Ma treba biti realan i reći da Torpedo ne igra u Evropi... nego pravac Župča i turnir...CRonaldo je napisao/la:Ma treba biti realan i reći da će Željo ispasti
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- slavko njegus
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
-
atomski mrav
- Kontakt:
Nikola je najvjerovatnije Odovićev maliStole iz Bora je napisao/la:Nekih 5 minuta prije kraja rezultat je bio 2:1 za Zelju. Strijelci su bili Spahic i Savic za Zelju a Jese za Olimpik. Igralo se dva puta po 60 minuta a u oba poluvremena su igrale razlicite ekipe. Prve ekipe jedno poluvrijeme i druge ekipe drugo poluvrijeme. Onaj dio u kojem su igrali prvi timovi je zavrsen rezultatom 1:1. Poveo je Zeljo u sedmoj minuti preko Spahica na dodavanje Popovica a izjednacio je Jese u 15-tom minutu. Tih prvih 60 minuta nista posebno.
Nama definitivno fale igraci na pozicijama desnog beka te lijevog krila. Danas je beka igrao Visca a krilo Spahic. Visca mozda i moze igrati beka ali je steta onakvog igraca trositi na beku. Vjerujem da bi Gancev mogao odlicno odigrati na desnom beku tako da bi Visca mogao ici ofanzivnije a onda bi Beslija mozda mogao igrati lijevo. Ali opet treba nesto dovesti na tim pozicijama.
Zeba kad ima loptu vidi se da zna ali ovaj Zeba kojeg sam danas gledao nije fizicki spreman za devedeset minuta. Covjek ili nece ili ne moze da trci i da se vraca po loptu. Nadat je se da ce doci sebi do pocetka prvenstva.
Savic je u prvom poluvremenu zamjenio Svraku i danas je, po meni, odigrao puno bolje nego Svraka. Vidi se da zna i da ima utakmica iza sebe. Miran, stalozen, jak sa dobrim pregledom igre.
Za prvi tim su igrali: Karic, Bogicevic, Mesic, Visca, Radovanovic, Svraka Savic), Culum, Spahic, Zeba, Beslija i Popovic.
Za drugi tim su igrali: Guso, Kerla, Gancev, Colic, Brkovic, Odovic, Stanic, Savic, Rovcanin, Mesanovic i jos jedan igrac ali pojma nemam ko je. Cuo sam Gusu da je 2-3 puta zvao nekakvog Nikolu ali nemam pojma ko je taj.
Bili su poprilicno agilniji u napadu nego prvotimci a prednjacili su Rovcanin, Stanic i Mesanovic.
Sve u svemu, do pocetka sezone, vjerujem da se moze iskristalisati dobra ekipa ali za utakmicu protiv Hapoela daj Boze da se sta napravi. Nisam neki optimista nakon danas vidjenog. Ko zna, mozda ima nesto ali Amar nece sve da pokaze ..
-
vjeran1987
- Kontakt:
nadam se samo da ce gancev uletiti na beka a visca gore,valjda nece biti ovako kao sad,drugi dio priprema ce biti mnogo ozbiljniji i uigrace se oni do tad,sjecam se pripremnih utakmica pred pocetak prosle sezone losi rezultati,pa onda poce prvenstvo proigrase
To je Odovic sin od Milomira.Stole iz Bora je napisao/la:Nekih 5 minuta prije kraja rezultat je bio 2:1 za Zelju. Strijelci su bili Spahic i Savic za Zelju a Jese za Olimpik. Igralo se dva puta po 60 minuta a u oba poluvremena su igrale razlicite ekipe. Prve ekipe jedno poluvrijeme i druge ekipe drugo poluvrijeme. Onaj dio u kojem su igrali prvi timovi je zavrsen rezultatom 1:1. Poveo je Zeljo u sedmoj minuti preko Spahica na dodavanje Popovica a izjednacio je Jese u 15-tom minutu. Tih prvih 60 minuta nista posebno.
Nama definitivno fale igraci na pozicijama desnog beka te lijevog krila. Danas je beka igrao Visca a krilo Spahic. Visca mozda i moze igrati beka ali je steta onakvog igraca trositi na beku. Vjerujem da bi Gancev mogao odlicno odigrati na desnom beku tako da bi Visca mogao ici ofanzivnije a onda bi Beslija mozda mogao igrati lijevo. Ali opet treba nesto dovesti na tim pozicijama.
Zeba kad ima loptu vidi se da zna ali ovaj Zeba kojeg sam danas gledao nije fizicki spreman za devedeset minuta. Covjek ili nece ili ne moze da trci i da se vraca po loptu. Nadat je se da ce doci sebi do pocetka prvenstva.
Savic je u prvom poluvremenu zamjenio Svraku i danas je, po meni, odigrao puno bolje nego Svraka. Vidi se da zna i da ima utakmica iza sebe. Miran, stalozen, jak sa dobrim pregledom igre.
Za prvi tim su igrali: Karic, Bogicevic, Mesic, Visca, Radovanovic, Svraka Savic), Culum, Spahic, Zeba, Beslija i Popovic.
Za drugi tim su igrali: Guso, Kerla, Gancev, Colic, Brkovic, Odovic, Stanic, Savic, Rovcanin, Mesanovic i jos jedan igrac ali pojma nemam ko je. Cuo sam Gusu da je 2-3 puta zvao nekakvog Nikolu ali nemam pojma ko je taj.
Bili su poprilicno agilniji u napadu nego prvotimci a prednjacili su Rovcanin, Stanic i Mesanovic.
Sve u svemu, do pocetka sezone, vjerujem da se moze iskristalisati dobra ekipa ali za utakmicu protiv Hapoela daj Boze da se sta napravi. Nisam neki optimista nakon danas vidjenog. Ko zna, mozda ima nesto ali Amar nece sve da pokaze ..
I ja mislim da trebaju jos dva jaka igraca ovoj ekipi mada tesko da dodju do Hapoela.
AMAR OSIM!
atomski mrav je napisao/la:Nikola je najvjerovatnije Odovićev maliStole iz Bora je napisao/la:Nekih 5 minuta prije kraja rezultat je bio 2:1 za Zelju. Strijelci su bili Spahic i Savic za Zelju a Jese za Olimpik. Igralo se dva puta po 60 minuta a u oba poluvremena su igrale razlicite ekipe. Prve ekipe jedno poluvrijeme i druge ekipe drugo poluvrijeme. Onaj dio u kojem su igrali prvi timovi je zavrsen rezultatom 1:1. Poveo je Zeljo u sedmoj minuti preko Spahica na dodavanje Popovica a izjednacio je Jese u 15-tom minutu. Tih prvih 60 minuta nista posebno.
Nikola Odović jeste sin Milomira Odovića, jednog Željinih igračkih legendi.![]()
Bosno moja poharana....
Nikola Odović JESTE sin Milomira Odovića, jednog od Željinih legendiatomski mrav je napisao/la:Nikola je najvjerovatnije Odovićev maliStole iz Bora je napisao/la:Nekih 5 minuta prije kraja rezultat je bio 2:1 za Zelju. Strijelci su bili Spahic i Savic za Zelju a Jese za Olimpik. Igralo se dva puta po 60 minuta a u oba poluvremena su igrale razlicite ekipe. Prve ekipe jedno poluvrijeme i druge ekipe drugo poluvrijeme. Onaj dio u kojem su igrali prvi timovi je zavrsen rezultatom 1:1. Poveo je Zeljo u sedmoj minuti preko Spahica na dodavanje Popovica a izjednacio je Jese u 15-tom minutu. Tih prvih 60 minuta nista posebno.
http://skepticalteacher.files.wordpress ... epalm1.jpg
Bosno moja poharana....
-
volim te ZELJO
- Kontakt:
Da li neko zna sta je sa Pelakom nece valjda u borac preci ?
Bio bi dobro pojacanje da odradi cijele pripreme.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Nevjerujem da ce u borac radi vuletavolim te ZELJO je napisao/la:Da li neko zna sta je sa Pelakom nece valjda u borac preci ?
nebi bio...volim te ZELJO je napisao/la:Da li neko zna sta je sa Pelakom nece valjda u borac preci ?
Pored stoletove analize, nemam nista dodati, osim sto bi malo vise potencirao savica...odlican je...mogao bi svraka gulit jabuke, a vjerovatno ce...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
I meni je bezveze ovo guranje Visce na beka, to nikako ne kontam, a za Zebu se zna kakav je igrac i da nece nikad puno trcati i to je razlika izmedju njega i Bekrica sto je zeba veci majstor a bekric je puno vise radio i trcao...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Mislim da ce Zeba, ako potpise, kod Amara biti i majstor i trkac ..Admiral_TM87 je napisao/la:I meni je bezveze ovo guranje Visce na beka, to nikako ne kontam, a za Zebu se zna kakav je igrac i da nece nikad puno trcati i to je razlika izmedju njega i Bekrica sto je zeba veci majstor a bekric je puno vise radio i trcao...
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
To bi bilo idealno, ali ima ko trcati za njega posto ce se igrati sa 2 zadnja vezna culum savicStole iz Bora je napisao/la:Mislim da ce Zeba, ako potpise, kod Amara biti i majstor i trkac ..Admiral_TM87 je napisao/la:I meni je bezveze ovo guranje Visce na beka, to nikako ne kontam, a za Zebu se zna kakav je igrac i da nece nikad puno trcati i to je razlika izmedju njega i Bekrica sto je zeba veci majstor a bekric je puno vise radio i trcao...
kakve su to nebuloze za pelaka pa kakvo bi on pojacanje bio NIKvo nek ideu borac , daleko mu kuca od grbavice bila
vidi zeljo salje spijuna u australiju da prati hapoel hahah ode nam budzet na 007
vidi zeljo salje spijuna u australiju da prati hapoel hahah ode nam budzet na 007
Naravno da ce guliti jer on i nije ni za sta drugo osim za kafane ili za guljenje voca i povrca,ali nazalost boljeg od njega nismo imali prosle sezone,tako da smo NAPOKON dolaskom Savica dobili kvalitetno rjesenje na mjestu zadnjeg veznog.Seyo_TM je napisao/la:nebi bio...volim te ZELJO je napisao/la:Da li neko zna sta je sa Pelakom nece valjda u borac preci ?
