Juventus FC

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

JuventinoBihac
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la JuventinoBihac » 26 feb 2026, 15:36

niko da kaze da nije igrao cambiasso. Mozda bas u tom grmi lezi zec.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 26 feb 2026, 15:41

Najgore što se ne problematizira start Toreirre na nogu Thurama ako ono nije imalo materijala za direktni crveni, onda ovo Kelly nije trebao biti žuti karton, ako se držimo kriterija, Kelly apsolutno nije imao namjerno, nego je doskočio čovjeku na nogu, dok je ovaj brđan direktno startao džonom na nogu Thurama, i čovjek je završio utakmicu bez kartona uopšte, što je apsurd samo takav. Portugalac je sinoć baš hinjski sudio, ali ne možeš ni očekivati bolje ovo je sve cijena Agnellijeve borbe sa vjetrenjačama zbog koje će se još dugo plaćati ceh, to je jedan od razloga definitivno gdje smo danas, čovjek nas je unazadio 10 godina, haman vratio gdje je i preuzeo, malo se o tome piše, ali to su činjenice, koliko god bio drag zbog onih 10 godina.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 26 feb 2026, 16:16

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 26 feb 2026, 16:40

Mozemo mi pricati i optuzivati koga god hocemo...Zhegrova je ono MORAO zabiti...sva prica se tu zavrsava..4:0

Kad sve nabrajate, ne zaboravite Pierluigi Collinu....on je uzrok sudija, to je Andrea javno rekao...uhljup koji nas mrzi iz srzi..
He is still involved in football as non-paid consultant to the Italian Football Referees Association (AIA), and is a member of the UEFA Referees Committee.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 26 feb 2026, 17:36

Karlo brat produžio ugovor kao treći golman, lik ima 400 godina. Umjesto da Dafaru vrate iz Avelina koji ima beton seonu i pružiti momku priliku da bude treći golman, oni s ovim Matuzalemom produžuju ugovor :lolno:
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 26 feb 2026, 21:43

JuventinoBihac je napisao/la:
26 feb 2026, 15:36
niko da kaze da nije igrao cambiasso. Mozda bas u tom grmi lezi zec.
Brate u prvoj onog turcina nije mogao stici ni na biciklu, ako mene pitas bolji smo bez njega bili. On od ponude Cityja ne lici na igraca, nadam se da ce doci neka kvalitetna ponuda na ljeto da keširamo.

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 26 feb 2026, 21:58

Padovan je napisao/la:
26 feb 2026, 11:38
Sada sa sigurnošću mogu reći da Locatelli igra odličan fudbal pod palicom Spalettia, iako sam i sam bio veliki kritičar njegove igre, očito je da se popravio i da napokon igra odlično, ovdje da je samo jedan vrhunski vezni da poveže sve ovo i rastereti vezni red, ova ekipa bi bila jača 20-30 posto, Kefren i Locatelli su ok opcije, fali taj igrač koji će ih dići na još viši nivo.

I nekako sam mišljenja sve više da Spalettiju treba dati šansu kako god sezona završila, jer teško ćemo mi naći bolje rješenje u ovom trenutku, treba obnoviti ugovor, što prije i fokusirati se na Seriju A i pripremiti napokon ranije prijelazni rok, ne čekati august.
Ja iskreno mislim da nama trebaju pojacanja u svim linijama osim u veznom redu. Amerikanac igra sezonu iz snova, lik je uz Locatellija jedina konstanta ove sezone. Koopmejiners izgleda preporodjeno u zadnje 2 sedmice i sad mislim da nije nemoguc njegov povratak u formu u kojoj je bio prije transfera. Jedino sto bi nam zaista znacilo i podiglo ekipu u veznom redu je da se dovede portugalac iz Cityja kom istice ugovor, takvo nesto definitivno nemamo i to bi nas bas osnazilo na toj poziciji na koju se guraju Miretti i Weston.

Kelly je imao jedan niz utakmica u kojima je izgledao kao Walter Samuel, ali problem su jace utakmice u kojima ga ponovo vidimo u nekim traljavim izdanjima. Cim nas neko stisne on nije vise tako mocan ni siguran. Uz poluigraca Cabala, najveci je krivac sto smo ispali od Galate, ako i ne brojimo ovaj nepostojeci crveni iz druge utakmice.

Nama je top svih prioriteta golman, ali neko dugorocno rjesenje a ne privremeno kao Alison ili De Gea koji se spominju. Ja od kako gledam Juventus, a to je dobrih 30 godina, u ovom klubu su uvijek bili fantastican golman, sigurna odbrana i bar minimalno jedan vanserijski izvodjac prekida. Od toga mi nista nemamo ove sezone i to je porazavajuce. Imamo odlican temelj za kvalitetnu odbranu. Kalulu je vec sada igrac svjetske klase na svojoj poziciji, to vise niko ne moze dovesti u pitanje. Za Bremera sve znamo, nadati se da ce misici funkcionisati bolje iduce sezone kad ona duga pauza bude iza njega. Ono sto nam nedostaje su dvojica na lijevoj strani. Ako uzmemo lovu za Kellyja i Cambiasa, a mislim da se moze uzeti itekako i ako budemo pametni s ulaganjima na tom polju, iduce sezone odbrana moze biti sampionska. U napadu ili da Vlahovic ostane i da Spaletti iskoristi njegove vanserijske fizikalije...konacno, ili da rasprodamo sve i bacimo neku veliku lovu na jednog fenomena.

Ono sto nama prije svega treba je jaka uprava, povratak Andree i covjek koji nam nece dovoditi Opende, Joao Maria in slicne, neko ko nece praviti idiotske poteze i trositi lovu na kvantitet. Također nam treba i da se ubace neki mladi igraci iz nextgena da mogu povremeno ulaziti i stasavati u ono sto su trebali postati Miretti, Fagioli i ostali megatalentovani igraci koje je prije svega Allegri upropastio.

Spaletti je imao idiotskih poteza, ali je vala imao i pehova s povredama, sudijskim krađama i svim ostalim okolnostima zbog kojih jednostavno ne mozes da mu sudis negativno. Ali vratio nam je vjeru u fudbal, u Juventus, napravio je za kratko vrijeme situaciju da ponovo jedva cekamo utakmice svog kluba i da uvijek ali uvijek igramo napadacki i sa jasnom idejom. Spaletti mora ostati po svaku cijenu.

UmjetnikZijad
Kontakt:

Post Postao/la UmjetnikZijad » 26 feb 2026, 22:03

J1897 je napisao/la:
25 feb 2026, 23:47
Nesto mi je sumnjiv Osimhen. Ne slavi golove a i bio je i pozdravio se s svakim igracom Juvetusa
Da nije Napoli ubacio onu fasisticku klauzulu kod prodaje Galati, on bi vec bio nas igrac i to ti mogu garantovati.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 feb 2026, 22:55

Mario :clap:
Fagioli :clap:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.