effe nisi dobro postavio, obrišeš ovo
kad ti neće klip i obično proradifeature=player_embedded&

Kad sam već tu da poselamim čika Geru

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
kad ti neće klip i obično proradifeature=player_embedded&
Pa i jesi od koristi, nek si i to mi objasnio.....A zahvaljujem i drugu legendi. Samo eto uvijek na isti način postavljam ove clipove s youtubea, tako da ovo što ste mi sad objasnili nisam ni primjetio prije...Al et obratit ću pažnju bašBilall je napisao/la:Ono, nebih da se pravim nesto pametan, al samo bih volio da budem od koristieffe_sa je napisao/la: Gero ba što ja imam problem s postavljanjem videa? Vidiš da sam još izložen podsmjehu ove bitange, znaš već koje?![]()
@don_burza postavio ovako: " onclick="window.open(this.href);return false;
a ti si postavio ovako isti taj link : " onclick="window.open(this.href);return false;
Bilall je napisao/la:a ti si postavio ovako isti taj link : " onclick="window.open(this.href);return false;
Jes, jes.secer je napisao/la: gomo je najbolji bayin napadac u zadnjih dvajs godina. ako nastavi ovim tempom do kraja sezone, uzecu si za pravo i reci da je gomo drugi bayin napadac svih vremena, tik uz bombera.![]()
ramiral je napisao/la:Ovaj skroz desno k'o u najboljem kafanskom izdanju negdje oko pola dva... dagle konobaricine memke...
Potajno se nadam se da je Guardiola bacio oko na Ozila ukoliko ovaj postane hmmm..... "višak".Saurman je napisao/la:S obzirom da se u Realu sprema šut karta za Mourinha tako će i neki igrači potražiti druge klubove a Ozil je već nekoliko puta pokazivao nezadovoljstvo pogotovo nakon dolaska Modrića.Mogao bi se Mesut kaparisati ako naša uprava ozbiljno zagrize.
Moguće za male utakmice ali po meni je on genijalac koji u svakoj velikoj utakmici odigra vrhunski što je dokazao mnogo puta.geronimo je napisao/la:Ozil je genijalac, ali ona vrsta lijenog genija. Nešto slično Savičeviću.
Ako mu Jose nije mogao natjerati motor u gujcu, onda niko ne može.
Ovako, poštujem tvoje mišljenje ali se ne slažem: zar su playmakeri bili veliki trkači i radnici ili su ipak bili veliki znalci sa malo obrambenih zadataka?Klare je napisao/la: Ozil je lijena teška, a i kad se zatrči treba da dah povrati,
fizika mu nije na nivou,
a još dodamo na to da je nama tu Kroos, možda još lijeniji.
Pun **** previše! meni je fascinantno koliko puno on to radi!Stefan Effenberg je napisao/la:
A npr., koliko se Ribery vraća u obranu? Dobro, dosta.
Ovo ću potvrditi, i reći bez ikakve ironije, krajnje ozbiljno da je Kroos po nas puno bolji igrač.anton 1983 je napisao/la:Pun **** previše! meni je fascinantno koliko puno on to radi!Stefan Effenberg je napisao/la:
A npr., koliko se Ribery vraća u obranu? Dobro, dosta.
Dati Kroosa za Ozila, teško da bi se sada za nešto takvo odlučio...