Pored stoletove analize, nemam nista dodati, osim sto bi malo vise potencirao savica...odlican je...mogao bi svraka gulit jabuke, a vjerovatno ce...
Sto se Pelaka tice,on ni u kojoj opciji ne bi bio pojacanje nakon svega sto se desilo zadnjih godina sa njim,ali se zato nadam da bi Perak mogao da eksplodira,jer u njemu sigurno ima materjala,garantujem,na Amaru je da ga do kraja izbrusi.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
Koliko mi je drago što smo dobili dobro pojačanje u vidu Savića, toliko mi je krivo što će Svraka, naše dijete na klupu. Al opet vjerujem ja da će Amar dati njemu solidnu minutažu, uvijek forsirao Željinu djecu, a u Muamerovom slučaju i ima pravo, jer koliko god ga neki voljeli il ne voljeli on je dobar igrač i više od toga.
A osvrnuću se kratko na ono što je Stole rekao o Zebi i njegovoj kondiciji. Ja mislim da on jednostavno neće da se bori, vraća, trči. Jednostavno on ima film u svojoj glavi da je Maradona za ove ostale igrače u Želji i jednostavno misli da će imati mjesto u pvom timu, ma kako igrao, al ja čisto sumnjam da će brko tako olahko preći preko toga. Svaka njemu čast, majstor je akl ako ne bude gino za sveti dres i trudio se neka bude siguran da neće naići na dobro mišljenje kod navijača, bar kod onih sa juga, a kao što sam već reako ni Osim neće tako lahko preko toga preći. Pa kad jedan Mirsad Bešlija onako gine, trudi se, bori se onda stvarno...
A osvrnuću se kratko na ono što je Stole rekao o Zebi i njegovoj kondiciji. Ja mislim da on jednostavno neće da se bori, vraća, trči. Jednostavno on ima film u svojoj glavi da je Maradona za ove ostale igrače u Želji i jednostavno misli da će imati mjesto u pvom timu, ma kako igrao, al ja čisto sumnjam da će brko tako olahko preći preko toga. Svaka njemu čast, majstor je akl ako ne bude gino za sveti dres i trudio se neka bude siguran da neće naići na dobro mišljenje kod navijača, bar kod onih sa juga, a kao što sam već reako ni Osim neće tako lahko preko toga preći. Pa kad jedan Mirsad Bešlija onako gine, trudi se, bori se onda stvarno...
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
valjda austriju :Sbogy_tm87 je napisao/la:kakve su to nebuloze za pelaka pa kakvo bi on pojacanje bio NIKvo nek ideu borac , daleko mu kuca od grbavice bila
u ovom slucaju je nespreman...i da hoce nemoze...pitali smo ga nakon tekme i rekao je da je slomljen...Strauss je napisao/la:A osvrnuću se kratko na ono što je Stole rekao o Zebi i njegovoj kondiciji. Ja mislim da on jednostavno neće da se bori, vraća, trči.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A i dogovorio se da igra plejke poslije pa je stalno mislio na to ..Seyo_TM je napisao/la:u ovom slucaju je nespreman...i da hoce nemoze...pitali smo ga nakon tekme i rekao je da je slomljen...Strauss je napisao/la:A osvrnuću se kratko na ono što je Stole rekao o Zebi i njegovoj kondiciji. Ja mislim da on jednostavno neće da se bori, vraća, trči.
AMAR OSIM
u ovom slučaju je nespreman, al ja mislim on i kad bude spreman da će gladit muda po terenu. Sad će neko reći toliko smo ga priželjkivali, a sad nam ne valja. On je normalno extra pojačanje, al ja sam a i velika većina posebno osjetljiva na zalaganje. Ima da gineš za sveti dres, ma ko da si, inače će bar od mene dobiti svaku utakmicu zvižduke. to ono šta ja mogu uraditi...Seyo_TM je napisao/la:u ovom slucaju je nespreman...i da hoce nemoze...pitali smo ga nakon tekme i rekao je da je slomljen...Strauss je napisao/la:A osvrnuću se kratko na ono što je Stole rekao o Zebi i njegovoj kondiciji. Ja mislim da on jednostavno neće da se bori, vraća, trči.
Al opet kažem molim Boga da ga Osim urazumi i on ako bude spreman kao skoro svi naši igrači prošle sezone
Zeba spreman je nezasustavljiv u ovoj našoj ligi i akb tako će i biti...
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
Što se Zebe tiče mislim da će do Hapoela biti puno spremniji! U Mariboru je bio jedan od njihovih glavnih igrača, ak ne i glavni, dok u Alaniyi nije ni igrao puno tako da malo nespremnost, malo motiv (večeras) su najverovatnije razlog za manjak trčanja! On je uvijk bio igrač koji je i navikao da ostali rade "malo više" za njega zbog njegove lucidnosti i mora se priznati sjajnih poteza!
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 25 gostiju.