Mogu i preko dodatnih kvalifikacija zar ne?Elegant je napisao/la:Mi treba da se borimo iz jedno jedinog razloga a to je Francuska !
Zasto ?
Zato sto Francuska (citaj Platini) moraju da igraju na EP !
Zato se mi borim za drugo mjesto !

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Mogu i preko dodatnih kvalifikacija zar ne?Elegant je napisao/la:Mi treba da se borimo iz jedno jedinog razloga a to je Francuska !
Zasto ?
Zato sto Francuska (citaj Platini) moraju da igraju na EP !
Zato se mi borim za drugo mjesto !
Da me hoce zenio bih je odmah, da neko ne zna mozda ko je ona ?
jeste, u pravu siamho je napisao/la:ako mi dobijemo te 4 utakmice, u parizu smo s pobjedom prvi... ne treba francuska kiksat... mi imamo poraz i nerijeseno, a francuzi poraz... ako ih dobijemo u parizu, oni ce imati dva poraza...nihco je napisao/la:ja sam uvijek za realan pristup,a drugo mjesto jeste realnost. pape cak i govori,ukoliko napravimo niz od cetiri pobjede,da bi se u parizu mogli boriti za prvo mjesto.ta kalkulacija,doduse, ubraja i kiks francuza.
pape bi bio tek neozbiljan kada bi otvoreno pucao na prvo mjesto.......
Ja sam je par puta vidio na hayat TV, ono kad izvještaje sa lica mjesta, mislim da je ona, nisam 100% siguran.Bosnier je napisao/la:Da ne hoce zenio bih je odmah, da neko ne zna mozda ko je ona ?
Mi se borimo za odlazak na EP ili SP otkad nam je repka osnovana.Ali je problem,sto se bore i drugi.hz1987 je napisao/la:sto se onda borimo za odlazak na ep, ako necemo tamo nikog pobjediti, bolje onda da se ne ofiramo. a s druge strane, to znaci da je bjelorusija jaca od francuske? znaci i protiv bjelorusa nemamo sanse:SMadafaka je napisao/la:Uozbilji se molim te. Drugo mjesto treba da nam bude cilj i to je to.
Koji lik ebote, hahahah... On bi da skine skalp Francuskoj, aferim momcino !!!
P.S. Promijeni taj nick ako je ikako moguce, jer svaki post ti je protiv nase legende Papeta, a lafo hz...
nije mi svaki post protiv papeta, vec protiv njegovog stava i ponasanja
a ti razluci igracku legendu i selektorovanje
razlika izmedju prvog i drugog mjesta cesto je ogromna,bas kao u nasoj grupi . ipak,francuska je daleko kvalitetnija od bih i rumunije, a bih je tek nesto bolja od rumunije.kada tu dodas da su i bjelorusija i albanija vise nego zilav protivnik i jacim reprezentacijama od nase, mislim da je drugo mjesto vise nego zadovoljavajuce dok bi prvo bilo nevjerovatan uspjeh.otvoreno pucanje na prvo mjesto bi bilo,iz pozicije rejtinga i kvaliteta bih reprezentacije, bilo pretjerivanjeeArnelinho je napisao/la:Pa ,hm...skromnost u ovakvim situacijama i nije baš neka vrlina. Dakako, da i ja želim prvo mjesto (ne samo želim, nego želim da svim nogometašima BH repke bude cilj) Neka im prvo mjesto bude uspjeh, drugo zadovoljavanje cilja ,a sve ostalo neuspijeh. Jbš ti to ,ako ćemo se boriti za drugo mjesto, šta se džaba i takmičimo? Bolje onda i da se sami suspendujemo.![]()
Drugo mjesto ne smije biti uspjeh, nego samo zadovoljavanje minimuma.
I sam si rek'o i tu se slažemo, naš kvalitet zaslužuje drugo mjesto na tabeli. Zbog čega onda da drugo mjesto smatramo uspjehom? Prvo mjesto je uspjeh.Drugo naša realnost.nihco je napisao/la:razlika izmedju prvog i drugog mjesta cesto je ogromna,bas kao u nasoj grupi . ipak,francuska je daleko kvalitetnija od bih i rumunije, a bih je tek nesto bolja od rumunije.kada tu dodas da su i bjelorusija i albanija vise nego zilav protivnik i jacim reprezentacijama od nase, mislim da je drugo mjesto vise nego zadovoljavajuce dok bi prvo bilo nevjerovatan uspjeh.otvoreno pucanje na prvo mjesto bi bilo,iz pozicije rejtinga i kvaliteta bih reprezentacije, bilo pretjerivanjeeArnelinho je napisao/la:Pa ,hm...skromnost u ovakvim situacijama i nije baš neka vrlina. Dakako, da i ja želim prvo mjesto (ne samo želim, nego želim da svim nogometašima BH repke bude cilj) Neka im prvo mjesto bude uspjeh, drugo zadovoljavanje cilja ,a sve ostalo neuspijeh. Jbš ti to ,ako ćemo se boriti za drugo mjesto, šta se džaba i takmičimo? Bolje onda i da se sami suspendujemo.![]()
pa dobro ,slazemo se ,s razlikom sto ja mislim da mi nismo toliko jaki da se drugo mjesto podrazunijeva. trebamo se mi dobro namuciti da ga osvojimo,a za prvo treba dosta srece.......Arnelinho je napisao/la: I sam si rek'o i tu se slažemo, naš kvalitet zaslužuje drugo mjesto na tabeli. Zbog čega onda da drugo mjesto smatramo uspjehom? Prvo mjesto je uspjeh.Drugo naša realnost.Za njega se ne treba boriti ,valjda.Prvo mjesto je korak ka napretku ekipe i repke.
takodjer mislim da drugo mjesto ne smije biti cilj... a drugo mjesto ne smije biti razocarenje... cilj je plasman na EP u idealnom slucaju ostvaren direktno, ili ako vec ne ide, onda preko baraza... ako bi gledali sngu na papiru, onda ne bi trebali ni ucestvovat' u kvalifikacijama... uvijek ce se tu naci barem jedna, ako ne i dvije reprezentacije koje su po kvalitetu na papiru ispred nas.. zato se valjda i igraju kvalifikacije, da se na terenu vidi cija je zelja, htijenje, zlaganje i kvalitet veci... a cesto su ove prve tri stvari znacajnije od cetvrte....nihco je napisao/la:razlika izmedju prvog i drugog mjesta cesto je ogromna,bas kao u nasoj grupi . ipak,francuska je daleko kvalitetnija od bih i rumunije, a bih je tek nesto bolja od rumunije.kada tu dodas da su i bjelorusija i albanija vise nego zilav protivnik i jacim reprezentacijama od nase, mislim da je drugo mjesto vise nego zadovoljavajuce dok bi prvo bilo nevjerovatan uspjeh.otvoreno pucanje na prvo mjesto bi bilo,iz pozicije rejtinga i kvaliteta bih reprezentacije, bilo pretjerivanjeeArnelinho je napisao/la:Pa ,hm...skromnost u ovakvim situacijama i nije baš neka vrlina. Dakako, da i ja želim prvo mjesto (ne samo želim, nego želim da svim nogometašima BH repke bude cilj) Neka im prvo mjesto bude uspjeh, drugo zadovoljavanje cilja ,a sve ostalo neuspijeh. Jbš ti to ,ako ćemo se boriti za drugo mjesto, šta se džaba i takmičimo? Bolje onda i da se sami suspendujemo.![]()
nema sumnje, nego se cesto trenerima zamijera sto,u samom startu, ne prijete osvajanjem prvog mjesta.amho je napisao/la:
takodjer mislim da drugo mjesto ne smije biti cilj... a drugo mjesto ne smije biti razocarenje... cilj je plasman na EP u idealnom slucaju ostvaren direktno, ili ako vec ne ide, onda preko baraza... ako bi gledali sngu na papiru, onda ne bi trebali ni ucestvovat' u kvalifikacijama... uvijek ce se tu naci barem jedna, ako ne i dvije reprezentacije koje su po kvalitetu na papiru ispred nas.. zato se valjda i igraju kvalifikacije, da se na terenu vidi cija je zelja, htijenje, zlaganje i kvalitet veci... a cesto su ove prve tri stvari znacajnije od cetvrte....
