FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 28 jul 2011, 01:36

1000 mi sklapova, mora se raditi ;)

Što se tiče Torlaka, kao što sam naveo već jednom, imam osjećaj da je ovo dio taktike Plišeka. Možda se varam, al ja ga očekujem sutra sa kapitenskom trakom.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jul 2011, 01:37

Vidi Hareta,nije valjda i on citao Zagora,pa i prepostavljam da izgleda ko Chico :mrgreen:

Nema potreba za nervozom,Sarajevo ce proci Spartu!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

rada91
Kontakt:

Post Postao/la rada91 » 28 jul 2011, 01:43

Interesu je me koliko ce nas to biti posto ovdje kazu 1000 ulaznica za nase???

Zar je toliko navijaca otislo + dresdenovci :mrgreen:
Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jul 2011, 01:46

Dylan Dog je napisao/la:Vidi Hareta,nije valjda i on citao Zagora,pa i prepostavljam da izgleda ko Chico :mrgreen:

Nema potreba za nervozom,Sarajevo ce proci Spartu!
Jest a ti vjerovatno ko' Grucho.
Plisek znaci vise mulja od Cire,da ne pocne yebavanje matera protivniku. :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 28 jul 2011, 02:13

rada91 je napisao/la:Interesu je me koliko ce nas to biti posto ovdje kazu 1000 ulaznica za nase???

otislo vas preko milje
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

rada91
Kontakt:

Post Postao/la rada91 » 28 jul 2011, 02:19

KB-TM87 je napisao/la:
rada91 je napisao/la:Interesu je me koliko ce nas to biti posto ovdje kazu 1000 ulaznica za nase???

otislo vas preko milje
Hvala na odgovoru
:mrgreen:
Gdje god bili,uvijek smo KORAK ISPRED VAS !

armin-sa
Kontakt:

Post Postao/la armin-sa » 28 jul 2011, 02:37

vozdra svima..sjedim u nocnoj smjeni sutra malo odspavam i pravac Prag sa jaranom
nadam se da necemo zijanit zbog raje koja ce doci!!
inace sarajlija sam na sluzbenom putu u BECU :D

i nadam se da cu naci kartu ..dali ce se uopste prodavat karte pred stadionom?

JA TE VOLIMMMMMMM SARAJ´VOOOOOOO

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jul 2011, 03:16

Prepostavljam da ce trener Sparte manje-vise izvesti ovakav sastav
slika

,Mislim da ce te se vec veceras uvjeriti da Sarajevo nije nista slabija ekipa od njih!
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 28 jul 2011, 03:34

Ne znaš odakle vreba veća opasnost. Oni ističu ovog crnca u napadu, Lea, a mali Kadlec je možda i bolji igrač
Krila također jedu, Zeman i Sionko. Ovaj Matejovsky playmaker samo takav, Keno i Vučina će morati da obrate pažnju, al baš.
Bekovi se ubacuju iz drugog plana, još jedno od opasnih oružja.
Sutra momci moraju dati 110%, moraju poginuti, ali i pametno odigrati. Moramo vidjeti najbolje Sarajevo, ako želimo pozitivan rezultat. Ovi kažnjavaju i najmanje greške... Sretno našim momcima!
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jul 2011, 03:37

dace bog da prodjemo abd 8-) Joj da mi je zaspat sve bih dao
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jul 2011, 03:44

Ja vjerujem u Suljića. :D

Naš Messi. 8-)

Tu je i Keno,lav, nadam se i Torlak iza njega, sa Dupovcem u paru i ako bude tako nema nama zime.

Moj vam je savjet, sutra komotno odigrajre čistu dvicu. :mrgreen:

Opušteno momci, daće Bog.
:)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 28 jul 2011, 03:47

S Dupovcem u paru neće biti sigurno, bar sutra. Amer nema pravo nastupa. ;)
Maksumić je na štoperu siguran, eh sad aBd u paru sa Sedinom, ako sanira ovu povredu majku joj prčim :D
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 jul 2011, 03:48

Joj da bogdo dupovac igra :cry:

al zato abd samo da se odbranimo prvo poluvrijeme onda kad se iscrpe malo stisnut i preko krila pokusat go zabit suljic je nasa sansa kao i kojasevic ;) Nadam se da ce suljica odmarat prvo poluvrijeme i onda kad je svjez gurnut ga u igru da napravi dar mar medju njihovim penzionerima ;)
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jul 2011, 03:59

Ma nemaju oni bas toliko starih igraca u prvih 11,golmana i ne racunam,kad pogledas imas tu Sionka na krilu kao veterana,jedan stoper ce vjerovatno biti Zapotocny,koji je 30-godisnjak,e njegov partner je kritican,bilo da to bude Brabec ili Repka,obojica stari..I to je to sto se tice veterana..

Ja ipak vjerujem u trenera Pliseka,i u sve igrace,mislim da ce Sparta pokusati sve rijesiti u prvome susretu,znaju i oni koliko bi imali problema ako pitanje prolaska ostave za drugu utakmicu,a ja opet ocekujem da oni budu ti koji ce morati postici gol u Sarajevu za prolaz dalje :D

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 28 jul 2011, 04:01

MA za tim igračem (Suljićem)možeš samo trčat, nikad ga nećeš stić'. :mrgreen: K'o zvrka. :lol: A bolje mu nemoj ni pokušavat otet' loptu, da se ne osramotiš. :D

Stvarno, ne pratim nešto BPL (ostale klubove!) al' ja ovakvog talenta u BPL nisam vidio odavno.

Šteta što Dupovac ne igra, zaboravio sam na to.

Ja sam siguran 100% da će Torlak zaigrat, a Maksumić (men' nekad najdraži igrač u BPL :D )će valjda i odigrati kako dolikuje za jednog bordo momka. ;)

Naša najveća nada je Dino (i on je ,hud,svašta proš'o :D ), ako bude im'o svoju veče na konju smo, zapamtite ovo. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 28 jul 2011, 08:16

Ubi me nervoza, probudio sam se u 8 i sta sada da radim veceras do utakmice??? Da bar radim pa da ukradem vremena do 4 ali...Jedva cekam 18.55 i da pocne prenos iz Praga. Samo hrabro i jako i rezultat ce biti tu. Ja vjerujem u ove momke na celu sa Plisekom. Saraj'vooooooooo
Mi nikada odustati necemo...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 jul 2011, 09:42

Da se razumijemo - dobar rezultat u Pragu i eventualni prolaz protiv Sparte bila bi jedna od najvecih senzacija ovog takmicenja u posljednjih 20-ak - 30 godina. Ukoliko nam Torlak ne bude igrao ili bude morao igrati sa zadrskom zbog povrede, sve ispod 2-3 gola je... da budemo realni.

Naravno, Sarajevo je do sada mnogo puta pokazalo da moze iznenaditi mnogo jace timove od sebe i ako iko moze izbaciti Spartu od bh. timova to je FKS. Nase ja da se nadamo
Zadnja izmjena: UPS, dana/u 28 jul 2011, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jul 2011, 09:47

UPS je napisao/la:Da se razumijemo - dobar rezultat u Pragu i eventualni prolaz protiv Sparte bila i jedna od najvecih senzacija ovog takmicenja u posljednjih 20-ak godina
Auu sto ga ti pretjera,pa sveke sezone se desi par senzacija,Maribor izbaci Villareala,Lozana izbaci Lokomotiv Moskvu,a Sarajevo ako prodje Spartu u svakom slucaju je malo iznanadjenje,al' senzacija nikako.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 28 jul 2011, 09:48

Sve te lige su jace od nase, budzeti tih klubova su od3 pa navise puta veci od nasih, tako da... :roll:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 28 jul 2011, 09:56

UPS je napisao/la:Sve te lige su jace od nase, budzeti tih klubova su od3 pa navise puta veci od nasih, tako da... :roll:
Ja,al gledaj,svake sezone se desi da neki tim jaci od Sparte ispadne od ekipe koja je u rangu Sarajeva ako ne i slabija,ne moram sad traziti po google,znamo da se to desava svake sezone,Sarajevo je ipak tim sa solidnim renomeom u Evropi,pao je Genk,igrale se neizvjesne utakmice za prolaz sa Rapidom i Clujom,za mene bi recimo bila senzacija da Sarajevo izbaci A.Madrida ili Fulhama,a nikako Spartu,Zilinu,Austriu Wieni itd.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ado_77, bosnas_, bvsic, Grk1234, InatSilniBosanski, juka55, keli, mire971, Varijantas8 i 67 gostiju.