Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
Piše Bild da je i Bernd Hollerbach viđen u Hamburgu. Znači, Magath dolazi. Očekujem da se konačno pometu jarchow, kreuzer i marwijk, dosta je više tog cirkusa. Kad bi bar mogli i svoje "prinove" (osim Lasogge) povest sa sobom.
Eh da, bilo bi predobro kad bi bilo. Dali su Marwijku grace period od 1 tjedna, vodiće momčad protiv bayerna u kupu i u braunschweigu. Da sam na Magathovom mjestu lijepo bi im se zahvalio.
Ovu infromaciju je objavio Dieter Matz, tako da jos ima nade ce veceras doci do promjena...ledar je napisao/la:Eh da, bilo bi predobro kad bi bilo. Dali su Marwijku grace period od 1 tjedna, vodiće momčad protiv bayerna u kupu i u braunschweigu. Da sam na Magathovom mjestu lijepo bi im se zahvalio.
Ja cu ipak sacekati zvanicno saopstenje NO-a.
OK je uspio prodati Aogo-a ispod dogovorene klauzule u Schalke.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ne očekujem nikakvo zvanično saopštenje, ništa se zapravo nije dogodilo. Moglo bi se lako desiti da na kraju ispadnemo zbog jednog boda i to onog u Braunschweigu.
Likovi zasjedaju 8 sati i donesu odluku da se ovako nastavi. Sada na svim pozicijama imamo tzv. lame duck`s.
Jedina nada za spas ovog kluba je ta da nas Bayern nabije 8 ili 9:0 u Srijedu, jer bi onda bili primorani da nesta mijenjaju, ali posto je Pep Guardiola dzentelmen oni ce povuci rucnu nakon 2:0 i IDIOTI ce i dalje zivjeti u nekom svom svijetu da je sve bajno i krasno.
Iskreno, to je i bilo za očekivati, točno se zna ko će od nadzornika za što (ili protiv koga) glasovati i nema šanse da Magath na taj način dobije 8 glasova. Zato sam i rekao da je umjesto igračima trebalo pokazati zube nadzornicima, tražit da kompletna garnitura odstupi i kormilo preuzme inicijativa na čelu sa EOR-om koja je dobila kredibilitet na skupštini.
Da Marwijk nije tako usijana glava sam bi se povukao. Ako izgubiš šest u nizu i ekipa ti igra onako mizerno i nikako moralno je dat ostavku.
Sad smo taoci neodgovornih i kapricioznih diletanata u nadzornom i jednog mazgova koji tjera neki svoj princip.
Da Marwijk nije tako usijana glava sam bi se povukao. Ako izgubiš šest u nizu i ekipa ti igra onako mizerno i nikako moralno je dat ostavku.
Sad smo taoci neodgovornih i kapricioznih diletanata u nadzornom i jednog mazgova koji tjera neki svoj princip.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Momci (ledar i amer) glavu gore
. Proći će i ova agonija i pojavit će se sposobni ljudi (nadam se što prije) koji će ovog diva trgnuti iz letargije i vratiti tamo gdje mu je i mjesto
.
Ovo je nažalost rezultat dugogodišnjeg rada nesposobnog vodstva kluba gdje je sve to sada došlo na naplatu... Držim vam fige da se spasite ove sezone jer je to od velike važnosti tako da reformacija kluba od naredne sezone krene ipak iz bundeslige a ne iz cvajte, što je veoma bitno...
Ovo je nažalost rezultat dugogodišnjeg rada nesposobnog vodstva kluba gdje je sve to sada došlo na naplatu... Držim vam fige da se spasite ove sezone jer je to od velike važnosti tako da reformacija kluba od naredne sezone krene ipak iz bundeslige a ne iz cvajte, što je veoma bitno...
Agieren statt reagieren
Pale, hvala na podršci. Treba stvarno imat debele žifce za ove istrpit.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Apsolutno vas kužim, zato vam i dajem podršku, ako ništa barem na ovaj načinledar je napisao/la:Pale, hvala na podršci. Treba stvarno imat debele žifce za ove istrpit.
Ja kao navijač Gladbacha sam prolazio kroz svakakve muke i stenjanja prateći svoj tim tako da se na momenat mogu ''prebaciti u vašu kožu''
Živci najviše ovdje trpe, no s vremenom čovjek se oporavi, a ima i bitnijih stvari u životu za nervirati se
Sretno
Agieren statt reagieren
@ pale
hvala na podrsci. Mozda sam naivan, ali ja se i dalje nadam da ce doci do promjena prije Braunschweiga, a zato je potrebno da Bayern ne povuce rucnu u Srijedu i da ove amatere natrpa do kraja, jer onda ce se morati reagovati.
Prema Matz-u Magath izjavio da bi HSV do kraja sezone vodio za 1 €

