Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

sarajlija89
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 20:14

volim ja cigane jbt :D :D pa niko ne zna zapjevat ko oni :lol: :lol: :mrgreen:

al pod ovim "ciganski" klub...znate sta mislim :lol: haha

Joj kako ih mrzim :twisted: :twisted: pa to je najvece zlo u talijanskom fudbalu..oni su za sve krivi,doveli su ligu na niske grane...to treba ugasit...izbrisat...sta vec....oni sampioni?? cega ??? :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 20:19

pa zasto onda vrijedjas cigane?? zasto ih usporedjujes sa Milanskim ****?? :mrgreen: :lol:
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 20:23

daffy otvorili su temu najveci spameri na forumu :D :D mogo bi otic u tefter :lol: :mrgreen:

haj da se vratimo na temu..imamo dodatni razlog za romu da navijamo zabog ove trebe :lol: :mrgreen: pa da svi proslavimo :D
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 07 apr 2010, 20:28

bolje biti spamer nego rasista.. :mrgreen:

uf kad bi se skinula ona teta :o
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 07 apr 2010, 20:31

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 apr 2010, 20:46

auuu ovome se nisam ni ja nadao,interovci su snimljeni kako pricaju sa sudijama direktno,a ne sa dezignatorima,ako je ovo tacno,veliko krsenje je u pitanju,skoro objavljena vijest
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 22:29

JuveSissoko je napisao/la:auuu ovome se nisam ni ja nadao,interovci su snimljeni kako pricaju sa sudijama direktno,a ne sa dezignatorima,ako je ovo tacno,veliko krsenje je u pitanju,skoro objavljena vijest
ugasit ih treba

slika

Taj POSTENI KLUB...treba ugasit...jbem li im majku...sta je ba sinterovci jeste se prepali???nema vas :idea: :arrow:

cappy
Kontakt:

Post Postao/la cappy » 07 apr 2010, 23:13

Reko sam da necu komentarisat i ne zanima me vas lopovluk....dok Inter igra s gigantom Barcelonom vi gledajte i uzivajte jos dugo duugoo zadovoljavajuci se s porazima od Leccea i slicnih,.,jer vas klub nemoze van okvira Torina preci i pruziti vam to zadovoljstvo...igranja ch league

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 23:14

;)

nesto sto ste vi godinama radili :lol: :lol: pa znate kako je :mrgreen:

:)

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 07 apr 2010, 23:16

cappy je napisao/la:Reko sam da necu komentarisat i ne zanima me vas lopovluk....dok Inter igra s gigantom Barcelonom vi gledajte i uzivajte jos dugo duugoo zadovoljavajuci se s porazima od Leccea i slicnih,.,jer vas klub nemoze van okvira Torina preci i pruziti vam to zadovoljstvo...igranja ch league
Boga mi vrlo lahko bi mogli zavrsit u Seriji C.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 23:18

a i vi crveno-crni :mrgreen: :mrgreen: niste ni vi cisti..zaboravljas meanija ;) :D

ako bude inter letio i vi cete sto posto..nema tu sta

mada tesko...to bi unistilo ionako poljuljani talijanski fudbal

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 07 apr 2010, 23:25

Jao juventusa nije mi jasno kako ih nije stid trazit otvaranje procesa mozda hoce da ih opet izbace u seriu b hahaha,ili da izbace intera i milana pa da mogu do 3 mjesta makar u ligu prvaka da odu iduce sezone.
Samo jedan klub Velež Mostar

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 23:28

Adnel je napisao/la:Jao juventusa nije mi jasno kako ih nije stid trazit otvaranje procesa mozda hoce da ih opet izbace u seriu b hahaha,ili da izbace intera i milana pa da mogu do 3 mjesta makar u ligu prvaka da odu iduce sezone.
zanimljiva konstatacija :lol: :lol:

eeeeeee...kad smo mi govorili da ce se cut prava istina niko nije vjerovo ;) ;)

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 07 apr 2010, 23:29

Sarajlija,sta bi radio kad bi ti neki jaran drugar frend poklonio za rodzendan dres Intera...? :D i da ga moras obuc :D

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 23:31

brat mi navija za inter :mrgreen: :| a stari za romu..e pa zamisli kako je u kuci :D :D :lol:

sta ti imam vise rec :mrgreen:

a dres..hmmm...ne mislim da cu bit u takvoj poziciji :D romin sam oblacio..imam original :) nemam nist protiv rome..bar ne toliko hehe

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 07 apr 2010, 23:32

Imas li temperaturu ti ? Sta buncas bolan kakvi dokazi vidice se na sudu ,ovo juventus radi da se zaboravi njihova sezona u kojoj su izgubili od mocnog fulhama pa sad da svale sve na inter i ako od toga nema nista inter je ponos italije a zbog juventusa i milana talijani gubr jedno mjesto u ligi prvaka jesam li u pravu ? Demantuj me ako nisam.
Samo jedan klub Velež Mostar

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 07 apr 2010, 23:33

Zna stari koji je najbolji klub u Itali..sto nisi povukao nanjega :D...

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 23:35

Adnel je napisao/la:Imas li temperaturu ti ? Sta buncas bolan kakvi dokazi vidice se na sudu ,ovo juventus radi da se zaboravi njihova sezona u kojoj su izgubili od mocnog fulhama pa sad da svale sve na inter i ako od toga nema nista inter je ponos italije a zbog juventusa i milana talijani gubr jedno mjesto u ligi prvaka jesam li u pravu ? Demantuj me ako nisam.
sam si se demantovo :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: ajd ba bjezi...neam sta raspravljat kad nisi upucen ;)

al cuce se vec :D

@google..ma to sarajevo..dresovi,ovo ono :D kazem nemam nista protiv rome...uvijek su najljepsi fudbal igrali..imam i jarana navija za romu..uglavnom roma je svima manje vise simpatican i drag klub

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 07 apr 2010, 23:38

Pa i ja se pitam posto si iz Sarajeva...da navijas za Juventus :D

Koliko ja znam u Sarajevu ima i fan klub Francesko Totti...posto ja nisam iz Sarajeva onda nisam bas 100%siguran...al sam cuo !!!

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 07 apr 2010, 23:47

nezz bgm prvi put to cujem..pitat cu ;)

a ja sam stari navijac juventusa..nema veze sarajevo tu ;) ;) ...mada ima jedna anegdota...97...igrali juve i dortmund finale Lp..a dan poslije sarajevo i zeljo finale kupa..i juve u plavim dresovima igro......a ja jos mlad,dijete :) ....pa reko haj sta fali i dortmund da uzme :D :D mada mi je poslije bgm krivo bilo dok sam gčedo dodjelu pehara..jes zivota mi..mislim i ranije sam ja juve simpatisao,to su poceci bili...a kasnije je to preraslo u ljubav koja nema cijenu..ja zivim za juventus

s obzirom na okolnosti(rat) i sve to..mogu rec da sam dugo navijac juventusa..pogotovo sto vecina moje generacije tamo oko 99-2000 je pocela to pratit..al sta cu meni stari bolesnik fudbala...od 96 ja sam na kosveu i volim fudbal..tako da sam rano i juventus zavoli na odnosu ostalih ;) ;) a naravno i sarajevo

eto to je moja neka licna prica :D :D

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []