FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- AlfredNobel
- Kontakt:
Banuj ovog papana!skoroalen je napisao/la:Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Brat moj lijepi.skoroalen je napisao/la:Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Plocice.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Brat moj lijepi.skoroalen je napisao/la:Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu.
Sabrine mi moje!
KrajisnikBosnjak je napisao/la:Brat moj lijepi.skoroalen je napisao/la:Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu.
I lijepi i fuge izvlači.
@Nobel ako su lagali mene, i ja lažem vas.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma haj, sve je podnošljivo dok ne krene priča o recesiji i bankrotu, a tamo Rahman hladi jaja po Maldivima. 
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- slusajmater
- Kontakt:
nek prestane piti kafu!skoroalen je napisao/la:Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu.
-
belosevic28
- Kontakt:
- slusajmater
- Kontakt:
lazu..da su rekli bilo sta drugo mozda bi im neko povjerovao..al da hebib pogodi fildzan, e to brate ne moze ni u crtanom filmuskoroalen je napisao/la:ako su lagali mene, i ja lažem vas.
skoroalen je napisao/la:Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
slusajmater je napisao/la:lazu..da su rekli bilo sta drugo mozda bi im neko povjerovao..al da hebib pogodi fildzan, e to brate ne moze ni u crtanom filmuskoroalen je napisao/la:ako su lagali mene, i ja lažem vas.
- ElCartel11
- Kontakt:
Na zalost istina. Ja sam posle dosao kod Ahmeta, da izvucem finese kod fugi, kaye on meni haj' da popijemo kaficu dok nema Hebiba ovdje.skoroalen je napisao/la:Ahmetović rek'o da mu Hebib pljuje u kafu svaki dan i hoće da napusti klub. Prič'o mi jedan što zna ovog jednog što je Ahmetoviću lijepio pločice u kupatilu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Bane je 1/1 momak. Zivi u Istocnom Sarajevu (gdje se ozenio). Vodi skolu fudbala "Tango" i terene sa zaista vrhunskim uslovima gdje se moze uzeti termin... Na samom ulazu u I.Sarajevo, iz pravca aerodoroma na desnoj strani.... (nije reklama) :pzagorski je napisao/la:Ako me sjecanje sluzi,prije 3 godine je neko ovdje pisao da ce ovaj MNK Centar uci u sastav FKS,nesto slicno kao kad je ovaj zenski FK integrisan.belosevic28 je napisao/la:I u mostaru protiv zrinjskog su igrali. Nezz sta je reci.miky_hz je napisao/la:Gledam ovaj MNK Centar ,igrao danas utakmicu protiv Brotnja i vidim Centar igra u nasim dresovima.
Btw. Bane Arsenijevic igra za Centar
doktor
Jel produzio iko?
Husref Musemić specijalni gost Balkan Soccer Campa na Floridi
Američki grad Jacksonville na Floridi od 20. do 23. decembra bit će središte balkanske sportske dijaspore u Americi. U tom periodu pod dirigentskom palicom US Soccer Education iz Denvera i u saradnji s Nogometnim savezom Bosne i Hercegovine bit će održan četvrti po redu Balkan soccer camp.
Najtalnetovaniji mladi nogometaši koje odabere stručni štab bit će predloženi NSBiH za daljnje provjere u nekom od kampova omladinske reprenzentacije Bosne i Hercegovine.
Na Floridi, s nogometašima će raditi stručni tim US Soccer Education, specijalni gost Husref Musemić, Erick French, Slobodan Janjuš, Murat Alibašić, Admir Šarčević, Muhamed Fazlagić Fazla, Nedim Runda, Izet Kantarević, Mehmed Smajić i Kenan Mehmedović, saopćeno je iz BHDINFODESK-a.
Za kamp je prijavljeno više od 80 mladih igrača, organizatori su obezbijedili i odgovarajuće protivnike s kojima će selekcije Balkan soccer kampa odmjeriti snage. Na njemu će se raditi sa svim uzrastima, sudionici kampa će imati šansu da prođu kroz kompletan proces opšte sportske i vrhunske nogometne edukacije
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- AlfredNobel
- Kontakt:
-
belosevic28
- Kontakt:
Nije ti ovo trebalo sefe. Mo's misliti lobiranja da Rundici uhljebe bar jednog igraca u FKS...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- slusajmater
- Kontakt:
Treba naci zamjenu za tuckanovica. I njega su ovako naslibelosevic28 je napisao/la:Nije ti ovo trebalo sefe. Mo's misliti lobiranja da Rundici uhljebe bar jednog igraca u FKS...
- ThrillerHz
- Kontakt:
Pozitivno je sto ide gledat mlade talente, Ibisevic je iz Amerike krenuo npr...
Negativno je Runda...
Negativno je Runda...
1946~
- slusajmater
- Kontakt:
Bio sam na jednom takvom kampu i nema tu nista pozitivno. Roditelji dovode sinove za koje misle da su ronaldo ili mesi, svadjaju se medjusobno, J*** ovim trenerima sve po spisku kad izvedu ili ne uvedu njihove sincice, a Husref nece znati sta ga je snaslo kad se skupe oko njega ko roj muha i svi uglas zuje oko usiju. Ima momaka koji su kvalitetni i koji treniraju (redovno) i mozda bi se mogli probiti u nasoj ligi, ali oni tu ne mogu doci do izrazaja. 95% te djece niti redovno treniraju niti imaju klubove, osim ako ne racunamo one nase dijasporske klubove tipa BOSNA FC, LJILJAN, SARAJEVO itd. Mnogi menadzeri a bogami i neke bivse igracke legende tu uzmu finog kesa od roditelja i obecaju im kule i gradove a na kraju naravno ne bude nista od toga. Talente treba traziti po Bosni i Hercegovini a ne po ovakvim turnirima koji su u rangu seoskih turnira koji se odrzavaju sirom BiH.ThrillerHz je napisao/la:Pozitivno je sto ide gledat mlade talente, Ibisevic je iz Amerike krenuo npr...
Negativno je Runda...
Ako vec zele traziti talente po USA onda to mogu uraditi samo skautiranjem po njihovim koledzima. Tamo ima talenata definitivno.