Kako si ti meni samo simpatičan. Naj si mi forumaš, nema dalje. Vrh si. Vrh vrhova. Iznad Trebevića. Ma, šta, iznad Mont Everesta.harishp je napisao/la:Haj ti @Ministraga jednu prognozu,znaci samo obrnuto od tvoje prognoze i eto para.Javis se samo dva dana prije tekme,profulas rezultat i onda isparis.
Gledao sam nedavno kada je Saša na gol crti postavio glavu na loptu koja je išla direktno u gol, ma bomba, a Saša glavom na nju... Po nesreći, odbije je drugom igraču na nogu i ovaj prikuca, a Papca iznijeli sa terena...VanBasten je napisao/la:Nek neko kaže Barbarezu da Saša neće da igra stopera zbog automobilske nesreće. Insan ne smije često igrati glavom.
Moguće, al koji klinac onda zbori gori navedeno.Virtu4l je napisao/la:Gledao sam nedavno kada je Saša na gol crti postavio glavu na loptu koja je išla direktno u gol, ma bomba, a Saša glavom na nju... Po nesreći, odbije je drugom igraču na nogu i ovaj prikuca, a Papca iznijeli sa terena...VanBasten je napisao/la:Nek neko kaže Barbarezu da Saša neće da igra stopera zbog automobilske nesreće. Insan ne smije često igrati glavom.
Imaš ovdje snimak, na 0:45 sec. pa dalje...VanBasten je napisao/la:Moguće, al koji klinac onda zbori gori navedeno.
Dobro Treskavico moja.Znaci kec ili dvica.MinistaR je napisao/la:Kako si ti meni samo simpatičan. Naj si mi forumaš, nema dalje. Vrh si. Vrh vrhova. Iznad Trebevića. Ma, šta, iznad Mont Everesta.harishp je napisao/la:Haj ti @Ministraga jednu prognozu,znaci samo obrnuto od tvoje prognoze i eto para.Javis se samo dva dana prije tekme,profulas rezultat i onda isparis.
Ako već inzistiraš na moju prognozu, evo je:
Rumunija - BiH 1:1
Virtu4l je napisao/la:Imaš ovdje snimak, na 0:45 sec. pa dalje...VanBasten je napisao/la:Moguće, al koji klinac onda zbori gori navedeno.
[youtube][/youtube]
stvljanje u ulogu favorita, postavljanje cilja, ocekivanje javnosti i realne mogucnosti su razlicite stvari... u osnovi se slazemo... niko se normalan sam ne stavlja u ulogu favorita... cilj nam mora biti plasman.. zasto inace igramo..nihco je napisao/la:nema sumnje, nego se cesto trenerima zamijera sto,u samom startu, ne prijete osvajanjem prvog mjesta.amho je napisao/la:
takodjer mislim da drugo mjesto ne smije biti cilj... a drugo mjesto ne smije biti razocarenje... cilj je plasman na EP u idealnom slucaju ostvaren direktno, ili ako vec ne ide, onda preko baraza... ako bi gledali sngu na papiru, onda ne bi trebali ni ucestvovat' u kvalifikacijama... uvijek ce se tu naci barem jedna, ako ne i dvije reprezentacije koje su po kvalitetu na papiru ispred nas.. zato se valjda i igraju kvalifikacije, da se na terenu vidi cija je zelja, htijenje, zlaganje i kvalitet veci... a cesto su ove prve tri stvari znacajnije od cetvrte....
ne bi9 niko ozbiljan,u grupi s svabama,francuzima,holandjanima, sebi dozvolio da se postavlja u ulogu favorita. puno je racionalnije drzati se skromno ,a ,interno, igrace loziti na pobjede.......
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.