Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: Jusuf Nurkić
Gledao Juku. Vrlo fino, vidi se da je zeljan igre, ali da mu trener ne dade ni minute u 4/4 je fakat previse. Bullshit. Pa koji igrac ne voli double-double imati kad mu za to treba mozda 2-3 minute igre (JUka bio na 9p/8r. Jos bi podigoa samoupouzdanje a svim znamo da mu to treba. Brine me pristup Hornetsa. Znam da tankaju, ali hebo fransizu u kojoj ce ljudi placati karte a oni se zajebavaju i sve im jedno izgubili i -30 razlike.
- Shategabri
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Koliko se sjećam prije utakmice je rečeno da će igrati i imati restrikcije minuta .NerminFatic je napisao/la: ↑14 feb 2025, 11:12Gledao Juku. Vrlo fino, vidi se da je zeljan igre, ali da mu trener ne dade ni minute u 4/4 je fakat previse. Bullshit. Pa koji igrac ne voli double-double imati kad mu za to treba mozda 2-3 minute igre (JUka bio na 9p/8r. Jos bi podigoa samoupouzdanje a svim znamo da mu to treba. Brine me pristup Hornetsa. Znam da tankaju, ali hebo fransizu u kojoj ce ljudi placati karte a oni se zajebavaju i sve im jedno izgubili i -30 razlike.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- NerminFatic
- Kontakt:
E ako veceras iza ponoci ne bude motivisan protiv Doncica…Idemo, Jusufe. 

večeras kreće sa klupeNerminFatic je napisao/la: ↑19 feb 2025, 10:36E ako veceras iza ponoci ne bude motivisan protiv Doncica…Idemo, Jusufe.![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Sto bi bio motivisan protiv Doncica? Pa ne igra protiv GreenaNerminFatic je napisao/la: ↑19 feb 2025, 10:36E ako veceras iza ponoci ne bude motivisan protiv Doncica…Idemo, Jusufe.![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- NerminFatic
- Kontakt:
Green je baska. Ovdje ciljam na mocnu ekipu a nema AD.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 feb 2025, 11:03Sto bi bio motivisan protiv Doncica? Pa ne igra protiv GreenaNerminFatic je napisao/la: ↑19 feb 2025, 10:36E ako veceras iza ponoci ne bude motivisan protiv Doncica…Idemo, Jusufe.![]()

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mark prva petorka, Juka s klupe.
Prva četvrtina 5 minuta, 0/3 za tri, 2 jako fine asistencije i 2 skoka.
Prva četvrtina 5 minuta, 0/3 za tri, 2 jako fine asistencije i 2 skoka.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Previše je bilo udvajanja, u pojedinim momentima i po tri igrača na njemu da išta postigne poenterski, iz tog razloga nije ni pokušao ništa iz igre osim tri pokušaja za 3 u prve 4 minute igre, samim tim zbog toga je dijelio lopte apsolutno svaki napad i kroz njega se igralo manje-više čitavo vrijeme, dosta su se ispromašivali i imam osjećaj da je morao imati 10 asistencija minimum.
Odbrambeno konkretno ova utakmica, dosta bolje nego u Sunsima zadnji period, manje-više uhvatio je sve skokove, jako je dobro gradio i usput je zalijepio 2 blokade, jednu na Jamesu a drugu nisam vidio. Završio je vjerovatno (ako opet ne uđe do kraja, a ne vjerujem) sa najvećim +/- u ekipi (8).
Odbrambeno konkretno ova utakmica, dosta bolje nego u Sunsima zadnji period, manje-više uhvatio je sve skokove, jako je dobro gradio i usput je zalijepio 2 blokade, jednu na Jamesu a drugu nisam vidio. Završio je vjerovatno (ako opet ne uđe do kraja, a ne vjerujem) sa najvećim +/- u ekipi (8).
- NerminFatic
- Kontakt:
Gledao. Nevjerovatna statistika za njega iako u odbrani i kao razigravac vrlo solidan. Ali bez kosa toliko minuta!!? Bio je pod obrucem 1-2 puta i da bar pokusa horok, razgrne onog LA mucenika i poentira, sto svi ocekuju, on ponovo asistira i razigrava igraca na trojki. Ok, but why? 

Instrukcije trenera? Ne čini mi se da je ovo radio na svoju ruku, izgleda više da je bio gameplan.NerminFatic je napisao/la: ↑20 feb 2025, 07:49Gledao. Nevjerovatna statistika za njega iako u odbrani i kao razigravac vrlo solidan. Ali bez kosa toliko minuta!!? Bio je pod obrucem 1-2 puta i da bar pokusa horok, razgrne onog LA mucenika i poentira, sto svi ocekuju, on ponovo asistira i razigrava igraca na trojki. Ok, but why?![]()
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
- kupus army
- Kontakt:
Odličan je bio bukvalno je on razigrao ekipu i povukao u momentima kad se lomilo i vraćalo iz minusa, nekoliko odlicnih odbrana. Podredio se bas ekipi, vidi se da se pronasao u Hornetsima. Steta za trojke manje vise su bile otvorene i dvije situacije kad je mogao ici sam na obruc, ali su iz njegovih asistencija pogodili trojke u tim situacijama.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
-
- Kontakt:
Tek sad vidim da je igrao samo 19 minuta
Nadam se da ce mu se povecati minutaza u narednim utakmicama

Nadam se da ce mu se povecati minutaza u narednim utakmicama
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Neka on pomalo do vece minutaze. Nakon svega mu povreda zbog forsiranja najmanje treba.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Bit će backup centar do kraja sezone, iza Marka Williamsa koji vjerovatno neće igrati B2B neko vrijeme, ako ne do kraja iste, što je super.
Lose usao u zadnju cetvrtinu
Eto sta smo docekali 3 min lose igre za Hornetse bez prvog centra i odmah klupa
Eto sta smo docekali 3 min lose igre za Hornetse bez prvog centra i odmah klupa
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Uopćeno dobra utakmica, za 19 minuta skoro triple double je sasvim solidno, ali brate mili podhitno mora prestati sa trojkama. Nek opuca 1-2, ako pogodi nek uzme još koju, ovako bezveze kvari procente iz igre jer dvije od ove 4 nisu bile ni blizu da uđu i uopšteno su bile loše pozicije i selekcije šuta.
Kad bi se trudio ne moze izgledati gore od Marka nocas. Uzasno su poceli tekmu, nadam se da ce ih on razbuditi
Joj ne moze bez trice bas sam sebi puca u nogu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.