Što se tiče Torlaka, kao što sam naveo već jednom, imam osjećaj da je ovo dio taktike Plišeka. Možda se varam, al ja ga očekujem sutra sa kapitenskom trakom.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Jest a ti vjerovatno ko' Grucho.Dylan Dog je napisao/la:Vidi Hareta,nije valjda i on citao Zagora,pa i prepostavljam da izgleda ko Chico![]()
Nema potreba za nervozom,Sarajevo ce proci Spartu!
otislo vas preko miljerada91 je napisao/la:Interesu je me koliko ce nas to biti posto ovdje kazu 1000 ulaznica za nase???
Zar je toliko navijaca otislo + dresdenovci
Hvala na odgovoruKB-TM87 je napisao/la:otislo vas preko miljerada91 je napisao/la:Interesu je me koliko ce nas to biti posto ovdje kazu 1000 ulaznica za nase???
Zar je toliko navijaca otislo + dresdenovci
Auu sto ga ti pretjera,pa sveke sezone se desi par senzacija,Maribor izbaci Villareala,Lozana izbaci Lokomotiv Moskvu,a Sarajevo ako prodje Spartu u svakom slucaju je malo iznanadjenje,al' senzacija nikako.UPS je napisao/la:Da se razumijemo - dobar rezultat u Pragu i eventualni prolaz protiv Sparte bila i jedna od najvecih senzacija ovog takmicenja u posljednjih 20-ak godina
Ja,al gledaj,svake sezone se desi da neki tim jaci od Sparte ispadne od ekipe koja je u rangu Sarajeva ako ne i slabija,ne moram sad traziti po google,znamo da se to desava svake sezone,Sarajevo je ipak tim sa solidnim renomeom u Evropi,pao je Genk,igrale se neizvjesne utakmice za prolaz sa Rapidom i Clujom,za mene bi recimo bila senzacija da Sarajevo izbaci A.Madrida ili Fulhama,a nikako Spartu,Zilinu,Austriu Wieni itd.UPS je napisao/la:Sve te lige su jace od nase, budzeti tih klubova su od3 pa navise puta veci od nasih, tako da...
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bosnas_, bvsic, Grk1234, InatSilniBosanski, juka55, keli, mire971, Varijantas8 i 67 gostiju.