Eto kao imaju jedan od najboljih napada na prvenstvu a opucali, njih dvojica, nisu kako treba na gol najbolje odbrane "oronule" Serie A.Stranac je napisao/la:Urugvaj?![]()
Nisu prnuli dok sudija nije uzeo stvar u svoje ruke.
da si rekao Njemačka, Brazil, pa hajde, čuj Urugvaj.
Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
**** statistiku,pobjeda Urugvaja nije cista i to je to.
Ponavljam 11 na 11 Urugvaj nije mogao nista.
embrace the chaos
- IlPrincipe
- Kontakt:
Prandelli has just announced that he is resigning with immediate effect.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Jeste ziheras, ali gospodin nakon ovoga, ovako se radi. Zato Hodgsona ne mozes puskom oterati.
Zašto bi išao kad ima apsolutnu podršku saveza.Paradajz je napisao/la:Jeste ziheras, ali gospodin nakon ovoga, ovako se radi. Zato Hodgsona ne mozes puskom oterati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
100% 11 na 11 prnut ne bi mogli , onakvi detalji lome utakmicu pogotovo u dr poluvremenu.Denno je napisao/la:**** statistiku,pobjeda Urugvaja nije cista i to je to.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Kolumbije koja nije jos igrala protiv ozbiljnije ekipe i ciju odbranu drzi istroseni Yepes i Brazil koji nista uvjerljivo nije pokazao. ne kazem da bi ih talijani izbacili ali da je kreten Prandelli znao poslozit igrace i imao muda neke ostavit na klupi nakon losih partija sve bi bilo moguce.MaGiCa je napisao/la:![]()
Jeste, ishla bi ITA do kraja, pogotovo shto taj put vodi preko Kolumbije i Brazila, a obe su PAK 50 Sukhoi za ovakvu Italiju, koja je nivo MIG29ice.
pitanje je ko ce doc. Allegri, Mancini i Spalletti su kandidati..IlPrincipe je napisao/la:Prandelli has just announced that he is resigning with immediate effect.
Nema potrebe da se pljuje Pranedlli, lik je otreso "pola Eura" i one "atomske" Njemce koje su svi vidjeli kao favorite, kasnije to nije islo i covjek gospodski daje ostavku.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kakva dva samara za Italiju prvo 2010 Afrika sad 2014 Brazil pa ako sad ne promjene nesto u ligi i savezu ocigledno da to nekom nije u interesu i da je to korupcija u rangu Usanovica i kompanije.
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Abete isto dao otkaz, kaze ESPN. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Abete je stari grobar calcia, naredna Italija obavezno treba da sadrzi Rossia, Berardia i Florenzia da malo grade repku na brzini, a manje na Balotelliju i njegovom egu.
Calcio7 je napisao/la: Kolumbije koja nije jos igrala protiv ozbiljnije ekipe i ciju odbranu drzi istroseni Yepes i Brazil koji nista uvjerljivo nije pokazao. ne kazem da bi ih talijani izbacili ali da je kreten Prandelli znao poslozit igrace i imao muda neke ostavit na klupi nakon losih partija sve bi bilo moguce.
A Italijani su neshto kao odigrali
Igrali su chekalicu 70-80% vremena nakon pobede nad Englezima i dobili po sred labrnje. Kolumbijci i Brazilci makar igraju da pobede svaku tekmu.
Prandelli zeznuo sa Kostarikancima, a danas se obrukao. Ima igrache za brzhi i konkretniji fudbal, ali on se oslanja na TMottu, Parola i Cassana.
Prvi desni bek mu ima 4 nastupa za repku, od toga samo 1 pre SP.
Balotellija ne ume da upristoji 4 godine vec. Verrattija ne ume da upotrebi, iako je mali pokazao najvishe na ovom SP.
Da se razumemo: jeste sudija pojeo ono shto se ne jede danas, ali Prandelli je failovao i to teshko u ove dve tekme.
I bolje je da su ispali, da ih ne bi budjavi Scolari ili raspali Pekerman oduchili od fudbala.
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne mogu ne spomenuti da je Godin bio Bonuccijev igrac.
Koji kikser...
Koji kikser...
@MaGiCA pa sta, Prandelli je failovao i zbog toga daje otkaz, sada se svi mi mozemo praviti pametnjakovici na forumu, a nemamo nikakve koristi od toga.
@Saurman, nek ti znas koliko je Italija kvalitetna.
@Saurman, nek ti znas koliko je Italija kvalitetna.
Balotelli is sitting in the #ITA team bus by himself. All the other Italian players are in the dressing room, waiting for Prandelli.
Abete has also just announced that he is resigning as the president of the Italian FA (FIGC).
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Sad trebaju dovest nekog ko ce igrati ofanzivni nogomet. Ostaviti se ovih talijanskih formacija i iskoristiti ovaj mladi pptencijal sto imaju za euro.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Tri su kandidata za reprezentaciju: Allegri, Spalleti i Mancini.suhi je napisao/la:Sad trebaju dovest nekog ko ce igrati ofanzivni nogomet. Ostaviti se ovih talijanskih formacija i iskoristiti ovaj mladi pptencijal sto imaju za euro.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
jos je odigrao odlicnu utakmicu ali djaba kad on jednim kiksom sjebe sve..IlCapitano je napisao/la:Ne mogu ne spomenuti da je Godin bio Bonuccijev igrac.![]()
Koji kikser...
- IlCapitano
- Kontakt:
Spalletti je tu negdje sa Cesareom. Bolje i on nego ova dvojica analfabeta...
Da spomenem i Ciru Offsidemobile, gubi se ko bezglava kokos.
Najtuznije mi je to sto je ovo Buffonu vjerovatno zadnje prvenstvo, al eto oprasta se uz jos jednu sjajnu utakmicu sa njegove strane, Superman indeed.

Najtuznije mi je to sto je ovo Buffonu vjerovatno zadnje prvenstvo, al eto oprasta se uz jos jednu sjajnu utakmicu sa njegove strane, Superman indeed.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.