Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Dobro Edin igra.. iako je ovo Man City's tim B. Nek barem pokazem Manciju da jos uvijek zna zabiti. Nisu ovi Irci nesto..
shandrlike-tandrlike
http://sportsport.ba/ino_fudbal/dzeko-p ... nuta/85479" onclick="window.open(this.href);return false;sanji je napisao/la:Dajte braco link,, da vidim golove.
- SoloJuve26
- Kontakt:
@SoloJuve26
Tako je buraz, samo nek trpa pa makar to bila i slabija ekipa. Najvažnije diže formu i pune mreže, a samim tim pokazuje Manciniju da treba i mora da računa na njega. Manje nek se oglašava po medijima, samo kad i ako mora nek daje izjave, vrijedno trenira i ne sumnjam da će biti jedan od glavnih igrača City-a naredne sezone. Od laprdanja i kukanja nema nikakve fajde.
Tako je buraz, samo nek trpa pa makar to bila i slabija ekipa. Najvažnije diže formu i pune mreže, a samim tim pokazuje Manciniju da treba i mora da računa na njega. Manje nek se oglašava po medijima, samo kad i ako mora nek daje izjave, vrijedno trenira i ne sumnjam da će biti jedan od glavnih igrača City-a naredne sezone. Od laprdanja i kukanja nema nikakve fajde.
To Džeksone..... 
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Hoće aBd, možda ulazi u pravu formu...SoloJuve26 je napisao/la:Edin je KLASA i on ce to ponovo da pokaze abd!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Danas odigrao odlicnu utakmicu, istina protiv onih amatera, ali vidjeti onakvog Dzeku nakon duzeg vremena donosi radost. Postigao je 2 gola, imao jos nekoliko dobrih prilika, sudjelovao u jos nekoliko akcija...Nekako se ne mogu otrgnuti osjecaju da bi se Dzeko fantasticno snasao na sredini terena, gdje bi dijelio lopte saigracima. I danas je dokazao da mu razigravanje ekipe nije strano.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Zar on nije kad je tek u Zelji poceo igrati ograo na sredini terena? Danas je meni bio odlican. Imajuci u vidu da se tek oporavio od povrede i da mu je ovo prva utakmica u kojoj pocinje od prve minute, mislim da je odlicno odigrao.el-fighter je napisao/la:Danas odigrao odlicnu utakmicu, istina protiv onih amatera, ali vidjeti onakvog Dzeku nakon duzeg vremena donosi radost. Postigao je 2 gola, imao jos nekoliko dobrih prilika, sudjelovao u jos nekoliko akcija...Nekako se ne mogu otrgnuti osjecaju da bi se Dzeko fantasticno snasao na sredini terena, gdje bi dijelio lopte saigracima. I danas je dokazao da mu razigravanje ekipe nije strano.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Gol je gol, pa makar protiv ovih amatera.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Samo nek daje golove. Nije bitno kome.
Ima ih koji izgube od ovakvih klubova a smatraju ih za favorite EPL.
Mancini izjavio da van Persie vjerovatno nece doci u City a da Edin vjerovatno nece otici. Za Edina kaze da je dobar znak to sto se za njega interesuju Milan i Juventus i da je to dokaz kako dobre napadace imaju ali mala je sansa da ce Edin otici. Kaze da zna da nije fino sjediti na klupi ali da je City veliki kllub i da je konkurencija normalna stvar.
Ima ih koji izgube od ovakvih klubova a smatraju ih za favorite EPL.
Mancini izjavio da van Persie vjerovatno nece doci u City a da Edin vjerovatno nece otici. Za Edina kaze da je dobar znak to sto se za njega interesuju Milan i Juventus i da je to dokaz kako dobre napadace imaju ali mala je sansa da ce Edin otici. Kaze da zna da nije fino sjediti na klupi ali da je City veliki kllub i da je konkurencija normalna stvar.
Velika šteta što ne ode u bajern, evo čitam Gomez se teško povriejdio i ide na operaciju. Džeko bi igrao u prvih 11 10000%.
Al šta je tu je?
Al šta je tu je?
Šteta ako ostane u Citiju i nastavi samo gledati sa klupe, a 95% će tako biti, ulaziće možda zadnjih 10 do 15 minuta i to je to...
🔵⚪
Kako izgleda sva 4 napadača ostaju.
Mislim da će se rasplet situacije desiti na polusezoni. Neko od ova 4 napadača koji bude najmanje igrao će sigurno tražiti odlazak.
Aguero sigurno neće, on će biti prvi napadač 100%.
Ko će se naigrati od trojca Teveza, Džeke i Bale, to će zavisiti, o njihovoj formi, o igrama i golovima te kome Mancini bude vjerovao, i naravno ko bude imao najviše sreće.
Al zapamtite jedan od ove trojice ima da pukne tokom ove polusezone i da traži odlazak, 100%.
Mislim da će se rasplet situacije desiti na polusezoni. Neko od ova 4 napadača koji bude najmanje igrao će sigurno tražiti odlazak.
Aguero sigurno neće, on će biti prvi napadač 100%.
Ko će se naigrati od trojca Teveza, Džeke i Bale, to će zavisiti, o njihovoj formi, o igrama i golovima te kome Mancini bude vjerovao, i naravno ko bude imao najviše sreće.
Al zapamtite jedan od ove trojice ima da pukne tokom ove polusezone i da traži odlazak, 100%.
Dzeko je vrhunski igrac,svjetske klase i svi to znamo,zna to i Mancini,ali je problem sto City ima takva 4 igraca,a svi ne mogu igrati,nikako!..
Sve ce se lomiti preko Edinovih ledja,to je i njemu samom jasno...moze on ostati u Cityu naravno,niko ga ne moze otjerati ako on to nece,ali mu zadaju niske udarce i to niko normalan ne bi trpio... Dzeki je bolje da ode sad na ljeto nego u januaru,jer tad vec neko svakako mora iz Citya,a Mancini od svoja 4 napadaca najmanje gotivi Dzeku,i sam je toga svjestan.. nego ako stigne ponuda Juventusa ili MilanaTotenhema,objerucke je prihvatiti,cak i posudba bi za Edina bila jak dobro rjesenje,samo da ne truhne na klupi i ceka ne bi li se Mancini smilovao da mu da 10-15 minuta,gdje naravno ne moze nista pokazati.. druga je stvar ako Edin nema izbora,tj niti jedan klub ne moze izdvojiti toliki novac za njega,onda mu samo preostaje Suti i Trpi!.. a najvise ce ispastati on sam,pa reprezentacija..zaista je nezamislivo da igrac u najboljim igrackim godinama bude na klupi,a takve predispozicije ima...
Sve ce se lomiti preko Edinovih ledja,to je i njemu samom jasno...moze on ostati u Cityu naravno,niko ga ne moze otjerati ako on to nece,ali mu zadaju niske udarce i to niko normalan ne bi trpio... Dzeki je bolje da ode sad na ljeto nego u januaru,jer tad vec neko svakako mora iz Citya,a Mancini od svoja 4 napadaca najmanje gotivi Dzeku,i sam je toga svjestan.. nego ako stigne ponuda Juventusa ili MilanaTotenhema,objerucke je prihvatiti,cak i posudba bi za Edina bila jak dobro rjesenje,samo da ne truhne na klupi i ceka ne bi li se Mancini smilovao da mu da 10-15 minuta,gdje naravno ne moze nista pokazati.. druga je stvar ako Edin nema izbora,tj niti jedan klub ne moze izdvojiti toliki novac za njega,onda mu samo preostaje Suti i Trpi!.. a najvise ce ispastati on sam,pa reprezentacija..zaista je nezamislivo da igrac u najboljim igrackim godinama bude na klupi,a takve predispozicije ima...
Cuj Santa Cruz
Nisam znao da je taj jos u cityu.
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Ma jasta je, nije odigrao utakmicu za njih 3 godine, a kupi im pare. Uziva covjek.Konfucije je napisao/la:Cuj Santa Cruz![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Tako ce i Dzeko od ove sezone.Cartman je napisao/la:Ma jasta je, nije odigrao utakmicu za njih 3 godine, a kupi im pare. Uziva covjek.Konfucije je napisao/la:Cuj Santa Cruz![]()
Dobar dan,Mi smo Sarajevo,izvolite se braniti !
Koliko mi je drago bilo kad je Džeko zabio za naslov Citija toliko sam znao da onaj gol neće na dobro izaći. Da ga Džeko nije dao, već bi bio prodan, Mancini nema interes da ga proda sada uvidio je da mu je potreban Džeko, želi da ima 4 napadača, hoće da ga ima da ga može staviti kad mu treba visina u 16tercu.
Naravno da se Mancini ne zeli odreci naseg igraca. Potpuno ga shvatam. Svjestan je da mu treba poslusan igrac koji ce sjedit na klupi u najvaznijim utakmicama, a igrati FA i Liga kup protiv nizeligasa, tj odmarati prvotimce. A i nikad se ne zna hoce li ballotelli propustit desetak kola zbog crvenih kartona.
Bezobrazno je kupit igraca za 27 mil funti, a nakon 18 mijeseci potrosenog ugovora, iskati 25 mil - i to na dosta slabiju reputaciju nego kad je dovodjen. Nema poslovne logike.
Nadam se da ce ove godine mancini pokazat da je slucajno osvojio titulu, u foto finisu protiv nikad jadnijeg Uniteda, kao sto je Domenech slucajno dogurao do finala WC, pa onda za dvije godine pokazao klasu neprosavsi grupu na Euru. Mislim da su njih dvojica tu negdje. Skupa s Avramom Grantom.
Bezobrazno je kupit igraca za 27 mil funti, a nakon 18 mijeseci potrosenog ugovora, iskati 25 mil - i to na dosta slabiju reputaciju nego kad je dovodjen. Nema poslovne logike.
Nadam se da ce ove godine mancini pokazat da je slucajno osvojio titulu, u foto finisu protiv nikad jadnijeg Uniteda, kao sto je Domenech slucajno dogurao do finala WC, pa onda za dvije godine pokazao klasu neprosavsi grupu na Euru. Mislim da su njih dvojica tu negdje. Skupa s Avramom Grantom.
Pa sigurno da ne zele prodati Dzeku, zato i traze vise nego sto im iko moze dati. Edin moze da dogovori sta hoce ali ako oni nece da ga prodaju, tu je kraj price.
Nije ni cudno sto je Edin sve glasniji u izjavama kako "zeli igrati" i kako nema nista protiv igranja u Seriji A.
Edin treba da napravi bar dvije-tri gluposti koje Balloteli pravi ili nesto slicno Tevezu, da napusti City i dodje malo u Bosnu na pola godine odmora.
Mancinijeva najnovija izjava je kako ne misli da ce doci van Persie a isto tako kako ne misli da ce Edin otici.
Najbolje bi im bilo da se rijese Teveza i Ballotelija. Edin i Aguero bi izdominirali EPL. Mario je dobar ali koliko je dobar, isto toliko zna biti i los.
Nije ni cudno sto je Edin sve glasniji u izjavama kako "zeli igrati" i kako nema nista protiv igranja u Seriji A.
Edin treba da napravi bar dvije-tri gluposti koje Balloteli pravi ili nesto slicno Tevezu, da napusti City i dodje malo u Bosnu na pola godine odmora.
Mancinijeva najnovija izjava je kako ne misli da ce doci van Persie a isto tako kako ne misli da ce Edin otici.
Najbolje bi im bilo da se rijese Teveza i Ballotelija. Edin i Aguero bi izdominirali EPL. Mario je dobar ali koliko je dobar, isto toliko zna biti i los.