FK Radnički Lukavac

merdanovic
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la merdanovic » 28 apr 2013, 20:54

samolukavac je napisao/la:Ovako nakon što su se tenzije malo spustile, i smirile strasti da dam i ja svoj komentar... Iskreno veliki sam navijač Radničkog i bojao sam se ove utakmice danas, na nama je bio veliki pritisak sa kojim se nismo znali nositi (slično se desilo Slobodi juče kad u glavi si pobijedio, a da utakmicu nisi ni odigrao) što se tiče sudije po meni zasluženo su dobijeni svi kartoni, to je ljudi sudac koji sudi našu najjaču ligu pa kakva god da je, prvi karon Redžića on mlad, neiskusan, željan igre i dokazivanja jer je većinu utakmica zamjena napravio je čisti prekršaj za crveni karton, Jaranović njemu svaka čast za nova dva gola danas, ali slabe živce ima nažalost, Halilagić isto momak junior nema ni 17 godina mislim čist crveni karton, možemo se mi ljutiti koliko god hoćemo ali tako nam je, Vitez kao ekipa jak svaka čast, zasluženo su prvi, i ako samo žele prvaci su na kraju, (jedino nakon penala i pogotka Viteza loše je ono od strijelca gola doći iza gola blizu Južne tribine gdje su Siouxi i psovati i smijati se), takođe i ulazak navijača na teren poslije završetka utakmice kad su se svi pozdravljali ne opravdavam, ali takav je naš mentalitet kad se gubi svima nam je kriv neko drugi, a ne mi sami, nadam se da su svi dobro prošli i da nije bilo težih povreda, Radnički oslabljen maksimalno ide u goste Jedinstvu, ko će igrati pojma nemam, ja sam rekao i prije da sve osim pobjede danas nas udaljava od prvog mjesta, i ponavljam opet ako Vitez samo želi u Premier ligu oni su prvaci nakon današnje utakmice, naredno kolo sa Slobodom to samo ovjeravaju......:)
Bravo momak za komentar.Volim kad se realno sagleda situacija.Jakupović bišćanin ako se nevaram je baš dobar sudija,vjerovatno i najbolji u Bosni(sudio je i ligu europe ove sezone).Što dovoljno dokazuje njegove kvalitete.

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 28 apr 2013, 20:57

Ma nece Jakupovic bezveze svirati znam ga ja odlicno. Nama je sudio prijateljsku sa ekipom iz Prijedora pa nam nije dopustao svasta.

Procitah sad na fb stranici :
Dzevad Ridjesic - sarajevo i peti korpus protiv Radnickog...bit ce gusto.. hahaha :D

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 28 apr 2013, 20:57

merdanovic je napisao/la: Bravo momak za komentar.Volim kad se realno sagleda situacija.Jakupović bišćanin ako se nevaram je baš dobar sudija,vjerovatno i najbolji u Bosni(sudio je i ligu europe ove sezone).Što dovoljno dokazuje njegove kvalitete.
Ostetio Milanski Inter u ligi evrope i dobio ocjenu 4 za tu utakmicu. Ko jos brani BH sudije ma halo
inace ?

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 28 apr 2013, 21:03

JohnLowe je napisao/la:
merdanovic je napisao/la: Bravo momak za komentar.Volim kad se realno sagleda situacija.Jakupović bišćanin ako se nevaram je baš dobar sudija,vjerovatno i najbolji u Bosni(sudio je i ligu europe ove sezone).Što dovoljno dokazuje njegove kvalitete.
Ostetio Milanski Inter u ligi evrope i dobio ocjenu 4 za tu utakmicu. Ko jos brani BH sudije ma halo
Eto pogledaj komentar @samolukavac pa sam procijeni.

