FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 jun 2010, 08:13

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 29 jun 2010, 08:38

Jedan tekst koji nije direktno vezan za Zelju ali se tice i nas:

FIFA i UEFA: Usvajanje statuta i jedan predsjednik ili suspenzija NSBiH

Marsel Benc i Eva Paskije tražit će garancije da će Skupština poslušati uputstva iz Ciriha i Niona

Danas će Nogometnom savezu BiH u posjetu doći predstavnici FIFA-e i UEFA-e Eva Paskije (Eva Pasquier) i Marsel Benc (Marcel Benz). Razgovori sa članovima Izvršnog odbora NSBiH i predstavnicima entitetskih saveza trebali bi trajati od 16 do 20 sati.

Tema sastanka bit će izmjene i dopune statuta NSBiH, koje su FIFA i UEFA prije mjesec poslale u Nogometni savez. Svjetska i Evropska nogometna asocijacija traže izmjene radi boljeg i lakšeg funkcioniranja našeg Saveza.

Najbitnija promjena je uvođenje funkcije jednog predsjednika umjesto dosadašnjeg tročlanog Predsjedništva NSBiH. Iz Fudbalskog saveza Republika Srpske jasno su poručili da od Predsjedništva neće odustati, a što se tiče funkcije predsjednika, spremni su na neke kompromise.

No, Paskije i Benc su za vrijeme prošle posjete jasno rekli čelnicima NSBiH šta će se desiti ako budu odbijene predložene izmjene i dopune statuta. Ponuda je ostavljena na principu "uzmi ili ostavi". Pojednostavljeno, ako ne bude usvojen statut koji su predložili Cirih i Nion, NSBiH će biti suspendovan do daljnjeg.

Za sutra u 12 sati zakazana je pres-konferencija u prostorijama Nogometnog saveza BiH, na kojoj će se govoriti o posjeti Paskije i Benca te o rezultatima sastanka u vezi s izmjenama i dopunama statuta.

AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 29 jun 2010, 08:41

kruze neke price da dzafic hoce 1+1 u celiku, a da je navodno kod nas trazio godinu, uglavnom fulali smo ga, kao i knezevica koji je otisao u zvijezdu, slobodan desni bek
Cuva Bog Zelju svog!

zlaja-73TM87
Kontakt:

Post Postao/la zlaja-73TM87 » 29 jun 2010, 09:26

vjeran1987 je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:to je lijepa vijest za ljude iz njemacke,a vezano za stadion...nadam se da ce ta neka prica upaliti i da ce se tu neke stvari pokrenuti pozitivno...a bice valjda i jos neko pojacanje pa da budemo komplet sretni :mrgreen:
ali sigurno je da nas moze radovati ta prica o stadionu uveliko,zaista nek se prica pa ce se izroditi nesto iz te price sigurno,jer nama stadion treba,budemo li cekali da vladu,kantone i to nikad mi necemo napraviti nista na onom stadionu,i reflektori su nafakaski dosli
Da,reflektore je radila firma čiji je vlasnik veliki navijač Želje!Dobar momak,uvijek se nađemo 2h prije tekme(Grbavica),popijemo koju "sarajevsku",pa na JUG.I dan danas mu je uprava ostala kratka(poveča suma) za reflektore,ali on kaže "Nema veze,kad bude biče,bitno je da Željo može igrati u večernjim terminima"!Respect i hvala.Pozdrav.

Seljacina
Kontakt:

Post Postao/la Seljacina » 29 jun 2010, 11:04

dizda22 je napisao/la:ljudi malo cu vas razocarati,puric se dogovorio sa zeljom jutros,do petka stavlja potpis,zeljo ce uplatiti u nekoliko rata 40k,tako da su obje strane zadovoljne,zeljo je dobio veliko pojacanje,celik solidnu lovu s obzirom da ugovor puricu istice ugovor na zimu. eto malo dodatnih informacija nije na odmet...
:(

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 29 jun 2010, 11:11

ae haj procitaj sta sportsport kaze za putica pa onda pisi nebuloze ?

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 29 jun 2010, 11:11

Seljacina je napisao/la:
dizda22 je napisao/la:ljudi malo cu vas razocarati,puric se dogovorio sa zeljom jutros,do petka stavlja potpis,zeljo ce uplatiti u nekoliko rata 40k,tako da su obje strane zadovoljne,zeljo je dobio veliko pojacanje,celik solidnu lovu s obzirom da ugovor puricu istice ugovor na zimu. eto malo dodatnih informacija nije na odmet...
:(
Šta stavljaš taj tužni smiješak, nije valjda da si povjerovao. Ja mislim da je ovo još jedan junior Borovina u usponu. Ko još vjeruje ovakvim likovima koji se javljau sa "pouzdanim" informacijama.
Ako je i potpisao saznat će se kad bude trebalo i od ljudi koji to trebaju da objave, a ovakve i slične njemu samo na ignore.
@kimbo
Kako brate ti nisi vidio Purića, jel bio u na čevapima il janjetini il je možda kakav stančić tražio :mrgreen:
Zakazao si mi nešta ovaj put :mrgreen:
Zadnja izmjena: Strauss, dana/u 29 jun 2010, 11:12, ukupno mijenjano 1 put.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2010, 11:12

OSIM U MEDJUGORJE VODI 22 IGRACA
Fudbaleri Željezničara danas će u 12 sati krenuti za Međugorje gdje će obaviti drugi dio priprema za narednu sezonu.

Menadžer Željezničara Amar Osim u Međugorje će povesti 22 igrača, a od onih koji su bilio na probi na drugi dio priprrema neće niko putovati.

"Odradili smo dobar posao u Fojnici, a sada nam slijedi uigravanje u Međugorju. Još malo vremena je ostalo do Hapoela i bitno je da ga iskoristimo na najbolji mogući način. U međugorje ću voditi 22 igrača", rekao je Osim za SportSport.ba i dodao:

"Još uvijek ne znam imena protivnika sa kojim ćemo igrati prijateljske susrete u Međugorju, no to ćemo završiti kada dođemo u Hercegovinu."
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2010, 11:14

Strauss je napisao/la: @kimbo
Kako brate ti nisi vidio Purića, jel bio u na čevapima il janjetini il je možda kakav stančić tražio :mrgreen:
Zakazao si mi nešta ovaj put :mrgreen:
kimbo je zaduzen samo za ove iz mostara :D

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 jun 2010, 11:44

22 igraca za medjugorje je simptomatican broj igraca,barem meni...minule sezone smo ih imali 28 ili 29 cini mi se(ako se dobro sjecam,bar po kadru koji je slikan na zvanicnoj stranici,mozda i grijesim)...znaci taj broj se umnogome smanjio,sto bi trebalo da znaci da su se i troskovi smanjili...ovo je dobra koncentracija igrackog kadra...nema mulalica,selimovica,serdarevica,radosevica,bajica,bucana,simica,bekrica,farica itd,dosli gancev,karic,zeba i savic...cini mi se da se ovde ostavlja mogucnost eventualno za jos nekog novajliju ako bude mogucnosti,naravno i potrebe,ukoliko osim smatra da treba...optimum svake ekipe bi trebao biti oko 25 igraca,mada to naravno nije pravilo,ali u svakom slucaju potrebe kroz prvenstvo i kup,eventualne povrede igraca,kartoni i jos neki razlozi,da ne nabrajam,pa cak i evropa,ako nekim cudom opstanemo tamo...izgleda da amar koncentrise kvalitet na pristojnu brojku,kontrolise troskove igraca,i jedino sto mi je zaista zao je da niko od juniora nije uspio da se nametne,ili od ovih silnih probanih igraca
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2010, 11:55

boccaccio je napisao/la:22 igraca za medjugorje je simptomatican broj igraca,barem meni...minule sezone smo ih imali 28 ili 29 cini mi se(ako se dobro sjecam,bar po kadru koji je slikan na zvanicnoj stranici,mozda i grijesim)...znaci taj broj se umnogome smanjio,sto bi trebalo da znaci da su se i troskovi smanjili...ovo je dobra koncentracija igrackog kadra...nema mulalica,selimovica,serdarevica,radosevica,bajica,bucana,simica,bekrica,farica itd,dosli gancev,karic,zeba i savic...cini mi se da se ovde ostavlja mogucnost eventualno za jos nekog novajliju ako bude mogucnosti,naravno i potrebe,ukoliko osim smatra da treba...optimum svake ekipe bi trebao biti oko 25 igraca,mada to naravno nije pravilo,ali u svakom slucaju potrebe kroz prvenstvo i kup,eventualne povrede igraca,kartoni i jos neki razlozi,da ne nabrajam,pa cak i evropa,ako nekim cudom opstanemo tamo...izgleda da amar koncentrise kvalitet na pristojnu brojku,kontrolise troskove igraca,i jedino sto mi je zaista zao je da niko od juniora nije uspio da se nametne,ili od ovih silnih probanih igraca
Ma vec sam pisao da niko od juniora nije zadovoljio vjerujem da postoji mogucnost da ostane Kustura kao treci golman!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jun 2010, 11:59

Jos 14 dana 8 sati i 30 minuta
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 29 jun 2010, 12:28

yebiga druze postao si dosadan sa ovim postovima, svi mi znamo racunati tako da netreba da to pises svaki dan vise puta, nista licno ali ja otvorim stranicu da procitam koju pametnu a naletim na ovo tvoje odbrojavanje. Napisi bolje nesto pametno jednom u 7 dana i bice dovoljno a nemoj na ovaj nacin povecavati broj postova.

Pa sta sa tim Djipom cuvenim koji je prosao kod Sampdorije a nemoze da zadovolji Osima, jos kad se pogleda da nam fali kvalitetnih napadaca jos vise me iznevjerio.
Tracy McGrady!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jun 2010, 12:31

patim od broja postova...evo posto si mi ti rekao necu vise...
bolje ti je da se zapitas sto ti oduzima puno vremena da procitas par brojeva ;)

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 29 jun 2010, 12:39

nije problem u tome sto ce mi tvoj post uzetipar sekundi vec mi je vise zbog, nazovimo to, razocarenja sto nista novo neprocitam o klubu. Mozes ti patiti od cega hoces ali ja ti nista nisam rekao za tvoj broj postova i tvoje ostale postove (koje inace rado citam) ali ovo mi mi je nekako djetinasto i nevidim nikakvu svrhu u tome.
Tracy McGrady!!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jun 2010, 12:44

Edo_Majka je napisao/la:nije problem u tome sto ce mi tvoj post uzetipar sekundi vec mi je vise zbog, nazovimo to, razocarenja sto nista novo neprocitam o klubu. Mozes ti patiti od cega hoces ali ja ti nista nisam rekao za tvoj broj postova i tvoje ostale postove (koje inace rado citam) ali ovo mi mi je nekako djetinasto i nevidim nikakvu svrhu u tome.
Dozvoli da ti ja obrazlozim, ima nas koji se sjecaju nasih zadnjih evropskih utakmica i gostovanja i nije nas bilo nigdje na mapi zadnjih nekoliko godina neki jedva cekaju da ponovo zaigramo protiv neke ekipe iz evrope ( cuj izrael u evropi ) ...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jun 2010, 12:44

pa ti se opusti i citaj nesto drugo, a ja cu nastaviti odbrojavati...al ti skontaj da si uzeo odbrojavanje kao nebitnu stvar, a nisi pisanje i citiranje desavanja na nekom izraelskom forumu ;)

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 29 jun 2010, 12:55

Edo_Majka je napisao/la: Pa sta sa tim Djipom cuvenim koji je prosao kod Sampdorije a nemoze da zadovolji Osima, jos kad se pogleda da nam fali kvalitetnih napadaca jos vise me iznevjerio.
Ko te iznevjerio,mali Djip ili Amar Osim?
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 29 jun 2010, 13:00

ma ta djeca me nezanimaju i vjeruj mi da nesmijem ni da odem na onaj forum jer bi se stidio pojedinih zato nemoj ni ti, nisam te htjeo napasti ili nesto slicno ali sam se iznervirao jer pisem sa mobitela i trebalo mi 2 minuta da otvorim stranicu kad vidim ono odbrojavanje i tako ponijelo me, sorry.

@pile, I ja jedva cekam tu tekmu i imam vjeru u Osima i mislim da cemo, ako nista drugo, dobro parirati jacem protivniku. I ja se dobro sjecam zadnje tekme u europi izgleda da ni ove godine necemo vidjeti europe, hehe.

@boccaccio, ovaj Djip, da je toliki talenat valjda bi to Osim prepoznao i odveo ga u Medjugorje.
Tracy McGrady!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 29 jun 2010, 13:11

Ja sam vec rekao da Djip nije neka sreca i da ima boljih juniora od njega...mislim da on ima jos jednu godinu da igra u juniorima, mada sumnjam da ce nesto spec napredovati...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Dofu, perodeformero i 41 gost.