Prosjek riba, sta svi vidite u njoj oca vam?Derdiyok je napisao/la:Uh Anele
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ono što si ti vidio u Ilary BlasiFrancescoTotti je napisao/la:Prosjek riba, sta svi vidite u njoj oca vam?Derdiyok je napisao/la:Uh Anele
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Natprosječni Bošnjo sve i jedanFrancescoTotti je napisao/la:Prosjek riba, sta svi vidite u njoj oca vam?Derdiyok je napisao/la:Uh Anele
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
mrak brate, nista se ne vidiFrancescoTotti je napisao/la:sta svi vidite u njoj oca vam?Derdiyok je napisao/la:Uh Anele
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pa kad lik s 10 centimetara pogodi stativu zamalo monitor nisam pojeo. Gore mi je toga kad se sjetim nego atalante.skoroalen je napisao/la:Ovdje se i sad zna pisat o Hadžićevoj stativi protiv Kluža, neregularnom golu Mančestera, a da ne pričamo o Hatalanti.
Sta je s mackicem zna li iko? Zivio stan pored mene al smo izgubili kontakt znam da je imao tezak period nakon onih ozlijeda. Rijetko se i spominje na forumu a bio nam je jedno vrijeme najbolji igrac.
You are someone else I am still right here
Nemoj mi uzeti zdravo za gotovo ,ali sam cuo da je nesto bolestan,sta je u pitanju ne znam,samo sam to cuo...fera je napisao/la:Pa kad lik s 10 centimetara pogodi stativu zamalo monitor nisam pojeo. Gore mi je toga kad se sjetim nego atalante.skoroalen je napisao/la:Ovdje se i sad zna pisat o Hadžićevoj stativi protiv Kluža, neregularnom golu Mančestera, a da ne pričamo o Hatalanti.
Sta je s mackicem zna li iko? Zivio stan pored mene al smo izgubili kontakt znam da je imao tezak period nakon onih ozlijeda. Rijetko se i spominje na forumu a bio nam je jedno vrijeme najbolji igrac.
- belosevic23
- Kontakt:
Jedan od boljih igraca kojeg smo vrlo lako ispustili je bio Adnan Kovacevic, ponajbolji stoper po kvalitetu poslije rata moje skromno misljenje..
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
On je još 6 mjeseci vezan ugovorom za Koronu Kielce.belosevic23 je napisao/la:Jedan od boljih igraca kojeg smo vrlo lako ispustili je bio Adnan Kovacevic, ponajbolji stoper po kvalitetu poslije rata moje skromno misljenje..
Znači mogao bi se dovesti, al' čisto sumnjam da bi on barem narednih par godina došao nazad u BiH.
Poljska je ipak dosta ispred.
Navodno se spominjao prelazak u BMG. Ne pratim utakmice poljske lige, ali ono što pratim po medijima je da odlično igra, tako da je njegov povratak nemoguća misija.KrajisnikBosnjak je napisao/la:On je još 6 mjeseci vezan ugovorom za Koronu Kielce.belosevic23 je napisao/la:Jedan od boljih igraca kojeg smo vrlo lako ispustili je bio Adnan Kovacevic, ponajbolji stoper po kvalitetu poslije rata moje skromno misljenje..
Znači mogao bi se dovesti, al' čisto sumnjam da bi on barem narednih par godina došao nazad u BiH.
Poljska je ipak dosta ispred.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ja ga imam na fejsu i non stop izbacuje slike gdje je izabran u tim kola itd. Strašan igrač, kod nas ga povrede uyebale i spriječile da se istakne.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:

Slovenija - BiH |1996 kvalifikacije
Horde Zla JESENICE!
Inače ne objavljujem ovakve slike na forum, al' eto. Old school
Nemoj više misliti majke tibelosevic23 je napisao/la:Jedan od boljih igraca kojeg smo vrlo lako ispustili je bio Adnan Kovacevic, ponajbolji stoper po kvalitetu poslije rata moje skromno misljenje..
-
bordopoeta
- Kontakt:
Isto i ja mislim. Toliko o našim "stručnjacima", koji znaju procijeniti kvalitete nekog igrača.belosevic23 je napisao/la:Jedan od boljih igraca kojeg smo vrlo lako ispustili je bio Adnan Kovacevic, ponajbolji stoper po kvalitetu poslije rata moje skromno misljenje..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ah, to je opet samo mišljenje. Po meni smo imalo boljih stopera, na stranu to što je tamo dobar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo definitivno i Todorović otišao.Ako ovo ne iskoristimo nećemo nikad.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sve je na nama, uvijek je i bilo. To sto smo mi bili ocaj proteklih sezona nema veze ni sa zrinjskim ni bilo kim. Sami smo sebi krivi. Valjda smo naucili lekciju.amypitar je napisao/la:Evo definitivno i Todorović otišao.Ako ovo ne iskoristimo nećemo nikad.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma i da su ostali, Sarajevo je ubjedljivo najjača ekipa u državi. Nema puno polemike.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
SVIM PITARIMA SRETNA NOVA TITULA 2019...
Jako u nove pobjede...
Jako u nove pobjede...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.