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 28 apr 2013, 21:06

samolukavac je napisao/la:Ovako nakon što su se tenzije malo spustile, i smirile strasti da dam i ja svoj komentar... Iskreno veliki sam navijač Radničkog i bojao sam se ove utakmice danas, na nama je bio veliki pritisak sa kojim se nismo znali nositi (slično se desilo Slobodi juče kad u glavi si pobijedio, a da utakmicu nisi ni odigrao) što se tiče sudije po meni zasluženo su dobijeni svi kartoni, to je ljudi sudac koji sudi našu najjaču ligu pa kakva god da je, prvi karon Redžića on mlad, neiskusan, željan igre i dokazivanja jer je većinu utakmica zamjena napravio je čisti prekršaj za crveni karton, Jaranović njemu svaka čast za nova dva gola danas, ali slabe živce ima nažalost, Halilagić isto momak junior nema ni 17 godina mislim čist crveni karton, možemo se mi ljutiti koliko god hoćemo ali tako nam je, Vitez kao ekipa jak svaka čast, zasluženo su prvi, i ako samo žele prvaci su na kraju, (jedino nakon penala i pogotka Viteza loše je ono od strijelca gola doći iza gola blizu Južne tribine gdje su Siouxi i psovati i smijati se), takođe i ulazak navijača na teren poslije završetka utakmice kad su se svi pozdravljali ne opravdavam, ali takav je naš mentalitet kad se gubi svima nam je kriv neko drugi, a ne mi sami, nadam se da su svi dobro prošli i da nije bilo težih povreda, Radnički oslabljen maksimalno ide u goste Jedinstvu, ko će igrati pojma nemam, ja sam rekao i prije da sve osim pobjede danas nas udaljava od prvog mjesta, i ponavljam opet ako Vitez samo želi u Premier ligu oni su prvaci nakon današnje utakmice, naredno kolo sa Slobodom to samo ovjeravaju......:)
Redžić nije dobio karton zbog prekršaja, prekršaj uopšte nije bio dosuđen, toliko o tome, nego aut - pa je on nešto pregovarao sa pola ekipe jer se igrač Viteza žalio na povredu. Ako neko nije siguran šta je vidio, molim Vas sačekajte video izvještaj, a cijelu utakmicu na LTV će te takođe moći pogledati + razlog za kartone kada finaliziraju kolo na saveznoj stranici u izvještaju delegata.

Faul kod jedanaesterca Viteza je bio van 16, također na snimku se može vidjeti, sankcionisan je žutim kartonom iako nije prekinuta situacija koja je direktno ugrožavala rezultat. Igranje rukom koje je prouzrokovalo penal za Radnički nije sankcionisano kartonom.

Dokaz koliko je sudija bio van sebe jer nam ne mogu dati gola jeste prvo kada je pokušao Bekriću dati drugi žuti i crveni karton tj. dao pa povukao odluku kada je skontao da je mašio igrača i da ne zna ni za šta je dao i šta je dao uopšte. Također onaj aut koji se desio ispred pomoćnog i on digao zastavicu odmah prema Vitezu, a ovaj obrnuto iako je na sredini terena i poništava odluku pomoćnog koji je bio udaljen svega dva tri metra od toga.

Crveni karton Halilagiću je dat' zbog prigovora jer je produžio utakmicu 8 minuta, a igrala se u tom trenutku 13. minuta sudijske nadoknade.

Činjenica je da igrači Viteza nisu mogli oslabljeni tim Radničkog ni okrnuti, tek nakon drugog crvenog su počeli da napadaju i onda iako su imali viška igrača i iako smo mi bukvalno bez napada igrali imali smo nekoliko prilika iz kornera (sa ovakvim terenskim deficitom i bez navale uopšte dobiti korner je umjetnost).

Također treba navesti da je Lugavić odbranio penal, tako da su tek iz drugog pokušaja na prazan gol uspjeli da izjednače.

O ekipi koja se diči da je najjača ove lige sa 3 igrača viška ne mogu da daju pogodak nemam puno da kažem, bojao sam ih se jer sam gledao utakmicu u Vitezu gdje su bili ugirani, ali mi da nismo u startu bili bez 3 prvotimca i nakon 10tak minuta ostali bez Borogovca također - zbrojite dva i dva. Plus igrač je nakon što su dali taj drugi gol otišao pred Siouxe i otvoreno provocirao jer su ukapirali da nose barem bod iz Lukavca, ne zahvaljujući njima.

Također priča o prekidu u 88. minuti je glupost, obzirom da ne samo da se igrala i ta 88. nego se igralo još 14 minuta sudijske nadoknade zbog dva prekida (ne prekida utakmice, nego kod dva isključenja, onog Redžinog, i onog Bekrićevog koje je poništeno kad je shvatio da pogrešnog čovjeka isključuje) od po 2 minute. Sudije su svoj defile sa stadiona nakon zadnje zvižduka obavile, kako i stoji na snimku tako da prekida utakmice nije bilo.
Zadnja izmjena: Casp3r, dana/u 28 apr 2013, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.

MirzaLukavac
Kontakt:

Post Postao/la MirzaLukavac » 28 apr 2013, 21:10

merdanovic je napisao/la:
JohnLowe je napisao/la:
Eto pogledaj komentar @samolukavac pa sam procijeni.

Ovo je njemu neko hakovo acc :D

I ja sam za realnost i iskrenost, pa sport nas ovdje okuplja pobogu, ali ničeg plemenitog nema u tome da se pokuša bit fin i opravdat ovakvo suđenje!!!!!

Ja sam bio tik uz liniju na istocnoj tribini, i vidio sam 10ak oduzetih lopti igracima radničkog samo u autima! igrac viteza izbije loptu u aut samo par metara ispred linijskog, cijela tribina vidi to, samo sudija ne! da ne spominjem broj oduzetih lopti kada je linijski digao zastavicu za radnički, a glavni sudija preko njegove odluke daje loptu gostima :shock: :shock: :shock:

Ovo je velika tuga i ogromna krađa danas!

Objektivno koliko mogu :mrgreen:

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 28 apr 2013, 21:14

merdanovic je napisao/la: Eto pogledaj komentar @samolukavac pa sam procijeni.
Jedan komentar njegov a stotinu drugih, btw Jakupovic je iz Bihaca, mi sljedecu idemo bez cijelog sastava u Bihac jel ti to sve dovoljno govori ? Ako ne, onda nista :D

Nevidjena kradja na Josiku, sjeca li se ko kad nas je sudija vise povalio u proteklih 15tak godina ?
inace ?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 28 apr 2013, 21:20

slika
1921
1989

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 apr 2013, 21:30

Ivica Pejić reporter Federalnog radija koji se javljao danas sa stadiona je dobio batine, kao i jedan pomoćni sudac i posmatrač suđenja koji je čini mi se najgore prošao od svih....

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 28 apr 2013, 21:34

samolukavac je napisao/la:Ivica Pejić reporter Federalnog radija koji se javljao danas sa stadiona je dobio batine, kao i jedan pomoćni sudac i posmatrač suđenja koji je čini mi se najgore prošao od svih....
On je bas dobio,mi mu pomogli kasnije da nadje stvari,naso se na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme jbg
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 28 apr 2013, 21:37

samolukavac je napisao/la:Ivica Pejić reporter Federalnog radija koji se javljao danas sa stadiona je dobio batine, kao i jedan pomoćni sudac i posmatrač suđenja koji je čini mi se najgore prošao od svih....
pa sta vam reporter skrivi pa da ga udarate?

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 apr 2013, 21:41

SARS je napisao/la:
pa sta vam reporter skrivi pa da ga udarate?
Kao što gore napisa momak prije našao se na pogrešnom mjestu, krenuli gaziti sve redom na tribini, Midhat Arnautović se izvukao on je bio prva meta...

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 28 apr 2013, 21:50

Poslije ovog svega ako mi ne udjemo u pl,onda nek komsije udju iz Tuzle,steta za cijeli fudbal ako onakav Vitez udje ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 28 apr 2013, 21:52

Derbi utakmicu Prve lige Federacije BiH između Radničkog i Viteza, dviju prvoplasiranih momčadi, igranu danas u Lukavcu, obilježili su suci i divljanje domaćih navijača po završetku utakmice.

Utakmica o kojoj će se sljedećih dana zasigurno mnogo pričati, završena je rezultatom 2:2, čime je Vitez zadržao tri boda prednosti i stigao na prag Premijer lige BiH. Domaćini su vodili dva puta, ali su zahvaljujući Dediću i Smriki Vitežani stigli do vrijednog boda protiv izravnog konkurenta.

Susret je posebno obilježila sudačka trojka Edin Jakupović (glavni), Tarik Hećo i Dženan Milić koji su domaćinima dosudili čak tri crvena kartona (Jaranović, Redžić i Halilagić) što je razljutilo oko 200-ak domaćih navijača koji su u jednom navratu i prekinuli susret.

No, na tome nisu stali. Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka huligani su utrčali na teren sa palicama i dali se u potjeru za sucima, ali i gostujućim igračima. Prema pisanju kolega iz Viteza (vitez.info) napadnuti su i ozlijeđeni nogometaši Viteza Jurčević, Badrov i Živković. Također, jedan na jednom automobilu i autobusu je razbijena šajba. Nakon sat i pol čekanje u svlačionici, nogometaši Viteza su pod policijskom pratnjom krenuli ka Vitezu.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 28 apr 2013, 21:54

dzabe se nervirate...mi cemo otrest ove levate i to dole i svi su u egalu ponovo 8-) 8-) ..tekma na Tusnju odlucuje o novom premijerligasu...vidjet cete 8-)
a za ovo ulijetanje i batinjanje cete momacki ispusit od ovog...hhmmm...hajmo rec fudbalskog saveza nesvrstanih :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

kavaclu
Kontakt:

Post Postao/la kavaclu » 28 apr 2013, 21:57

N5555 je napisao/la:Derbi utakmicu Prve lige Federacije BiH između Radničkog i Viteza, dviju prvoplasiranih momčadi, igranu danas u Lukavcu, obilježili su suci i divljanje domaćih navijača po završetku utakmice.

