FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 20 dec 2018, 14:21

moj uzor-S.G je napisao/la:Kakve stvari radi ova uprava, sjajan posao. Licimo na zdrav kolektiv :)
Zamisli kako bi tek bilo da primaju platu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 dec 2018, 14:23

Stroj1946 je napisao/la:To Rahma i to 2021. Masallah :clap: Popravise mi dan odma. Jos Aduka i to je to. Bravo Hadzija. :salut:
E to bi vec bio SAN , evo penzija od mene za Adukora. Nije neka(345 KM),ali od srca.Ko slagao magarac bio.Bas sam sretan radi Vas(omladino) prvenstveno. 20.12."18 g. drugi rodjendan FKS. Lijep provod u Titovoj , aBd .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 20 dec 2018, 14:23

Lik je napisao/la:Bravo Rahmane, samo da ne budes bolikurac sad nakon ugovora, ni ti ni Tatar.
Ovo je da i Sarajevo sta cvakne , ne mislim da oni sad misle guzeljat u Sarajevu do 2021 , ako uspiju uc u grupe uzet titulu odose oni za pare al nema bajde ovaj put
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 20 dec 2018, 14:24

Adukor i Krkela potpisuju isto. To to to
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 dec 2018, 14:25

paulus je napisao/la:
Lik je napisao/la:Bravo Rahmane, samo da ne budes bolikurac sad nakon ugovora, ni ti ni Tatar.
Ovo je da i Sarajevo sta cvakne , ne mislim da oni sad misle guzeljat u Sarajevu do 2021 , ako uspiju uc u grupe uzet titulu odose oni za pare al nema bajde ovaj put
To im niko ne smije uzet za zlo, to iskreno i očekujem. Al neka, dok je Hadžije u klubu, ne bojim se. Samo bolje možemo dovest s tim parama. :mrgreen:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 dec 2018, 14:28

Adukor ce zadnji ,rekao organizujte press tek kad se snijeg otopi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 20 dec 2018, 14:29

skoroalen je napisao/la:
kengur je napisao/la: Sve receno
I tvrdnjom da nije velika vjerovatnoca da ce nastaviti tako u drugom djelu sezone. :urnebes:

Dva vrlo pozitivna potpisa za nas. Sta bi bilo da umjesto supljohana u upravi imamo jos par ljudi bar kao sto je Hadzic (da se razumiju u fudbal) ?
Ovim postom ja donekle i sebe prozivam :mrgreen: jer sam navodio te neke argumente, da je Amar lani grijao klupu, i kad je igrao direktno nam izbio neke bitne bodove itd. I stojim iza toga, a navodio sam to jer nam se serviralo da traži previše, da traži cifru koju mi ne možemo dat. A očigledno da su se uspjeli dogovorit, tako da te stvari padaju u vodu.
Pa i upravu si bio. Na pocetku je bio previse tvrd i skupljao zute i ni blizu onoga sto je postao u zadnjih desetak tekmi. Ali covjek je nadosao ove sezone i jedino je to mjerilo.
Ne mozes uvijek igracima samo proslost kao mjerilo gledati. Recimo Bilbija ili Haskic na neprirodnim pozicijama djeluju uzasno a sada djeluju kao da je neko drugi usao u njih.

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 20 dec 2018, 14:32

To majstor hadzija jos adukora natjeraj då produzi i to be to :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 dec 2018, 14:32

MortemHz je napisao/la:
fudbalfudbal je napisao/la:Rodjeni sam iz Mostara, ali puno mi srce kad vidim da vasi najbolji igraci ostaju u klubu. Dolazio sam i protiv nesretne Atalante, doduse nije to ni bitno, ali ste divovi u svakom smislu. Puno vas gotivim a i politika vam se u upravi puno poboljsala. Vrlo rado sa Rođenim dolazim na Koševo, a vama puno sreće :bow: :clap:
Hvala i pozdrav za Rođene i nemojte nas sekirati sa tom drugom ligom. Odmah ulazite ovdje, gdje i prirodno pripadate.
Da se nikad ne ponovi Velezu. Da Bog da da nam budete konkurenti za buduce titule.Velez je kao i Bosna posebna prica.Vidimo se aBd. :bih:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 20 dec 2018, 14:38

kengur je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:E gledaj sad kako Rahman ponovo postaje najjači na dunjaluku, a do juče je bio prosječan vezista sa jednom jakom polusezonom. :mrgreen:
Sve receno
I tvrdnjom da nije velika vjerovatnoca da ce nastaviti tako u drugom djelu sezone. :urnebes:

Dva vrlo pozitivna potpisa za nas. Sta bi bilo da u upravi imamo jos par ljudi bar kao sto je Hadzic (da se razumiju u fudbal) ?
Govorite o faktima, to se ne mjenja

Ako pokaze dobru formu I zalaganje na tekmama kao proslu polusezonu ovo ce biti dobar potez, sa pr I imidz aspekta je odlicno da se trend odlazaka igraca gratis nece nastaviti...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 dec 2018, 14:43

Ko je ono bio u konkurenciji sa Hadžijom za SD? Slaviša, Obuća, Avdić... Uglavnom, sjećam se da je i tad većina bila nezadovoljna. A čovjek se pokaza vrhunski.

Joj jedva čekam proljeće, ovi ljudi će vratit povjerenje navijača majke mi. :opaopa:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 dec 2018, 14:43

skoroalen je napisao/la:
kengur je napisao/la: Sve receno

Dva vrlo pozitivna potpisa za nas. Sta bi bilo da umjesto supljohana u upravi imamo jos par ljudi bar kao sto je Hadzic (da se razumiju u fudbal) ?
Ovim postom ja donekle i sebe prozivam :mrgreen: jer sam navodio te neke argumente, da je Amar lani grijao klupu, i kad je igrao direktno nam izbio neke bitne bodove itd. I stojim iza toga, a navodio sam to jer nam se serviralo da traži previše, da traži cifru koju mi ne možemo dat. A očigledno da su se uspjeli dogovorit, tako da te stvari padaju u vodu.
Ma navijacima je dozvoljeno da budu"prelivode"(prvo ja pa svi),jer ne donosimo odluke. Nije sto je bitan igrac potpisao,nego sto ni u najludjim snovima ga nisam vidio narednog proljeca u najdrazem klubu. SJAJNO , SAN,SARAJEVO,@Sz . :ljepota: :bih:

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 20 dec 2018, 14:51

Denchi je napisao/la:
kengur je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:E gledaj sad kako Rahman ponovo postaje najjači na dunjaluku, a do juče je bio prosječan vezista sa jednom jakom polusezonom. :mrgreen:
Sve receno

Dva vrlo pozitivna potpisa za nas. Sta bi bilo da u upravi imamo jos par ljudi bar kao sto je Hadzic (da se razumiju u fudbal) ?
Govorite o faktima, to se ne mjenja

Ako pokaze dobru formu I zalaganje na tekmama kao proslu polusezonu ovo ce biti dobar potez, sa pr I imidz aspekta je odlicno da se trend odlazaka igraca gratis nece nastaviti...
Ja zaista ocekujem bar isto ako ne i bolje. Napokon se osjeca super u nasem ambijentu, leglo mu je u glavi i sta Husref trazi i samo ga povreda moze unazaditi i nista drugo. Ne kazem da je Messi ali za nas je igrac koji moze sam odluciti tekmu. Takvih nemamo previse.
Sto se njega tice na ljeto '20 moze otici sa 2 titule u djepu sto ce mu itekako dici cijenu, tako da pametan je on.
Naravno vrlo pozitivno i za imidz kluba.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 20 dec 2018, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 20 dec 2018, 14:55

skoroalen je napisao/la:Ko je ono bio u konkurenciji sa Hadžijom za SD? Slaviša, Obuća, Avdić... Uglavnom, sjećam se da je i tad većina bila nezadovoljna. A čovjek se pokaza vrhunski.

Joj jedva čekam proljeće, ovi ljudi će vratit povjerenje navijača majke mi. :opaopa:
Spahić, ja sam se razočaro sto nije on al sam, na srecu, po.jeo gov.no.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 dec 2018, 14:57

BordoSarajevo je napisao/la:
skoroalen je napisao/la:Ko je ono bio u konkurenciji sa Hadžijom za SD? Slaviša, Obuća, Avdić... Uglavnom, sjećam se da je i tad većina bila nezadovoljna. A čovjek se pokaza vrhunski.

Spahić, ja sam se razočaro sto nije on al sam, na srecu, po.jeo gov.no.
Ja ja, dobro si. Znam da je neko zvučno ime bilo. :mrgreen:

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 20 dec 2018, 15:05

Najbolji posao radi ova uprava u cijeloj BiH bez dileme u svakom segmentu

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 20 dec 2018, 15:14

4.decembar
alenpitar je napisao/la:Rahmanovic ce produziti..
:kafa:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 dec 2018, 15:18

Hadzija, Rahman :tokralju: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 20 dec 2018, 15:19

meni nije ni jjasno kako se desio preokret od totalne nesposobnosti do odjednom izvrsnog rada u sportskom segmentu do transparentnosti sa navijacima , mislim sa ovakim radom uprave ja bi mogao podnjet i losiju sezonu , nekad potrefis nekad pogodis zato ja kazem ugovori duzi za mlade igrace su vazni za Sarajevo, konacno trener koji zna a mladima i kojem niko osim pomocnika ne pametuje , sve se zna ko sta radi al mislim da je Hadžija najveci plus .
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 20 dec 2018, 15:22

alenpitar je napisao/la:4.decembar
alenpitar je napisao/la:Rahmanovic ce produziti..
:kafa:
Sjecam se . Izvini sto sam mislio da te rakija ponijela( a ne cugas) . Halali mangupe . :rol: :urnebes: :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []