Sta se ti papak smijes, sam si svjestan da je tako, prosle godine nula u tesnju, uzeli vam bod na otoci i tim vašim rezultatom je sloga tada bila prvak, pokopali smo vas . Ove godine opet nula u tesnju, na otoci vas opet sahranjujemo. Ali ja tebe poštujem kao starosjedioca na ovom forumu prve lige pa ti ne zamjeram ništa. Ovo starosjedioc se podrazumijeva što ćeš s nama i sljedeću sezonu komentarisati i biti član našeg lijepog društva i prve lige hahahahhahhMancini je napisao/la:atomac123 je napisao/la:Koja ba sansa u kupu, pa druga ekipa nam igra, 6 igraca iz prve nema pravo nastupa u kupu, jbn Mace nam jedini napadacemil02in je napisao/la:http://****.ba/mrguda-nakon-poraza-od-sirokog-izgledali-smo-umorno-nemamo-dovoljno-sirok-roster/
Zajebali istorijsku utakmicu polufinala Kupa BiH zbog premije Olimpika od 200/400KM za remi/pobjeda protiv Veleža.Mislim sasvim legalno,ali mali roster igrača za kratak period između dvije teške utakmice.Ali eto čuda se događaju,ali Široki je iskusna ekipa i teško da ih možete izbaciti.![]()
Tosk je posteno sve odigrao ove godine i nema se ko sta ljutit na nas.
I ne bojte se, necemo plastici pustit da nam 3x vise para daju.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()