NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la staragarda » 14 jan 2014, 00:09

bihac1968 je napisao/la:slika
fali ovdje jos nula....malo li ce bit pola miliona :lol: :lol: ...zar se ovaj pokusaj od sportskih novina jos nije ugasio :D :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 15 jan 2014, 19:28

anonymous001 je napisao/la:slika :D

Anonimni, sa cime si proso na polugodistu? Jesu l' sve petice, mora da jesu, vazda su u osnovnoj bile.. :D

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 15 jan 2014, 20:12

znal li neko iz bihaća da li je džaferović došao u gračanicu,ja imam takvu informaciju,kakav je igrač.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 15 jan 2014, 20:14

7april je napisao/la:znal li neko iz bihaća da li je džaferović došao u gračanicu,ja imam takvu informaciju,kakav je igrač.
ne znam jel dosao u Gracanicu ali mogu ti reci odmah da nije Krci los igrac ali ruku na srce hoce popiti . mogao bi vam dobro posluziti !

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 15 jan 2014, 20:16

dobro je da voli popit,ako je došao onda će se brzo uklopit...............

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 15 jan 2014, 21:21

7april je napisao/la:znal li neko iz bihaća da li je džaferović došao u gračanicu,ja imam takvu informaciju,kakav je igrač.
Rory Delap

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 15 jan 2014, 22:43

SOLINA je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la: pitaj mame !

Nadam/o se da će moderatori odraditi svoj dio posla i poslati na dodatni raspust ovog dječaka od sedam dana ;)

A da se osvrnem na izjavu ovog "Ćirinog prijatelja" ,jeste li stvarno toliko naivni da će Ćiro pričati o takvim stvarima sa "svojim prijateljem" ? :roll: :lol: I da je tako mislim da to ne bi javno iznosio ;) tako da..
te novine su zuta stampa i to teska...vidis da su ljudi mrtvi ozbiljni napisali da ce ciro dobit pola miliona na ruke...mislim :? :? ...i kad lupas i pises moras imat granice a ovi se bas vole raspisat izgleda :D ...pa da su ga tolko platili za pola miliona bi kupili titulu ove smijesne lige i to u paketu sa titulom PL iduce godine :D :D ...a zamisli kakve smo igrace mogli dovest za te pare...znaci..bundes liga :lol: :lol:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 15 jan 2014, 23:04

Ja sam sam u jedno siguran a to je da sa jakom Slobodom, Jedinstvom,Rudarom, Bratstvom itd. biće jača i ovaj liga kao i općenito bh nogomet.U Jedinstvu se fantasticne stvari rade zadnjih 10-ak mjeseci i klub je od gasaenja dosao do 1 mjesta u ovoj ligi, sa odlicnom ekipom, upravom i najposjecenijim stadionom u ovoj ligi.Jedino je zalosno sto ce neko morati pricekati PL dok leotar mladost i kompanija su pustili korijenje u istoj.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 16 jan 2014, 00:27

unavita je napisao/la:Ja sam sam u jedno siguran a to je da sa jakom Slobodom, Jedinstvom,Rudarom, Bratstvom itd. biće jača i ovaj liga kao i općenito bh nogomet.U Jedinstvu se fantasticne stvari rade zadnjih 10-ak mjeseci i klub je od gasaenja dosao do 1 mjesta u ovoj ligi, sa odlicnom ekipom, upravom i najposjecenijim stadionom u ovoj ligi.Jedino je zalosno sto ce neko morati pricekati PL dok leotar mladost i kompanija su pustili korijenje u istoj.
Definitivno potpisujem..
Samo ja još ne mogu sebi doći da Leotar nije do sad kupio par tekmi da se digne malo od začelja tabele.. Valjda će sad u drugoj polusezoni..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 16 jan 2014, 00:57

Pozdrav za sve dobre navijace iz Bihaca, meni je tesko kad pogledam tabelu i vidim da Bihac i Tuzla vode bitku za 1 mjesto koje vodi u Premijer ligu, a neko ce morat nazalost otpasti ove godine, stvarno bi volio da moze kako Jedinstvo i Sloboda uci u ligu ali ne moze, dosta je ba vise Leotara, Slavije , Mladosti Vo, Olimpica i druge klubove da gledam u Premijer ligi a da ne govorim ova saban liga,sretno i vama i nama .
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 16 jan 2014, 02:11

fukara87 je napisao/la:Pozdrav za sve dobre navijace iz Bihaca, meni je tesko kad pogledam tabelu i vidim da Bihac i Tuzla vode bitku za 1 mjesto koje vodi u Premijer ligu, a neko ce morat nazalost otpasti ove godine, stvarno bi volio da moze kako Jedinstvo i Sloboda uci u ligu ali ne moze, dosta je ba vise Leotara, Slavije , Mladosti Vo, Olimpica i druge klubove da gledam u Premijer ligi a da ne govorim ova saban liga,sretno i vama i nama .
Pozz i tebi, ma sta se nerviras... igrat cemo mi derbi i za 2god. abd u Premier ligi. Meni je drago sto se Jedinstvo stabilizovalo i napokon stalo na noge zadnji godinu dana od kad je i uprava nova dosla. Vi ste napravili bum sa Ćirom, sad hoce li taj bum biti samoubilački to će mo da vidimo. Nas je Katalinić kostao bar jedno 6-7 bodova. Samo da se prvenstvo zavrsi na terenu, a ne van njega. Ali kakva nam je država, tesko :D. Samo neka je po redu, mi pa vi :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2014, 02:55

dobro Olimpic bogami dobro stoji klub radi bez nekih dugovanja ..jest da nemaju navijace, ali to je zato jer su iz Sarajeva .

Kao sto rece covjek ovo je skroz zeznuto jer fakat samo jedna ekipa ulazi u ovu ligu..bilo bi dobro da su makar dvije i sad se ovako svi kolju za tu prvu poziciju..jedan ce odpasti ali svejedno ko god odpadne sad uletit ce naredne godine ..Jedinsto je za sada u najboljoj poziciji sve dok ima tih 5 bodova viska..bez ozbira sto nama gostuje i sto imaju ici u Gracanicu i td...samo svakako ocekujem veoma napet nastavak sezone..ima tu jos kandidata nije samo Jedinstvo i Sloboda..Rudar ima jako fin raspored, Bratstvo je jako da pomrse svakom racune..ja se ipak nadam da ce Sloboda ovdje uspjeti izboriti PL, mada mi je najvaznije da klub stane na noge da se postave zdravi temelji za buducnost..PL ce doci ove ili naredne godine sasvim nebitno i ako bi kazem zelio da se to desi sto prije
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2014, 08:56

anonymous001 je napisao/la:vidim vec se radi na pojacanjima ..
dobicemo crnca uskoro :D
anonimus kada vam dolazi crnac? :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 16 jan 2014, 09:31

A koju poziciju igra taj dzaferovic spic,stoper,vezni??????

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 16 jan 2014, 11:20

anonymous001 je napisao/la:vidim vec se radi na pojacanjima ..dobicemo crnca uskoro :D
Trebo bi ti jednog crnca dobit da se malo smiris. :)
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 16 jan 2014, 11:22

klasik je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:vidim vec se radi na pojacanjima ..dobicemo crnca uskoro :D
Trebo bi ti jednog crnca dobit da se malo smiris. :)
bili su ti crnci ali nisu nista pokazali pa su poslani tamo odakle su i dosli! a ti Klasik posalji tog crnca m.... :lol: ...

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 16 jan 2014, 11:53

ado78 je napisao/la:
A koju poziciju igra taj dzaferovic spic,stoper,vezni??????
Džaferović ti igra poziciju zadnjeg veznog, po meni dobar igrač, nosio kapitensku Jedinstva na početku ove sezone. Najveći problem je što voli popiti. Uglavnom dobili ste odlično pojačanje, bar po meni, a vjerujem da će se dosta njih složiti samnom. On je izgubio mjesto u Jedinstvu samo zbog svojih izlazaka i pijanstva.

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 16 jan 2014, 11:56

fukara87 je napisao/la:Pozdrav za sve dobre navijace iz Bihaca, meni je tesko kad pogledam tabelu i vidim da Bihac i Tuzla vode bitku za 1 mjesto koje vodi u Premijer ligu, a neko ce morat nazalost otpasti ove godine, stvarno bi volio da moze kako Jedinstvo i Sloboda uci u ligu ali ne moze, dosta je ba vise Leotara, Slavije , Mladosti Vo, Olimpica i druge klubove da gledam u Premijer ligi a da ne govorim ova saban liga,sretno i vama i nama .
Slažem se drug ;)
Od ovih klubova što si pomenuo (Leotar, Slavija, Mladost..) ja bih dodao i Travnik, ali draže i bliže mi je otići u Travnik nego u Trebinje, bar u Travniku pojedem ćevape, ako ništa :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.