Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Rukobodioce je birala skupstina kluba. Dakle iskljucivo klubska politika je kriva. Ali u Bosni sta god nije po volji kriva je politika.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- tuzlak1987
- Kontakt:
E ne znas ti kako se oni uvlace na te skupstine kao bubasvabe. Pojave se samo i hoce da se pitaju nesto. A u tim upravnim odborima i skupstinama si mogao biti bez da novcano sudjelujes. Pitao si se, a nista nisi ulagao..
Pojavi se npr na skupstini nekog KK covjek koji nema veze sa kosarkom i unisti citavu skupstinu, kontas da ces da ides korak naprijed, a on te svojim negativnim djelovanjem tih par sati vrati korak nazad i nista se ne promijeni u narednih pola godine-godinu.
Ili dodje izglasavanje, a pola ih se nije pojavilo...
Pojavi se npr na skupstini nekog KK covjek koji nema veze sa kosarkom i unisti citavu skupstinu, kontas da ces da ides korak naprijed, a on te svojim negativnim djelovanjem tih par sati vrati korak nazad i nista se ne promijeni u narednih pola godine-godinu.
Ili dodje izglasavanje, a pola ih se nije pojavilo...
Na kojoj ti planeti zivis? Kakva skupstina i i klupska politika? Eto ti samo primjer NK Celik i nacin donosenja odluka i postivanja pravila i statuta kluba. Sve moguce je prekrseno milion puta, ali koga briga kad to SDA radi. Sa ovakvim uredjenjem klubova sport pored politike nema sansu u BiH.Shooter je napisao/la:Rukobodioce je birala skupstina kluba. Dakle iskljucivo klubska politika je kriva. Ali u Bosni sta god nije po volji kriva je politika.
Ne mozes ih ni prcati odmah strumfovi pjene, strumfovi ce pojesti ****, strumfovi ovo, strumfovi ono. Ako ne znate podnjeti malo zajebancije onda budite malo i vi umjereniji.
Da se razumijemo, naravno da je za BH fudbal potrebno sto vise osoba kao Azmir pa i Dino Selimovic, ali nisu polarni medvjedi pa da su zasticeni i da ih ne smijes spominjati u saljivom kontekstu.
Uredu se smijati Velezu kad ispada ali kada se malo zajebavas na racun Azmirovog odlaska onda si bolesnik. Ja bih rekao da ste najveci bolesnici ipak vi tuzlaci, a i ovi pitari dvolicni odmah priljecu nesto da ih brane, a i oni bi vas zajebavali da im niste u pakasu. Haj vozdra. Zeljo sampion
Da se razumijemo, naravno da je za BH fudbal potrebno sto vise osoba kao Azmir pa i Dino Selimovic, ali nisu polarni medvjedi pa da su zasticeni i da ih ne smijes spominjati u saljivom kontekstu.

Uredu se smijati Velezu kad ispada ali kada se malo zajebavas na racun Azmirovog odlaska onda si bolesnik. Ja bih rekao da ste najveci bolesnici ipak vi tuzlaci, a i ovi pitari dvolicni odmah priljecu nesto da ih brane, a i oni bi vas zajebavali da im niste u pakasu. Haj vozdra. Zeljo sampion

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- moustapha
- Kontakt:
Steta ako Husic ode. Radilo se o jednom od uzbudljivijih projekata u nasem sportu uopste. Mada, ako se ovo i desi, ja mislim da je on previse zagrizao da bi tek tako odustao.
#divovi
- Evolve
- Kontakt:
Sudac sa utakmice Široki Brijeg - Travnik kaznjen sa 10 utakmica nedelegiranja zbog teskih previda na utakmici.
Sve mu hebem po redu! SVE!
NK Široki Brijeg
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ne brini se... ostajete kandidati broj 1 za tituluEvolve je napisao/la:Sudac sa utakmice Široki Brijeg - Travnik kaznjen sa 10 utakmica nedelegiranja zbog teskih previda na utakmici.

