BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Kako će proći ove dvije utakmice???

Sigurna pobjeda u obje
210
37%
Pobjeda u jednoj, remi u drugoj
196
34%
Pobjeda u jednoj, poraz u drugoj
48
8%
Remi u obje
15
3%
Poraz u jednoj, remi u drugoj
44
8%
Dva poraza
61
11%

Ukupno glasova: 574

Arnelinho
Kontakt:

Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH

Post Postao/la Arnelinho » 01 jun 2011, 18:40

Elegant je napisao/la:Mi treba da se borimo iz jedno jedinog razloga a to je Francuska !

Zasto ?

Zato sto Francuska (citaj Platini) moraju da igraju na EP !

Zato se mi borim za drugo mjesto !
Mogu i preko dodatnih kvalifikacija zar ne? :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 01 jun 2011, 18:40

Pauk je napisao/la:Ma nema niko od nas luzera sansu kod ovakve ljepotice. :(
Cura je lijepa, visoka, crna, sa dobrom genetikom, i sigurno trazi musku verziju nje, plus minimalno 20 centimetara alata. :mrgreen:
Vidi joj se na licu ba, nista ispod 20 centi. :lol:

slika
Da me hoce zenio bih je odmah, da neko ne zna mozda ko je ona ?

evo i sa druge strane
slika
Zadnja izmjena: Bosnier, dana/u 01 jun 2011, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

nihco

Post Postao/la nihco » 01 jun 2011, 18:42

amho je napisao/la:
nihco je napisao/la:ja sam uvijek za realan pristup,a drugo mjesto jeste realnost. pape cak i govori,ukoliko napravimo niz od cetiri pobjede,da bi se u parizu mogli boriti za prvo mjesto.ta kalkulacija,doduse, ubraja i kiks francuza.
pape bi bio tek neozbiljan kada bi otvoreno pucao na prvo mjesto.......
ako mi dobijemo te 4 utakmice, u parizu smo s pobjedom prvi... ne treba francuska kiksat... mi imamo poraz i nerijeseno, a francuzi poraz... ako ih dobijemo u parizu, oni ce imati dva poraza...
jeste, u pravu si
Sent from my Commodore 64

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 01 jun 2011, 18:43

Bosnier je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Ma nema niko od nas luzera sansu kod ovakve ljepotice. :(
Cura je lijepa, visoka, crna, sa dobrom genetikom, i sigurno trazi musku verziju nje, plus minimalno 20 centimetara alata. :mrgreen:
Vidi joj se na licu ba, nista ispod 20 centi. :lol:

slika
Da ne hoce zenio bih je odmah, da neko ne zna mozda ko je ona ?
Ja sam je par puta vidio na hayat TV, ono kad izvještaje sa lica mjesta, mislim da je ona, nisam 100% siguran. :mrgreen:

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jun 2011, 18:44

hz1987 je napisao/la:
Madafaka je napisao/la:Uozbilji se molim te. Drugo mjesto treba da nam bude cilj i to je to.

Koji lik ebote, hahahah... On bi da skine skalp Francuskoj, aferim momcino !!!

P.S. Promijeni taj nick ako je ikako moguce, jer svaki post ti je protiv nase legende Papeta, a lafo hz...
sto se onda borimo za odlazak na ep, ako necemo tamo nikog pobjediti, bolje onda da se ne ofiramo. a s druge strane, to znaci da je bjelorusija jaca od francuske? znaci i protiv bjelorusa nemamo sanse:S
nije mi svaki post protiv papeta, vec protiv njegovog stava i ponasanja
a ti razluci igracku legendu i selektorovanje
Mi se borimo za odlazak na EP ili SP otkad nam je repka osnovana.Ali je problem,sto se bore i drugi.
Kad imas ekipu u kojoj je od 18-20 igraca 3 -4 igarca samo standardna u svojim timovima.Kad ti se par igraca sprda sa pozivima u repku i odbija na hiljadu i jeadn nacin u tu istu repku.
Onda covjek nek malo sijedne i razmisli,gdje smo i sta smo.
I ti bi volio lamborgini uparkirati u svoju garazu,ali te malko cifra zayebaje.
Nista mi gore nema kao ono nabrijavanje prije tekme i yebavanje matera protivnicama.A kad tekma pocne i zavrsi svi prdnu u sisu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

nihco

Post Postao/la nihco » 01 jun 2011, 18:49

Arnelinho je napisao/la:Pa ,hm...skromnost u ovakvim situacijama i nije baš neka vrlina. Dakako, da i ja želim prvo mjesto (ne samo želim, nego želim da svim nogometašima BH repke bude cilj) Neka im prvo mjesto bude uspjeh, drugo zadovoljavanje cilja ,a sve ostalo neuspijeh. Jbš ti to ,ako ćemo se boriti za drugo mjesto, šta se džaba i takmičimo? Bolje onda i da se sami suspendujemo. :roll:

Drugo mjesto ne smije biti uspjeh, nego samo zadovoljavanje minimuma.
;)
razlika izmedju prvog i drugog mjesta cesto je ogromna,bas kao u nasoj grupi . ipak,francuska je daleko kvalitetnija od bih i rumunije, a bih je tek nesto bolja od rumunije.kada tu dodas da su i bjelorusija i albanija vise nego zilav protivnik i jacim reprezentacijama od nase, mislim da je drugo mjesto vise nego zadovoljavajuce dok bi prvo bilo nevjerovatan uspjeh.otvoreno pucanje na prvo mjesto bi bilo,iz pozicije rejtinga i kvaliteta bih reprezentacije, bilo pretjerivanjee

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 01 jun 2011, 18:59

[youtube][/youtube]
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 01 jun 2011, 19:00

nihco je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Pa ,hm...skromnost u ovakvim situacijama i nije baš neka vrlina. Dakako, da i ja želim prvo mjesto (ne samo želim, nego želim da svim nogometašima BH repke bude cilj) Neka im prvo mjesto bude uspjeh, drugo zadovoljavanje cilja ,a sve ostalo neuspijeh. Jbš ti to ,ako ćemo se boriti za drugo mjesto, šta se džaba i takmičimo? Bolje onda i da se sami suspendujemo. :roll:

;)
razlika izmedju prvog i drugog mjesta cesto je ogromna,bas kao u nasoj grupi . ipak,francuska je daleko kvalitetnija od bih i rumunije, a bih je tek nesto bolja od rumunije.kada tu dodas da su i bjelorusija i albanija vise nego zilav protivnik i jacim reprezentacijama od nase, mislim da je drugo mjesto vise nego zadovoljavajuce dok bi prvo bilo nevjerovatan uspjeh.otvoreno pucanje na prvo mjesto bi bilo,iz pozicije rejtinga i kvaliteta bih reprezentacije, bilo pretjerivanjee
I sam si rek'o i tu se slažemo, naš kvalitet zaslužuje drugo mjesto na tabeli. Zbog čega onda da drugo mjesto smatramo uspjehom? Prvo mjesto je uspjeh.Drugo naša realnost. :roll: Za njega se ne treba boriti ,valjda.Prvo mjesto je korak ka napretku ekipe i repke.

nihco

Post Postao/la nihco » 01 jun 2011, 19:02

Arnelinho je napisao/la: I sam si rek'o i tu se slažemo, naš kvalitet zaslužuje drugo mjesto na tabeli. Zbog čega onda da drugo mjesto smatramo uspjehom? Prvo mjesto je uspjeh.Drugo naša realnost. :roll: Za njega se ne treba boriti ,valjda.Prvo mjesto je korak ka napretku ekipe i repke.
pa dobro ,slazemo se ,s razlikom sto ja mislim da mi nismo toliko jaki da se drugo mjesto podrazunijeva. trebamo se mi dobro namuciti da ga osvojimo,a za prvo treba dosta srece.......

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 01 jun 2011, 19:04

nihco je napisao/la:

;)
takodjer mislim da drugo mjesto ne smije biti cilj... a drugo mjesto ne smije biti razocarenje... cilj je plasman na EP u idealnom slucaju ostvaren direktno, ili ako vec ne ide, onda preko baraza... ako bi gledali sngu na papiru, onda ne bi trebali ni ucestvovat' u kvalifikacijama... uvijek ce se tu naci barem jedna, ako ne i dvije reprezentacije koje su po kvalitetu na papiru ispred nas.. zato se valjda i igraju kvalifikacije, da se na terenu vidi cija je zelja, htijenje, zlaganje i kvalitet veci... a cesto su ove prve tri stvari znacajnije od cetvrte.... ;)

nihco

Post Postao/la nihco » 01 jun 2011, 19:11

amho je napisao/la:
takodjer mislim da drugo mjesto ne smije biti cilj... a drugo mjesto ne smije biti razocarenje... cilj je plasman na EP u idealnom slucaju ostvaren direktno, ili ako vec ne ide, onda preko baraza... ako bi gledali sngu na papiru, onda ne bi trebali ni ucestvovat' u kvalifikacijama... uvijek ce se tu naci barem jedna, ako ne i dvije reprezentacije koje su po kvalitetu na papiru ispred nas.. zato se valjda i igraju kvalifikacije, da se na terenu vidi cija je zelja, htijenje, zlaganje i kvalitet veci... a cesto su ove prve tri stvari znacajnije od cetvrte.... ;)
nema sumnje, nego se cesto trenerima zamijera sto,u samom startu, ne prijete osvajanjem prvog mjesta.
ne bi9 niko ozbiljan,u grupi s svabama,francuzima,holandjanima, sebi dozvolio da se postavlja u ulogu favorita. puno je racionalnije drzati se skromno ,a ,interno, igrace loziti na pobjede.......

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 01 jun 2011, 19:20

harishp je napisao/la:Haj ti @Ministraga jednu prognozu,znaci samo obrnuto od tvoje prognoze i eto para.Javis se samo dva dana prije tekme,profulas rezultat i onda isparis. :lol:
Kako si ti meni samo simpatičan. Naj si mi forumaš, nema dalje. Vrh si. Vrh vrhova. Iznad Trebevića. Ma, šta, iznad Mont Everesta.

Ako već inzistiraš na moju prognozu, evo je:

Rumunija - BiH 1:1
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 01 jun 2011, 19:22

Papac je mali milion puta pokazao koliko mu je stalo do reprezentacije. Čekao je ove promjene i kada su se dogodile za njega nema mjesta. Ne ulazim u to zašto nije pozvan i ne želim komentarisati. Samo ću reći da su Papac i Spahić idealan tandem. Spaha je lider, ima eksplozivnost, brzinu, duel igru, a Papac je defanzivac koji zna da igra. U tandemu su najjači, a odbrana bi nam bila granitna“, izjavio je Sergej Barbarez amasador bh. fudbala za San komentarišuću činjenicu da Saše Papca nema u reprezentativnom kadru za utakmice koje naša selekcije ovih dana igra protigv Rumunije u okviru kvalifikacija za Euro 2012. OVO JE REKAO BARBAREZ!!
molim vas zbog svega ovoga da podrzite stranicu NA FB : HOĆEMO SAŠU PAPCA PONOVU U REPREZENTACIJI BIH, DA POKAZEMO DA NAS IMA KOJI ZELE NJEGOV POVRATAK jedinog koji je ostaO doslijedan svojih principa i na neki nacin GLAVNI POKRETAČ ISTJERIVANJA ONE GAMADI I LOPOVA IZ NASEG SAVEZA

EVO LINK LIKE'T :
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2011, 19:26

Nek neko kaže Barbarezu da Saša neće da igra stopera zbog automobilske nesreće. Insan ne smije često igrati glavom.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2011, 19:32

VanBasten je napisao/la:Nek neko kaže Barbarezu da Saša neće da igra stopera zbog automobilske nesreće. Insan ne smije često igrati glavom.
Gledao sam nedavno kada je Saša na gol crti postavio glavu na loptu koja je išla direktno u gol, ma bomba, a Saša glavom na nju... Po nesreći, odbije je drugom igraču na nogu i ovaj prikuca, a Papca iznijeli sa terena...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2011, 19:35

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Nek neko kaže Barbarezu da Saša neće da igra stopera zbog automobilske nesreće. Insan ne smije često igrati glavom.
Gledao sam nedavno kada je Saša na gol crti postavio glavu na loptu koja je išla direktno u gol, ma bomba, a Saša glavom na nju... Po nesreći, odbije je drugom igraču na nogu i ovaj prikuca, a Papca iznijeli sa terena...
Moguće, al koji klinac onda zbori gori navedeno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 jun 2011, 19:39

VanBasten je napisao/la:Moguće, al koji klinac onda zbori gori navedeno.
Imaš ovdje snimak, na 0:45 sec. pa dalje...

[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 01 jun 2011, 19:42

MinistaR je napisao/la:
harishp je napisao/la:Haj ti @Ministraga jednu prognozu,znaci samo obrnuto od tvoje prognoze i eto para.Javis se samo dva dana prije tekme,profulas rezultat i onda isparis. :lol:
Kako si ti meni samo simpatičan. Naj si mi forumaš, nema dalje. Vrh si. Vrh vrhova. Iznad Trebevića. Ma, šta, iznad Mont Everesta.

Ako već inzistiraš na moju prognozu, evo je:

Rumunija - BiH 1:1
Dobro Treskavico moja.Znaci kec ili dvica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 01 jun 2011, 19:43

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Moguće, al koji klinac onda zbori gori navedeno.
Imaš ovdje snimak, na 0:45 sec. pa dalje...

[youtube][/youtube]

Prije će bit da ga je pogodila :mrgreen:
No nebitno, zar nije rekao da mu ta pozicija više ne odgovora, upravo iz gore navedenog razloga, i zato što nije igrao stopera cirka 5 godina.

Svejedno, aj bi njega radije na lijevog beka, ko stoper, ruku na srce, nije briljirao.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 01 jun 2011, 19:55

nihco je napisao/la:
amho je napisao/la:
nema sumnje, nego se cesto trenerima zamijera sto,u samom startu, ne prijete osvajanjem prvog mjesta.
ne bi9 niko ozbiljan,u grupi s svabama,francuzima,holandjanima, sebi dozvolio da se postavlja u ulogu favorita. puno je racionalnije drzati se skromno ,a ,interno, igrace loziti na pobjede.......
stvljanje u ulogu favorita, postavljanje cilja, ocekivanje javnosti i realne mogucnosti su razlicite stvari... u osnovi se slazemo... niko se normalan sam ne stavlja u ulogu favorita... cilj nam mora biti plasman.. zasto inace igramo..
kod nas je problem sto obicno pobrkamo navedene stvari, postanemo euforicni i nakon 'neuspjeha' nastupi rasulo...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.