Juventus FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
ali scena: 60 sekundi nakon primljenog drugog gola (iz kontre koja je nastala dok su naša dvojica izvodili korner) i novi korner...i chico trči uzima loptu stavlja na korner (gubiš 0-2 kući) i onda se čeka crknuti kenan da dođe sa druge strane, i onda stoje dvojica, i onda chico odlazi od zastavice i kenan izvodi korner...izgubili minut, ništa nismo naučili na grešci 60 sekundi prije tog kornera....
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ja u svoj toj prici uopste ne krivim igrace...ja krivim trenera, upravu, transfere..
Evo pogledajte Davida recimo...taman covjek nesto napravi na terenu, koliko toliko neku formu nadje...stavi ga na klupu...
Cambiaso, koji je paglu, nikakvu formu nema, igra...
Opendi daje priliku na kapaljku...kako ce doci u formu, pouzdanje..
Zhegrovu je vec ubio..
Ko igra u prvom timu?? Ko su rezerve??
Kod nas te stvari ne postoje...zasto??
Pa samo radi trenera....ko bi drugi tu trebao preuzeti odgovornost??
Ko treba preuzeti odgovornost sto svaku utakmicu igramo sa drugim sastavom, drugim izmisljenim pozicijama igracima...itd
Allegri je izmisljao, Motta je izmisljao, Tudor je izmisljao, evo i Spala izmislja...kada je to ispalo dobro?? Kada ce se znati ko sta igra?? Kada ce se znati koga treba odmoriti i ko to treba da uradi?
Izvinite molim vas...svi ovi nabrrojani su poceli sezone poprilicno dobro, i onda su poceli mijenjati, pametovati, komplikovati....i to je to, kraj price..
Kada vidim kako izvodimo kornere, samo izbacimo jednog igraca onako bez veze, tacno bi se isjekao...imali stotine kornera, i napravili NISTA...pa kada to treba prekinuti???
Doveli smo Bogu, i na kraju ce imati istu sudbinu kao desni bekovi, kao Zhegrova, David, Openda...ne mogu prihvatiti da niko od njih nista ne zna...
Treba neka konstantnost u timu, nesto da se zna...na sve njih treba racunati....
Kod nas sve naopako...cim igrac malo udje u formu, klupisemo ga...odigra dvije/tri utakmice kako spada, klupa poslije toga...
Nema klupe, taj igrac pocinje utakmicu, pa ga odmaras tako sto ga izvedes u 60 minuti, ako je krepao na terenu, pa ga odmoris protiv losijeg protivnika ako bas moras...ali njegovo mjesto je u prvih 11.
Mario nije odigrao jednu cijelu utakmicu za Juve...a igrao na 4 razlicite pozicije...
Boga igrao 4 utakmice, 60ak minuta..
Openda odigrao 90 protiv Monaca...lik kako je dosao u Juventus odigrao 30ak utakmica...jednu od 90 minuta..
Zhegrova odigrao tri utakmice po 45'...sve ostalo bilo na kapaljku...mentalno je ubijen...u redu, znam da je imao problema...ali, racuna li se na njega u rotaciji? Mi ocekujemo od njega neke fantazije za njegovih 10/17/22 minute na terenu...
Cabal isto kao Zhegrova, mentalno ubijen...niti jedne utakmice od 90' nema..imao dvije od po 75', sve ostalo ispod 45...
Ne moze se ovako napraviti konstantnost, forma, uigranost..
Vratite mi Pirla, pa neka se uci, dok ne nauci....nemam nista protiv...
Otjerati Elkanna pod hitno...

Evo pogledajte Davida recimo...taman covjek nesto napravi na terenu, koliko toliko neku formu nadje...stavi ga na klupu...
Cambiaso, koji je paglu, nikakvu formu nema, igra...
Opendi daje priliku na kapaljku...kako ce doci u formu, pouzdanje..
Zhegrovu je vec ubio..
Ko igra u prvom timu?? Ko su rezerve??
Kod nas te stvari ne postoje...zasto??
Pa samo radi trenera....ko bi drugi tu trebao preuzeti odgovornost??
Ko treba preuzeti odgovornost sto svaku utakmicu igramo sa drugim sastavom, drugim izmisljenim pozicijama igracima...itd
Allegri je izmisljao, Motta je izmisljao, Tudor je izmisljao, evo i Spala izmislja...kada je to ispalo dobro?? Kada ce se znati ko sta igra?? Kada ce se znati koga treba odmoriti i ko to treba da uradi?
Izvinite molim vas...svi ovi nabrrojani su poceli sezone poprilicno dobro, i onda su poceli mijenjati, pametovati, komplikovati....i to je to, kraj price..
Kada vidim kako izvodimo kornere, samo izbacimo jednog igraca onako bez veze, tacno bi se isjekao...imali stotine kornera, i napravili NISTA...pa kada to treba prekinuti???
Doveli smo Bogu, i na kraju ce imati istu sudbinu kao desni bekovi, kao Zhegrova, David, Openda...ne mogu prihvatiti da niko od njih nista ne zna...
Treba neka konstantnost u timu, nesto da se zna...na sve njih treba racunati....
Kod nas sve naopako...cim igrac malo udje u formu, klupisemo ga...odigra dvije/tri utakmice kako spada, klupa poslije toga...
Nema klupe, taj igrac pocinje utakmicu, pa ga odmaras tako sto ga izvedes u 60 minuti, ako je krepao na terenu, pa ga odmoris protiv losijeg protivnika ako bas moras...ali njegovo mjesto je u prvih 11.
Mario nije odigrao jednu cijelu utakmicu za Juve...a igrao na 4 razlicite pozicije...
Boga igrao 4 utakmice, 60ak minuta..
Openda odigrao 90 protiv Monaca...lik kako je dosao u Juventus odigrao 30ak utakmica...jednu od 90 minuta..
Zhegrova odigrao tri utakmice po 45'...sve ostalo bilo na kapaljku...mentalno je ubijen...u redu, znam da je imao problema...ali, racuna li se na njega u rotaciji? Mi ocekujemo od njega neke fantazije za njegovih 10/17/22 minute na terenu...
Cabal isto kao Zhegrova, mentalno ubijen...niti jedne utakmice od 90' nema..imao dvije od po 75', sve ostalo ispod 45...
Ne moze se ovako napraviti konstantnost, forma, uigranost..
Vratite mi Pirla, pa neka se uci, dok ne nauci....nemam nista protiv...
Otjerati Elkanna pod hitno...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sudije nas zaklale proiv Lacija i Intera i sada ti za vratom dišu Komo i Atalanta, a Napoli i Roma na plus 4.
Ja još ne mogu da vjerujem da je izveo 3-4-2-1 sa Kopom na štoperu protiv Koma i još mi je gore da je sve najbolje igrače igrao.
Pa sada imaš situaciju da će Kenan možda propustiti Galatu i Romu, a Lokateli propušta Romu zbog kartona.
Pa će zbog toga opet izmišljati formacije i pozicije igračima.
Ja još ne mogu da vjerujem da je izveo 3-4-2-1 sa Kopom na štoperu protiv Koma i još mi je gore da je sve najbolje igrače igrao.
Pa sada imaš situaciju da će Kenan možda propustiti Galatu i Romu, a Lokateli propušta Romu zbog kartona.
Pa će zbog toga opet izmišljati formacije i pozicije igračima.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.