Suljo je doceka desnom siso. I pospremi u rasljemirgerr je napisao/la:pa se lopta zaustavi na 12m od golaOsim13 je napisao/la:Kad je Hajdara potegne sa 25-30 m![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Suljo je doceka desnom siso. I pospremi u rasljemirgerr je napisao/la:pa se lopta zaustavi na 12m od golaOsim13 je napisao/la:Kad je Hajdara potegne sa 25-30 m![]()
Milion feninga ili dinara?Osim13 je napisao/la:Radio je momak ozbiljno ovo ljeto, na kraju sezone će dolaziti milionske ponude...citirajte me slobodno za 12 mjeseci
Sto si preskocio dio u kom kaze da za nase uslove i pare niko kvalitetan nece docBezideja je napisao/la:Sranje od press konferencije. Prica da Veseli ne moze igrati u Premijer ligi, da su nam igraci nekvalitetni. Pa zasucite rukave i dovedite igrace, a ne kenjat bezveze u prazno sto svi znamo..
Nema tu joj da mi je babo rodjeni. Neka nadju ljude koji mogu dati pare, pa dosta vise suplje price. Ekipe s San Marina, Luxemburga, Malte, itd prolaze predkola a mi ispadamo u prvom.invincible1921 je napisao/la:Sto si preskocio dio u kom kaze da za nase uslove i pare niko kvalitetan nece docBezideja je napisao/la:Sranje od press konferencije. Prica da Veseli ne moze igrati u Premijer ligi, da su nam igraci nekvalitetni. Pa zasucite rukave i dovedite igrace, a ne kenjat bezveze u prazno sto svi znamo..joj joj
Bas, umjesto sto drzi presice mogo je fabriku otvorit kakvu da zaposlo rajuBezideja je napisao/la:Nema tu joj da mi je babo rodjeni. Neka nadju ljude koji mogu dati pare, pa dosta vise suplje price. Ekipe s San Marina, Luxemburga, Malte, itd prolaze predkola a mi ispadamo u prvom.invincible1921 je napisao/la:Sto si preskocio dio u kom kaze da za nase uslove i pare niko kvalitetan nece docBezideja je napisao/la:Sranje od press konferencije. Prica da Veseli ne moze igrati u Premijer ligi, da su nam igraci nekvalitetni. Pa zasucite rukave i dovedite igrace, a ne kenjat bezveze u prazno sto svi znamo..joj joj
Koji ces klinac u klubu onda ako ne mozes napredovati?? Ublehario mi je Senad cetri godine, sad mi nastavljaju ublehariti..
Niko ne trazi da se dovede Mpabe, Nejmar, Ronaldo. Nego se truditi i pokusavati obezbjediti sto bolje igrace.Mogu i ja onda biti trener bez pola muke i ovako pricati...
Ko je KostasDokoljenko je napisao/la:Eh da je ovaj sastav za Mladost, pregazili bi ih.
……………………Bobic
Hadzic…Kostas…Bakrac…Husic
……………Elsner………Vranjes
……………………Hervas
Jazvic ………………………Lazic
……………………Pozder
Klupa: Bevab, Jahic, Zahirovic, Modic, Djermanovic, Kramaric, Secerovic, Crnov.
Trener: Tit Ula
Bivsi Grcki mladi reprezentativac. Nije nas puno kostao, cetrdesetak hiljada.Rokoko87 je napisao/la:Ko je KostasDokoljenko je napisao/la:Eh da je ovaj sastav za Mladost, pregazili bi ih.
……………………Bobic
……………Elsner………Vranjes
……………………Hervas
Jazvic ………………………Lazic
……………………Pozder
Toskas yebo ga ti, reko da mi nije promakeo neki od svih silnihDokoljenko je napisao/la:Bivsi Grcki mladi reprezentativac. Nije nas puno kostao, cetrdesetak hiljada.Rokoko87 je napisao/la:Ko je KostasDokoljenko je napisao/la:Eh da je ovaj sastav za Mladost, pregazili bi ih.
……………………Bobic
……………Elsner………Vranjes
……………………Hervas
Jazvic ………………………Lazic
……………………Pozder