FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 16:44

Raonffa je napisao/la:
Osim13 je napisao/la::puke:

Ako ništa biće love od divljaka
Gledaj pozitivno, možda sihir sa Džene i Zekana pređe na Milanovića i Tatara :mrgreen:
:o :hmmmmm:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2019, 16:46

Osim13 je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Osim13 je napisao/la::puke:

Ako ništa biće love od divljaka
Gledaj pozitivno, možda sihir sa Džene i Zekana pređe na Milanovića i Tatara :mrgreen:
:o :hmmmmm:
slika
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jul 2019, 16:49

Kazu da bi moglo i sljedece godine biti po 500 hiljada iz budzeta za Kosevo i Grbavicu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Manijaci19871921
Kontakt:

Post Postao/la Manijaci19871921 » 25 jul 2019, 16:53

Bezideja je napisao/la:Treba pitati lobotomce hoce li pustiti da komsije igraju. Danana prije svega.. Duhovni vodja..
Yebo te lobotomci i pitari, ti si najveca komedija ovde. Sad su komsije jel, yebali te pitari u cmar

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 16:58

irfo je napisao/la:Kazu da bi moglo i sljedece godine biti po 500 hiljada iz budzeta za Kosevo i Grbavicu
Moguće, provalila se metropola sad. Mada šarena je laža to dok keš ne legne :mrgreen:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 25 jul 2019, 16:59

Ma da nam 100 miliona ponude ne smiju igrati. Sto nisu politicka **** sjela s lopovima iz saveza kad su nas **** za licencu? Nikog nije bolio ****, dok su ona **** iz rsa sve uradili da **** Radnik prije Zelje ode u Europu. Ako pristanu na bilo kakav dogovor s onim dusmana moju podrsku vise nemaju. Nek **** od kluba.
https://sport.****/nogomet/247394/gr ... oj-tribini
Eto koga hoce da puste na stadion. Dok smo mi od usta odvajali da kupimo stolice, da sredimo stadion da igramo ove utakmice koje oni danas ne mogu, ne da nisu pomogli nego su kao oni divljaci 92.poceli rusiti i paliti. Zasto fgr stoka ne napravi neku akciju pa uloze u stadion da mogu igrati. Hoce ****.
Ko dozvoli da stoka udje na nasu Grbavicu neprijatelj je kluba.
Cuva Bog Zelju svog!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 17:02

Postrojiti maricu da pendreči na svaki vid destrukcije stadiona :kafa:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 25 jul 2019, 17:05

Ma tu ne moze pomoci 1000 marica, kad nemas u glavi kliker da skontas da se neko trudio da nesto napravi i da nije lijepo da unistavas. Kako ce to znati levati koji nista svoje nemaju. Koliko su puta sami demolirali gradski stadion? Koliko je bilo izbusenih guma kad smo mi gore igrali?
Svaka cast pravim navijacima, raji koja bi dosla da pogleda utakmicu, to mi apsolutno ne smeta. Bujrum. Samo su rijetki takvi medju njima.
Cuva Bog Zelju svog!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 17:08

HongKong je napisao/la:Ma tu ne moze pomoci 1000 marica, kad nemas u glavi kliker da skontas da se neko trudio da nesto napravi i da nije lijepo da unistavas. Kako ce to znati levati koji nista svoje nemaju. Koliko su puta sami demolirali gradski stadion? Koliko je bilo izbusenih guma kad smo mi gore igrali?
Svaka cast pravim navijacima, raji koja bi dosla da pogleda utakmicu, to mi apsolutno ne smeta. Bujrum. Samo su rijetki takvi medju njima.
To je to, al džaba kad ti pišu kako će lomiti stolice nakon promašene prilike, sa salvom " :tokralju: :thumbup:" smajlića. Mislim neće ti, ti tastatura ratnici ni ne idu na utakmice al ima ovih nabobanih koji će otić pisat i rasturit halu, hinjski udarat nogom ko divljak po stolicama i sl. Normalna raja svaka čast, bujrum, ali vidjeli smo im ponašanje, naučeni smo...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2019, 17:09

irfo je napisao/la:Kazu da bi moglo i sljedece godine biti po 500 hiljada iz budzeta za Kosevo i Grbavicu
Pa dobro, popustili smo za jednu veoma slatku laž :lol:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 25 jul 2019, 17:09

Pogresno kontate.

Naravno da trebamo ustupiti stadion konama. Merhametli klub smo nemoj da to zaboravite, neka mladi torpedo vidi sta su plemenite duse.
Odrediti cifru i cifru za sve unisteno ako budu bahati.
Pomoci konama nego sta.
#helptorpedo
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2019, 17:12

Ma neće razvaljivati šta vam je, mislim uvijek će se naći neka skupina maloumnika mahom među vatrenim navijača al' u globalu vjerujem da će to biti ok.

A i postoji to osiguranje za nanesenu štetu kao što smo radili u zadnje vrijeme i to je to, što polupaju platit će, a obraz će opet prodati i ukaljati.

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 25 jul 2019, 17:13

Fuj vala.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 17:15

Da je nama uzet Mladost :pray:

desnibocni
Kontakt:

Post Postao/la desnibocni » 25 jul 2019, 17:15

HongKong je napisao/la:Ma da nam 100 miliona ponude ne smiju igrati. Sto nisu politicka **** sjela s lopovima iz saveza kad su nas **** za licencu? Nikog nije bolio ****, dok su ona **** iz rsa sve uradili da **** Radnik prije Zelje ode u Europu. Ako pristanu na bilo kakav dogovor s onim dusmana moju podrsku vise nemaju. Nek **** od kluba.
https://sport.****/nogomet/247394/gr ... oj-tribini
Eto koga hoce da puste na stadion. Dok smo mi od usta odvajali da kupimo stolice, da sredimo stadion da igramo ove utakmice koje oni danas ne mogu, ne da nisu pomogli nego su kao oni divljaci 92.poceli rusiti i paliti. Zasto fgr stoka ne napravi neku akciju pa uloze u stadion da mogu igrati. Hoce ****.
Ko dozvoli da stoka udje na nasu Grbavicu neprijatelj je kluba.
OBJASNIO COVJEK.
...moja ljubav za sva vremena... FKŽ

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jul 2019, 17:19

Zaboravih juce reci da se stvarno mora malo ocistiti juzna tribina, nisam odavno bio na jugu, ono je bas sramota da je onako prljavo

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 25 jul 2019, 17:21

irfo je napisao/la:Zaboravih juce reci da se stvarno mora malo ocistiti juzna tribina, nisam odavno bio na jugu, ono je bas sramota da je onako prljavo
Nisam ni ja dugo vala na jugu bio, reče mi jaran isto da bi se trebalo srediti malo, korov taj isto valjda izrastao...

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 25 jul 2019, 17:22

Da vi slučajno ne znate, hoće li važiti karte od Hajduka za kone?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 25 jul 2019, 17:24

Trava, zid na jednom dijelu, plakate one o reprezentaciji sto su nalijepljeni gdje pomocni skinuti i nabit na nogu. Pisao sam o tome na pocetku priprema kad je tekma sa Mladosti bila i nista se nije promijenilo kad sam dosao sad u subotu. Sve ukupno to da se uradi ne kosta puno sigurno, a niko nista ne radi.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 25 jul 2019, 17:24

Osim13 je napisao/la:
irfo je napisao/la:Zaboravih juce reci da se stvarno mora malo ocistiti juzna tribina, nisam odavno bio na jugu, ono je bas sramota da je onako prljavo
Nisam ni ja dugo vala na jugu bio, reče mi jaran isto da bi se trebalo srediti malo, korov taj isto valjda izrastao...
Od onog drveca iznad napadalo nesto, a i stolice prljave bas, na sjeveru i istoku je bolja situacija, tamo se ocisti poslije tekmi, ali jug bas lose

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 18 gostiju.