Nije bas da bi tugovao za Zeljom i Zvezdombh hrvat je napisao/la: Mlad si sinko bilo je tu jos tuga i cemera. Zeljo protiv videotona, zvijezda protiv milana....
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Nogometna reprezentacija Hrvatske
- Jack777Pott
- Kontakt:
Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Takvo vrijeme bilo tada, jedna drzava
- vidovitadjemila
Rekao vam covjek sve i jednim i drugim.I u pravu je iz PUNO razloga.Razmislite malo,pogledajte tabelu, i ne zaljecite se na kladioniciSiamoNoi je napisao/la:Bit će iks.Da ne bi bilo da nisam rekao...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
nije tema, ali cisto bi mi pucao **** i za zvezdu tada kao i sada..mislim koga briga ako smo bili jedna drzava....bh hrvat je napisao/la:Takvo vrijeme bilo tada, jedna drzava
nego da se vratim an temu.protiv srbije bi volio vidjeti napad mandzo - petric.petric mi se jako sviđa kao igrac i volio bih da bude pozvan protiv srbije.
- Sportfanatik
- Kontakt:
NIKO KOVAČ, izbornik hrvatske U-20 reprezentacije, objavio je popis igrača za predstojeću utakmicu protiv Slovenije. Utakmica je na rasporedu 27. veljače u Ajdovščini s početkom u 14 sati, a Kovač je za taj ogled pozvao 22 igrača.
Popis reprezentativaca: Ilija Kovačić, Dominik Livaković, Šime Vrsaljko, Toni Gorupec, Niko Datković, Dario Župarić, Igor Bubnjić, Matej Mitrović, Josip Čalušić, Karlo Bručić, Filip Mrzljak, Ivan Močinić, Ante Rebić, Antonio Jakoliš, Mijo Caktaš, Antonio Perošević, Marcelo Brozović, Luka Begonja, Mario Šitum, Mislav Oršić, Stipe Perica i Kruno Ivančić.
Popis reprezentativaca: Ilija Kovačić, Dominik Livaković, Šime Vrsaljko, Toni Gorupec, Niko Datković, Dario Župarić, Igor Bubnjić, Matej Mitrović, Josip Čalušić, Karlo Bručić, Filip Mrzljak, Ivan Močinić, Ante Rebić, Antonio Jakoliš, Mijo Caktaš, Antonio Perošević, Marcelo Brozović, Luka Begonja, Mario Šitum, Mislav Oršić, Stipe Perica i Kruno Ivančić.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Karte za Srbiju purchased. Uzivancija u Zagrebu za vikend. 
...Život za Široki...
- Jack777Pott
- Kontakt:
TakodjerŠB_Fidelis je napisao/la:Karte za Srbiju purchased. Uzivancija u Zagrebu za vikend.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!
Gdje ste ih nabavili? Aj, dobro, razumijem ovog Hercegovca, imaju oni veze, al di si ti Žepčak našao?! 
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Jack777Pott
- Kontakt:
Svaku domacu utakmicu Hrvatske iz Zepca ide minimalno jedan bus s 50 ljudi. Cesto se nadjem u tom busu, a i za Srbiju je ista pricadubrava je napisao/la:Gdje ste ih nabavili? Aj, dobro, razumijem ovog Hercegovca, imaju oni veze, al di si ti Žepčak našao?!
Koliko ste platili karte??
Sramota koliko malo su pustili u prodaju, samo 12 000. Vise od pola stadiona ide na sponzore i ostale pm, i ponovo ce atmosfera bit kazalisna kao unazad 3-4 godine.
Sramota koliko malo su pustili u prodaju, samo 12 000. Vise od pola stadiona ide na sponzore i ostale pm, i ponovo ce atmosfera bit kazalisna kao unazad 3-4 godine.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Upravo to Tritolone, pola stadiona će biti sponzorske karte i karte koje podijeli Savez..Trećina je samo otišla u prodaju.
Zato je najbolje gledat pred Tv-om.
Zato je najbolje gledat pred Tv-om.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Ja sam mislio ici ali ne mogu doc do karte, a iskreno ne pada mi na pamet davat 1000 kuna sverceru. Gledat kod kuce ili u nekom kaficu sa ekipom, a i koje sam srece kad bi otisa Hrvatska bi izgubila, pa se vracaj pola dana kuci onako u kurcu 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- Jack777Pott
- Kontakt:
50 KM karta i prijevoz. To je odlicno s obzirom da je povratna iz Zepca za Zg 55KM. Za Hrvatska - Wales je bilo 40KM. Problem je jedino sto ne znam za koju tribinu smo dobili karte, to sam zaboravio pitat 
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Samo smrtnici cekaju u redu da uzmu karte, to vama ostavljam.dubrava je napisao/la:Gdje ste ih nabavili? Aj, dobro, razumijem ovog Hercegovca, imaju oni veze, al di si ti Žepčak našao?!
...Život za Široki...
ja sam pokusavao preko interneta, al da ga yebes niej moglo.pritisko sam f5 toliko puta ali nece pa nece
al opet kad razmislim malo bolje, bolje ostat kod kuce u drustvu pogledat utakmicu.
al opet kad razmislim malo bolje, bolje ostat kod kuce u drustvu pogledat utakmicu.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Najlakše mi je bilo nabavit karte
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
imam karte, ali mi je zao pravih navijaca koji ne mogu na utakmicu zbog ljudi koji dolaze svakih deset godina na utakmicu.
Ova utakmica nije ni blizu one iz 99 ni po kvaliteti ni po interesovanju. Ali biće opet žera
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
interes je ogroman, ali nema sumnje da nije kao 99.' jer je to ipak samo četiri godine od rata, a i mi smo bili treća reprezentacija svijeta.
Od te utakmice više nisam pogledao nijednu više uživo. To se razočarenje nije moglo opisati. I da je imam poklonio bih nekome da ne baksuziram
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.