.. mislim da je zalostan podatak.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Da je meni samo znat koliko Real trenutno ima igraca iz svoje skole .. ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ako Real Madrid slijedeće sezone osvoji Ligu prvaka, Makaveliju ću odgovoriti na ovaj post riječima da se popišam na omladinski pogon.
Kome to još danas treba? Barcelona je sto godina čekala da stvori takvu jednu generaciju koja bi bila kanta za nabijanje da nema najvećeg napadača današnjice, maestralnog Messija koji prođe pet igrača Real Madrida i zabije gol.
Ali eto, ima ga pa se možete ****.
Kome to još danas treba? Barcelona je sto godina čekala da stvori takvu jednu generaciju koja bi bila kanta za nabijanje da nema najvećeg napadača današnjice, maestralnog Messija koji prođe pet igrača Real Madrida i zabije gol.
Hajde bre prijatelji pustite nam Kaku nazad, nema se para, pa mora to celo sredjivat na rate hehe
i imal sta od modrica?
Some of us only see in red and black Forza Milan
Uvalite ga kvarno i sad bi ga dzaba.
35 milja kazu,35
Modric ce doci..
Real ga zeli,Real ce ga dovesti..
35 milja kazu,35
Modric ce doci..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
e jbg celo ce za 35 M dovesti messija ako treba hehe. ma nista spustit ce to on na neki 16-17Raul_64 je napisao/la:Uvalite ga kvarno i sad bi ga dzaba.
35 milja kazu,35![]()
Modric ce doci..
i to u par rata heh
Some of us only see in red and black Forza Milan
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Prvo kolo protiv Valencie 19.8. na Bernabeu, na Nou Campu se igra 7.kolo i to 7.10. a na Bernabeu početkom ožujka
Zadnja izmjena: SirAlexFerguson, dana/u 10 jul 2012, 14:02, ukupno mijenjano 1 put.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
[youtube][/youtube]
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Njemački bundesligaš Bayer iz Levrekusena pojačao je svoje redove mladim fudbalerom Reala iz Madrida Danijem Carvajalom.
Ovaj 20-godišnji desni bek bio je razočaran jer nije dobio priliku među Kraljevima, iako je slovio za jednog od najvećih talenata omladinskog pogona Reala. Vođen činjenicom da prilika za igru kod Jose Mourinha neće doći, Carvajalo se odlučio otići, te je sinoć saopštio da napušta klub.
Carvajal je sa Apotekarima potpisao petogodišnji ugovor.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Auuu teškog nam rasporeda na startu.
Prvo dvije utakmice Superkupa protiv Barcelone, onda prvo kolo kući protiv Valencije, i onda u sedmom kolu protiv Barcelone, naravno na gostovanju.
Prvo dvije utakmice Superkupa protiv Barcelone, onda prvo kolo kući protiv Valencije, i onda u sedmom kolu protiv Barcelone, naravno na gostovanju.
Real Madrid - Valencia
Getafe - Real Madrid
Real Madrid - Granada
Sevilla - Real Madrid
Rayo Vallecano - Real Madrid
Real Madrid - Deportivo
Barcelona - Real Madrid
Real Madrid - Celta
Mallorca - Real Madrid
Real Madrid - Zaragoza
Levante - Real Madrid
Real Madrid - Bilbao
Betis - Real Madrid
Real Madrid - Atletico Madrid
Valladolid - Real Madrid
Real Madrid - Espanyol
Malaga - Real Madrid
Real Madrid - Real Sociedad
Osasuna - Real Madrid
Mourinhu ukinuta kazna i moći će voditi Real u obe utakmice Superkupa protiv Barce. I Vilanovi je ukinuta kazna. Također, spremni će biti i Marcelo i Ozil.
Castillin prvi protivnik u novoj sezoni je Villarreal
Getafe - Real Madrid
Real Madrid - Granada
Sevilla - Real Madrid
Rayo Vallecano - Real Madrid
Real Madrid - Deportivo
Barcelona - Real Madrid
Real Madrid - Celta
Mallorca - Real Madrid
Real Madrid - Zaragoza
Levante - Real Madrid
Real Madrid - Bilbao
Betis - Real Madrid
Real Madrid - Atletico Madrid
Valladolid - Real Madrid
Real Madrid - Espanyol
Malaga - Real Madrid
Real Madrid - Real Sociedad
Osasuna - Real Madrid
Mourinhu ukinuta kazna i moći će voditi Real u obe utakmice Superkupa protiv Barce. I Vilanovi je ukinuta kazna. Također, spremni će biti i Marcelo i Ozil.
Castillin prvi protivnik u novoj sezoni je Villarreal
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Dva jarana (jednu zenu vole
) u borbi za pole poziciju

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hammer je napisao/la:Ako Real Madrid slijedeće sezone osvoji Ligu prvaka, Makaveliju ću odgovoriti na ovaj post riječima da se popišam na omladinski pogon.
Hahahahaha
Znaci da nema Messija, Barsa bi bila prosjek ?
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
C.Ronaldo: "LJUBOMORNI su na mene jer sam bogat, lijep i veliki igrač"
od svega što je naveo jedino posjeduje novce,mada kako se kod nas kaže "mlad delija star prosjak"
od svega što je naveo jedino posjeduje novce,mada kako se kod nas kaže "mlad delija star prosjak"
Ma nek ti care vadis izjave od prije 4 godine.
i jest,nije neki igrac.
i jest,nije neki igrac.
Koliko je samo Higuain efikasnijirio_Ferdy88 je napisao/la:Dva jarana (jednu zenu vole) u borbi za pole poziciju
![]()
@Tuzla950 pretpostavljam da si ti neki ljepotan pa možeš reći nekom da nije lijep.Vjerovatno i zarađuješ milion mjesečno zbog svog truda i odricanja usput odigraš ponekad lopte da pokažeš drugim kako se to radi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ne zarađujem,odigram tu i tamo koju na stadionu ili igralištu,a da sam lijep pa lijep samLBJ MVP je napisao/la: Koliko je samo Higuain efikasniji![]()
@Tuzla950 pretpostavljam da si ti neki ljepotan pa možeš reći nekom da nije lijep.Vjerovatno i zarađuješ milion mjesečno zbog svog truda i odricanja usput odigraš ponekad lopte da pokažeš drugim kako se to radi.
Mater voli slagat..
?Raul_64 je napisao/la:Mater voli slagat..
Nije bitno kad skonto nisi.Tuzla950 je napisao/la:?Raul_64 je napisao/la:Mater voli slagat..
back on topic..
Luka
Deforme est de se ipso preadicare.Tuzla950 je napisao/la:C.Ronaldo: "LJUBOMORNI su na mene jer sam bogat, lijep i veliki igrač"
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.