FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

legenda reala
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la legenda reala » 31 jan 2013, 00:08

[youtube][/youtube]

effe nisi dobro postavio, obrišeš ovo
feature=player_embedded&
kad ti neće klip i obično proradi ;)

Kad sam već tu da poselamim čika Geru :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 31 jan 2013, 00:14

Editujem post, posto je @legenda objasnio 8-)
Sto se tice Ozila, nisam ni najmanje optimista. Mislim da se tu zakasnilo.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 31 jan 2013, 01:18, ukupno mijenjano 1 put.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 jan 2013, 00:17

Bilall je napisao/la:
effe_sa je napisao/la: Gero ba što ja imam problem s postavljanjem videa? Vidiš da sam još izložen podsmjehu ove bitange, znaš već koje?
Ono, nebih da se pravim nesto pametan, al samo bih volio da budem od koristi :lol:
@don_burza postavio ovako: " onclick="window.open(this.href);return false;
a ti si postavio ovako isti taj link : " onclick="window.open(this.href);return false;
Pa i jesi od koristi, nek si i to mi objasnio.....A zahvaljujem i drugu legendi. Samo eto uvijek na isti način postavljam ove clipove s youtubea, tako da ovo što ste mi sad objasnili nisam ni primjetio prije...Al et obratit ću pažnju baš ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 31 jan 2013, 00:27

Bilall je napisao/la:a ti si postavio ovako isti taj link : " onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: Hahaha, divi ga kako je postavio. :oops: :lol:

Al' ne, mi smo stara škola, effe nemoj da ti krivo, il' žao, recimo ni ja ne znam sliku postaviti, pa eto živim. :lol:

Ozil je lijena teška, a i kad se zatrči treba da dah povrati,
fizika mu nije na nivou,
a još dodamo na to da je nama tu Kroos, možda još lijeniji. :mrgreen:

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 31 jan 2013, 03:25

Effe ne daj na sebe, 'ta ce tebi 'ercegovac neki pametovat. :mrgreen:

Ozil je igracina, bez dileme.
Lijen? Pa mozda, al' ako hoces takvu tehniku, kreaciju i viziju zajedno sa brzinom i pokretljivoscu, onda moras dovest' Messija. :)
Samo dzaba pricamo, nema od njega nista. Kolike su sanse da Real dovede Riberyja? :oops:
secer je napisao/la: gomo je najbolji bayin napadac u zadnjih dvajs godina. ako nastavi ovim tempom do kraja sezone, uzecu si za pravo i reci da je gomo drugi bayin napadac svih vremena, tik uz bombera. 8-)
Jes, jes.
Ne mogu da se ne slozim sa cijenjenim kolegom. 8-)
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 31 jan 2013, 09:31

Bayern hoće Neymara. Izgleda da je to bio jedan od uslova Pepa i spremni su Bavarci da dovedu brazilskog superstara u München.

Znači, odsviralo Robbenu. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 31 jan 2013, 09:52

Eurosport je nedavno imao bolesnu potrebu repriziranja nesretnog finala prosle godine. I kad vidis ponovo utakmicu sa suzama u ocima vidis koliki je onaj Gomez kloc , krampa , letva , bandera , Panj :evil: .Da nam je u nekim situacijama bio naprimjer CF kalibra Roya,nasa stara 10-ka, mi bismo klempu digli ali ne tu je "SUPER MARIO" . Nemojte ga dizati , nije on Bombarderu do koljena, ni Makaayu, ni Elberu , ni Kloseu, jedino je malo kvalitetniji od Tonia :lol:
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

BayernMunchen31
Kontakt:

Post Postao/la BayernMunchen31 » 31 jan 2013, 10:05

I nisam Gomezomrzac :lol: samo svaki objektivan navijac koji navija za Bayern normalno da ce se naljutiti na njega kad je zakazo u najvaznijoj utakmci u godini , a Mjesec dana poslije toga briljirao protiv Holandije, i pokazao u 16 sve sto je trebo raditi u Finalu CL.(ovo pisem samo zato sto ga uzdizete konstantno) Al hajd Vergangenheit ruhen zu lassen :?
FIFA XI 2013

- NEUER -
---LAHM ----BOATENG----DANTE-----ALABA---
MARTINEZ----SCHWEINSTEIGER ----
--ROBBEN------ MULLER-------RIBERY------
-MANDZUKIC-

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 31 jan 2013, 10:27

slika

Pravo su opaljeni, strašna fotka.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 31 jan 2013, 11:35

hahaha gledaj tima nije smio ko djerdan mandzi ,riberyu usi :lol:

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 31 jan 2013, 12:20

Ovaj skroz desno k'o u najboljem kafanskom izdanju negdje oko pola dva... dagle konobaricine memke... :mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 31 jan 2013, 12:42

ramiral je napisao/la:Ovaj skroz desno k'o u najboljem kafanskom izdanju negdje oko pola dva... dagle konobaricine memke... :mrgreen:
:lol: :lol:
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 31 jan 2013, 15:45

http://www.bild.de/sport/fussball/guard ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

:shock:

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 31 jan 2013, 16:18

Saurman je napisao/la:S obzirom da se u Realu sprema šut karta za Mourinha tako će i neki igrači potražiti druge klubove a Ozil je već nekoliko puta pokazivao nezadovoljstvo pogotovo nakon dolaska Modrića.Mogao bi se Mesut kaparisati ako naša uprava ozbiljno zagrize.
Potajno se nadam se da je Guardiola bacio oko na Ozila ukoliko ovaj postane hmmm..... "višak". :D

Ma @ Bundesliga znam da je Ozil sada nedodirljiv ali šta ću, nakon opet odlične partije sinoć protiv Barcelone postanem tužan što ga nismo doveli. Momak bi harao sa Riberyem! Kakve bi to kombinacije bile!

Moram reći slijedeće, pročitah jučer nakon utakmice 2-3 stranice Realove teme i samo je ja mislim jedan forumaš pohvalio Ozila..... kako nezasluženo. Kristalno je jasno da je Varane odigrao maestralnu utakmicu s obzirom na godine ali po meni treba biti realan i reći da je skoro svaka napadačka akcija počela preko Mesuta.

Nije sve u brzini, snagi i golovima. Meni je bilo fascinantno koliko puta je Ozil zadržao loptu u svojim nogama a oko njega trojica koji mu ne mogu ništa jer ih ovaj samo pokretom tijela izbaci...... I to po meni pokazuje da je Ozil igračina.

Treba imati na umu da igrači Barce idu kao osice na igrača koji ima loptu a Ozil ih je učinio mnogo puta smiješnima. Po meni je sasvim jasno da svakoj momčadi koja želi pobjediti Barcelonu treba jedan ovakav igrač koji će stati na loptu i neće ju olako izgubiti i još će razigrati svoju momčad. Ozil je jučer bio fenomenalan u tom pogledu, uostalom kao i u svakom el clasicu dosada.

geronimo je napisao/la:Ozil je genijalac, ali ona vrsta lijenog genija. Nešto slično Savičeviću.
Ako mu Jose nije mogao natjerati motor u gujcu, onda niko ne može. :mrgreen:
Moguće za male utakmice ali po meni je on genijalac koji u svakoj velikoj utakmici odigra vrhunski što je dokazao mnogo puta.
Klare je napisao/la: Ozil je lijena teška, a i kad se zatrči treba da dah povrati,
fizika mu nije na nivou,
a još dodamo na to da je nama tu Kroos, možda još lijeniji. :mrgreen:
Ovako, poštujem tvoje mišljenje ali se ne slažem: zar su playmakeri bili veliki trkači i radnici ili su ipak bili veliki znalci sa malo obrambenih zadataka?

Pa nadodaj na to koliko puta se Ozil jučer morao vratiti u svoju polovicu za svojim igračem i to je odradio i više nego korektno.

Ozil je napredovao strašno u trkačkom pogledu od dolaska u Madrid. Onaj koga je pratio to može lako prepoznati. Dakle, Ozil je drastično popravio trku.

Šta bi onda rekli za Ronalda?

A npr., koliko se Ribery vraća u obranu? Dobro, dosta.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 31 jan 2013, 16:21

Stefan Effenberg je napisao/la:
Pun **** previše! meni je fascinantno koliko puno on to radi!

Dati Kroosa za Ozila, teško da bi se sada za nešto takvo odlučio...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 31 jan 2013, 18:08

Vidim da se spominje eventualni prelazak Özila u München. Mišljenja sam kako je to još jedna u nizu novih medijskih patki, jer Münchenu uopšte nije potreban takav kalibar igrača zbog toga što već na toj poziciji imaju mladog i perspektivnog Kroosa koji ove sezone igra odlično. Istina, Özil je' vel'ko ime u današnjem fudbalu pa bi ovo mog'o biti i jako dobar marketinški trik od strane uprave ovog kluba, al' nešto ne vjerujem kako bi' se ovo moglo ostvarit'.

Naći zamjenu za Robbena, dovest' WC napadača, te možda nekog dobrog zadnjeg veznog igrača. To je ono što Pep treba da traži u ljetnom prijelaznom roku. Već se spominju akvizicije kao što su; Neymar, Torres & Busquets.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Klare

Post Postao/la Klare » 31 jan 2013, 18:22

anton 1983 je napisao/la:
Stefan Effenberg je napisao/la:
Pun **** previše! meni je fascinantno koliko puno on to radi!

Dati Kroosa za Ozila, teško da bi se sada za nešto takvo odlučio...
Ovo ću potvrditi, i reći bez ikakve ironije, krajnje ozbiljno da je Kroos po nas puno bolji igrač. ;)

Ozil je dobar igrač, ali Stefane sa hvalospjevima si ga grdno prećer'o,
po tvom mišljenju Mesut je Messi.

A kad smo i kod Riberya, mogli smo primjetiti da je u ovoj sezoni dobio tu i tamo novi, još dodatni zadatak.
Tamo i tu odigra zadnjeg veznog u organizaciji napada,
a kada još vidiš koliko taj znalac trči, koliko tim čini jačim, on je meni definitivno među 2 najbolja igrača na planeti.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 31 jan 2013, 21:05

Ja iskreno mislim da ce Pep dovesti vrhunskog stopera i vrhunskog napadaca.Licno bih volio vidjeti Davida Luiza u odbrani a Villu u napadu,al' o tom po tom.Bayern igra cijelu sezonu vrhunski i samo su Barca i Real ispred Bayerna,mada je razlika minimalna.Nadam se da ce im se zrijeb poklopiti i da ce tek u finalu LP sresti na jednu od ove dvije ekipe!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 31 jan 2013, 21:11

Real ispred Bayerna ?
Po cemu jarane ?

Vrlo je moguce da Guardiola povede Villu sa sobom u Munchen buduci da nepavedno grije klupu u Barceloni.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 31 jan 2013, 21:12

U odbrani imaju skoro pa i najveći potencijal; Boateng/Dante/Badstuber/Kirchhoff. DL je također jako cijenjen branič, al' sam mišljenja kako ga Roman ne bi' sigurno pustio ispod 20/25m, što je prevelika cifra. Uz to trebam navesti kako i Martinez po potrebi može igrat' nešto defanzivnije.
WC napadač je ono što treba današnjem Bayernu. Hm, Villa? Prestar. Barem tako ja mislim.

Villa će najvjerovatnije u Arsenal. Barem tako danas čitam u Otočkim medijima. Možda griješim.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.