Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nek ide gdje hoce, samo da ga moje oci ne gledajuBianconeri1988 je napisao/la:Nemoj tako, možda sutra radi, a možda ide na more...pa ga je malo opalilo od silnoh ushićenja![]()
![]()
Forum je?Dirk je napisao/la:Bolan kakav dobrica, ja sam javno rekao da se na forumima samo zezam i da na istim uzivam provocirati takve poput tebe, koji izgleda ne shvataju sta je forum vec su na istom vidno nervozni. Trosi sine zivce na normalne stvari, forum nije zivot
Ne samo se tuljumbe smiju jestiArnelinho je napisao/la:Forum je?Dirk je napisao/la:Bolan kakav dobrica, ja sam javno rekao da se na forumima samo zezam i da na istim uzivam provocirati takve poput tebe, koji izgleda ne shvataju sta je forum vec su na istom vidno nervozni. Trosi sine zivce na normalne stvari, forum nije zivot
Jel' se to jede?
pa vidim to na tvom licnom primjeru, ti se slomi pišući na ovom forumu, čini mi se da se ne skidas sa njega, izadji popij sta pred ramazan, ne moras vazda visiti na njemu, ne nerviram se ja oko ovoga ni sekunde(oko tvojih postova), vec me nerviraju osobe takve poput tebe, koji su licemjeriDirk je napisao/la:Bolan kakav dobrica, ja sam javno rekao da se na forumima samo zezam i da na istim uzivam provocirati takve poput tebe, koji izgleda ne shvataju sta je forum vec su na istom vidno nervozni. Trosi sine zivce na normalne stvari, forum nije zivot
Koliko vidim imas vise postova od mene pa se bas pitam ko vise vremena provodi na forumu, a ako sam skuzio i prijavljen si poslije mene tako daThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa vidim to na tvom licnom primjeru, ti se slomi pišući na ovom forumu, čini mi se da se ne skidas sa njega, izadji popij sta pred ramazan, ne moras vazda visiti na njemu, ne nerviram se ja oko ovoga ni sekunde(oko tvojih postova), vec me nerviraju osobe takve poput tebe, koji su licemjeriDirk je napisao/la:Bolan kakav dobrica, ja sam javno rekao da se na forumima samo zezam i da na istim uzivam provocirati takve poput tebe, koji izgleda ne shvataju sta je forum vec su na istom vidno nervozni. Trosi sine zivce na normalne stvari, forum nije zivot
Ljudi nije Dirk provokator,on samo voli malo da Dirka naš.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa vidim to na tvom licnom primjeru, ti se slomi pišući na ovom forumu, čini mi se da se ne skidas sa njega, izadji popij sta pred ramazan, ne moras vazda visiti na njemu, ne nerviram se ja oko ovoga ni sekunde(oko tvojih postova), vec me nerviraju osobe takve poput tebe, koji su licemjeriDirk je napisao/la:Bolan kakav dobrica, ja sam javno rekao da se na forumima samo zezam i da na istim uzivam provocirati takve poput tebe, koji izgleda ne shvataju sta je forum vec su na istom vidno nervozni. Trosi sine zivce na normalne stvari, forum nije zivot
od tih 1850, minimalno toliko ti je izbrisano, tako da mojne da se prepiremo oko tih djecijih stvari tita tiDirk je napisao/la:Koliko vidim imas vise postova od mene pa se bas pitam ko vise vremena provodi na forumu, a ako sam skuzio i prijavljen si poslije mene tako daThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:pa vidim to na tvom licnom primjeru, ti se slomi pišući na ovom forumu, čini mi se da se ne skidas sa njega, izadji popij sta pred ramazan, ne moras vazda visiti na njemu, ne nerviram se ja oko ovoga ni sekunde(oko tvojih postova), vec me nerviraju osobe takve poput tebe, koji su licemjeriDirk je napisao/la:Bolan kakav dobrica, ja sam javno rekao da se na forumima samo zezam i da na istim uzivam provocirati takve poput tebe, koji izgleda ne shvataju sta je forum vec su na istom vidno nervozni. Trosi sine zivce na normalne stvari, forum nije zivot
Bas mi je drago sto te nerviram
E to necu reci,ne mogu slusati smaracke komentare,oni iz "plavog tabora" su moji pa se ne ljute kada im dam male sanse(cast izuzetcima),a vi cete odmah navaliti na mene.Sarajlijc@ je napisao/la:Stefane sta ti mislis kakve su nam sanse trasu ?
Eh, ko zna, jbg. Možda im je i Sarajevo zadalo smrtne rane.Devil je napisao/la:@Arnelinho mrzi me citirati,preduge smo postove pisali ne mogu se snaci.![]()
![]()
Mislim da si ti pogresno skapirao sta zelim da kazem.
Dakle stoji to sto si rekao sve,ali ja te sada pitam.
Ako je Genk takav bio,da se u prethodnoj sezoni uhvati u kostac sa Anderlechtom,sa Standardom i ostalim,da kao takav "silovit" izadje na megdan Sarajevu,pa Sarajevo pobediti taj "siloviti" Genk,zasto ondaj taj isti Genk nije u sezoni 07/08 mogao meda,zasto su ispred njega ostajale gore nabrojane velicine.Mislim da je taj Genk,danas 4 godine posle mnogo precenjen iako se u tome trenutku cinio prejak.Nema sumnje da je Sarajevo odigrala fantasticne utakmice tu,da je Sarajevo odigralo i odlicne utakmice protiv Cluja,da je odigralo odlicno mec na Kosevu protiv Dynama,nesto se ne secam Kyieva dobro pa cu tu zacutati,ali kazem tadasnji Genk se malo preuvelicava danas,nije on ni izbliza jak kao danasnji,a ni kao Sparta.Samo nemojte da neki shvate da je ovo preuvelicavanje Sparte(kao sto sam vec procitao ali me mrzi odgovarati),vec je to iz danasnje perspektive a dobro se secam tih utakmica,imam mec iz Belgije i na DVD-u(uz cuveni komentar onoga indijanca sa Hayata,ko ono bese,Priganica,kada je u 1.minuti rekao Sarajevo se dobro drzi![]()
).
Tako je duse sa sjekirom.Zagor je napisao/la:UPOZORENJE ! Svi koji budu i dalje pisali postove koji nemaju veze za FK Sarajevom, biće istog trena prijavljeni adminu, pa vi vidite...