FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
kad nam počinje prelazni i dokad traje?
lani je bio od 8. januara do 10. februara
zna li iko?
lani je bio od 8. januara do 10. februara
zna li iko?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
belosevic28
- Kontakt:
To bi ti Morto mogao znati. Enciklopedija PL BiH.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ma mislim da ovi hrkljuši to odluče tek mjesec prije ili tako nešto svake godine posebnobelosevic28 je napisao/la:To bi ti Morto mogao znati. Enciklopedija PL BiH.
ako bude ko lani , može se desit da bude neki novi igrač na prozivci znači
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ono sto se vidi na promo-video je lijepo,ali lik odigrao jednu sezonu u Cotbusu(da je valjao igrao bi u bratskom Dinamo-Dresdenubelosevic28 je napisao/la:Ispade Rok nivo Rustemovica. Svaki ugrac u PL BiH bi dao gu.ze da bude level Roka. Toliko...
Ahmetoviceva,Handzic,Krste i Dupovac dovoljno da kao iskusniji pomazu Akademcima.Ahmetova karijera nije nista losija od Rokove.Mozda ja nesto ne znam sto ti znas @beli , halali. Nije nivo Rustema , ali nije nivo ni Jajala.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
BeliDenchi je napisao/la:ma mislim da ovi hrkljuši to odluče tek mjesec prije ili tako nešto svake godine posebnobelosevic28 je napisao/la:To bi ti Morto mogao znati. Enciklopedija PL BiH.
ako bude ko lani , može se desit da bude neki novi igrač na prozivci znači
Denchi, to mijenjaju svake godine. Inače je od 8-19 januara do 10-25 februara, to će ipak morati naknadno objaviti za tačne informacije, nije isto skoro nikad. Prošle sezone je bilo kako si ti naveo, ne mogu ti preciznije reći jer je to do njih.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa ima i planina u Hercegovini Denchi dragiDenchi je napisao/la:kakvom blatu kingu snijeg na planinama, odo skijat za vikendStroj1946 je napisao/la:Jel opet GONIMO na pripreme u Tursku? Dobro bi bilo odraditi pripreme negdje na planini, malo u blatu pošto smo jaki u tom segmentu![]()
mislim da će dole u hercegovinu pa dalje(od 13 januara kreću tek)
pa za mjesec će zabjelit idole jbg Ivan ga jbStroj1946 je napisao/la:Pa ima i planina u Hercegovini Denchi dragiDenchi je napisao/la:kakvom blatu kingu snijeg na planinama, odo skijat za vikendStroj1946 je napisao/la:Jel opet GONIMO na pripreme u Tursku? Dobro bi bilo odraditi pripreme negdje na planini, malo u blatu pošto smo jaki u tom segmentu![]()
mislim da će dole u hercegovinu pa dalje(od 13 januara kreću tek)
nije samo Bosna brdovita
ma ja tako sam i mislio, koje ljenčine...MortemHz je napisao/la:
Beli![]()
Denchi, to mijenjaju svake godine. Inače je od 8-19 januara do 10-25 februara, to će ipak morati naknadno objaviti za tačne informacije, nije isto skoro nikad. Prošle sezone je bilo kako si ti naveo, ne mogu ti preciznije reći jer je to do njih.
-
belosevic28
- Kontakt:
@samozdravlje
Znas koliko cijenim i tebe i tvoje misljenje ali grijesis u vezi Roka. Igrac koji je MVP ili bar medju 3 MVP-a u Sloveniji je pojacanje svakom klubu u regiji (izuzev Dinama i Zvezde)...
Znas koliko cijenim i tebe i tvoje misljenje ali grijesis u vezi Roka. Igrac koji je MVP ili bar medju 3 MVP-a u Sloveniji je pojacanje svakom klubu u regiji (izuzev Dinama i Zvezde)...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma pusti mi te menadzerske slatkorjecivostibelosevic28 je napisao/la:@samozdravlje
Ahmi 34 u martu pa eto more se povuć nakon titule hladno
ili zima 2020
nije to baš toliko daleko
-
belosevic28
- Kontakt:
Nisam ja nikakav menadzer al' nejse. Kad vidim ovakve komentare skontam da mi i ne zasluzujemo bolje od Kramara, Rustemovica, Cezara... Je.bo ti nas, ljudi pokusaju dovesti NAJUCINKOVITIJEG igraca Olimpije, ali jok sto ce nam...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
?belosevic28 je napisao/la:Nisam ja nikakav menadzer al' nejse. Kad vidim ovakve komentare skontam da mi i ne zasluzujemo bolje od Kramara, Rustemovica, Cezara... Je.bo ti nas, ljudi pokusaju dovesti NAJUCINKOVITIJEG igraca Olimpije, ali jok sto ce nam...
ZZ
- AlfredNobel
- Kontakt:
Provaljivanje moj beli, provaljivanje..belosevic28 je napisao/la:Ispade Rok nivo Rustemovica. Svaki ugrac u PL BiH bi dao gu.ze da bude level Roka. Toliko...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
belosevic28
- Kontakt:
https://www.transfermarkt.de/nk-olimpij ... erein/4772moj uzor-S.G je napisao/la:?belosevic28 je napisao/la:Nisam ja nikakav menadzer al' nejse. Kad vidim ovakve komentare skontam da mi i ne zasluzujemo bolje od Kramara, Rustemovica, Cezara... Je.bo ti nas, ljudi pokusaju dovesti NAJUCINKOVITIJEG igraca Olimpije, ali jok sto ce nam...
15 utakmica, 10 golova, 3 asistencije
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SC, naš jedini medijski partner je to objavio jučer.moj uzor-S.G je napisao/la:Pa dobro al otkud info da ga pokušavamo dovest?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ma ne ljuti se @beli. prijatelju , salim se oko ovog menadzer , znam ja da si dobronamjeran navijac i da si informisan. Izvini nisam nista lose mislio , zelio nas malo nasmijati .belosevic28 je napisao/la:Nisam ja nikakav menadzer al' nejse. Kad vidim ovakve komentare skontam da mi i ne zasluzujemo bolje od Kramara, Rustemovica, Cezara... Je.bo ti nas, ljudi pokusaju dovesti NAJUCINKOVITIJEG igraca Olimpije, ali jok sto ce nam...
Beli znači,dodatna aktivnost-Menadžerstvo?????belosevic28 je napisao/la:Nisam ja nikakav menadzer al' nejse. Kad vidim ovakve komentare skontam da mi i ne zasluzujemo bolje od Kramara, Rustemovica, Cezara... Je.bo ti nas, ljudi pokusaju dovesti NAJUCINKOVITIJEG igraca Olimpije, ali jok sto ce nam...
Ako za njih piše Ćunić, svaka informacija je "pouzdana"MortemHz je napisao/la:SC, naš jedini medijski partner je to objavio jučer.moj uzor-S.G je napisao/la:Pa dobro al otkud info da ga pokušavamo dovest?
-
belosevic28
- Kontakt:
moj uzor-S.G je napisao/la:Pa dobro al otkud info da ga pokušavamo dovest?
@vanja8, jeste. Rok je moj igrac kojeg svim silama pokusavam utrpati u Sarajevo i imati dobru proviziju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.