FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Znaci da je u.sro i sefa i stanicu!Panda je napisao/la:najmanja 5, a molinaro 6???
Pa sta reci guardiola dolazi na ljeto sansa mu je data ,buducnost ce pokazati sta i kolko zaista moze , i da li ono sto je cinio sa barcom nije bila slucajnost nego zaista plod trenerske sposobnosti i inteligencije,i hoce li uspeti opravdati epitet trenera svjetskog renomea.Ja sam licno bio za dovodenje mirka jer je covjek iz svabezih sredine i poznaje sistem igre ,cinjenica je da je pep nas novi trener i da od jula preuzima nase kormilo ne ocekujem nesto spektakularno ,ali ko zna vidjet cemo,misljenja sam da je ovaj potez ulija vise bio kao neka vrsta marketinga reklamiranja i potvrde da je bayern world cllas klub da u njega treba da dolaze samo najbolji igraci , da bi privukao veca imena u buducnosti bez obzirana uspjeh eventualno neuspjeh pepa ,ovim je probijen led koji je dugi niz godina okovao njemacku sto se tice dolaska malo zvucnijih imena.England je napisao/la:Ćiro Blažević, najstariji trener na svijetu, koji ove godine slavi 50 godina bavljenja trenerskim poslom, ne vjeruje u Guardiolin projekt. Njegovo iskustvo govori:
- Guardiola će doživjeti debakl, fijasko, nemoguće je tiki-taku prenijeti u Bundesligu, najjaču ligu na svijetu. U Barceloni svatko može biti trener, pa se dogodi da jedan bezimeni stručnjak, poput Tita Vilanove, postiže još bolje rezultate nego Guardiola. Potvrda za to je i Frank Rijkaard. Gdje je završio? U Saudijskoj Arabiji, gdje je prije dva tjedna dobio otkaz. U Barceloni je imao Ronaldinha i Iniestu, a sada, ako imaš Messija - “halali Huso mater”. Ali, ako ih nemaš, a nisi naročito talentiran, dogodi ti se Saudijska Arabija - zaključio je trener svih trenera u svom stilu, uz napomenu:Ne mogu vjerovati da su mudri Nijemci bacili 17 milijuna eura u vjetar!
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ja sam prvi rekao da Muller moze rijesiti utakmicu jednim potezom jer je nevjerovatno snalazljiv i koristi mozak za ovu igru. On nema brzinu, ali je snalazljiv i uporan. Medjutim ako covjek nema svoj dan nema smisla ga forsirati da igra citavu utakmicu. Niko nije rijeci rekao za Mullerov ucinak do sada, ali ga juce do postignutog gola nigdje nije bilo. Ja i dalje stojim da bi Muller bio jos i bolji na 10-ci npr nego li na krilu. Zasto ne probati Robbena da vidimo kako bi to islo, sto se tice dinamike sigurno bi to dosta bolje izgledalo. Protiv Mainza bi opet Muller trebao igrati na krilu, jer je to doista teska utakmica i nema potrebe sada nesto eksperimentirati. Mada Robben se vec naigrao na svojoj poziciji, ovo govorim samo zbog povrede koja ga je udaljila sa terena na duze vremena.anton 1983 je napisao/la:I sada svaku tekmu kada nepojedemo protivnika dosta rano, **** JUPPA da vadi Manđu i Mullera te stavlja ROBBENA/SHAQIRIJA/GOMEZA. Na kraju se pitam? Koliko loše taj MULLER ovu sezonu igra kada ga svaku utakmicu želimo vaditi? Govorim o onom što on pokazuje na terenu te po ovom pitanju odbacujem statistiku. S druge strane pogledaš i vidiš Mullerovu statistiku i zapitaš se kako bi uopće bilo moguće da takav igrač bude na klupi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Po meni Bastijanom se nesto cudno desava,kao da ga nema na terenu,ili mu je Jupp dao takav zadatak ili je ispao iz vinkla.Martinez cijelu tekmu ofanzivniji od njega.Za krosa jos jedna blijeda partija,Dante i Buyten su pruzili vise korisnih lopti napred nego Tony.Uigravanjem Martineza ova se dvojica pogubila.Po meni Gustavo mora biti u prvih 11 pa makar ovakav Svajni sjedio na klupi
.
VOLIM BAYERN
volio bih kad bi shaqiri dobivao vise prilika, stvarno je momak mašina ali jbg kad je konkurencija paklena.
sve su pite pitice, samo burek pitac je
Martinez po meni juče jedan od najboljih i to rekao bih po prvi puta mislim da mu je trebala adaptacija,dobra igra solidna tu su bodovi odbrana je gotovo pa savršena po meni,sviđa mi se izjava Zamera da svi imaju pravo samo da ćute jer tim koji dobija se ne mijenja i to je super stvar,sezona je duga i mislim da će svi dobit priliku i Gomez i Šaćiri i Roben itd,najbolje bi bilo kad bi moglo igrat 15 igrača,suština bitno je da Jup vlada da ne misli puno na Pepa a da uzimamo bodove a sa Pepom budite uvjereni igraćemo najbolji nogomet na planeti samo da ovo dovršimo do kraja sezone kako treba ...Pozzz svim Bavarcima
- anelbavarac
- Kontakt:
Na danasnjem treningu ostali smo bez Rafinhe i Saqiria,prema prvim informacijama povreda Rafinhe je teze prirode,dok je kod Saqiria laksa povreda clanka i sigurno propusta mec protiv Mainza.
Isco signed a 3 year contract at Malaga with a release clause worth €35M!
- moustapha
- Kontakt:
Sitnica.Ozren je napisao/la:Isco signed a 3 year contract at Malaga with a release clause worth €35M!
#divovi
Nije (srećom) ništa strašno.anelbavarac je napisao/la:Na danasnjem treningu ostali smo bez Rafinhe i Saqiria,prema prvim informacijama povreda Rafinhe je teze prirode,dok je kod Saqiria laksa povreda clanka i sigurno propusta mec protiv Mainza.
Prvo se spekuliralo da je i Rafu zadesio kobni 'kreutzbandriss' (kao Holgu) jer je plačući napustio trening. Nešto lakša ozljeda u članku i 'prepisano' mu je samo 3 dana mirovanja. Kod Shaqa nešto slično, ali on definitivno otpada za meč protiv Mainza (da mi je samo znati gdje ja pročita da više nema pauze od 7 dana između dvije utakmice
Taman ćemo ureći nedovoljnu rotaciju i neigranje nekih od vedeta. Samo da nas povrede desetkuju i biće juj-pomagaj.
Aufatmen
Vom Jäger zum Gejagten
Svakako.Ne želim da Bayern počne ličiti na City i PSG.moustapha je napisao/la:Sitnica.Ozren je napisao/la:Isco signed a 3 year contract at Malaga with a release clause worth €35M!
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Inace Muller na FB izjavio da je sretan s pobjedom nad Stuttgartom, te da je svjestan da Bayern jos uvijek ne igra na nivou na kojem se to od njih ocekuje. isto tako kaze da su trenutno najbitnije pobjede, a da ce igra doci i da Bayern ne moze uvijek voditi 3:0 na poluvremenu kako smo mi to od njih navikli. 
I am not yet born; O hear me.
- BayernMunchen31
- Kontakt:
Pratio sam Isca i svi znamo da je talentovan ali nista bolji od Shaqiria. Slicni su igraci i zasto kupovati svaku mladu nadu (Nismo City ili Chelsea) . Treba vremenom gledati kako se Shaq razvija u zvijer . Građom tjelesnom je vec ko stvoren za Gvardiolu 
FIFA XI 2013
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-
- brzitesanj
- Kontakt:

Hasan
P.S
naježih se
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Ne može, sve i da hoće. Da Bayern potroši 300 miliona, potrošio bi zarađen novac, a ne kredite da dižu i da tonu u dugovima.Saurman je napisao/la:Svakako.Ne želim da Bayern počne ličiti na City i PSG.moustapha je napisao/la:Sitnica.Ozren je napisao/la:Isco signed a 3 year contract at Malaga with a release clause worth €35M!
Bayern se moze ku.rciti kome hoce, jer je ovo klub sa najboljom ekonomijom i ima najbolje rukovodsvo na svijetu. Institucija za sve ostale. Uostalom, Bayern neće nikad nasumice kupovati. Samo Martineza su pratili najmanje 3 godine
Eh sad nećemo ni pretjerivat, da ovoliko uložimo, ovaj iznos blizu 300 miliona eura i mi bi pali u dugove....
Još dok daš ogromne plate tim igračima, potrošila bi time naša uprava cjelokupni godišnji obrt pa i iznad toga. E sad onda tek treba skontat koliko je tvrdnja o ovolikom ulaganju narednog ljeta nerealna.
Ma nerealna je odmah, ali eto još jednom da se pokaže...
I nemojte mi dirat Mullera.....Ja sam jednom prije rekao on je jedan od najbitniji igrača Bayerna, odmah uz Riberyja, jer on odrađuje mnogo toga. I kad Muller igra, igra i Bayern, sjetićemo se one sezone 2009/10, kada je osvojena dupla kruna i bilo ono finale LP. A vidimo i sad, Muller gazi, gazi i Bayern. Samo bitniji još kotačić je Ribery. Možemo mi sad i ostale nabrajat, mnogo je tu bitnih. Ali ima to nešto u Mulleru izuzetno. Trka, trka, trka, bespoštedna, bestpoštedna borba, plus golovi, asistencije. I Muller na sebi svojstven način probije odbrane, ako treba glavom kroz zid, onda glavom kroz zid.
Kritike na njegov račun i za zadnju utakmicu su neopravdane....Kažete bio loš do gola? A ko se vraćao i odrađivao i defanzivne zadatke. I kad ne vidite od njega nešto specijalno i tad Tomica radi ko konj......
I nemojte mi dirat Mullera.....Ja sam jednom prije rekao on je jedan od najbitniji igrača Bayerna, odmah uz Riberyja, jer on odrađuje mnogo toga. I kad Muller igra, igra i Bayern, sjetićemo se one sezone 2009/10, kada je osvojena dupla kruna i bilo ono finale LP. A vidimo i sad, Muller gazi, gazi i Bayern. Samo bitniji još kotačić je Ribery. Možemo mi sad i ostale nabrajat, mnogo je tu bitnih. Ali ima to nešto u Mulleru izuzetno. Trka, trka, trka, bespoštedna, bestpoštedna borba, plus golovi, asistencije. I Muller na sebi svojstven način probije odbrane, ako treba glavom kroz zid, onda glavom kroz zid.
Kritike na njegov račun i za zadnju utakmicu su neopravdane....Kažete bio loš do gola? A ko se vraćao i odrađivao i defanzivne zadatke. I kad ne vidite od njega nešto specijalno i tad Tomica radi ko konj......
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anton 1983
- Kontakt:
Sljedeći put kad odem u Minhen, cijelog ću ga ispipat!effe_sa je napisao/la:
I nemojte mi dirat Mullera.....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Ne smiješ, on je samo moj. Ja ću prije.....anton 1983 je napisao/la:Sljedeći put kad odem u Minhen, cijelog ću ga ispipat!effe_sa je napisao/la:
I nemojte mi dirat Mullera.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Muller je pravo oličenje Nijemca, onog čistokrvnog. Rad i disciplina. Muller najviše trči, srcem igra za Bayern, a samo rijetki igrači vole svoj klub kao što on voli Bayern. Poslije svjetskog prvenstva 2010. Muller je bio jedan od najboljih mladih na svijetu u tom trenutku, čak proglašen najboljim na SP. Odmah nakon toga je rekao da će karijeru završiti u Bayernu.
Muller nema neki "moving" koji će vas natjerat da ga favorizirate kao najboljeg. Ali on posjeduje strašnu pas igru, i na malom prostoru može odigrati veliki broj malih pasova, mada bih ja lično volio da ga vidim u špicu, ima sve predispozicije za to
Muller nema neki "moving" koji će vas natjerat da ga favorizirate kao najboljeg. Ali on posjeduje strašnu pas igru, i na malom prostoru može odigrati veliki broj malih pasova, mada bih ja lično volio da ga vidim u špicu, ima sve predispozicije za to