Cagliari nas stisnuo kao da je PSG
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Početak utakmice kao iz noćnih mora 
- Beduin
- Kontakt:
Kako sam i predvidio, patnja kad imas Leao i Ruben u napadu. Ovaj drugi nikako da ode iz kluba, bas niko ga nece, a treneri u Milanu forsiraju.
Rabiot takodjer sve gori i gori nakon one povrede. Od njega nisam nistq ni ocekivao poznavajuci kako ne igrao kroz karijeru, ako zanemarimo dobre partije za reprezentaciju.
Ovaj smo veceras, opet zahvaljujuci iznenadnim izostancima.
Rabiot takodjer sve gori i gori nakon one povrede. Od njega nisam nistq ni ocekivao poznavajuci kako ne igrao kroz karijeru, ako zanemarimo dobre partije za reprezentaciju.
Ovaj smo veceras, opet zahvaljujuci iznenadnim izostancima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ucerat pioliu, nego ne volim ovako kad pricaju samo kako njima godi, cuj kao nema sad puno povreda, nema jasta...muxa je napisao/la: ↑02 jan 2026, 20:35Nije da nema povreda, al brate daj prezali više Piolija, dokle ćeš kukati za njimmilanist je napisao/la: ↑02 jan 2026, 18:50Nikakvo trolanje, samo istina, koja tebi ne odgovara.
Kako nemamo toliko povreda. Jashari nije odigrao 90 minuta a sad ce polusezona, Rafa propustio vise od pola meceva. Pulisic svako malo odsutan. Rabiot i Fofana takodje. Estupinan prupustio isto tako veliki broj meceva, ne zna ni on kako se povrijedio.
Gimenez out pola sezone izgleda. Loftus staklen, kao i Nkunku, da ne idemo dalje.... ali eto nema povreda, igraci trolaju![]()
Ni slova da je Max odgovoran za povrede, a znas i sam dobro sta se prije pisalo. Kolektivna amnezija zavladala izgleda
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ma glupo se uopšte osvrtat na to. Generalno se moze kriviti trener ili kompletan stručni štab ukoliko ima puno povreda mišića, al ne možeš njih kriviti za gripu, povredu sličnog zgloba, fibule...
Il Club più titolato al mondo!
Katastrofalna igra u prvih 45. minuta
Cuj katastrofa igra sa Allegrija 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Igra i zalaganje bruka i sramota.
I opet Rafa ni iz čega hahahaha nema ga na mapi i onda gooooool 

Tako je Rafa kralju 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Ma Rafa kralj. Rekao sam vam, možemo mi pisat sta hoćemo o njemu, al čovjek je igracina u nekim trenutcima. Izvukao nas je toliko puta sa pasovima i golovima. Zato ne treba ga omalovažavati vec biti sretni sto imamo takvog igrača u ekipi.
Pa klasnicna nasa igra, ovako igramo citavu sezonu, svaku utakmicu ulazimo da pobjedimo 1-0 
Maxu je najbitnije sacuvati mrezu, a napad ce nesto dati. Al obicno prvih 15-ak minuta drugog poluvremena pokusavamo igrati i dati go. Valjda damo jos jedan neda mi se gledati zadnji 10 minuta kako se branimo.
U sustini idemo ka 16-oj tekmi u ligi za redom bez poraza.
Maxu je najbitnije sacuvati mrezu, a napad ce nesto dati. Al obicno prvih 15-ak minuta drugog poluvremena pokusavamo igrati i dati go. Valjda damo jos jedan neda mi se gledati zadnji 10 minuta kako se branimo.
U sustini idemo ka 16-oj tekmi u ligi za redom bez poraza.
-
celikmilan
- Kontakt:
Sad pomoćnici Allegrija govore Fullkrugu ako ti neko da loptu daj gol.
Max to lagano na svoj nacin, ruzno al bodovi se nama pisu.
Tipična alegrijevska pobjeda. Nakon užasnog 1. poluvremena uslijedilo je ružno 2. poluvrijeme i minimalnih 1:0 za nova 3 boda. 
Dokle god haramball donosi rezultate, meni ne smeta, ionako već tri godine gledamo odvratan fudbal da mi je više i svejedno. 
Kaljari se koprcao prvih petnaestak minuta, kasnije su ugašeni. U drugom poluvremenu nisu ni postojali uopšte. Da imamo iole potentniji napad, ovo bi davno bila završena priča.
Kaljari se koprcao prvih petnaestak minuta, kasnije su ugašeni. U drugom poluvremenu nisu ni postojali uopšte. Da imamo iole potentniji napad, ovo bi davno bila završena priča.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Drugo poluvrijeme dosta bolje zato i zasluzena pobjeda
- Romagnoli13
- Kontakt:
11-5-0 u zadnjih 16 utakmica, 9 clean sheet i bez poraza u gostima još uvijek.
Dobrodošli u svijet Maxa Allegrija.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Bravo Rafa, sjajan početak 2026☆ Dobra stvar da je odmah debitovao Fullkrug, mislim da će biti dobar jer nudi sve što fali ostalim napadačima Milana.
Bartesaghi kao Theo -fenomenalni- Hernandez iz najboljih dana (da, baš mi je vokri što otjeraše zlatnu koku), odlični nastupi na LB pa včrs na CB. Nastavi li ovako, čeka ga uskoro poziv A-selekcije Azzurra
Merak je bacit pogled na tabelu, nakon portugalskih avantura lani, gdje da potpišem da ostatak sezone dobiju golom razlike?
Bartesaghi kao Theo -fenomenalni- Hernandez iz najboljih dana (da, baš mi je vokri što otjeraše zlatnu koku), odlični nastupi na LB pa včrs na CB. Nastavi li ovako, čeka ga uskoro poziv A-selekcije Azzurra
Merak je bacit pogled na tabelu, nakon portugalskih avantura lani, gdje da potpišem da ostatak sezone dobiju golom razlike?
Ovo su već brutalni stats, tim tempom će se prošetat do CL plasmana, pa možda i borit za ScudettoRomagnoli13 je napisao/la: ↑02 jan 2026, 22:4611-5-0 u zadnjih 16 utakmica, 9 clean sheet i bez poraza u gostima još uvijek.
Kao što je kolega @milanist naveo, nekih 6-7 igrača nemaju ukupno deset punih utakmica u nogama.
Sretna nova, ljudine!
-
celikmilan
- Kontakt:
Kad se pogledaju i neki rezultati i tabela onda ove minimalne pobjede bi bile puni pogodak ali kad nakon takvog prelaznog roka u timu imaš Estupinana, Loftus-Cheeka, Fofanu, imaš najbolje igrače koji igraju (ako igraju) na neprirodnim pozicijama ne možeš uvijek očekivati dobre rezultate a i patnja je sve to gledati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.