Utakmica o kojoj će se sljedećih dana zasigurno mnogo pričati, završena je rezultatom 2:2, čime je Vitez zadržao tri boda prednosti i stigao na prag Premijer lige BiH. Domaćini su vodili dva puta, ali su zahvaljujući Dediću i Smriki Vitežani stigli do vrijednog boda protiv izravnog konkurenta.

Susret je posebno obilježila sudačka trojka Edin Jakupović (glavni), Tarik Hećo i Dženan Milić koji su domaćinima dosudili čak tri crvena kartona (Jaranović, Redžić i Halilagić) što je razljutilo oko 200-ak domaćih navijača koji su u jednom navratu i prekinuli susret.

No, na tome nisu stali. Nakon posljednjeg sudačkog zvižduka huligani su utrčali na teren sa palicama i dali se u potjeru za sucima, ali i gostujućim igračima. Prema pisanju kolega iz Viteza (vitez.info) napadnuti su i ozlijeđeni nogometaši Viteza Jurčević, Badrov i Živković. Također, jedan na jednom automobilu i autobusu je razbijena šajba. Nakon sat i pol čekanje u svlačionici, nogometaši Viteza su pod policijskom pratnjom krenuli ka Vitezu.
N5555 je napisao/la:Derbi utakmicu Prve lige Federacije BiH između Radničkog i Viteza, dviju prvoplasiranih momčadi, igranu danas u Lukavcu, obilježili su suci i divljanje domaćih navijača po završetku utakmice.

Sto se provaljuju na ovom abcportalu. Kakve crne palice, hahahaha.
Naprijed Radnički mi te ludo volimo

merdanovic
Kontakt:

Post Postao/la merdanovic » 28 apr 2013, 21:58

JohnLowe je napisao/la:
merdanovic je napisao/la: Eto pogledaj komentar @samolukavac pa sam procijeni.
Jedan komentar njegov a stotinu drugih, btw Jakupovic je iz Bihaca, mi sljedecu idemo bez cijelog sastava u Bihac jel ti to sve dovoljno govori ? Ako ne, onda nista :D

Nevidjena kradja na Josiku, sjeca li se ko kad nas je sudija vise povalio u proteklih 15tak godina ?
To je to.Kad se je u Cazinu nakon poraza od Viteza govorila da je sudija kriv.Ja sam jedini govorio da je kriva uprava.Tako je to,1 od 100 je uvijek realan.
Jakupović je prerastao ovu ligu i realno ta podudarnost postoji što vi putujete u Bihać.Ali sumnjam da je on namjerno davao crvene kartone samo da bi Jedinstvo lakše došlo do pobjede.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 apr 2013, 21:58

staragarda je napisao/la:dzabe se nervirate...mi cemo otrest ove levate i to dole i svi su u egalu ponovo 8-) 8-) ..tekma na Tusnju odlucuje o novom premijerligasu...vidjet cete 8-)
a za ovo ulijetanje i batinjanje cete momacki ispusit od ovog...hhmmm...hajmo rec fudbalskog saveza nesvrstanih :lol: :lol:

+1
Pobjeda je bolja od orgazma!

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 apr 2013, 21:59

staragarda je napisao/la:dzabe se nervirate...mi cemo otrest ove levate i to dole i svi su u egalu ponovo 8-) 8-) ..tekma na Tusnju odlucuje o novom premijerligasu...vidjet cete 8-)
Hoćemo sigurno i suspenziju stadiona kao i novčane kazne, zbog crvenih kartona nema Slomića već odavno, a u narednom kolu ili kolima zavisi koliko kazne igrače nema ni Jaranovića, Halilagića, Redžića, ko je sve žute dobio danas ne znam, a bilo je mislim pet igrača sa po dva žuta kartona tako da u Bihaću ko će igrati pitanje je, ako dodamo povrede Gogića i Borogovca nadrljali smo pravo.....

kaskader52
Kontakt:

Post Postao/la kaskader52 » 28 apr 2013, 22:08

Gorki je napisao/la:

+1[/quovi tuzlaci možete dići i pokloniti se prvacima i kao u engleskoj napraviti špalir i pozz prvake lijep pozz iz Viteza

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.