Imas li kakvu sliku da posvjedoči tomePantelija je napisao/la:Pola rodbine bilo na osnivackoj skupstini 1946 i 48belosevic28 je napisao/la:Ja imam bordo DNK za razliku od tebe.
Luka Toni da se dovede, na posudbu.![]()
U kuci plavo nije smjelo biti nista
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na zalost ne. Ormar u kojem su stajali rekviziti od djeda i majke je bio u sobi u koju je pogodila granata u ratu. Bilo je svega tu od zastavica, upalajaca, baterijskih lampica sa grbom sarajeva, ulaznica tekmi, zahvalnica, clanskih.....
A njegov brat bio strumf, druzio se s osimom starijim. I jedini je bio izrod od komplet familije
al je bio dobar ciko...
Ugl. Tada je sve izgorilo , ja nisam tada bas ni znao koliko to vrijedi , 8 god imao...
A njegov brat bio strumf, druzio se s osimom starijim. I jedini je bio izrod od komplet familije
Ugl. Tada je sve izgorilo , ja nisam tada bas ni znao koliko to vrijedi , 8 god imao...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sad tek krecu muljaze treba se na sve spremit sad dolaze dokazani lopovi i prevaranti,nebi me cudilo da krene sad medijska hajka na Sarajevo zato pamet u glavu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dužni smo Željezničaru 3.450 KM, tako tvrdi njihov direktor.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Orangina85
- Kontakt:
Vjerovatno jesmo neku naknadu za treniranje za nekog omladinca koji je presao u akademijuMortemHz je napisao/la:Dužni smo Željezničaru 3.450 KM, tako tvrdi njihov direktor.
Ma ima 5,6 omladinaca što je prešlo kod nas, od tamo zadnjih par godina. Ne treba čuditi. Naknade za treniranje.
-
bordobijeli
- Kontakt:
:
Nisu biti al treba biti oprezan. Osim vazda muljao i ovaj Selimovic isti kad je vodio Travnik bilo stimaljki svega. Sparse isto prvo se uvezao s ljudima u savezu pa onda pravio tim.zagor1987 je napisao/la:Sad tek krecu muljaze treba se na sve spremit sad dolaze dokazani lopovi i prevaranti,nebi me cudilo da krene sad medijska hajka na Sarajevo zato pamet u glavu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Općina Novo Sarajevo im daje 200K godišnje, u 2019. godini dat će im 300K, uletit će grad (60K) i kanton (150K).
Općina Centar koja je bogatija od Općine Novo Sarajevo izdvaja desetorostruko manju cifru, bukvalno. Čak su vijećnici prošle godine izglasali da ne dobijemo ništa.
Općina Centar koja je bogatija od Općine Novo Sarajevo izdvaja desetorostruko manju cifru, bukvalno. Čak su vijećnici prošle godine izglasali da ne dobijemo ništa.
Treba biti pažljiv sa informacijama iz kluba prema ovom portalu, ponovo su se usko povezali sa deponijom sa krmetnjaka i sa lopovom hidrocefalusom 
- Orangina85
- Kontakt:
Kanton u ovoj godini ostao duzan 150 milja a za narednu ce dobiti vjerovatno veci iznosMortemHz je napisao/la:Općina Novo Sarajevo im daje 200K godišnje, u 2019. godini dat će im 300K, uletit će grad (60K) i kanton (150K).
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
3450KM hahahahahah. Treba im još 2KM dati da kafu popiju. O bože, čuj 3450KM.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- AlfredNobel
- Kontakt:
Valja platiti ona dva zadnja qaranja, sevap je.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ThrillerHz
- Kontakt:
Zato jer smo ko mutavci,ovo sto si naveo su javne cifre koliko im se jos daje ovo je smijesna cifra. Sad ce nuljanje na sve strane i podmetanje nogu od portala pa nadalje,pogledate samo govor Sipka ovog i vidite sta znaci zabit noz u ledja,uostalim lik prica i sve iznosi a on bio na celu kluba haha kakva parodija mati draga. Uostalom ovi sto im daju pare i nas bacelnik razmisljaju kao kone nek im Tan da pare a ne mi,sjetim im se nerodjenih i rodjenih,kud necu na americkom lotu dobit da ih pravno sve pozatvaram i da gruhnem 200 mil u klubMortemHz je napisao/la:Općina Novo Sarajevo im daje 200K godišnje, u 2019. godini dat će im 300K, uletit će grad (60K) i kanton (150K).
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 24 dec 2018, 02:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Pa slave sa njima i otvaraju sampanjac,al nije da ne znamo kakav je teror ovdje bio i iz kojih razlogaAnex je napisao/la:Treba biti pažljiv sa informacijama iz kluba prema ovom portalu, ponovo su se usko povezali sa deponijom sa krmetnjaka i sa lopovom hidrocefalusom
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
I ja da imam koji milion halalio bih, pa da ih otresemo na Grbavici 5-0!!!zagor1987 je napisao/la:Zato jer smo ko mutavci,ovo sto si naveo su javne cifre koliko im se jos daje ovo je smijesna cifra. Sad ce nuljanje na sve strane i podmetanje nogu od portala pa nadalje,pogledate samo govor Sipka ovog i vidite sta znaci zabit noz u ledja,uostalim lik prica i sve iznosi a on bio na celu kluba haha kakva parodija mati draga. Uostalom ovi sto im daju pare i nas bacelnik razmisljaju kao kone nek im Tan da pare a ne mi,sjetim im se nerodjenih i rodjenih,kud necu na americkom lotu dobit da ih pravno sve pozatvaram i da gruhnem 200 mil u klubMortemHz je napisao/la:Općina Novo Sarajevo im daje 200K godišnje, u 2019. godini dat će im 300K, uletit će grad (60K) i kanton (150K).
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dogovorit' reprogramThrillerHz je napisao/la:Treba bit fakin narednih 345 mjeseci slat po cenera na racun
Biće njima teror i OVDJE i VANI ako treba! Ako budu tražili belaj, dobit će ga hladno, pa bujrum.zagor1987 je napisao/la:Pa slave sa njima i otvaraju sampanjac,al nije da ne znamo kakav je teror ovdje bio i iz kojih razlogaAnex je napisao/la:Treba biti pažljiv sa informacijama iz kluba prema ovom portalu, ponovo su se usko povezali sa deponijom sa krmetnjaka i sa lopovom hidrocefalusom
Osim bude li sranja pravio, dobit će po piički ovaj put, pa da ga vidimo....
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sta je sa adukom??
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
+1Samozdravlje je napisao/la:+1koalem je napisao/la:Pare uloziti u edukaciju trenera u omladinskim pogonina ili dovesti nekog strucnjaka koji ce rukovoditi OP i Akademijom. Mislim da ona treba biti glavni izvor finansiranja i zato najvise uloziti u nju. A onda imamo kvalitetne igrace da popune prvi tim. Dio potrositi na dovodjenje jednog vanserijskog igraca ili pojacavanje ugovora igracima koji zasluze.
Samo bih dodao dio u razvoj infrastrukture na Butmiru.
Trenutno korisnika/ca: trunks1946 i 28 gostiju.