i dabogda im djeca u rikverc hodalarob do bagro je napisao/la:INFERNO BAND-"PRAVDA ZA MUNIBA"![]()
[youtube][/youtube]

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
i dabogda im djeca u rikverc hodalarob do bagro je napisao/la:INFERNO BAND-"PRAVDA ZA MUNIBA"![]()
[youtube][/youtube]
amEl_rooB je napisao/la:HA HA HA![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
QUARESMA 18<<< je napisao/la:[youtube][/youtube]
najdraza mi epizoda
pratim jatax je napisao/la:prati li io ovaj show na hayat tv
survivor serbia
meni je bas sminka show
ma nemanja je izbacenMElloo je napisao/la:pratim jatax je napisao/la:prati li io ovaj show na hayat tv
survivor serbia
meni je bas sminka show![]()
evo doslo ujedinjenje kog ce prvog izbacit
![]()
:
![]()
![]()
hoce to kad se igra covjek vise neg sto treba slijedeca leti visnja ili njegostax je napisao/la:ma nemanja je izbacenMElloo je napisao/la:pratim jatax je napisao/la:prati li io ovaj show na hayat tv
survivor serbia
meni je bas sminka show![]()
evo doslo ujedinjenje kog ce prvog izbacit
![]()
:
![]()
![]()
vidio ga ja u najvi one serije povrat u civilizaciju
moj favorit nikola
i ja sam proguglo i bas dosta ljudi kaze da je aca pobjedio.ali zar nije proglasenje pobjednika uzivo u februaru tako da mi je to malo sumnjivo.a na njegosu vidis da je harlovina i sirovina ali je bar lik postenalan_kardec je napisao/la:Kažu da je onaj Aca pobijedio u Survivoru,što me pomalo čudi kad vidim životinje tamo poput Nikole ili Dušana.
Višnja je onaj najklasičniji primjer sponzoruše i razmaženog derišta.Što se tiče Njegoša,imam neke poznanike iz Bijeljine koji kažu da je lik samo takva sirovina i da mu se potući ko hljeba se najest.
Nek mu je sa srecom, supcirob do bagro je napisao/la:Dragi forumasi, moram vam nesto strasno saopstit.Prije 20 min. mi je zazvonio telefon kad ono moj jaran i rece mi da su uboli naseg Phila Jacksona forumasa![]()
![]()
Nisam mogao vjerovat, momak je odma prevezen u bolnicu i mora podhitno na operaciju, koji su to majmuni bili.
Pa bih vas zamolio da mu pozelimo puno srece na operaciji
Bas mi je zao momka, stvarno niti je imao kakvih neprijatelja, niti je kome naudio i pogledaj kakve rulje ima.