Ti onda nisi pijan, ti si betoniranAjsKjub je napisao/la:Ja kad sam pijan (a vjerujem i vecina) ne znam gdje mi je glava. A kamoli da udjem na forum, logujem se i pritom sastavim relativno gramaticki ispravnu recenicu.LloriS je napisao/la:Ljudi jel bila koja sa parkinga, kakvee su trice nisam gledao mec, pijan sam![]()
PS: Ovi moji iz acahiB mi mogu odgovoriti mozda
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Hvala nerko nisam ni sumnjao da ces mi ti odgovoriti..nerkolfc je napisao/la:Ma trice sve skoro sa istog mjesta ali jako bitne. Odigrao je fantasticno i u odbrani i u napadu te je imao najvise skokova. Nisu bile sa parkingaLloriS je napisao/la:Ljudi jel bila koja sa parkinga, kakvee su trice nisam gledao mec, pijan sam![]()
PS: Ovi moji iz acahiB mi mogu odgovoriti mozda![]()
Koliko se prica o tom pijanstvu neb' se reklo ovdje niko ne pije. Nije covjek pijan samo kad ne moze hodati ljudi. Ima ona prva faza kad je sve cudno i smijesno
Za ovo boldirano si upravu, nisam mrtav jbg, ali dovoljno da mogu napisati recenicu, hvala u svakom slucaju drago mi je, neko se je dobro opario nocas ako je igrao Mirzu u OVER poene a takvih je bilo sigurno dosta
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Nema tog 1. Maja, janjetine, čudesa koja mi može biti ljepša od našeg dragulja Mirze i sjajne partije. Što se mene tiče ja sam večeras proslavio i uživao uprskos porazu.
Laku noć želim svima i uživajte sutra ko uspije ranije ustati.
Pa da u petak opet ludujemo.

Laku noć želim svima i uživajte sutra ko uspije ranije ustati.
Pa da u petak opet ludujemo.
Cestitke Mirza dobra partija, steta za poraz. Ugodan provod dns svima
nisam gledao sinoc, naumio sam ali nista od toga na kraju
vidim bio je dobar, poeni, skokovi, fino pravo samo steta sto su izgubili, cudno je to stvarno kako se zadesi cesto da on bude dobar a oni izgube 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Čestitke na odličnoj partiji.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
Gledao sam tekmu, Mirza i JJ su okrenuli match, hajd sve to sto je radio i zabijavo i branio kao lud ali ono sto sam najvise primjetio, Mirza je hladan kao led, nevjerovatno .... svaka cast majstore

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
- majestic24
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ovo se čekalo.
Velika šteta zbog poraza. Nadam se da će Netsi ipak nekako da okrenu seriju. Vjerujem da mogu. Šteta bi bilo da ispadnu u prvoj rundi odmah.
Velika šteta zbog poraza. Nadam se da će Netsi ipak nekako da okrenu seriju. Vjerujem da mogu. Šteta bi bilo da ispadnu u prvoj rundi odmah.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Eto mislili su da im je bolje da idu na Toronto a Bulsi igraju play off za zaborav, a poslije njih bi igrali protiv katastrofalne Indiane ili Atlante sto se ne moze porediti sa Heatom ccc
Sta je sa AK47, samo 4 min igrao ?
a ovo je zaista lijepo vidjeti http://prntscr.com/3f3aah" onclick="window.open(this.href);return false;

a ovo je zaista lijepo vidjeti http://prntscr.com/3f3aah" onclick="window.open(this.href);return false;
-
lucif3R666
- Kontakt:
jos se oporavio nisam od sinoc , pa j ebemu lowry 106:106 on daje onu tricuu , fkt lik imao muda ko konj kad je onako bacio za tri poena !! bas mi krivo bilo...
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Bosanski špricer.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
- el-fighter
- Kontakt:
Sjajna partija Mirze sinoc i zaista je velika steta sto Netsi nisu uzeli ovo nakon sto su se vratili sa preko 20 poena zaostatka. Kljucna je bila druga cetvrtina gdje su se Netsi raspali nakon Mirzinog izlaska iz igre. Meni jos nije jasno kako su +3 na 5 minuta do kraja 2/4 uspjeli pretvoriti u -18 na kraju.
Onda je u 4/4 uslijedila prava drama koja su zapoceli Mirza i JJ i uspjeli cak i izjednaciti, ali je Lowry sinoc bio nezaustavljiv. Sada ce Netsi imati jako tezak zadatak, jer moraju dobiti obje utakmice ako zele u sljedecu rundu.
Mirza 17 poena i 7 skokova za 24 minute na parketu. Cini mi se da sada ima tacno 10 poena u prosjeku u PO.
Onda je u 4/4 uslijedila prava drama koja su zapoceli Mirza i JJ i uspjeli cak i izjednaciti, ali je Lowry sinoc bio nezaustavljiv. Sada ce Netsi imati jako tezak zadatak, jer moraju dobiti obje utakmice ako zele u sljedecu rundu.
Mirza 17 poena i 7 skokova za 24 minute na parketu. Cini mi se da sada ima tacno 10 poena u prosjeku u PO.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Po meni Mirzin najbolji pajdaš na terenu.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
A **** nije mi ovako krivo bilo za utakmicu ne pamtim... Sinoc sam grizo nokte , sad tek vidim kolko mi je stalo da prodju. Neka mirza i jednu bude los samo da prodju jbg imat ce nove tekme u seriji da se pokaze lol dotle je doslo. Ne mogu jos da vjerujem s cega su se vratili. Stvarno respekt im za sav hustle citava ona postava je objesila muda do poda... Jedna mi stvar nije jasna zbog cega AK igra onako malo :/ MIslim da treba izbaciti plamlija iz rotacije , vise minuta garnetu da udje neki u ritam i vise minuta mirzi da ulazi malo ranije da ima makar 3 i po minute kada udje u prvoj. Joe cool je sinoc imao tako puno prostora kada je mirza bio na parketu i tu se vidi kolko mirza znaci ovoj ekipi... MOlim boga da skupe snage da uzmu ove dvije , inace slabo koju ekipu u nba mrzim jer volim kosarku ali raptorsi su mi se tako zgadili koje flopiranje de rozan suta po 20 + slobodnih a u bknu ne vjerujem da je neko isao vise od 4 5 puta na liniju slobodnih. opet ponavljam Joe ih mora ubijat u low postu to je kljuc ove serije za bkn a to samo moze kad je mirza na parketu...
I ja sam zamrzio onog flopera Lowrya, na svaki mali kontakt on je na zemlji. Ali ima i on muda do poda kad opali onu trojku pred kraj svaka mu cast.
a i meni je bas bilo krivo sinoc,volio bi da prodju,da Mirzu gledamo jos koju utakmicu,i iskreno mislim da ce lagano dobiti obje preostale utakmice.Kad je sljedece okupljanje???
Mislim da je kljucni igrac Netsa Deron Williams zakazao u zadnje dvije utakmice. Isto tako Pierce je bio van ritma, KG isto tako nije dao nikakav doprinos u igri. Livingston ko Livingston, umjesto da razigrava igrace kad je Deron Williams na klupi, ovaj sutira turn around jumpere. Blatch isto tako ocajan. Netsi su dobro i prosli zahvaljujuci Joe-u i Mirzi. Glavni krivac za ovaj poraz Netsa je Kidd koji je trebao uociti koja mu je bila najbolja postava te poslati Piercea, KG-ja, Plumleeja na klupu a igrati sa niskom postavom te dati Mirzi vise minuta u prvom poluvremenu.
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
petak na subotu, 01:10 je meč ako se ne varamrobery22 je napisao/la:a i meni je bas bilo krivo sinoc,volio bi da prodju,da Mirzu gledamo jos koju utakmicu,i iskreno mislim da ce lagano dobiti obje preostale utakmice.Kad je sljedece okupljanje???
#Ynwa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.