FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

dzekooooTz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la dzekooooTz » 03 jun 2015, 22:40

jel istina da u slobodu dolazi berberovic?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 jun 2015, 22:49

cisto sumnjam, jer nam te pozicije škripe, on nam je potreban makar za klupe, a rekao je da želi da završi karijeru u Sarajevu, al opet ko će ti ga znati..
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 03 jun 2015, 23:11

kako je Beberovic odigrao sezonu kod vas...kolko je bio standardan....znam da su ga mnogi kritikovali..kruze neke price oko prelaska kod nas pa et ako nekom nije mrsko da pojasni..hvala
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 jun 2015, 23:19

pred kraj sezone je bio solidan k"o shtoper,prije toga poprilichno loshe

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 03 jun 2015, 23:26

staragarda je napisao/la:kako je Beberovic odigrao sezonu kod vas...kolko je bio standardan....znam da su ga mnogi kritikovali..kruze neke price oko prelaska kod nas pa et ako nekom nije mrsko da pojasni..hvala
Kada je tek dosao nije igrao onako kako se ocekivalo, ali sa obzirom na povredu koju je imao ranije i malu minutazu u Litexu isto se i moglo i ocekivati, u drugom djelu sezone vratio se u formu i zadnji dio, tacnije od kada je Uscuplic dosao igrao je puno bolje.

On je izjavio da karijeru zeli zavrsiti u Sarajevu, mislim da su male sanse da predze u Slobodu.
Ti si opet šampion !

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 04 jun 2015, 11:25

staragarda je napisao/la:kako je Beberovic odigrao sezonu kod vas...kolko je bio standardan....znam da su ga mnogi kritikovali..kruze neke price oko prelaska kod nas pa et ako nekom nije mrsko da pojasni..hvala
Do utakmice u Zvorniku - veooooma tanko. Tu utakmicu je odigrao bas na nivou, i poslije toga je imao i vrlo dobrih i odlicnih partija, losih nije.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jun 2015, 01:56

sve mi se čini da vi dovodite igrače jer vam se može, više nego ciljano :zviz:

pokupiste sve što iole valja u PL, postali ste k'o Bayern :mrgreen:

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 08 jun 2015, 03:42

ima i toga ;D mada ne znam koliko je to dobro za tim...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Aerodromsko
Kontakt:

Post Postao/la Aerodromsko » 08 jun 2015, 07:18

Chinaglia je napisao/la:sve mi se čini da vi dovodite igrače jer vam se može, više nego ciljano :zviz:

pokupiste sve što iole valja u PL, postali ste k'o Bayern :mrgreen:
Jos da hoce leci kakvi pojacanje da je klasa tipa Benko...a ostalo se slazem :mrgreen:
The most successful Bosnian club in the old Yugoslavia league, winning the title twice, before becoming founding members of the new Bosnian league, winning the title three times and the cup a record five times.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 jun 2015, 09:03

nije bitno imati samo pare za transfer d bi pokupio igraca.barem u nasoj ligi.ako placas redovno,moze se privuc igrac i u nasoj ligi.
sarajevo to ima,i primamljiva su destinacija,svim igracima slobodnih papira..jbg,nazalost proce jos dosta vode rijekom bosnom,dok neki nas klub izvali neke PARE za igraca..
trenutno po tom pitanju najbolje kotiraju sarajevo,sloboda,
mnogo imena kruzi i oko nas,pa i berberovic,ali sve su to mahalske..ja licno volim ovu tisinu,donekle :mrgreen:
jer donese prave stvari..treba pustiti uprave da rade,nisu nas dosad izdale,ni vas vasa,ni nas nasa..
mislim da bi sloboda i sarajevo mogli da vode glavnu rijec u ligi sledece sezone..
vidicemo sta nam donosi prelazni rok..rano je ljudi jos..prelazni rok tek poceo ..
lijep pozz
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la amypitar » 08 jun 2015, 09:24

solinas je napisao/la:nije bitno imati samo pare za transfer d bi pokupio igraca.barem u nasoj ligi.ako placas redovno,moze se privuc igrac i u nasoj ligi.
sarajevo to ima,i primamljiva su destinacija,svim igracima slobodnih papira..jbg,nazalost proce jos dosta vode rijekom bosnom,dok neki nas klub izvali neke PARE za igraca..
mnogo imena kruzi i oko nas,pa i berberovic,ali sve su to mahalske..ja licno volim ovu tisinu,donekle :mrgreen:
jer donese prave stvari..treba pustiti uprave da rade,nisu nas dosad izdale,ni vas vasa,ni nas nasa..
mislim da bi sloboda i sarajevo mogli da vode glavnu rijec u ligi sledece sezone..
vidicemo sta nam donosi prelazni rok..rano je ljudi jos..prelazni rok tek poceo ..
lijep pozz

Sloboda ima narusen imidz,sve ove perepetije oko odlaska ili ostanka Husica, uveliko stvaraju negativni sliku vašeg kluba.Zbog ovog tesko ce te dovesti neko pojacanje jos ako to pojacanje zeli Sarajevo,zeljo,ili druga dva kluba iz vrha.Za manje pare ce izabrati mirniji i stabillniji klub nego cekati svakih par mjeseci kad ce Husic dici sidro.Ja bi volio radi prvensta da se i Sloboda prikljuci ovoj cetvorci,ali zbog navedenih razloga, u skorije vrijeme nece sigurno.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 jun 2015, 09:35

slobodi je imidj narusen evo 20 godina :)
najmanje ga rusi to sto ti govoris,proslost je ta koja koci,kako nas kao klub,tako i husica da izvali ozbiljnije pare..

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 08 jun 2015, 10:43

solinas je napisao/la:slobodi je imidj narusen evo 20 godina :)
najmanje ga rusi to sto ti govoris,proslost je ta koja koci,kako nas kao klub,tako i husica da izvali ozbiljnije pare..
Btw sta bi sa statuta onog? Jestel uspjeli sta? Pun pogodak bi to bio, vjeruj mi. Samo, ako bi se Husic savjetovo sa komsinicom Zeljanom oko statuta najebali ste.. Haha pozz

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 08 jun 2015, 10:50

sve sto se cuje ovdje na forumu neprovjeren je to drug moj.cast svakome,ima jedno,2.3 momka kojima vjerujem.
kako ja znam skupstina ce proci dobro,u srijedu,a na istoj ce se raspravljati,te glasati o projektu,zlatna karika,ciji je idejni tvorac upravo husic,uz veliku pomoc sase vugdalice..nakon skupstine mnoge bi stvari trebale krenuti ubrzano,potpis reprograma duga,i tako to..nakon sto se isti potpise,i odblokiraju racuni :zviz:
mnogo me ovo podsjeca,na situaciju sarajeva,sto se tice ovih desavanja,jesu se slizali dino i azmir :urnebes:

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 08 jun 2015, 20:53

solinas je napisao/la:sve sto se cuje ovdje na forumu neprovjeren je to drug moj.cast svakome,ima jedno,2.3 momka kojima vjerujem.
kako ja znam skupstina ce proci dobro,u srijedu,a na istoj ce se raspravljati,te glasati o projektu,zlatna karika,ciji je idejni tvorac upravo husic,uz veliku pomoc sase vugdalice..nakon skupstine mnoge bi stvari trebale krenuti ubrzano,potpis reprograma duga,i tako to..nakon sto se isti potpise,i odblokiraju racuni :zviz:
mnogo me ovo podsjeca,na situaciju sarajeva,sto se tice ovih desavanja,jesu se slizali dino i azmir :urnebes:

pasha moj solidni , nema vise reprogram dugova da sti ziv iz drav
imas samo da se dogovoris na koliko rata ces otplatiti dug a najvise na 10 god i u tom slucaju ti najmanje kamate otpisuju (samo 10%)
ako vam azmir suruje sa zeljanom i prepisuje anamo njihov statu , najebali ste...sto ces i vidjeti ako se to desi ..jer ko ulaze svoju lovu (a radi se o milionima a da moze izvuci 49 % profita , plus , stadion tj onu national geographic iskopinu , ne mozes svojom lovom privatizovati , nego mozes samo biti u talu a ne znam koliki ti je tu procenat)...dokaz za sve je na stolu. Imaju statut vec 3-4 mjeseca ali nikoga na vidiku da bar pregovara.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 08 jun 2015, 21:37

Ubjeden sam da nasem SARAJEVU nijedna ekipa nece bit NI KOLJEN Sledeci 50 godina abd.

Nebi se slozijo da ce i jedan igrac iz bih lige prije podpisat za skretnicu nego slobodu (ako husic ostane)

Siguran sam da ce sloboda bit broj 2 klub u bih vec od ove godine ako husic ostane, u suprotnom povratak im slijedi u drugu ligu.

Husicu nije problen potrosit 5-10 miliona dolara da spasi slobodu (ujedno da bude vecinski clasnik) al on nece radit sa lopovima koji su dosad na vlasti.

Husic samo za mjesec dana u decembru uzme oko 1 milion $ od UPS. GODISNJI INKAM 20 MILIONA $

Oploditelj
Kontakt:

Post Postao/la Oploditelj » 08 jun 2015, 21:56

solinas je napisao/la:nije bitno imati samo pare za transfer d bi pokupio igraca.barem u nasoj ligi.ako placas redovno,moze se privuc igrac i u nasoj ligi.
lijep pozz

jedan od glavnih mamaca (pored para) je igranje u euro kupovima...ovako ti je za svakog igraca
to mu je "izlog" za dalje ako ista vrijedi

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 09 jun 2015, 22:48

Pitar6785 je napisao/la:Ubjeden sam da nasem SARAJEVU nijedna ekipa nece bit NI KOLJEN Sledeci 50 godina abd.

Nebi se slozijo da ce i jedan igrac iz bih lige prije podpisat za skretnicu nego slobodu (ako husic ostane)

Siguran sam da ce sloboda bit broj 2 klub u bih vec od ove godine ako husic ostane, u suprotnom povratak im slijedi u drugu ligu.

Husicu nije problen potrosit 5-10 miliona dolara da spasi slobodu (ujedno da bude vecinski clasnik) al on nece radit sa lopovima koji su dosad na vlasti.

Husic samo za mjesec dana u decembru uzme oko 1 milion $ od UPS. GODISNJI INKAM 20 MILIONA $
Sve neki milioni a Ibrak p.a.p.a.k uze 50 milja od Husica da se osigura a vi zbrajajte milione dok vam se direktor preko svetinje bogati.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 09 jun 2015, 22:58

blue36 je napisao/la:
Pitar6785 je napisao/la:Ubjeden sam da nasem SARAJEVU nijedna ekipa nece bit NI KOLJEN Sledeci 50 godina abd.

Sve neki milioni a Ibrak p.a.p.a.k uze 50 milja od Husica da se osigura a vi zbrajajte milione dok vam se direktor preko svetinje bogati.
Ajde mitomane mars nazad u kokosinjac! kuknjava
orde del male

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 09 jun 2015, 23:03

trunks1946 je napisao/la:
blue36 je napisao/la:

Ajde mitomane mars nazad u kokosinjac! kuknjava
A to si navikao u svom selu tako pricati pa mislis mozes i ovde u gradu. A ovo za I.A provjeri slobodno.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Kajkutenjoyer, mnon46 i 11 gostiju.