FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je laz ! Sinan reako 300.000 i on sve zna. 
Kad ce nove cijene Zuka?Zukanovic je napisao/la:Ovo je laz ! Sinan reako 300.000 i on sve zna.
Kortrijk je po meni idalje bezze klub
al hajd
al hajd
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jedna od najboljih liga u Europi za razvijanje mladih igrača, ovaj posao se nije mogao bolje završiti.Denchi je napisao/la:Kortrijk je po meni idalje bezze klub
al hajd
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tako je, pet puta mu je bolje otici u Kortrijk nego u bilo koji klub turske lige. Eno one trojice strumfova Visce, Bajica i Hadziahmetovica, istruhli u Turskoj i tu ce karijeru zavrsiti.MortemHz je napisao/la:Jedna od najboljih liga u Europi za razvijanje mladih igrača, ovaj posao se nije mogao bolje završiti.Denchi je napisao/la:Kortrijk je po meni idalje bezze klub
al hajd
- ThrillerHz
- Kontakt:
Extra
Sretno Mujaka ljubavi
Btw nacuo sam da i Adukor ima ponudu 300-400k€, zna li ko sta vise? I da li je realno s obzirom da mu istice ugovor?
Sretno Mujaka ljubavi
Btw nacuo sam da i Adukor ima ponudu 300-400k€, zna li ko sta vise? I da li je realno s obzirom da mu istice ugovor?
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Na stranu sve ali ako je takva ponuda to treba odmah prihvatiti sa obje ruke ako mi već ne planiramo produžiti ugovor sa njim ili ako on već hoće vani.ThrillerHz je napisao/la:Extra![]()
![]()
Sretno Mujaka ljubavi![]()
Prije prve utakmice nakon zime. ali sigurno da ide sada Nihad na 1.0 isto ko Anel SabanadzovicBeton je napisao/la:Kad ce nove cijene Zuka?Zukanovic je napisao/la:Ovo je laz ! Sinan reako 300.000 i on sve zna.
Za Sabana se prije pocelo pricati da ide za milion eura i godinu je mladji, mora vrijediti vise od Mujakica.Zukanovic je napisao/la:Prije prve utakmice nakon zime. ali sigurno da ide sada Nihad na 1.0 isto ko Anel SabanadzovicBeton je napisao/la:Kad ce nove cijene Zuka?Zukanovic je napisao/la:Ovo je laz ! Sinan reako 300.000 i on sve zna.
Znaci ipak je onaj Vanja bio u pravu 
- muhamedhulk
- Kontakt:
To je onda malo preko milion eura. 
A kad se sjetim kad je momak samo prebacen iz juniora u seniore...igrao na kapaljku, beka, veznog, stopera. Pa onda povreda. Rek'o nema od njega nista. Hvala Bogu pa sam bio u krivu! Samo strpljenje i rad. Ne ko neki lazni Suarezi i sl.
A kad se sjetim kad je momak samo prebacen iz juniora u seniore...igrao na kapaljku, beka, veznog, stopera. Pa onda povreda. Rek'o nema od njega nista. Hvala Bogu pa sam bio u krivu! Samo strpljenje i rad. Ne ko neki lazni Suarezi i sl.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Za momka kojem je ovo prva sezona ode za 1 Mil eur
Ko kaze da nas Amidza ne pazi
Brem ostaje do kraja, sve se poklopilo 
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 21 dec 2018, 14:20, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neki ga nisu razumjeli a većina nas je i napisala da mora otići, samo je pitanje vremena.zagorski je napisao/la:Znaci ipak je onaj Vanja bio u pravu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Neki ga nisu razumjeli a većina nas je i napisala da mora otići, samo je pitanje vremena.zagorski je napisao/la:Znaci ipak je onaj Vanja bio u pravu
Godinama se mucili na stoperskoj poziciji, i olahko pustismo zvjerku.. hmmm
.. sta li cemo mi vidjeti od tih para, mogla bi biti magla opet
Po meni je jos rano da ide, ipak ugpvor od 5 godinam ima
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
YNWA je napisao/la:
Eto jedva cekaju da plate 200-300 milja eura za ove igrace:
https://www.transfermarkt.com/amar-rahm ... ler/166086
https://www.transfermarkt.com/joachim-a ... ler/231338
Sto ne kupise ti klubovi igrace od Zrinjskog, ili sto bivsi igraci Zrinjskog ne dogurase dalje od klupe Maribora ?
300k eura mozes uzeti za Mujakica i djecu, ove starije igrace nece niko platiti toliko. I sve dok nam klubovi prave rezultate kakve prave u Evropi, i dok igraci koji idu vani griju klupe ili gledaju tekme sa tribine, tako ce da bude...
Kad sam se ja Hlopto pasa moj, ti si tutu u nazad guro
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 21 dec 2018, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako misliš olako jbt?ledesma je napisao/la:Godinama se mucili na stoperskoj poziciji, i olahko pustismo zvjerku.. hmmm
Dobar posao sa Mujakicem. Mozda je moglo i vise. Ali uzimajuci sve okolnosti i pritisak Tana ili njegovih ljudi gore, odlicno.
Ma mislim da vrijedi vise, pa Cimirota smo prodali za 1.3 mil € po meni u bolju ekipu i plus procenat.MortemHz je napisao/la:Kako misliš olako jbt?ledesma je napisao/la:Godinama se mucili na stoperskoj poziciji, i olahko pustismo zvjerku.. hmmm
Po meni je jos rano da ide, ipak ugpvor od 5 godinam ima2 miliona maraka uz procenat, misliš da bi nekad neko ponudio više za igrača koji igra u klubu koji nikada nije bio u grupi europskih takmičenja koji dolazi iz ovako slabe lige, 40/55 u Europi.
Fali ce nam dosta kad ode, nista mi nismo dobili od tih para sto se prodaju (Cimirot, Barbaric, Mihojevic..)
Ja bih htio jos jednu titulu, eto o tome se radi zato i kazem prerano. Sad je zadnja linija uigrana.
Ali svakako srerno Niho, zalsuzujes i bolje.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slažem se sa tobom ali moramo biti realni i znati dok god nam je liga na poziciji 40 od 55 ukupno nama će biti ovako. Druga stvar je što skoro niko ne gleda naše tržište, da nemamo iznadprosječnu reprezentaciju ne bi ni ovakve ponude dolazile. Ja bi rado da uzimamo 10 miliona eura ali i ovo je u ovom trenutku pristojna cifra, kada uzmemo sve faktore u obzir naravno.ledesma je napisao/la:Ma mislim da vrijedi vise, pa Cimirota smo prodali za 1.3 mil € po meni u bolju ekipu i plus procenat.MortemHz je napisao/la:Kako misliš olako jbt?ledesma je napisao/la:Godinama se mucili na stoperskoj poziciji, i olahko pustismo zvjerku.. hmmm
Po meni je jos rano da ide, ipak ugpvor od 5 godinam ima2 miliona maraka uz procenat, misliš da bi nekad neko ponudio više za igrača koji igra u klubu koji nikada nije bio u grupi europskih takmičenja koji dolazi iz ovako slabe lige, 40/55 u Europi.
Fali ce nam dosta kad ode, nista mi nismo dobili od tih para sto se prodaju (Cimirot, Barbaric, Mihojevic..)
Ja bih htio jos jednu titulu, eto o tome se radi zato i kazem prerano. Sad je zadnja linija uigrana.
Ali svakako srerno Niho, zalsuzujes i bolje.