AMAR AMAR OSIM OSIM

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kakav poznavalac poredi Dadaru i najveceg antitalenta koji je hodao po BH njivama.irfo je napisao/la: ↑24 avg 2020, 13:45Egzircir je napisao/la: ↑24 okt 2017, 12:06
Fino zovneš Dadu da igra termin s tobom i diviš mu se kako ima mu.da k'o košpice od višnje. Taj dečko ne može igrati ozbiljan fudbal, to što se plaćalo trenerima da ga guraju, to je sjajno.
Što se tiče Elsnera, mogao si se barem potruditi da vidiš da mu je lopta prije pasa skočila skoro do koljena, ali eto ti si inače igrao fudbal profesionalno, pa znaš kako je igrati na njivi. Ustvari da li si to ti ili neko drugi ponovo piše pod tvojim nadimkom?
Uh, pa ovaj je bas znalac, okupite se svi da slusamo sta ce reci covjek, svaka mu je pametna
Jel Dzubur brani nekom da ga zamijeni ?Bezideja je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:20Juce sam pisao al opet cu. Cuj voli Zelju, Zeljovac 1/1.
Koga boli tuki zato. Predsjednik kluba mora biti institucija, neko ko ima pare, i neko ko je sposoban da donese pare u klub. Mi to nemamo od Žuje. Ublehasi koji nista ne radi i nisu u stanju nista uraditi sto im je posao.
Ista prica kao za Misimovic, Zeljovac 1/1 a nisu marke donijeli u klub. Ne znam odakle vam obraz pisati bilo sta.
Jel brani njemu neko da podnese ostavku?
Dzubur podnese ostavku a u redu cekaju seik iz dubai da uloze 50 miliona u zelju jer mu je dedo navijao za zelju.Slazem se i ja da ide ali imas li rjesenje kada ode.Ista situacija bila sa igracima.Ramovic i zaimovic nusu zadovoljili ali nisi doveo bolje pa bi nam sad i oni dali ruke.Bbake je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:35Nema šta Džubur braniti, fino se stari rastani sa klubom i to je to. Ja sve shvatam i pandemiju i stanje koje je zatekao, branio sam ih sve do jednoga ali moramo presjeći, nije doprinio, nula, zero. Kraj. Nemamo šta dalje pričati.
Nema nam ništa za ponuditi, pokušao i prihvatio se uloge kada mnogi fakat nisu htjeli, ali nije to to. Voliš klub, svi to znamo. Hvala ti i vidimo se na utakmicama. Ne može poštenije.
Pa bolje i da nemamo UO ili predsjednika nego ovako da je ili su samo broj. Jedino ko je zasluzio postovanje je Badzak, ovo ostalo jok. Dzubur nakon onog u petak je do sada sam trebao odstupiti, a evo ponedjeljak jos nije.elevenblues je napisao/la: ↑24 avg 2020, 14:41A stoje predsjednici u redu da preuzmu kormilo ?
Mislim ne razumijem cemu slabljenje ionako slabog UO, neko ko je navijac a u mogucnosti je voditi klub, do sada bi dosao valjda..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.