al pod ovim "ciganski" klub...znate sta mislim
Joj kako ih mrzim
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
ugasit ih trebaJuveSissoko je napisao/la:auuu ovome se nisam ni ja nadao,interovci su snimljeni kako pricaju sa sudijama direktno,a ne sa dezignatorima,ako je ovo tacno,veliko krsenje je u pitanju,skoro objavljena vijest

Boga mi vrlo lahko bi mogli zavrsit u Seriji C.cappy je napisao/la:Reko sam da necu komentarisat i ne zanima me vas lopovluk....dok Inter igra s gigantom Barcelonom vi gledajte i uzivajte jos dugo duugoo zadovoljavajuci se s porazima od Leccea i slicnih,.,jer vas klub nemoze van okvira Torina preci i pruziti vam to zadovoljstvo...igranja ch league
zanimljiva konstatacijaAdnel je napisao/la:Jao juventusa nije mi jasno kako ih nije stid trazit otvaranje procesa mozda hoce da ih opet izbace u seriu b hahaha,ili da izbace intera i milana pa da mogu do 3 mjesta makar u ligu prvaka da odu iduce sezone.
sam si se demantovoAdnel je napisao/la:Imas li temperaturu ti ? Sta buncas bolan kakvi dokazi vidice se na sudu ,ovo juventus radi da se zaboravi njihova sezona u kojoj su izgubili od mocnog fulhama pa sad da svale sve na inter i ako od toga nema nista inter je ponos italije a zbog juventusa i milana talijani gubr jedno mjesto u ligi prvaka jesam li u pravu ? Demantuj me ako nisam.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.