hvala na podrsci. Mozda sam naivan, ali ja se i dalje nadam da ce doci do promjena prije Braunschweiga, a zato je potrebno da Bayern ne povuce rucnu u Srijedu i da ove amatere natrpa do kraja, jer onda ce se morati reagovati.
Prema Matz-u Magath izjavio da bi HSV do kraja sezone vodio za 1 €
Magath je IDIOTIMA stavio pistolj na prsa tim sto je rekao da njegova ponuda da klub vodi za 1€ kao trener do kraja sezone vazi do pred utakmicu sa Braunschweigom.
Jedino sto nam preostaje je da se nadamo da ce nas Bayern nabiti 5-6 razlike pa onda ce biti primorani reagovati, jer bomba samo sto nije pukla.
Ukoliko sacekamo do utakmice nakon Braunschweiga, onda smo gotovi...
Dakle jedina nada za spas kluba je ta da Bayern prekosutra igra punom parom i da ne povuce rucnu nakon 2-3 gola.
Dobro je rekao Metzelder: Odlican trener da razvija ekipu koja se nalazi u mirnim vodama.
Koliko god cudno zvucalo u ovoj situaciji bih licno prije odabrao Neururera nego li BvM-a.
Jedino sto nam preostaje je da se nadamo da ce nas Bayern nabiti 5-6 razlike pa onda ce biti primorani reagovati, jer bomba samo sto nije pukla.
Ukoliko sacekamo do utakmice nakon Braunschweiga, onda smo gotovi...
Dakle jedina nada za spas kluba je ta da Bayern prekosutra igra punom parom i da ne povuce rucnu nakon 2-3 gola.
Udo Lattek je jedne prilike rekao sljedece: Kada dobijam po nosu necu dobrovoljno odustati do milionskog iznosa.ledar je napisao/la:Da Marwijk nije tako usijana glava sam bi se povukao. Ako izgubiš šest u nizu i ekipa ti igra onako mizerno i nikako moralno je dat ostavku.
Dobro je rekao Metzelder: Odlican trener da razvija ekipu koja se nalazi u mirnim vodama.
Koliko god cudno zvucalo u ovoj situaciji bih licno prije odabrao Neururera nego li BvM-a.
Amero, nema nama spasa dok su u Nadzornom kreature poput Hunkea, Ertla, Kluivera, Floberga i Erhardta, oni će zubima grist da ispadnemo, samo da Magath ne dođe. Koje su to taštine dovoljno govori i sjednica, ko da nije bilo dovoljno reć - nećemo Magatha i točka, nego u zdrav mozak 8 sati.
Dobro je da ih je Magath pritisnuo, na njegovom mjestu ja bi im dao rok od 24 sata da odluče. Al neće bit ništa od toga, prije ćemo mi dobit Loddara za šefa, njega bi odmah uzeli jer ko da namjerno žele da ispadnemo. Drukčije ne mogu objasnit.
Protiv Bayerna neće bit pritiska i ne vjerujem da ćemo nešto posebno stradat. Moram reć po prvi puta nažalost (evo kakva su vremena došla da moraš navijat protiv svog kluba, po onoj "čim čim gore, tim tim bolje").
Dobro je da ih je Magath pritisnuo, na njegovom mjestu ja bi im dao rok od 24 sata da odluče. Al neće bit ništa od toga, prije ćemo mi dobit Loddara za šefa, njega bi odmah uzeli jer ko da namjerno žele da ispadnemo. Drukčije ne mogu objasnit.
Protiv Bayerna neće bit pritiska i ne vjerujem da ćemo nešto posebno stradat. Moram reć po prvi puta nažalost (evo kakva su vremena došla da moraš navijat protiv svog kluba, po onoj "čim čim gore, tim tim bolje").
@ ledar
prema pisanjima medija sinocnja odluka je bila 7-4 u korist Magatha, a da bi doslo do smjene bilo je potrebno 8 glasova.
Prema NDR-u NO opet zasjeda danas i nalaze se u stalnom kontaktu sa Magath-om kojeg zele instalirati na poziciju u klubu.
Ukoliko razmisljamo pozitivno onda bi mogli Magatha ocekivati od Cetvrtka u ulozi trenera HSV-a, jer mozda NO nije htio da pocne svoju eventualnu avanturu sa porazom protiv Bayerna, kako bi se euforija odmah stisala.
No po svemu sudeci nece se nista dogoditi ukoliko nas Bayern ne nabije 5-6 razlike...
prema pisanjima medija sinocnja odluka je bila 7-4 u korist Magatha, a da bi doslo do smjene bilo je potrebno 8 glasova.
Prema NDR-u NO opet zasjeda danas i nalaze se u stalnom kontaktu sa Magath-om kojeg zele instalirati na poziciju u klubu.
Ukoliko razmisljamo pozitivno onda bi mogli Magatha ocekivati od Cetvrtka u ulozi trenera HSV-a, jer mozda NO nije htio da pocne svoju eventualnu avanturu sa porazom protiv Bayerna, kako bi se euforija odmah stisala.
No po svemu sudeci nece se nista dogoditi ukoliko nas Bayern ne nabije 5-6 razlike...
@amero:
Ok, onda je Erhardt bio za, za njega jedino nisam bio siguran.
Osobno ne vjerujem da će nas Bayo demolirat, a ako mislimo imat neke šanse u Braunschweigu treba se pripremat već od danas za tu utakmicu, tko god da dođe ako mu ostane samo jedan dan pripreme to je ko da je došo na samu utakmicu.
Očekujem da ćemo od Braunschweiga puno teže stradat nego od Baye. Moja prognoza: protiv Baye 0-2 a u Braunschweigu 5-1 za domaće.
Ok, onda je Erhardt bio za, za njega jedino nisam bio siguran.
Osobno ne vjerujem da će nas Bayo demolirat, a ako mislimo imat neke šanse u Braunschweigu treba se pripremat već od danas za tu utakmicu, tko god da dođe ako mu ostane samo jedan dan pripreme to je ko da je došo na samu utakmicu.
Očekujem da ćemo od Braunschweiga puno teže stradat nego od Baye. Moja prognoza: protiv Baye 0-2 a u Braunschweigu 5-1 za domaće.
Prema HA-u veceras opet zasjedaju IDIOTI koji ce konacno saopstiti odluku hoce li Magath preuzeti ekipu ili ce sve ostati po starom.
Dakle mogao bi Magath protiv Bayern-a vec sjediti na klupi ukoliko se IDIOTI dogovore. Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Slika koja nas najbolje je sljedeca:

Mislim da nam cak i Bayern zavidi na medijskoj pozornosti.

Dakle mogao bi Magath protiv Bayern-a vec sjediti na klupi ukoliko se IDIOTI dogovore. Da nije smijesno bilo bi zalosno.
Slika koja nas najbolje je sljedeca:

Mislim da nam cak i Bayern zavidi na medijskoj pozornosti.
Po meni jedino i ima smisla ako se misli s Magathom da se počne odmah, ne vidim što će se bitno promijenit sa kup utakmicom. Kolko god nekima Marwijk bio simpatičan u ovom biznisu jedino se rezultat mjeri a on je za ovoga katastrofalan.
Znači čeka nas još 8 sati pregovaranja i nagovaranja, nice.
Znači čeka nas još 8 sati pregovaranja i nagovaranja, nice.
A krivo, danas nadzorni radi u "malim grupama". 
Da nije smijesno bilo bi zalosno...
Prema Matz-u Magath ce vec protiv Bayerna biti na klupi i to bi sutra trebalo biti ozvaniceno, ali isti kaze da ga ne bi cudilo da Magath otkaze obecano.
Jedva cekam ljeto pa makar bili u Cvajti, jer znam da ce 100% doci do promjena...
Kada vec toliko pricamo o njima red je da ih i slikovito predstavimo...
Dame i gospodo 11 velicanstvenih:

Slika govori vise od 1000 rijeci i sada je mozda vecini jasno zasto se nalazimo u velikim gov.nima.
Dame i gospodo 11 velicanstvenih:

Slika govori vise od 1000 rijeci i sada je mozda vecini jasno zasto se nalazimo u velikim gov.nima.
Prema Die Weltu 5 ih je za Magatha, 3 su čvrsto protiv a 3 su kolebljiva.
Iskreno, ja razumijem one koji su protiv Magatha ali onda moraju predložit neko drugo rješenje. Marwijk je dokazao da ne može, s njim sigurno ispadamo. Nek predlože svog protukandidata pa da vidimo ko je bolji - taj drugi ili Magath. Ako nemaju protukandidata onda se nema o čemu razgovarat.
Iskreno, ja razumijem one koji su protiv Magatha ali onda moraju predložit neko drugo rješenje. Marwijk je dokazao da ne može, s njim sigurno ispadamo. Nek predlože svog protukandidata pa da vidimo ko je bolji - taj drugi ili Magath. Ako nemaju protukandidata onda se nema o čemu razgovarat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.