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jedno su ovi degeni sto pisu kao navijaci Veleza na forumu, drugo je real life. Naredne sezone sam kontao da ako oni srede upravu i daju garant gdje idu pare uzeti sezonsku od Veleza samo onako da se uleti i pomogne tj da se odmah dignu u Federalnoj i vrate..ali za to se moraju oni angazovati, a ostali solidarisatibrile je napisao/la:Ne mozes ih ni prcati odmah strumfovi pjene, strumfovi ce pojesti ****, strumfovi ovo, strumfovi ono. Ako ne znate podnjeti malo zajebancije onda budite malo i vi umjereniji.
Da se razumijemo, naravno da je za BH fudbal potrebno sto vise osoba kao Azmir pa i Dino Selimovic, ali nisu polarni medvjedi pa da su zasticeni i da ih ne smijes spominjati u saljivom kontekstu.![]()
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 24 nov 2015, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
UEFA strogo zabranjuje mijesanje politike u sport. Pretpostavljam da to ne znaci da u klubovima ne smiju sjediti clanovi stranaka, ali bi svakako bilo odlicno da se uvede pravilo po kojem u klubu ne smje biti covjek koji je clan stranke i koji je obnasao politicku duznost unatrag pet godina. Politicari bi opet imali rjesenja, ali bi toga bilo dosta manje.flash84 je napisao/la:Na kojoj ti planeti zivis? Kakva skupstina i i klupska politika? Eto ti samo primjer NK Celik i nacin donosenja odluka i postivanja pravila i statuta kluba. Sve moguce je prekrseno milion puta, ali koga briga kad to SDA radi. Sa ovakvim uredjenjem klubova sport pored politike nema sansu u BiH.Shooter je napisao/la:Rukobodioce je birala skupstina kluba. Dakle iskljucivo klubska politika je kriva. Ali u Bosni sta god nije po volji kriva je politika.
Steta Slobode, mogli su biti financijski stabilan klub, a s tim dolaze i rezultati. Covjek bi vjerojatno i stadion rijesio, al jbg, preko noci povratak u surovu stvarnost, a titula se sanjala.
- Evolve
- Kontakt:
jovanmaksimovic je napisao/la:ne brini se... ostajete kandidati broj 1 za tituluEvolve je napisao/la:Sudac sa utakmice Široki Brijeg - Travnik kaznjen sa 10 utakmica nedelegiranja zbog teskih previda na utakmici.
Ma, neznam vise sta da kazem. Brutala..
NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evolve je napisao/la:Sudac sa utakmice Široki Brijeg - Travnik kaznjen sa 10 utakmica nedelegiranja zbog teskih previda na utakmici.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
kako je ba hlopta 250?
To se tako govori a kroz racun ona prode za nekih 120-150 ehehHZ1407 je napisao/la:kako je ba hlopta 250?
Ja bi reko da je 5 glava, šta je tu čudno?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- PitarBordo
- Kontakt:
Hlopta? Stvarno?HZ1407 je napisao/la:kako je ba hlopta 250?
Samo Saraj'vo.
Ispravljas covjeka zbog ocigledne (nesumnjive) stamparske greskePitarBordo je napisao/la:Hlopta? Stvarno?HZ1407 je napisao/la:kako je ba hlopta 250?

- PitarBordo
- Kontakt:
Ako to ti radiš, ne znači da svi radimo - pročitao sam "hlopta", nije prvi put da čujem nekog da izgovara to tako - na isto i reagovao, a sad što si ti imao potrebu da to sve citiraš i analiziraš, to je već drugi par tena, vozdrić.dell21 je napisao/la:Ispravljas covjeka zbog ocigledne (nesumnjive) stamparske greskePitarBordo je napisao/la:Hlopta? Stvarno?HZ1407 je napisao/la:kako je ba hlopta 250?. Vjerovatno nabijas broj postova.
Samo Saraj'vo.
Ja sam samo cuo od djeteta 2-3 godine da tako kaze a od odraslog covjeka koji zna koristiti internet sto je ocigledno jer pise na temi nikad nisi cuo nit mozes cuti. Ocigledno imas potrebu da nekoga omalovazavas (ili nabijas postove) a nije ti to prvi put vidi se i na drugim temama , zbog te cinjenice imam potrebu da ti repliciram.
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa forum je brate moj lijepi da se replicira, a osnove gramatike iz drugog razreda OSNOVNE ŠKOLE su daleko od omalovažavanja nekog ko je (nadajmo se) završio istu. Evo ja imam podrinjca u firmi dodaje "h" uz sve od "hlepine" pa nadalje, iritantno do daske, uostalom koji qrac si ti osjetio potrebu da repliciraš? Plus zato što neko zna pisati na temi znači da je 100% pismen? Molim te idi i budi glup negdje drugo.dell21 je napisao/la:Ja sam samo cuo od djeteta 2-3 godine da tako kaze a od odraslog covjeka koji zna koristiti internet sto je ocigledno jer pise na temi nikad nisi cuo nit mozes cuti. Ocigledno imas potrebu da nekoga omalovazavas (ili nabijas postove) a nije ti to prvi put vidi se i na drugim temama , zbog te cinjenice imam potrebu da ti repliciram.
On topic:
Šta je to ukakio ovaj žgoljo Tičić pa ga suspendovaše na 10 kola? Utakmicu gledao na trenutke, pa nisam sve pohvataO?
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 24 nov 2015, 11:53, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.