TEAM: Pantilimon, Savic, Kolarov, Kompany (c), Zabaleta, Milner, Yaya Toure, De Jong, Nasri, Tevez, Aguero
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
sport klub,,,ali dzeke nigdje 
TEAM: Pantilimon, Savic, Kolarov, Kompany (c), Zabaleta, Milner, Yaya Toure, De Jong, Nasri, Tevez, Aguero
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Imal' ga bar na klupi? 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- Evolution87
- Kontakt:
ma nisam ni ocekivao da ce biti u prvih 11. Nadati se da ce dobiti nekih 10-15minneo je napisao/la:sport klub,,,ali dzeke nigdje
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
I takav 100 puta bolji od Balotellija,uz to jedina zasluga za TITULU nakon 10000000000 godina. Poredjenja pravis koja su nidje veze. Za druge kao eto moraju postojati opravdanja,a za Dzeku ne,smjesan si.Cartman je napisao/la:Balotelli je za Mancinia isto sto je Ibricic Ciri.Znaci sin, i za njega vaze neka druga pravila-
A cuj Zlatan nema veze sa Manciniem.Jesi li cuo za Inter? Sta je sve Zlatan tamo radio ali mogao je yebat zenu Mancinia da je htio, jer je igrao na vrhunskom nivou i onda se sve dopusta. Dzeko je proslu sezonu odigrao na takvom nivou da ne bi trebao ni pisnut. Da je igrao kao u Wolfsburgu, bila bi druga prica.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
COMMUNITY SHIELD: City subs today are Johansen, Clichy, Toure, Silva, Johnson, Razak, Dzeko
Silva na klupi?
Silva na klupi?
Doći će i taj dan, **** će Narkoman! Bit će to novi rođendan tvoj, bit ćeš opet DINAMO!
Rečeno je da neće nikako biti na spisku igrača, ali eto sigurno Mancini želi kakav osigurač ako budu gubili.limenka je napisao/la:COMMUNITY SHIELD: City subs today are Johansen, Clichy, Toure, Silva, Johnson, Razak, Dzeko
Silva na klupi?
Ma ja Dzeko je eto zasluzan za titulu, nije Aguero. Pustite se te suplje i onog izjednacujuceg gola, Aguero je dao pobjednicki i to je ono sto se pika i kod Mancinija i kod nebosanskih navijaca City-a.
Budite svjesni da ispred Balotellija nemoze i zdravo, Igrao je dok Teveza nije bilo u planu, kad se Tevez vratio igrao je skoro pa nikako. Tako ce biti i iduce sezone evo vidi se i po prijateljskim. I ne vidim sta se tu ima dodatno polemisati situacija je takva i takva ce ostati.
Budite svjesni da ispred Balotellija nemoze i zdravo, Igrao je dok Teveza nije bilo u planu, kad se Tevez vratio igrao je skoro pa nikako. Tako ce biti i iduce sezone evo vidi se i po prijateljskim. I ne vidim sta se tu ima dodatno polemisati situacija je takva i takva ce ostati.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
FC Sydney
DA DZEKO JE ZASLUZAN,ako pojma o fudbalu imas onda ces i skontati zasto.aless je napisao/la:Ma ja Dzeko je eto zasluzan za titulu, nije Aguero. Pustite se te suplje i onog izjednacujuceg gola, Aguero je dao pobjednicki i to je ono sto se pika i kod Mancinija i kod nebosanskih navijaca City-a.
Vidi cuda i ManKini je morao to da potvrdi
Kome se o tome ne polemiše nek jednostavno, ne polemiše ili ne doolazi na ovu temualess je napisao/la:Ma ja Dzeko je eto zasluzan za titulu, nije Aguero. Pustite se te suplje i onog izjednacujuceg gola, Aguero je dao pobjednicki i to je ono sto se pika i kod Mancinija i kod nebosanskih navijaca City-a.
@emir79 ti ako znas sta znaci biti iole objektivan shvatices zasto nije zasluzan, i vidi cuda sad Mancinijeva rijec znaci nesto.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
FC Sydney
FC Sydney
Mudo bi vidio i Mancini i Aguero od titule da Dzeko ne zabi na vrijeme. Da Mancinijeva rjec nema tezinu,ali je morao da kaze iz razloga jer je i svaki glupak moga da primjeti,cija je zasluga bila,a neopravdano drzan na klupialess je napisao/la:@emir79 ti ako znas sta znaci biti iole objektivan shvatices zasto nije zasluzan, i vidi cuda sad Mancinijeva rijec znaci nesto.
To sto ti i tebi slicni imate nesto protiv Dzeke,vas problem. Vi i ne dolazite ovdje,kad Dzeko zabije 4 komada,nego kad Dzeko sjedi na klupi,da bi lijecili svoje neke privatne frustracije,jer ih ne smijete iskaliti nekom drugom u vasoj blizini.
Na mjestu Dzeke je mogao biti bilo ko drugi...nije dao nista spektakularno. Da nije uradio neki solo pa ga zabio ?
Ćao znalac. To se samo ona zadnja tekma gleda? Nisam znao.aless je napisao/la:Ma ja Dzeko je eto zasluzan za titulu, nije Aguero. Pustite se te suplje i onog izjednacujuceg gola, Aguero je dao pobjednicki i to je ono sto se pika i kod Mancinija i kod nebosanskih navijaca City-a.
Čitaj bluemoon pa vidi koliko navijači City-a cijene onaj gol Edina i koliko im je važan, logično jbt.
Edin je drugi strijelac kluba, koliko ja znam.
Citaj ti taj forum i vidi da je Dzeko i u njihovim ocima TEK CETVRTI NAPADAC i kada god pricaju njega se prvog zele rijesiti!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ovaj tevez je postao debeo i nepokretan i njega ce uskoro Balo ili Dzeko da izbace iz prve postave. Imam neki osjecaj da ce Dzeko da nas sve iznenadi, jer je Tevez ispao totalno iz forme a od bale je bolji igrac ui jos uz to ovaj svako trecu tekmu dobija crveni.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ne citam taj forum sad, iskreno.neo je napisao/la:Citaj ti taj forum i vidi da je Dzeko i u njihovim ocima TEK CETVRTI NAPADAC i kada god pricaju njega se prvog zele rijesiti!
Al' po završetku sezone sam ga čitao redovno i vidio sam koliko su navijači City-a cijenili onaj Edinov gol. Zbog toga sam i citirao ovaj gore post.
Koji je on napadač po redu u City-u, to je ipak druga tema.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Toliko ga se zele rijesiti da mu pjevaju pjesme na stadionuneo je napisao/la:Citaj ti taj forum i vidi da je Dzeko i u njihovim ocima TEK CETVRTI NAPADAC i kada god pricaju njega se prvog zele rijesiti!
Rođen s tobom da budem
-
karameldar
- Kontakt:
U toj zadnjoj utakmici i Džekin i Kunov gol imaji istu vrijednost, jer bez oba gola ne bi ni pobijedili
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, FerdinandF, Hajdeee, hurem, izdzezveubrazil, kolezeljovac, Taree i 93 gosta.