Ta ce Makedonci, mi bi ih 3:0 gdje god !

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nije bio gol.holyman je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:50ma čist gol mbappea poništen, a onaj penal je možda 60% penal, po mom viđenju.feniksptica je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:49Pokazo je Petev muda, napocetku pritisak posle nismo se zatvorili, kad god smo imali sansu i napadali smo. Yebem ti sudiju u picku, al grijesili su generalno
Zakovao sam na tu recenicu, sve kontam nisam ga dobro cuo.
Makedonci imaju Elmasa, mi imamo Amera.
Zato sto mu on daje da igra u prvoj
VirtooGoalgetter je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:52S kim je druga prijateljska u Junu? Jedna je sa Danskom?
Ima svo fudbalsko znanje, brzinu, građu, i opet mora bit cigan na terenu...
Hhahahaha ne znam koji si Haris pun vas kofer ima, al ti mi se cinis najgori.. Kakav Barbarez hahahahahah koga je vodio da dobije cast vodit repku ??? GDje je bio pomocni, kakvu je djecu vodioHarisZe je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:50Bio je penal evo kaze i Kruna da ga je osjetio al sta bi covjek sad. Petrov mora ici i da napokon Barba dodje neko ko je zaista zasluzio da vodi repkufeniksptica je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:45Je l ti drago sto nismo pobijedili a patrioto. Posrem ti se u patriotizam medjede.
Mogo je jedan penal ubost lagano
Od vremena cire nismo imali skolovanijeg selektora
Crna Gora, 2. junGoalgetter je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:52S kim je druga prijateljska u Junu? Jedna je sa Danskom?
Mi ako dobijemo te utakmice mi smo 90% u barazuFareus1921 je napisao/la: ↑31 mar 2021, 22:53Realno ako ovako nastavimo igrati,možemo u baraž.Realno ako dobijemo Finsku,Ukrajinu kod kuće i Kazahstan 2x mi smo na konju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.