ih posmatrati kao masu.
Imaju Vijetnamca kapitalistu pa nek' plati.
Samo bi im ja zabiberio cifru da bi morali na kraju u Zenicu otići.
Poslije bljovotina upućenih zbog obnove stadiona, epiteta i sl. ma o.d.j.e.b.a.u.s, čast izuzecima, ne možeš ih posmatrati kao masu.
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- desnibocni
- Kontakt:
Kakvi su to ****.ri, to je cudo jedno. Neka nama pitarcica, da ih nema tesko da bi ih ovakve neko mogao izmisliti.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ
100%,da ih nema,kome bi se smijali,hahahahahaha,jedino onom što kuje ibrike i teorije zavjere hahahahahadesnibocni je napisao/la:Kakvi su to ****.ri, to je cudo jedno. Neka nama pitarcica, da ih nema tesko da bi ih ovakve neko mogao izmisliti.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
ja onu njihovu stoku poslije ljeta 2016 ne želim nikad više vidjeti na grbavici, dabogda nikad više ne kročili ni blizu nam stadiona, ali da sam ja njihova uprava uvijek bi radije igrao u svome gradu nego 75 kilometara izvan njega. zbog organizacije i zbog navijača.
osim toga, da im je prvi put ajde de, ali igrali su već tako da nema dobrog razloga da idu u zenicu. OK, osim navedena dva, da oni ne vole grbavicu i da ih mi ne želimo ni bilizu grbavice!
a sad dosta pitara na ovoj temi, nisu ničim zaslužili ni da ih spominjemo
osim toga, da im je prvi put ajde de, ali igrali su već tako da nema dobrog razloga da idu u zenicu. OK, osim navedena dva, da oni ne vole grbavicu i da ih mi ne želimo ni bilizu grbavice!
a sad dosta pitara na ovoj temi, nisu ničim zaslužili ni da ih spominjemo
Treba kone uputiti da se ne obraćaju FKŽ nego Irfi i Virti, stadion je u biti njihov, poklopili ga na zadnjoj skupštini 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
KhmRaonffa je napisao/la:Treba kone uputiti da se ne obraćaju FKŽ nego Irfi i Virti, stadion je u biti njihov, poklopili ga na zadnjoj skupštini
Tvoj je samo pomocni Osime. Ovim glavnim drugi upravljaju. Priznaj to sebi bit ce ti lakse. 
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Dobro, izvinjavam se, možete se obratiti i Osimu al' ne Amaru, i on je dio tala sa ovom dvojicom gore navedenih razbojnikaOsim13 je napisao/la:KhmRaonffa je napisao/la:Treba kone uputiti da se ne obraćaju FKŽ nego Irfi i Virti, stadion je u biti njihov, poklopili ga na zadnjoj skupštini
@LjoZeeRaonffa je napisao/la:Dobro, izvinjavam se, možete se obratiti i Osimu al' ne Amaru, i on je dio tala sa ovom dvojicom gore navedenih razbojnikaOsim13 je napisao/la:KhmRaonffa je napisao/la:Treba kone uputiti da se ne obraćaju FKŽ nego Irfi i Virti, stadion je u biti njihov, poklopili ga na zadnjoj skupštini
Sad će Bingo, eto bagera
Mogu dobiti fin broj kuraca da glabaju, na Grbavici nece igrati
Zamisljam ih sad kako kmece ko kad omaleni pripadnici romske nacionalne manjine kruze oko stolova. Imas pola marke?
Osjeti miris zeljezare pitarski beskucnice
Zamisljam ih sad kako kmece ko kad omaleni pripadnici romske nacionalne manjine kruze oko stolova. Imas pola marke?
Osjeti miris zeljezare pitarski beskucnice
Cuva Bog Zelju svog!
Da su normalne komsije, pa haj' i izaci im u susret. Ali nakon onog demoliranja stadiona, ponosnog vjesanja pocupanih stolica na ogradu, cobanskog arlaukanja o paljenju Grbavice i na kraju ismijavanje naseg truda u izgradnji stadiona... dat' im k**** nek' ga zataknu izmedju usiju!
Neke se stvari ne mogu platiti novcem! Hakalatown place za njima, neka ih tamo.
Neke se stvari ne mogu platiti novcem! Hakalatown place za njima, neka ih tamo.
Pa eno kažu da bi došli da čupaju stolice
još se ponose tim izjavama 
Al dosta o tome ba, nebitni su, eno im Zenica doviđenja ba.
Al dosta o tome ba, nebitni su, eno im Zenica doviđenja ba.
Nosi **** sto dalje od Grbavice
Pjesma za hakale: Nasa **** vama teku zagadise grad i rijeku smrdis zenico
Konacno pravi kontekst pjesme
Pjesma za hakale: Nasa **** vama teku zagadise grad i rijeku smrdis zenico
Konacno pravi kontekst pjesme
Cuva Bog Zelju svog!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.