FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sonpenn
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sonpenn » 22 dec 2018, 12:03

Zijanili smo na turniru od Sandzaka 4:1 (Mujakic)
Sarajevo ljubavi moja.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 dec 2018, 12:04

collector je napisao/la:Nece momci da produze ugovore, kao Saric, Dulja i silni kod nas. Nema tih para.

A amar ako im dodje stvarno mislis da ce odmah naplatiti to, pa nece sebi u stomak skakati i sve to za infrastrukturu je rekla kazala, eto jel oni demantuju, a i taj dug je pitanje sta ce biti sa njim, nece oni to odmah ni placati...
zato i ide na poziciju SD-a a ne trenera :D , za ovo što su im našli duguju državi tako da ako hoće i teoretski da se takmiče za evropu moraju...dobavljači,izvođači radova,igrači i Misketu što dođu ista stvar, sve se mora poplaćat ili počet plaćat, ali opet, Brki prvo jer im je blokirao sve :D dakle Refikov mali ide prvi, pa i ostali što vrijede...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 22 dec 2018, 12:06

sumnjam da ćemo dobiti te pare za mujaku,mislim da će amidza to nekako isprebijati ali halal bilo, samo da uzmemo titulu

VVVBK

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 22 dec 2018, 12:08

Denchi je napisao/la:
collector je napisao/la:Nece momci da produze ugovore, kao Saric, Dulja i silni kod nas. Nema tih para.

A amar ako im dodje stvarno mislis da ce odmah naplatiti to, pa nece sebi u stomak skakati i sve to za infrastrukturu je rekla kazala, eto jel oni demantuju, a i taj dug je pitanje sta ce biti sa njim, nece oni to odmah ni placati...
zato i ide na poziciju SD-a a ne trenera :D , za ovo što su im našli duguju državi tako da ako hoće i teoretski da se takmiče za evropu moraju...dobavljači,izvođači radova,igrači i Misketu što dođu ista stvar, sve se mora poplaćat ili počet plaćat, ali opet, Brki prvo jer im je blokirao sve :D dakle Refikov mali ide prvi, pa i ostali što vrijede...
Ja ti kazem da smo mi i u goroj situaciji, cuvene virsle, funkcionisali i svima bili remeteci faktor i svi su nas se i tad bojali i ozbiljno shvatali... tako se treba prema svima i postaviti sa dozom respekta, ali ih daviti po terenim,a ali podcijenjivati i govoriti raspast ce se, u tabutu, nemaju love i sl. ni pod razno, cesto nam se takva prica i o glavu obijala.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 dec 2018, 12:11

nukleusmember je napisao/la:sumnjam da ćemo dobiti te pare za mujaku,mislim da će amidza to nekako isprebijati ali halal bilo, samo da uzmemo titulu

VVVBK
misliš onaj što nas se odreko čiko?
jest hoće eto ga odma, jer nije postavio ljude svoje u oba kluba koji kontrolišu finansije :?:
sarkazam
voli on sam na digitron bacit to :facepalm: :damn:

mi smo bez njih prodavali i prodali igrače sasvim solidno, sad možda je ovima u Kortrijku svanulo kad su vidjeli Gojka u Standardu i u repci, pa Dulju , Sarića u repci....bahati su dosta i belgijanci i holanđani...njima je lakše prodat defanzivce nego bilo šta jer su njihovi u ligi ****...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Esport
Kontakt:

Post Postao/la Esport » 22 dec 2018, 12:18

paulus je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:
paulus je napisao/la:Mozel mi iko objasnit ako ispadnes u lp u bilo kojem predkolu ides u LE il je to samo u prvom kolu ?
Ako ispadneš u prvom pretkolu LP onda, po novim pravilima UEFA-e od prošle sezone, ideš u drugo pretkolo EL gdje ćeš biti nosioc.
Ako prođeš prvo pretkolo LP i ispadneš u drugom onda te prebacuju u treće pretkolo EL.
Hvala znaci imamo dvije sanse ako smo prvaci
Pogrešan raspored slova nije ako već kao :nedam:
I ne treba gledati u tuđu avliju(sjetim se šprdanja sa crvenim loptama, na kraju nije izašlo na dobro), samo se sebi okrenuti.
Zadnja izmjena: Esport, dana/u 22 dec 2018, 12:21, ukupno mijenjano 1 put.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 dec 2018, 12:19

collector je napisao/la:
Denchi je napisao/la:

Ja ti kazem da smo mi i u goroj situaciji, cuvene virsle, funkcionisali i svima bili remeteci faktor i svi su nas se i tad bojali i ozbiljno shvatali... tako se treba prema svima i postaviti sa dozom respekta, ali ih daviti po terenim,a ali podcijenjivati i govoriti raspast ce se, u tabutu, nemaju love i sl. ni pod razno, cesto nam se takva prica i o glavu obijala.
i završili?
Degutantno je pričati o nekom velikom novcu za nogometni klub, posebno na ovim našim prostorima i u ovom vremenu. Činjenica je, ipak, da se za 2.000 ili 3.000 eura teško može dovesti vrhunski igrač
Ovaj stručnjak smatra da je Željezničar s potpuno drugačijim ambicijama trebao ući u ovu sezonu, s obzirom na finansijsku situaciju, te da nije bilo realno očekivati borbu za titulu prvaka.
- Krčma

znači prije svega što se desilo :?: :!: zato je i Arežina bio posuđen, i to se nije znalo do odlaska njegovog...
Amawa će zvati "Sale" ubuduće :rol: :rol: :rol: :clap:

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 22 dec 2018, 12:34

nukleusmember je napisao/la:sumnjam da ćemo dobiti te pare za mujaku,mislim da će amidza to nekako isprebijati ali halal bilo, samo da uzmemo titulu

VVVBK
E za amidzu je velika para 1,1 mil eura,pa da prebija.Daj ne budi smiješan.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 dec 2018, 12:42

Moze vazda neko gurat klub sa lovom,al to je kratkotrajno,jer kad dodje naolata od porezne ove rate sto su klubovi potpisali i milion drugih repova onda raspustis pola ekipe itd da ne duzim

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 dec 2018, 12:43

Denchi je napisao/la:
collector je napisao/la:Dobro je i rekao, kakvu kuhinju znaju napraviti konkurenti i treba sve uzimati sa dozom rezerve i opreza, a postavit se kao u prvom dijelu sezone, tekmu po tekmu.
ti konkurenti nemaju love ove godine, treba na Lišticu pazit i ostalo će bit ok :salut: :thumbup:
Ma pusti se te price 5 bodova nije neka prednosta da se ovako pricat moze,tek je pocetak ustvari

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 dec 2018, 12:44

amypitar je napisao/la:

VVVBK
E za amidzu je velika para 1,1 mil eura,pa da prebija.Daj ne budi smiješan.
Razumijem da ovo pisu neki navijaci drugih, ali nasi ?
Ne kontam.. njihov klub ima budzet, nasi takodjer, da nije tako grcali bi u dugovima. Ljudi su dali pare za igraca kojeg je genk htio za otprilike isto para.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 dec 2018, 12:50

amypitar je napisao/la:Da slažem se.
Sve opet zavisi od protivnika u prvom kolu lp.Ja se nadam da bi mogli bolje proći od Zrinjskog i da izvučemo protivnika u prvom kolu lp, sa kojim bi se moglo igrati.U drugom da je izvući nekog iz lige petice,i časno ispasti,a napraviti spektakl na Koševu.U El sve je moguće sa prolaskom jednog protivnika eto play ofa.
Ja sam nešto siguran u ovaj scenarij.
Sa pravilom od 4 stranca tesko da mozemo primirisat grupama

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 dec 2018, 12:54

zagor1987 je napisao/la: Sa pravilom od 4 stranca tesko da mozemo primirisat grupama
molim?
slika

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 22 dec 2018, 12:59

Nihadu je bolja opcija Kortrijk nego Genk. Razlog je što nema pritiska u Kortrijku kao tamo. Oni imaju povelika očekivanja. Manja sredina je dobra za razvoj zato što tek dolazi u jedno sasvim drugačije okruženje. Adaptacija je jako bitna. Evo otišo je Kuzmanović i Sadiku. Pa se nisu snašli. Tamo je ipak zahtjevno sve. Od treninga, tekmi i sve je profesionalno. Belgijska liga je jako zahtjevna ako neko nije upućen. Jako puno se radi i traži se od igrača mnogo. Al Nihad ima mentalitet što je jako bitno. Vidi se da je radišan. Samo da izbije iz glave ono naše sarajevsko, mahalsko i uspjet će.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 dec 2018, 13:54

Izgubili nasi 4-1 od reprezentacije Sandzaka na Hasetovom turniru.Igraju Pidro,Sabanovic,Mujakic iz prvog tima plus akademci .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 22 dec 2018, 13:56

Belgijska liga je jako dobra liga, on ako ima kvalitet dokazat će da vrijedi i izboriti se za mjesto među 11 najboljih. :) Da nema kvalitet ne bi otišao tamo. :)
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 22 dec 2018, 13:56

Nihad za dvije tri sezone u Belgiji moze postati igrrac za liga petice. U nasoj ligi ne moze nikad.

Uz rad i trud u Kotrjiku moze za pola sezone ili za sezonu biti u prvoj postavi. Tek tada kad bude u prvoj postavi se moze ocekivati neki njegov veci napredak. Ovdje je dostigao maximum i moze individualno da pomjera svoje granice ali kroz igru nema potrebe. Moze doci samo do njegovog opuštanja sto bi znacilo kraj njegovog napretka.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 22 dec 2018, 14:10

Denchi je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la: Sa pravilom od 4 stranca tesko da mozemo primirisat grupama
molim?
slika
Ma muslim da nesto napravimo u evropi sa ovim oravilom od 4 stranca u nasoj ligi,cisto sumnjam da nor dovedes visak stranaca da ih olacas i da ne mogu igrat u nasoj ligi zbog ogranicenja

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 22 dec 2018, 14:18

Sa 4 jako kvalitetna stranca, znaci kapitalcima mi mozemo puno toga napraviti u Evropi, ali opet sve odvisno od yebenog zrijeba, gdje nikad nismo imali srecu. Jbt ove godine vec u 2 pretkolu dobili Atalantu klub iz Serie A. Kad smo dosli 2014 u play off dobili smo Borrusiu takodje jedan od najjacih mogucih protivnika tad i klub koji je dizao svoje rezultate i napredovao sve vise.

Za primjer MB je cini mi se 2012 dobio Rangers tad jak klub ali koji je vec bio pred bankrotom i prosli su jih.
Rijeka dobila Stuttgart, klub koji je te sezone ispao u cvajtu i nizao lose rezultate.
Zato kad se prica o Evropi pored odlicnih igraca, treba ti i doza srece u zrijebanju.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 22 dec 2018, 14:22

zagor1987 je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
molim?
slika
Ma muslim da nesto napravimo u evropi sa ovim oravilom od 4 stranca u nasoj ligi,cisto sumnjam da nor dovedes visak stranaca da ih olacas i da ne mogu igrat u nasoj ligi zbog ogranicenja
što? zabranjeno rotirati?
pa i zvezda ima 4-5?? dinamo 7(onaj dilaver austrijac) partizan 3, rijeka 7, sve je to tu negdje...samo treba kvalitet tih stranaca podići...
ili kad bi bar donijeli odluku za srbe i hrvate,crnogorce da ne budu stranci, to bi značilo dosta...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Ammko99, bosnas_, johntravolta123, OzmoodPinglewood, Terreasilver i 33 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []