Juventus FC

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Burberry46
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Burberry46 » 26 feb 2026, 00:02

Svaka cast za povratak sa igracem manje.

David je morao zabiti na kraju prvog poluvremena, Edon isto jednostavno ono moras iskoristiti nisi i to je to. Kako je moguce onako slab sut da ima. :shock:
Svaka cast za borbu i zelju ali mora biti i kvaliteta i boljih igraca da se rijese ovakve utakmice.

Na kraju prva utakmica je presudila, nisi smio izgubiti 3 razlike.

Mora se priznati da ovu ekipa prati dosta nesrece, glupi crveni kartoni, pehovi sa povredama itd.

Ovako se mora igrati do kraja prvenstva e sad je fazon sto ovako ne igraju svaku, ova utakmica i ona protiv Coma nebo i zemlja u pristupu, volji, zelji itd.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 feb 2026, 00:05

4231 smo opet bili dobri.

Koja je sansa da u rim idemo sa 3421 :D

Ps. Kalulu je juve stilo, ispod radara prolazi njegova pluca. Gatti je sa loptom za kellya canavaro licno. Mada mi se ne svidja jer je precesto sklon losoj odluci, ali dosta i rizikuje, pa cesce pogrijesi. Kelly je jedan od onih nit smrdi nit mirise, i ako nas nebo pogleda pa dodje do ozbiljne cistke, kelly je na spisku, osim ako pristane biti rezerva bremeru i jos jednom brrmeru kojeg moramo izmisliti na ljeto.

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 26 feb 2026, 00:29

slika

:(
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 feb 2026, 00:35

Gledam sad hajlajte atalante, kakva prva 2 gola, kakva prva 2 gola, sunce ti kalaisano...pa kad ce se nako nama odbijat lopte pa jbt.
Plus penal dolazi iz kakve greske golmana , a protiv nas hobotnice redovno, al redovno.
Mozda se vrati u rimu i da konacno spasimo sezonu ?

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 feb 2026, 00:40

Ma nemamo mi te sreće. To sam pisao i u nekim ranijim godinama, kod nas se ne moze nista poklopiti, cak ni malo nafake ponekad, ako imamo los tim na to dodju jos ACL povrede pa nemamo pola tima 200 dana, onda sudjenje horor u Lp i ligi, ranije nekakvi procesi i oduzimanja bodova, zalutali ljudi u upravi, jednostavno se ne da. Evo i sad, realno dobro to izgleda s Lucianom, ali bizaran neki period, horor sudjenje te slag na tortu nekih bespotrebnih odluka Luciana i manjak iq-a pojedinih igraca uz nevidjeno tezak raspored i dodjemo u neku crnu rupu.
Ako gledamo ovaj tim, nesumnjivo vise zaslužuju top 4 mjesto od onog sa Allegriem i smottom/tudorom.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 26 feb 2026, 00:42, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 26 feb 2026, 00:41

Andrej je napisao/la:
26 feb 2026, 00:29
slika

Hvala lafe sto si se potrudio ovo screen, ova slika je nazalost opis Juventusa ove sezone, a mozda i vise

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 feb 2026, 00:47

Sad ce galata izvuci mrtvi totenham i otici medju 8 u evropi.....oooooj zemljo otvori se.
Mada galata veze nema, realno su da ih svako nabije 3-0, al eto tudor ce ih pogurati medju 8

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 feb 2026, 01:13

Ali kakva je kradja ovaj crveni. Tek sad vidim koliko zapravo ljudi prica o tome. Jednostavno sudje i varovci ne razumiju fudbal.

#MaxOUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 26 feb 2026, 01:22

Galata koga god izvuce...dobice 8 komada
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 26 feb 2026, 01:30

Valjda nije ozbiljna povreda Kalulua, ako ništa Bremer će igrati protiv Rome, može i Gati na desnog beka. Neće biti Kapitana koji je najbolji večaras bio. Možda udala izvede 3-4-2-1 sa Gatijem, Bremerom i Kelijem kao štoperima, valjda nije toliko lud pa da izgubimo kao protiv Koma.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 feb 2026, 02:47

18 golova smo primili u februaru na 7 utakmica. 18.
9 smo dali. 9-18.
Mislim da je to mozda najgori mjesec od kad je klub registrovan?
Za uporedbu, u januaru smo takodjer igrali 7 utakmica i primili 2 gola.
U decembru primili 3 gola (6 tekmi)
2 primili u januaru
18 u februaru.
18 golova primili za mjesec dana.

Verona npr, koja nema pobjede skoro 3 mjeseca, je primila 18 golova za dva puna mjeseca. Mi za mjesec.

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 26 feb 2026, 07:56

Spaletti se pogubio ko abdest, cim je uveo Mirettija znao sam da je to to.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 26 feb 2026, 08:32

Andrej je napisao/la:
26 feb 2026, 00:29
slika

Muka mi pogledati ovo.Golman legao,ovo bi zmireci zabio svaki poluigrac iz bh lige.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 26 feb 2026, 08:57

A za ovog siptarskog amatera, ili ga staviti iducu utakmicu od prve i forsirati ga do kraja sezone maksimalno, ili ga protjerati odmah iz Torina da ni na tribinama ne moze biti vise. Svaka sredina izmedju toga nece biti dobra za nas.

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 26 feb 2026, 09:41

Da se ja pitam, ovako hladne glave, tom 'šiptarskom amateru' bih protiv Rome dao da starta od početka. Na stranu što je zicer fulio, ali dar-mar je radio po toj strani. Zamislite samo da smo umjesto Davida imali Osimhena na našoj strani, rekordi bi se sinoć pravili.
Perin mora startati i protiv Rome, i ostati na jedinici neko vrijeme, ako ne i do kraja sezone.
Posle sinoć ne vidim razlog zašto Boga i Zhegrova dobijaju priliku na kapaljku, imaš dobre dvije zamjene da rasteretiš/odmoriš krila (pogotovo Yildiza), koristi to. Adzica pod hitno na posudbu, mali ništa nije napredovao od početka sezone, pad se osjetio njegovim ulaskom, tj izlaskom Thurama
Koopemeiners počinje ličiti na nešto, ali Locatelli je srce ovog veznog. Zna biti spor kao kornjača, ali boljeg nemamo.
Kad bi u svaku narednu utakmicu ušli s ovakvim pristupom kao sinoć, ne bismo strahovali za LP slijedeće sezone, ali..

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 feb 2026, 11:38

Sada sa sigurnošću mogu reći da Locatelli igra odličan fudbal pod palicom Spalettia, iako sam i sam bio veliki kritičar njegove igre, očito je da se popravio i da napokon igra odlično, ovdje da je samo jedan vrhunski vezni da poveže sve ovo i rastereti vezni red, ova ekipa bi bila jača 20-30 posto, Kefren i Locatelli su ok opcije, fali taj igrač koji će ih dići na još viši nivo.

I nekako sam mišljenja sve više da Spalettiju treba dati šansu kako god sezona završila, jer teško ćemo mi naći bolje rješenje u ovom trenutku, treba obnoviti ugovor, što prije i fokusirati se na Seriju A i pripremiti napokon ranije prijelazni rok, ne čekati august.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

muamer_15
Kontakt:

Post Postao/la muamer_15 » 26 feb 2026, 12:32

Kosovar je svoje zavrsio u Juventusu ako Spalletti ostane trener, moze on igrat sve do kraja po 90 ili nikako ne ulazit, on se pakuje na kraju sezone, njegovim putem ce i openda, holm za kojeg sam odma reko da je doveden reda radi, plus povreda plus hoce celika iz rome, gatti isto nije on level juventusa u sustini treba se skarta rijesit.
Napadac je broj jedan ako ne Vlahovic nemam blage veze koga mi mozemo dovest da moze isporucit 20+ golova( nisam siguran da je to Kolo Muani iako je meni lik drag al to je nebitno)
Vezni kojeg moras platit 70+ miliona je obaveza
Jedan dobar iskusan stoper jer mi sa Bremerom i bez njega smo dvije ekipe.
Ufatio ligu prvaka ili ne J**+ mi se licno, te price o parama zaradama, to neka klempu elkana brine, ja nemam od toga hljeba.svakako te tamburaju levatske ekipe, smrdljiva galata ti 5 komada strpa, zalosno. Zelim konacno konkurentan juve u raspaloj seria a.
Sto kaze jedan jaran mi sinoc, inace prati englesku ligu, jbt pa ja nijednog igraca juventusa ne znam sto sad igraju( inace bio produzetak)

JuventinoBihac
Kontakt:

Post Postao/la JuventinoBihac » 26 feb 2026, 14:27

napad ovoliki na ovog momka Zhegrovu je toliko jadan i nefer. Covjek jednom promasi veliku priliku a nije igrao citavu sezonu odma sve kriv. Concenicao igra svaku utkamicu ne moze do gola dobaciti pa nema ovakve prozivke. Plus je Zhegrova imao sansu zadnj al nu je golman odbranio.

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 26 feb 2026, 14:38

Pa bogin pas je odveo direktno do gola osimhena, itd, ako cemo prozivati po imenima.
Kenanov odlican prodor u 92,93oj reg.dijela kod 3-0 je bilo barem 3 bolja rjesenja od traljavog suta iz frontalnog trka.
Itd itd. To je samo primjer ako se hoce pojedinac kriviti ali je to besmisleno.

Cabal i kelly su nas zaklali, s tim da ne znam kako je kelly mogao doskociti drugacije, bas glupa situacija.

Obrni, okreni iscupat se ne mozemo.

Ozbiljan reprogram kluba od vrha pa dole.

Kome nije mrsko nek nadje na yt sinocnji razgovor del piera i henrya u onoj cbs emisiji, nakon tekme.

Juventus je izgubio taj fino ala fine momentum. Tek se jucer pojavio u drugom poluvremenu i prije toga protiv intera. Ali je premalo 2 poluvremena od 10 poluvremena koja smo uprskali.

Sto rece alex prije si imao prostora da imas jednu ili jednu i po LOSUVutakmicu u sezoni, a sad doslo vrijeme da ovi danas imaju jednu i po DOBRU utakmicu u sezoni.

Apsurd
To nije Juventus. I to neko mora hitno rjesavati. A taj neko nije ni kelly ni cabal ni david a pogotovo zhegrova koji nema ni priliku na terenu
Zadnja izmjena: dinoo, dana/u 26 feb 2026, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 feb 2026, 14:40

Ma ista priča kao Mario, jos i gore jer je Edon istinski talenat koji moze toliko pružiti. Do sinoć Mario 373 minute i Edon 374 minute.
Dakle 4 utakmice odigrao kad saberes minute i on je kriv, a nismo krivi bili s 5 u mrezi u prvoj tekmi.
Btw, Mario se fino snasao u Bologni.

O crvenom vec sve rečeno, sva javnost se slaze da nije crveni, a i prvi zuti preoštar.
Ne pamtim da je neki klub ovako sistematski oštećen u nizu i u vise natjecanja.

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.