Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nekome smeta uspjesna Sloboda i to je to. Mozda su neki pomislili da se "omaklo" par pobjeda Slobodi na pocetku sezone, ali da igraju ozbiljan fudbal potvrdjuje i tabela.
Inace Sloboda nije klub za koji navijam, ali Fukarama porucujem da ne odustaju od svog kluba i da ne dopuste imbecilima da uniste ovaj klub koji je dao mnoga velika fudbalska imena u nasoj drzavi.
Inace Sloboda nije klub za koji navijam, ali Fukarama porucujem da ne odustaju od svog kluba i da ne dopuste imbecilima da uniste ovaj klub koji je dao mnoga velika fudbalska imena u nasoj drzavi.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Gdje su mi @solinas i @staragarda ba, **** ove.. Ovih mi je čak i žao jer su koliko toliko uživali u rezultatima svog kluba 
Solinaaaaaaašeee, Sarajevo imaa Tanaa, mi Hodžurdu i Diattuuu, kogaaaa Slobodaaa k urac ti j ebeem
Solinaaaaaaašeee, Sarajevo imaa Tanaa, mi Hodžurdu i Diattuuu, kogaaaa Slobodaaa k urac ti j ebeem
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- SamoTravnik
- Kontakt:
Pastrmka registruj se, sad il' nikad. 
Tu je on odavno. Samo se krije.SamoTravnik je napisao/la:Pastrmka registruj se, sad il' nikad.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- Osttribine
- Kontakt:
Potpisujem od rijeci do rijeciFaraonTM je napisao/la:Šteta zbog projekta koji je mogao pokazati da ambiciozan i bogat čovjek može raditi prave stvari u ovoj državi, ali eto na kraju raznorazni likovi kojima ne odgovara da je sve idealno otjeraše još jednog od spasioca BH nogometa. Danas je to bilo u Tuzli, prekosutra će u Zenici, zakosutra u Mostaru, Sarajevu, apsolutno nebitno koji grad "džaba svi smo isti svi smo ista ****".
A sada da se dotaknem navijača Slobode, velika veličina njih je bila mnogo mnogo qurčevita zadnjih pola godine, umislili su da su drugi najbolji klub u BiH, do početka druge polusezone garantujem da bi po priči i Sarajevo prešišali. Sistemsko omalovažavanje Veleža i Želje kao klubova i svih njihovih uspjeha tokom cijele historije oba kluba. Stavljanje u isti koš sa nama nakon 2,3 mjeseca dobrih dešavanja u Slobodi, dosta je to smiješno izgledalo. Barem meni kao navijaču Želje.
Na kraju bi ona "Ko visoko leti nisko pada". Nadam se da će sada dosta zrelije i realnije razmišljati. Mada ja bih iskreno volio da ovo za Azmira nije istina, ovo je jednostavno loša vijest za svakog poštenog i normalnog radnika i ljubitelja Premijer lige i našeg fudbala općenito.
Ali fkt steta za nas sport uopste, sve vise sportskih kolektiva propada, ispada i sta vec sve ne, i nadje se neko ko je spreman od nule poceti, ali dzaba vise je onih kojima je stalo da sport u BiH ne postoji nikako izgleda.
-
perodeformero
- Kontakt:
[/quote]
Bravo, evo banana.
[/quote]
Nema problema, samo ti lagano na sami zapecak pa tamo te folove prosipaj. Povratak na dno
Bravo, evo banana.
Nema problema, samo ti lagano na sami zapecak pa tamo te folove prosipaj. Povratak na dno
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sad ce on izletit hahaha
Sarajevo Tana, vi Hodzurdu i Diattu, a mi nemamo Hodzurdu i Diattu. Opet mislim da smo bolji od vas u ovom poredjenjuAjzea je napisao/la:Gdje su mi @solinas i @staragarda ba, **** ove.. Ovih mi je čak i žao jer su koliko toliko uživali u rezultatima svog kluba
Nad tobom sunce najljepše sja
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
A u suštini zanima me da li će odlazak Husića baš toliko poremetiti Slobodu. Evo konkretno razumijem da neće biti ulaganja i projekta "Europska Sloboda" al' šta mislite da li mogu izboriti Europu ove sezone?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Slana garda na aparatima, al bukvalno, ako amer dignee sidro odoše slani u sto kur.aca, zao mi je fakat, samo se pitam kad ce prekipiti ovom apotekaru u Doboju
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
AZMIR, naucite vise, misa mu... 
Čuj Amer.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Koja panika jbt, a već za par dana ide tekst da čovjek ipak ostaje. Vrši pritisak na vlast u Tz i to je to. Vidi da na finjaka nema nista
Rano se radujete dusmani,vrlo rano.al Bez zajebancije.
Da vam ne polehne,sto bi se reklo
Da vam ne polehne,sto bi se reklo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Da odgovorim nekima sto se ocito prave glupi, ili mozda to jesu jbg. Sloboda je godinama bila u sranju isto kao Velez kojeg spominjete, ko je nama ikad dao podrsku? (Osim Zenicana) Sto vise neki su se cak spustili toliko nisko da su nas prodali nekoj Gabeli i nekom Trebinju.(Nemojte mi sad pricat imali ste citavu sezonu da se izborite bla bla, imali smo DA i znamo to, svjesni smo svega al isto tako ste i vi imali sansu da birate izmedju Goska, Leotara i Slobode.Klasicna ona ko ce koga nego svoj svoga
) Sad kad smo se konacno digli na noge i uspjeli u necemu sto je vecina nas samo sanjala, normalno je da ce bit onih koji ce se nasladjivat tj. vracat zub za zub(Tako ovdje sve funkcionise, zar ne ?). Ovo sto se desilo je udar na citav BiH nogomet i svakog onog ko zaista voli i cijeni fudbal u nasoj drzavi a po svemu sudeci malo nas je. Jucer je to bilo Sarajevo, danas trebala bit Sloboda, sutra ko zna... ali ne, bitno je da su opet pobijedili grobari ove drzave i ljudi koji samo gledaju svoju guzicu. Zalosno je sta nam rade, svima! Sto je najgore, svi to vide, svi cuju ali niko ne **** ni 5% ha bio to sport ili politika. Svi ste navikli zivjet onako kako vam drugi kazu da je ispravno i dok je god tako ovdje nece bit napretka nit ce ikad biti bolje. Ovaj narod je jednostavno glup, a ovo sve zacaran krug, smijat ce se tudjoj nesreci, docekat ces svoju pa ce oni tebi (zasto bih pomogao nekom, **** to). Sve dok je tako i dok ne budemo imali respekt jedni prema drugima necemo mrdnut s mjesta, vrtit cemo se u krug a ovi grobari ce profitirat od naseg mukom stecenog novca. Zato nastavite, nasladjujte se, sutra cemo mi vama, pa ce doc neko treci. Budite mi pozdravljeni i ostanite ovce, navikli ste.
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 23 nov 2015, 22:25, ukupno mijenjano 5 puta.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Mislim da je steta golema, ovaj tip je bio dobar ne samo za tuzlake nego za plBiH. Isto tako ako i ode barem ste se vratili u prvu ligu i ove godine necete ispasti.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
ode azmir nije keksa probao
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma bitno je da imamo kvorum za ispadanje. Tri ekipe iz Federacije, tri iz RS-a 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Možda vam niko nije davao podršku al' Boga mi niko vas nije blatio na sva zvona. Bilo je rivalstvo kao danas između Želje i Čelika, od utakmice do utakmice se tu i tamo malo prepucavamo i to je to. Vi kada ste se digli tada ste se i osilili i eto na vašu i u nekim segmentima sveukupno našu žalost ispuhali veoma brzo. Što se tiče te x puta prežvakane teme fakat al' fakat nije fazon blatiti Želju i Velež zbog jedne utakmice kada vaš tim nije mogao ništa uraditi u svojih 30. Ispali bi vi svakako kad tad, mislim da vam je to tada bila realnost bez obzira na sve. Imate da blatite hiljadu drugih ljudi prije Želje i Veleža al' je valjda IN kriviti druge a opravdavati sebe.DoeTz je napisao/la:Da odgovorim nekima sto se ocito prave glupi, ili mozda to jesu jbg. Sloboda je godinama bila u sranju isto kao Velez kojeg spominjete, ko je nama ikad dao podrsku? (Osim Zenicana) Sto vise neki su se cak spustili toliko nisko da su nas prodali nekoj Gabeli i nekom Trebinju.(Nemojte mi sad pricat imali ste citavu sezonu da se izborite bla bla, imali smo DA i znamo to, svjesni smo svega al isto tako ste i vi imali sansu da birate izmedju Goska, Leotara i Slobode.Klasicna ona ko ce koga nego svoj svoga) Sad kad smo se konacno digli na noge i uspjeli u necemu sto je vecina nas samo sanjala, normalno je da ce bit onih koji ce se nasladjivat tj. vracat zub za zub. Ovo sto se desilo je udar na citav BiH nogomet i svakog onog ko zaista voli i cijeni fudbal u nasoj drzavi a po svemu sudeci malo nas je. Jucer je to bilo Sarajevo, danas trebala bit Sloboda, sutra ko zna... ali ne bitno je da su opet pobijedili grobari ove drzave i ljudi koji samo gledaju svoju guzicu. Zalosno je sta nam rade, svima! Sto je najgore, svi to vide, svi cuju ali niko ne **** ni 5% ha bio to sport ili politika. Svi ste navikli zivjet onako kako vam drugi kazu da je ispravno i dok je god tako ovdje nece bit napretka nit ce ikad biti bolje. Ovaj narod je jednostavno glup, a ovo sve zacaran krug, smijat ce se tudjoj nesreci, docekat ces svoju pa ce oni tebi (zasto bih pomogao nekom, **** to). Sve dok je tako i dok ne budemo imali respekt jedni prema drugima necemo mrdnut s mjesta, vrtit cemo se u krug a ovi grobari ce profitirat od naseg mukom stecenog novca. Zato nastavite, nasladjujte se, sutra cemo mi vama, pa ce doc neko treci. Budite mi pozdravljeni i ostanite ovce, navikli ste.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.