FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BosniaBoston
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BosniaBoston » 04 avg 2019, 23:05

Fali tu jedan veznjak,ali dosao je Stila pa nema briga.Kad se on i Zec prikljuce....gasi ligu!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 avg 2019, 23:06

mirgerr je napisao/la:Zasad mi se vise svidja Mesa nego Bojo.
Sjajna noc. :bih:
Mesa fenomenalan :tokralju: nece ga lako izbacit Stila iz prve
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 04 avg 2019, 23:09

13ka nas je silovala
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 avg 2019, 23:09

Ma Meša je školovan fudbaler vidi se to, samo da mu je malo staminu editovat :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

mirgerr
Kontakt:

Post Postao/la mirgerr » 04 avg 2019, 23:10

irfo je napisao/la:
mirgerr je napisao/la:Zasad mi se vise svidja Mesa nego Bojo.
Sjajna noc. :bih:
Mesa fenomenalan :tokralju: nece ga lako izbacit Stila iz prve
:lol:
Ne mora ga izbacivati, samo nek se pomjeri malo nize da majstor moze igrati.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough

Spamm

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 avg 2019, 23:10

BosniaBoston je napisao/la: Prekinuto je prokletstvo Sanje
Najvaznija stvar veceras :tokralju:

"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 04 avg 2019, 23:11

Lopovi iz saveza stavili da je bilo 7000 veceras.MRS!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 avg 2019, 23:14

BosniaBoston je napisao/la:Lopovi iz saveza stavili da je bilo 7000 veceras.MRS!
Sta nam je radio sudija veceras J*** mu familiju i citavom savezu, ali ce razbiti zube na nama ;) uskoro ce da pljuste ostavke kad CAS donese odluku

Nego jeko onaj lik sto igra u dresu Osmankovica?? Nemoguce da je Kemo napredovo onoliko za 3 mjeseca :tokralju: :tokralju: :tokralju: Kakva mirnoca, snaga, sigurnost :tokralju:

HongKong
Kontakt:

Post Postao/la HongKong » 04 avg 2019, 23:15

Uf...bas teska pobjeda za koju smo se dobro namucili. Djelovalo mi je kao protiv Borca, kontrolisemo sve na terenu, ali fali u zavrsnici da se krunise golom. Jos Sanja na poluvremenu i kontam da je neko ovdje pisao da nam je peh :lol: Nije vise i dobro je, bas se raja podigne na tu pjesmu.
Evo treca utakmica kako nam protivnik nije postene sanse stvorio. Onaj pokusaj Hadzica je mislim i jedini udarac po nasem golu. Totalna kontrola. Dado meni u ova tri kola nas najbolji igrac. Koliko je osporavan momak, a igra kao sat. Probio je jednom po desnoj strani i nadam se da ce dobiti tu vjeru u sebe jer ima kvalitet. Bojo takodjer. Trebaju se opustiti. Mesa nema snage, ali igra pametno, dok ne lipise totalno. Mora prije vaditi njega iz igre. Kakva dominacija Zajma u prva dva kontakta s loptom :bow: :lol:
Eric pravo pojacanje, strasan golman, siguran. Kemo i Sipa do kraja. Nema potrebe mijenjati. Sinisa glavom na kopacku :bow:
Atmosfera dobra, ali sam ocekivao jos vise raje.
Idemo dalje.
Zeljeznicar za zivot cijeli!
Jos kad Amar ubaci Mustafu u teren :lol:
Edit: A realno Kemo je uvijek bio sasvim solidan. Treba momka podrzati, on bas igra srcem, daje koliko moze, nekad u tolikoj zelji ispadne levat, ali Boze moj. On i Sinisa isti. Treba nam ovakvo srce na terenu. Vise ne trazimo.
Cuva Bog Zelju svog!

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 04 avg 2019, 23:20

BosniaBoston je napisao/la:Lopovi iz saveza stavili da je bilo 7000 veceras.MRS!
Ma nemoj se cimat na savezove odluke.Pokusavaju da nas sabotiraju u svakom segmentu.Jug je bio pun,znaci 3k.Istok blizu 3,zapad pun + ultrasi 1000 i to je vec 7 a gdje je sjever?
23

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 04 avg 2019, 23:21

Stana igrac utakmice. :salut:

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 avg 2019, 23:22

Ma svi su top volim ih sve a i vas a joj ljepota

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 avg 2019, 23:22

Tekashi je napisao/la:Stana igrac utakmice. :salut:
Napokon jedan kvalitetan forumas na ovoj temi :thumbup: :kafa:

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 04 avg 2019, 23:23

irfo je napisao/la: Nego jeko onaj lik sto igra u dresu Osmankovica?? Nemoguce da je Kemo napredovo onoliko za 3 mjeseca :tokralju: :tokralju: :tokralju: Kakva mirnoca, snaga, sigurnost :tokralju:
Strasno brate strasnoo.Tri utakmice nam niko nije napravio ozbiljniju priliku.
23

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 04 avg 2019, 23:24

Sjajna atmosfera..Velika pobjeda.
Amarov se potpis u igri vidi, zabetonirao pozada, stvorio kompaktnost, zalaganje na nivou i mudro se igra na rezultat...
Ovo je sada baš gušt. A jesu se zlobnici ponadali nakon prošle sezone daje ova nova Amarova misija u Želji propala... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

kontrasviju
Kontakt:

Post Postao/la kontrasviju » 04 avg 2019, 23:25

Ono što me je najviše raduje je to da nam u ova tri kola niko nije napravio nijednu ozbiljnu priliku. Pa da smo igrali protiv tri najgore ekipe lige bilo bi impresivno. U poređenju sa prošlom sezonom, odbrana nam je beton :clap:
Atmosfera i navijanje :bow:
A što se tiče ove procjene saveza, malo je smiješna ovako na prvu, ali vidjet' ćemo šta će zvanična objaviti. Jug + Zapad 2500, Istok 3000, Sjever 3000.
1921

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 04 avg 2019, 23:29

Ja bi na zvaničnu stavio 50.000 mater im J***

Ahmerakaa1921
Kontakt:

Post Postao/la Ahmerakaa1921 » 04 avg 2019, 23:32

Litmanen je napisao/la:
Ahmerakaa1921 je napisao/la:Jel bilo 10.000 + danas ?
Mozda ti na staroj bilo 10.001
E mutavac mali, bilo je oko 9,000 al eto sto ne bih dodali oko milje, a tebi majqu u picku kroz picku u usta

irfo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la irfo » 04 avg 2019, 23:33

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 04 avg 2019, 23:34

irfo je napisao/la:
Nego jeko onaj lik sto igra u dresu Osmankovica?? Nemoguce da je Kemo napredovo onoliko za 3 mjeseca :tokralju: :tokralju: :tokralju: Kakva mirnoca, snaga, sigurnost :tokralju:
Možda sam jedini koji je želio da Osmanković igra stalno u zadnjih par godina. Da je igrao sada bi se prodao bolje nego Mujakić. Al nejse.

Mi gledamo kad neko pogriješi i ne razmišljamo da je možda ranije neko drugi pogriješio pa ovaj u stvari samo pokušao ispraviti tuđu grešku.

Sada imamo zaista dva zadnja vezna koji su prvi bedem odbrane. Ranije vedete na tim pozicijama su se šetkale, pa su stoperi bili na vjetrometini i naravno izgledali smješno. Sada imaju puno lakši zadatak - mislim da su Kemo i Sipa morali intervenisati u duelu, da je igrač sa loptom išao direktno na njih, možda svega par puta. Sve ostalo se svelo na izbijanje centaršuteva. Ne bi ovim da umanjujem njihove zasluge, nego je puno lakše kada se komplet ekipa brani, a ne samo dva stopera.

Da se vratim na Kemu. Od prve utakmice se vidjelo da je pravi stoper - čvrst, zajban, oštar, a uz to i visok. Ako kreneš u duel sa njim, znaj da nećeš proći neoštećen.

Baš mi je drago zbog njega, samo neka nastavi!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []