Log Out je napisao/la:'ta nije bog pa da mu se sklanjaju.Ne postoji Sarajevo zbog njega,već zbog svojih navijača i simpatizera.Nije morao ni dolaziti kreten...
hahahahahaaha

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Log Out je napisao/la:'ta nije bog pa da mu se sklanjaju.Ne postoji Sarajevo zbog njega,već zbog svojih navijača i simpatizera.Nije morao ni dolaziti kreten...
Maestro je napisao/la:hocel dupovac potpisat ugovor il ide u rennes?
amer dupovac ce vjerovatno da potpise za ren i igrat ce za drugu ekipu,ali evo javio se i mesa sa grenoblom sada,htio bi i on da uzme amera pa cemo da vidimo sta ce da bude,do otprilke 25 augusta bi se sve trebalo znati...znam licno ovog moma tako da ako sam oduljio izvinite...........Mirza_Hordas je napisao/la:Maestro je napisao/la:hocel dupovac potpisat ugovor il ide u rennes?
zadnje što sam čuo o njemu jest da se nalazi u francuskoj na probi u rennu a da li će ostati tamo ne znam
što, budi preciznijiAdidajba je napisao/la:Ma vi niste normalni![]()
![]()
![]()
ako bi ga mes uzeo za prvu onda neka ide tamoneno#4 je napisao/la:amer dupovac ce vjerovatno da potpise za ren i igrat ce za drugu ekipu,ali evo javio se i mesa sa grenoblom sada,htio bi i on da uzme amera pa cemo da vidimo sta ce da bude,do otprilke 25 augusta bi se sve trebalo znati...znam licno ovog moma tako da ako sam oduljio izvinite...........Mirza_Hordas je napisao/la:Maestro je napisao/la:hocel dupovac potpisat ugovor il ide u rennes?
zadnje što sam čuo o njemu jest da se nalazi u francuskoj na probi u rennu a da li će ostati tamo ne znam
Adidajba je napisao/la:Bas je potrebno preciznije objasnjenje?
Procitaj postove unazad pa ces ako budes imalo realno pogledao zakljucit da nije normalno....
Mirza_Hordas je napisao/la:evo nekih podataka o našem kapitenu muhamedu alaimu:
Utakmica: 239
Prazna mreža u utakmicama koje je branio svih 90 minuta: 88 puta
Prazna mreža u utakmicama koje je branio "par" minuta: 3 puta (2001 polufinale Kupa protiv Posušja 0:1 ušao u 88. minuti, finale kupa 2002. protiv Želje ušao u igru u sudijskoj nadoknadi, prošle godine protiv Travnika branio do povrede prvih 20 minuta)
Pa bilo bi mu bolje da je gledao tekmu preko tv,ovaj hocu reci snimak preko tv ilidzeZagor je napisao/la:Nije Bog, ali jeste glavni predstavnik UEFE na meču. Da li ti to nešto znači ?!Log Out je napisao/la:'ta nije bog pa da mu se sklanjaju.Ne postoji Sarajevo zbog njega,već zbog svojih navijača i simpatizera.Nije morao ni dolaziti kreten...