FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Bianconeri1988 » 28 jul 2011, 00:09

Nemoj tako, možda sutra radi, a možda ide na more...pa ga je malo opalilo od silnoh ushićenja :lol: :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 jul 2011, 00:09

Bianconeri1988 je napisao/la:Nemoj tako, možda sutra radi, a možda ide na more...pa ga je malo opalilo od silnoh ushićenja :lol: :lol: :lol:
nek ide gdje hoce, samo da ga moje oci ne gledaju :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 jul 2011, 00:10

Bolan kakav dobrica, ja sam javno rekao da se na forumima samo zezam i da na istim uzivam provocirati takve poput tebe, koji izgleda ne shvataju sta je forum vec su na istom vidno nervozni. Trosi sine zivce na normalne stvari, forum nije zivot 8-)

@Bianconeri1988

Ti nemas nikoga iz inostranstva koji dodje i odes sa njim na more, i oni ce bas cekati da ja placam i slicno. Hoces i tebe da povedem da vidis da je za razliku od miljacke slana voda :mrgreen:
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 28 jul 2011, 00:12, ukupno mijenjano 2 puta.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jul 2011, 00:11

Dirk je napisao/la:Bolan kakav dobrica, ja sam javno rekao da se na forumima samo zezam i da na istim uzivam provocirati takve poput tebe, koji izgleda ne shvataju sta je forum vec su na istom vidno nervozni. Trosi sine zivce na normalne stvari, forum nije zivot 8-)
Forum je?
Jel' se to jede? :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 jul 2011, 00:12

Arnelinho je napisao/la:
Dirk je napisao/la:Bolan kakav dobrica, ja sam javno rekao da se na forumima samo zezam i da na istim uzivam provocirati takve poput tebe, koji izgleda ne shvataju sta je forum vec su na istom vidno nervozni. Trosi sine zivce na normalne stvari, forum nije zivot 8-)
Forum je?
Jel' se to jede? :mrgreen:
Ne samo se tuljumbe smiju jesti :mrgreen:
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 jul 2011, 00:14

pa vidim to na tvom licnom primjeru, ti se slomi pišući na ovom forumu, čini mi se da se ne skidas sa njega, izadji popij sta pred ramazan, ne moras vazda visiti na njemu, ne nerviram se ja oko ovoga ni sekunde(oko tvojih postova), vec me nerviraju osobe takve poput tebe, koji su licemjeri
Za zivot cijeli!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 jul 2011, 00:15

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
pa vidim to na tvom licnom primjeru, ti se slomi pišući na ovom forumu, čini mi se da se ne skidas sa njega, izadji popij sta pred ramazan, ne moras vazda visiti na njemu, ne nerviram se ja oko ovoga ni sekunde(oko tvojih postova), vec me nerviraju osobe takve poput tebe, koji su licemjeri
Koliko vidim imas vise postova od mene pa se bas pitam ko vise vremena provodi na forumu, a ako sam skuzio i prijavljen si poslije mene tako da :mrgreen:

Bas mi je drago sto te nerviram 8-)

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 28 jul 2011, 00:17

Ljudi nije Dirk provokator,on samo voli malo da Dirka naš.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 28 jul 2011, 00:17

Dirk je napisao/la:
Koliko vidim imas vise postova od mene pa se bas pitam ko vise vremena provodi na forumu, a ako sam skuzio i prijavljen si poslije mene tako da :mrgreen:

Bas mi je drago sto te nerviram 8-)
od tih 1850, minimalno toliko ti je izbrisano, tako da mojne da se prepiremo oko tih djecijih stvari tita ti
Za zivot cijeli!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 jul 2011, 00:20

Jarane obrisano mi je 100 hiljada postova ali imam manje od tebe sto znaci da statistika ne laze :D

drpitar
Kontakt:

Post Postao/la drpitar » 28 jul 2011, 00:22

:twisted:

0-3 realno

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2011, 00:27

@Arnelinho mrzi me citirati,preduge smo postove pisali ne mogu se snaci. :lol: :mrgreen:
Mislim da si ti pogresno skapirao sta zelim da kazem.
Dakle stoji to sto si rekao sve,ali ja te sada pitam.
Ako je Genk takav bio,da se u prethodnoj sezoni uhvati u kostac sa Anderlechtom,sa Standardom i ostalim,da kao takav "silovit" izadje na megdan Sarajevu,pa Sarajevo pobediti taj "siloviti" Genk,zasto ondaj taj isti Genk nije u sezoni 07/08 mogao meda,zasto su ispred njega ostajale gore nabrojane velicine.Mislim da je taj Genk,danas 4 godine posle mnogo precenjen iako se u tome trenutku cinio prejak.Nema sumnje da je Sarajevo odigrala fantasticne utakmice tu,da je Sarajevo odigralo i odlicne utakmice protiv Cluja,da je odigralo odlicno mec na Kosevu protiv Dynama,nesto se ne secam Kyieva dobro pa cu tu zacutati,ali kazem tadasnji Genk se malo preuvelicava danas,nije on ni izbliza jak kao danasnji,a ni kao Sparta.Samo nemojte da neki shvate da je ovo preuvelicavanje Sparte(kao sto sam vec procitao ali me mrzi odgovarati),vec je to iz danasnje perspektive a dobro se secam tih utakmica,imam mec iz Belgije i na DVD-u(uz cuveni komentar onoga indijanca sa Hayata,ko ono bese,Priganica,kada je u 1.minuti rekao Sarajevo se dobro drzi :lol: :roll: ).
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 jul 2011, 00:28

Ko poredi Spartu i Genk ???

Sparta je sila za Genk uvijek bila i ostala.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jul 2011, 00:29

Stefane sta ti mislis kakve su nam sanse trasu ?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 28 jul 2011, 00:33

Sarajlijc@ je napisao/la:Stefane sta ti mislis kakve su nam sanse trasu ?
E to necu reci,ne mogu slusati smaracke komentare,oni iz "plavog tabora" su moji pa se ne ljute kada im dam male sanse(cast izuzetcima),a vi cete odmah navaliti na mene. :mrgreen:

Ja mogu jedino da pozelim srecu trebace je dosta za ovaj dvomec,ali Sarajevo je oduvek znalo igrati evropske utakmice tako da....
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jul 2011, 00:36

Devil je napisao/la:@Arnelinho mrzi me citirati,preduge smo postove pisali ne mogu se snaci. :lol: :mrgreen:
Mislim da si ti pogresno skapirao sta zelim da kazem.
Dakle stoji to sto si rekao sve,ali ja te sada pitam.
Ako je Genk takav bio,da se u prethodnoj sezoni uhvati u kostac sa Anderlechtom,sa Standardom i ostalim,da kao takav "silovit" izadje na megdan Sarajevu,pa Sarajevo pobediti taj "siloviti" Genk,zasto ondaj taj isti Genk nije u sezoni 07/08 mogao meda,zasto su ispred njega ostajale gore nabrojane velicine.Mislim da je taj Genk,danas 4 godine posle mnogo precenjen iako se u tome trenutku cinio prejak.Nema sumnje da je Sarajevo odigrala fantasticne utakmice tu,da je Sarajevo odigralo i odlicne utakmice protiv Cluja,da je odigralo odlicno mec na Kosevu protiv Dynama,nesto se ne secam Kyieva dobro pa cu tu zacutati,ali kazem tadasnji Genk se malo preuvelicava danas,nije on ni izbliza jak kao danasnji,a ni kao Sparta.Samo nemojte da neki shvate da je ovo preuvelicavanje Sparte(kao sto sam vec procitao ali me mrzi odgovarati),vec je to iz danasnje perspektive a dobro se secam tih utakmica,imam mec iz Belgije i na DVD-u(uz cuveni komentar onoga indijanca sa Hayata,ko ono bese,Priganica,kada je u 1.minuti rekao Sarajevo se dobro drzi :lol: :roll: ).
Eh, ko zna, jbg. Možda im je i Sarajevo zadalo smrtne rane. :mrgreen: Možda. :lol:

Isto tako npr. Liverpool, u sezoni kad je trebao da bude najjači (od kraja početka 90-tih na ovamo) izgubi se i što je gore,još više potonu.

Razloga je moglo biti mnogo-al' činjenica je da je ekipa iz prethodne sezone bila ista ili skoro ista na okupu.

No, bitno je jedino da su u Europskim razmjerama to danas dvije osrednje ekipe. ;)

Eto onda da ponudim kompromis, da dalje neraspravljamo!
Slažemo se da remi u Pragu bi bio ravan senzaciji u Genku? :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 28 jul 2011, 00:50

Sretno sutra bordo-bijeli . :)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 jul 2011, 00:52

UPOZORENJE ! Svi koji budu i dalje pisali postove koji nemaju veze za FK Sarajevom, biće istog trena prijavljeni adminu, pa vi vidite...
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 28 jul 2011, 00:57

Vjerujem da ce Torla aBd biti spreman i vjerujem da mozemo napraviti dobar rezultat, samo hrabro,pokazati im zube pa neka samo bude aktivno,vec cujem pjesmu Hordi...MI SMO HORDE ZLA SA SJEVERA... :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2011, 01:31

Zagor je napisao/la:UPOZORENJE ! Svi koji budu i dalje pisali postove koji nemaju veze za FK Sarajevom, biće istog trena prijavljeni adminu, pa vi vidite...
Tako je duse sa sjekirom. :mrgreen:
Da nebi bilo sto mu darkvudskih mocvara zanima me stanje El Toroa.
Ok inekcija cuda cini,ali pitanje je koliko je uopste ozbilnja ta njegova povreda.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AVNOJ, Proximic i 73 gosta.