Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koliko ce bodova BiH osvojiti u ove dvije utakmice?

6
170
40%
4
219
51%
3
25
6%
2
1
0%
1
8
2%
0
5
1%

Ukupno glasova: 428

arelinho
Kontakt:

Re: Grčka - BiH / BiH - Litvanija

Post Postao/la arelinho » 16 okt 2012, 22:21

AzRimiRzA je napisao/la:Ako budemo na kraju imali isto poena ko Grci jel' se gleda gol razlika ili medjusobni susreti?

+
gol razlika

HowYesNo
Kontakt:

Post Postao/la HowYesNo » 16 okt 2012, 22:21

Kakav teren u Slovackoj :roll: tesko cemo tamo uzeti 3b to mogu samo grci.

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 16 okt 2012, 22:21

Protiv Grcke u Zenici nam treba samo remi jer imamo mnogo bolju gol razliku od Grka. S tim da moramo pobjediti sve ostale reprezentacije do kraja.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 16 okt 2012, 22:21

viKK je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Zamislite jos da je igro "Senijad Ibričić fudbalski virtuoz,najbolji tehničar jugoistočne Evrope." :mrgreen:
Da je on igro , napravila bi se neka rupa u svemiru , on i pjana bi uništili sve što se nalazi pred njima i to je previše opasno jer bi došlo do izbijanja 3. svjetskog rata i intergalaktičkih sukoba
manje sci fia brate manje :lol: :lol: :lol: :mrgreen: .
Vođa zna.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 16 okt 2012, 22:23

samo da ne bude da nas onaj teren u slovačkoj sje*e , da se naviknemo na gotivni teren u zenici pa da bude kad su portugalci došli kod nas u baražu.. raspizdili se :lol:

Rios

Post Postao/la Rios » 16 okt 2012, 22:24

Cestitke Safetu i momcima na sjajnoj pobjedi i nastavku serije odlicnih rezultata! Sigurna pobjeda u reziji virtuoza iz Kalesije,malog princa Miralema Pjanica..Litvanci mozda nesto pokusavali do prvog gola,kasnije smo apsolutno kontrolosali utakmicu i rutinski priveli kraju..
Begovic-ono malo posla sto je imao odradio dobro..Asmir je velki golman u svakom pogledu :D 7
Mujdza-i veceras solidan,mozda za nijansu slabiji nego inace,ali nije ni vazno na kraju.. 7
Spahic-Spaha veceras pravio neocekivane greske..Imao i nekoliko dobrih intervencija..Ipak Spaha je bedem nase odbrane.. 7
Vranjes-odlican..Ognjen veceras bio Spaha :mrgreen: Kritikovao sam ga nakon Grcke,veceras zasluzuje sve pohvale..Uz Pjanica najbolji na terenu.. 8.5
Salihovic-dobar veceras Sejo..Standardan na ovoj poziciji..Vidi se da nije pravi bek,ali opet odigra vrlo dobro..Imao je nekoliko finih ubacivanja.. 7.5
Zahirovic-odradio svoj posao..Trka,trka i samo trka.. 7
Pjanic-virtuoz..Jedva cekam da predje u Barsu ili Real pa da uzivamo svi..Igrac utakmice def.. 9.5
Misimovic-pokusavao nesto,trudio se,ali nije to to vise..Fali mu utakmica u klubu.. 7
Lulic-Senad nikako da proigra u repki..Trci on,bori se,al fali konkretan ucinak nekako.. 7
Ibisevic-sta god pljuvaci pricali o njemu Vedi kapa dole..Zabio je gol,"procepio" Litvance..Trci,bori se,skace,gura..Bravo Vedo.. 8
Dzeko-i na njega ce pljuvati,ali Edin je klasa..Gol plus ass,kud ces vise.. 7.5
Stevanovic-usao kad mi vise nismo imali ambicija da napadamo..Trcao,borio se..Dobitak veliki u svakom slucaju.. 7
Vrsajevic-njegov mi ulazak,osim ako Mujdza nije trazio izmjenu,nije jasan nikako..Litvanci su od njegovog ulaska bili najopsniji upravo po to strani..Jednom je i Pjanic zatovrio tu poziciju..Trci on,bori se,ali nista vise osim toga on ne moze ponuditi..Ali bas nista..Za taj posao tu je Zaha.. Zukanovic igrao malo za neku ocjenu i analizu,vise cemo vidjeti protiv Alzira..
Jos jednom sve cestitke selektoru i igracima.. 8-)
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 16 okt 2012, 22:29, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 16 okt 2012, 22:26

Izgubi Slovačka , nista mi gledamo sebe i aBd kada pobjedimo Grcku 22 marta , mi smo jednom nogom u brazilu :)

HowYesNo
Kontakt:

Post Postao/la HowYesNo » 16 okt 2012, 22:27

Lucryler je napisao/la:Izgubi Slovačka , nista mi gledamo sebe i aBd kada pobjedimo Grcku 22 marta , mi smo jednom nogom u brazilu :)
A pobj. Slovacku :roll: Litvaniju i Latviju u gostima.

Da bar imamo ovu odbranu sto ima Slovacka :cry:

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 16 okt 2012, 22:28

:D

Jesu ono ljiljani?

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 16 okt 2012, 22:28

alevkov je napisao/la::D

Jesu ono ljiljani?
Jesu. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 16 okt 2012, 22:29

HowYesNo je napisao/la:
Lucryler je napisao/la:Izgubi Slovačka , nista mi gledamo sebe i aBd kada pobjedimo Grcku 22 marta , mi smo jednom nogom u brazilu :)

Ma druga ce prica biti u zenici :) , mi smo gladni pobjeda i mi cemo pobjediti sve ostale gostujuce utakmice zapamti moje recenice ... Momci su vise nego motivisani , prbo Grcka treba da padne pa onda ostali ce da dodju na red :)

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 16 okt 2012, 22:29

:o :D
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 16 okt 2012, 22:30

haha premocno

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 16 okt 2012, 22:30

Nije prvi put da strane televizije stave ljiljane za zastavu BiH...i treba tako :D .
FK Željezničar
Chelsea FC

HowYesNo
Kontakt:

Post Postao/la HowYesNo » 16 okt 2012, 22:31

Lucryler je napisao/la:
HowYesNo je napisao/la:

Ma druga ce prica biti u zenici :) , mi smo gladni pobjeda i mi cemo pobjediti sve ostale gostujuce utakmice zapamti moje recenice ... Momci su vise nego motivisani , prbo Grcka treba da padne pa onda ostali ce da dodju na red :)
Suti :lol: da nas ne klepe po usima..

Grci skupise bodova isto kao i mi, rekao bi od šale a dzaba nas rekord iz prve cetri.

alevkov
Kontakt:

Post Postao/la alevkov » 16 okt 2012, 22:32

Treba Broadcastu poslati zahvalni mail :D

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 16 okt 2012, 22:32

Pa ne vidim šta je čudno s ljiljanima, to i jeste naša zastava.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 16 okt 2012, 22:32

kokuz je napisao/la:Pa ne vidim šta je čudno s ljiljanima, to i jeste naša zastava.
Mozda samo pojedinaca
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 okt 2012, 22:33

Pirke je napisao/la:
vm22 je napisao/la:jeb.eni Salpingidis :twisted: Ma nema veze i da zavrsi ovako ali ima jos dosta vremena da se promijeni rezultat ;)
Ovo je bolje za nas, sto se mene tice. Ovako ce Slovacka biti na rubu eliminacije. A mi samo nesmijemo izgubiti protiv Grcke i Slovacke, ako zavrse 0-0 te 3 utakmice, mi cemo biti prvi.
Ne znam kako si ti to drugar sračun'o, al' ako mene ne vara matematika, mi bi sa 4 "iksa" imali 4 boda, a Grci već u dvije 4 boda i plus jedan na BP, to je pet bodova i alahimanet Kopakabana. :mrgreen:

Ne valja što Grčka vodi, ako nigdje ne kiksa, moraćemo obezbjedjivati plasman izmedju sebe, stim što mi imamo mnogo više šanse da kiksamo u Bratislavi i na rubu SSSRa, nego oni protiv njih kući.

Inače odlična tekma. Ognjen je bio sjajan, po meni prvo ime. Možda ću ga malo progurati na to mjesto, al' Ogi je bio sjajan večeras i drago mi je za njega. Ostali isto, sve za pet. Mene je večeras lično najviše zadivio Zahirovič i momku svaka čast. Nek' bježi iz svog Nalcika, ima on kvaliteta za veći klub.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []