PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Azmir je bar ulozio milion u Slobodu ako ne i vise, ovaj drugi postao alfa i omega kluba zbog pisljivih 150k 

Cifra je mnogo veca.mnogo.Memara je napisao/la:Azmir je bar ulozio milion u Slobodu ako ne i vise, ovaj drugi postao alfa i omega kluba zbog pisljivih 150k
Ali nebitno.
Nije to stvar zbog koje treba zezati Zelju.
I vi ste mislili evo pojacanja evo grupne faze pa sta bi.
To je samo dokaz na kakvim je granama nas fudbal i klubovi kada ljudi uzmu tri kluba za manje od 10 milki maraka.
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 26 maj 2016, 16:00, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
- Thetraphak1921
- Kontakt:
51-49, krepajte. 

- MocMahale444
Znaci ti ko Rinuka I High, javno sad pisete kao navijaci najtrofejnijeg kluba, aferimjoker90 je napisao/la:Brat si moj, izdrzi sve!!

Puno ste ovdje gdje ja pisem

#izdrziel-sabljini nisi vise na krovovima, antenama ili nece spijun vise ismijaviti tvoj stajling jer ti si njegov brat.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ma ja baThetraphak1921 je napisao/la:51-49, krepajte.

- Evolution87
- Kontakt:
49>51 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Ja postujem Sablju, ne njegov klub! Bockao sam ga dok je vodio zeljkana, ali to je normalno na ovoj temi, za gospodina Mulalica ja imam samo postovanje i nikakve negativne emocije! Zeljeznicaru, tj. ljudima koji ga vode ide na cast kako su se ponijeli prema Sablji.MocMahale444 je napisao/la:Znaci ti ko Rinuka I High, javno sad pisete kao navijaci najtrofejnijeg kluba, aferimjoker90 je napisao/la:Brat si moj, izdrzi sve!!
![]()
Puno ste ovdje gdje ja pisem![]()
#izdrziel-sabljini nisi vise na krovovima, antenama ili nece spijun vise ismijaviti tvoj stajling jer ti si njegov brat.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
7% > 51%+49%Thetraphak1921 je napisao/la:51-49, krepajte.
mislim da je očigledno da umiremo hahahah

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Thetraphak1921
- Kontakt:
7% vracenih u klub, imas crno na bijelo, sta ti jos nije jasno?DenchiNL je napisao/la:7% > 51%+49%Thetraphak1921 je napisao/la:51-49, krepajte.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma j.ebes 7%, lik vas uzeo za 150k 

- MocMahale444
Ti nisi njegov krvni brat, ove druge sto on zove bracom, vidis to su navijaci Zelje. Tako da nemoj se izdavatijoker90 je napisao/la:Ja postujem Sablju, ne njegov klub! Bockao sam ga dok je vodio zeljkana, ali to je normalno na ovoj temi, za gospodina Mulalica ja imam samo postovanje i nikakve negativne emocije! Zeljeznicaru, tj. ljudima koji ga vode ide na cast kako su se ponijeli prema Sablji.MocMahale444 je napisao/la:Znaci ti ko Rinuka I High, javno sad pisete kao navijaci najtrofejnijeg kluba, aferimjoker90 je napisao/la:Brat si moj, izdrzi sve!!
![]()
Puno ste ovdje gdje ja pisem![]()

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- Thetraphak1921
- Kontakt:
51-49Memara je napisao/la:Ma j.ebes 7%, lik vas uzeo za 150k
Jel to miske dao nešto više Zelji od 66 KM ?Memara je napisao/la:Azmir je bar ulozio milion u Slobodu ako ne i vise, ovaj drugi postao alfa i omega kluba zbog pisljivih 150k
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
dao je obecanje da ce biti boljesamirr je napisao/la:Jel to miske dao nešto više Zelji od 66 KM ?Memara je napisao/la:Azmir je bar ulozio milion u Slobodu ako ne i vise, ovaj drugi postao alfa i omega kluba zbog pisljivih 150k

Sloboda Tuzla
nisi ti dobar, posudio želji pare, uz kamatu od 7 % , klub vraća njemu to sve, on u međuvremenu raspolaže s tim (pozajmicom) i troši kako on želi dovodeći igrače koje on hoće, koje će svaki trener koji god dođe morati staviti da igraju, ugovori se sklapaju s njima , iznos na ruke se keširaThetraphak1921 je napisao/la:7% vracenih u klub, imas crno na bijelo, sta ti jos nije jasno?DenchiNL je napisao/la:7% > 51%+49%Thetraphak1921 je napisao/la:51-49, krepajte.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

normalno dogovori sa strane sebi dio od toga sa agentom igrača, čak i da sve i jedan igrač propadne on je dobar, jer ga morate isplatiti inače nema licence...uzima 7% kamate koju ste mu platili i predstavlja je kao "investiciju u klub".....
njegovo veličanstvo

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Moze mu se, boli ga ku.rac. Ko ti je to ispricao? Dzeka, Stefan, Abdulah ili Faco?
Gredić !Thetraphak1921 je napisao/la:Moze mu se, boli ga ku.rac. Ko ti je to ispricao? Dzeka, Stefan, Abdulah ili Faco?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
znaš li koliko sam puta čuo mi smo željo mi se ne bi nikad prodali za 4 miliona??? svetinja se ne prodaje?Thetraphak1921 je napisao/la:Moze mu se, boli ga ku.rac.
frajer vas uze, ruke iz džepova nije izvadio, ako igrači propadnu dužni ste mu pare koje nemate pog. bez evrope, samo se okrene i kaže ova tribina je jako simpatična , baš mi se sviđa

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nije tacno, ne kaze nista vec je samo prepise na sebe. I sta sad?
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 6 gostiju.