Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

M4kaveli
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 12:12

LBJ MVP je napisao/la:Da je Ramos šutao kao na EP penal Real bi igrao finale i vratio LP gdje i pripada.

@xaviesta nije ovo valjda on :mrgreen: Ja mislio došao neko novi da me zabavlja :lol:
A da Ronaldo nije dao 2. gol iz offside-a ?
.. sta onda ?

Neam ja s tobom sta raspravljat.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 jul 2012, 12:17

Pripreme sutra trebale biti,pomjerene jedan dan ocigledno zbog Luke :D
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 jul 2012, 12:39

Raul_64 je napisao/la:Pripreme sutra trebale biti,pomjerene jedan dan ocigledno zbog Luke :D
Dok se vrati s mora :lol:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

MARCELO
Kontakt:

Post Postao/la MARCELO » 14 jul 2012, 13:36

Ima li gdje snimka cijele tekme,ove zadnje,na nou campu?
Sretno zmajevi!!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 14 jul 2012, 14:42

LBJ MVP je napisao/la:Da je Ramos šutao kao na EP penal Real bi igrao finale i vratio LP gdje i pripada.

@xaviesta nije ovo valjda on :mrgreen: Ja mislio došao neko novi da me zabavlja :lol:
Jes to i ti izgubio bilijara pa ti neko nametnuo separisticki avatar ?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 jul 2012, 16:32

M4kaveli da nije sudija barca bi jos bila u rangu A. Ville sto se tice uspjeha u lp.
Hz ilidzanac ma ja:-(
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 17:36

Dovoljno je samo reci da Real nikad nije bio, niti ce ikada biti na ovoj razini Barse.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 14 jul 2012, 17:43

ripper je napisao/la:
Genghis je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Hahahaha
Ono nije bila nikakva dominacija.
Jest da je i Barsa tu tekmu odigrala mozda i najlosije u zadnjih nekoliko godina protiv Reala, ali ni CR7 i kompanija nisu nista bolji bili.
Jedino sto je onaj pas Ozila prosao u nekoj 85-toj i donio pobjedu, ne znaci da je Real izdominirao Barsu.
Razlika izmedju ta 2 kluba je sto Barsu niko ne moze nadigrat a Reala moze .. i to bar 3-4 kluba.
duplo više šuteva, duplo više kornera, totalna kontrola igre, cista dominacija ... jedino u cemu je Barca bila "bolja" su dodavanja između valdesa i odrane, kao i obicno, da se nabije malo statistika :D ... u svakom slucaju real ponizio barcelonu na njihovom terenu
Ne brukaj se ;) pobjedio jednom nakon toliko godina i to jedan razlike i odmah ponizio :lol: :lol:
Morat ce Real uložiti mnogo više da bi se oslobodio strahovitih kompleksa koje mu je Barca nabila tokom svih ovih godina dominacije.
Pa Real je Barci nabio komplekse teske 100 godina :mrgreen: + sam cin da su najbolji klub 20 stoljeca.
Dovoljno je samo reci da Real nikad nije bio, niti ce ikada biti na ovoj razini Barse.
Lahko, prije par godina ganjali Intertoto Kup igrali Uefa Kup :lol:
FORZA NAPOLI

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 17:51

Jel ovo prosjecan igrac ili neko ko je bolji od Ozila ?

" onclick="window.open(this.href);return false;

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 14 jul 2012, 17:56

M4kaveli je napisao/la:Jel ovo prosjecan igrac ili neko ko je bolji od Ozila ?

Slabiji od VDV a taj isti bio najbolji u Totenhamu posle.. :)
Ozil je za VDV - doktor.
FORZA NAPOLI

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 14 jul 2012, 17:58

Mozel se zlatna kanta unaprijed dodjeliti ?

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 17:59

Pogledaj malo sta je Spancima radio.
Ima sve sto ima Ozil samo sto je jos i brzi, agilniji, eksplozivniji i ima bolji sut.
Moguce da ce Khedira na klupu ..

Bulkin
Kontakt:

Post Postao/la Bulkin » 14 jul 2012, 18:02

M4kaveli je napisao/la:Pogledaj malo sta je Spancima radio.
Ima sve sto ima Ozil samo sto je jos i brzi, agilniji, eksplozivniji i ima bolji sut.
Moguce da ce Khedira na klupu ..
To je jedna tekma.. protiv talijana se plaho nije vidio...zar jeste, ali dobro i to je jedna tekma.. :mrgreen:
Nigdje veze :lol: ali dobro da nisi rekao Arbeloa.
FORZA NAPOLI

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 18:09

Pa ko ce onda na klupu ?
Mozda ce Modric za kojeg ce Real dat preko 40 miliona ?

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 jul 2012, 19:08

Real neće dati te pare za Modrića.

Ako kojim slučajem Jose bude dovoljno glup pa dadne sjediće na klupi.Ozil u dvije sezone ima više asistencija nego Iniesta i Xavi zajedno btw Modrić u svim sezonama u Tottenhamu nema koliko Ozil u zadnjoj u Realu :mrgreen:

Khedira je bio najbolji igrač Elfa na EP i to previše o njemu govori ;)

Dajte molim vas kakav smiješni Modrić :roll: Jedino može doći ako Kaku prodamo pa da zauzme njegovo mjesto na klupi.

Jedna ekipa ima jači vezni red od našeg samo zbog toga što igra s 5-6 igrača u sredini za razliku od naša 3 ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

ek0
Kontakt:

Post Postao/la ek0 » 14 jul 2012, 19:31

Sto se mene tice Khedira moze na klupu, e sad posto Mourinho ocito nesto vidi u njemu tesko da ce se to desiti. Uglavnom, nadam se da cemo bar uspjeti prodat' Kaku, ko dodje dodje, a Modric je jako blizu.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 14 jul 2012, 19:35

- Khedira je igrač kakav treba Bayernu. Svjetska je klasa, što je potvrdio i na Euru. U Realu je izrastao u istinskog lidera. Danas je vrlo malo igrača njegovih karakteristika - rekao je Beckenbauer za TZ.

- Bayern ima kvalitetne igrače, ali oni katkad na terenu daju samo 70, 80 posto svojih mogućnosti, što nije dovoljno. Navijače žele gledati igrače koji daju sto posto, a Khedira je jedan od takvih. No, nije lako doći do takvih igrača. Jasno je da navijači vole i Messija, ali samo je jedan Messi. A Khedira je prototip igrača spremnog žrtvovati se za momčad. Koliko danas ima takvih - zaključio je Beckenbauer retoričkim pitanjem.
Što se tebe tiče može on i u Bayern jelde :roll:

Nevjerovatno koliko je podcijenjen igrač mislim svi naši igrači su trenutno podcijenjeni,ali Khedira posebno.Sreća pa imaju tekme reprezentacija i tamo se zapravo vidi njihov kvalitet 8-)

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 14 jul 2012, 20:09

L_blancos je napisao/la:

Mozel se zlatna kanta unaprijed dodjeliti ?
Preivse podcjenjujete Modrica, covjek ima dobdru kontrolu lopte,dug pas sto je nama potrebno, jako inteligentan igrac,i dobro bi nam dosao,nemogu Khedira i Xabi iznjet sezonu jos Xabi stari a i sustize ga umor nemoze on 60 utakmica u sezoni odigrat a da nema adekvatnu zamjenu, a i kakvih 40 miliona eura,doce on za 30,jer ako se ovo oduzi spustat ce oni cjenu 100%,a Mourinho vidi nesto u njemu sigurno nije djaba zagrizo za njeg, sigurno ga nece dovst da grije klupu...

ps:Kad smo dali za Kamarinca 30 milki mozemo i za modrica a sigurno ce se vise isplatiti
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 14 jul 2012, 20:25, ukupno mijenjano 2 puta.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 14 jul 2012, 20:20

LBJ MVP je napisao/la:Real neće dati te pare za Modrića.

Ako kojim slučajem Jose bude dovoljno glup pa dadne sjediće na klupi.Ozil u dvije sezone ima više asistencija nego Iniesta i Xavi zajedno btw Modrić u svim sezonama u Tottenhamu nema koliko Ozil u zadnjoj u Realu :mrgreen:

Khedira je bio najbolji igrač Elfa na EP i to previše o njemu govori ;)

Dajte molim vas kakav smiješni Modrić :roll: Jedino može doći ako Kaku prodamo pa da zauzme njegovo mjesto na klupi.

Jedna ekipa ima jači vezni red od našeg samo zbog toga što igra s 5-6 igrača u sredini za razliku od naša 3 ;)
Pa jel lakse Ozilu nabijat asistencije u Realu ili Modricu u Totenhemu ?
Iniesta i Xavi prosle sezone nisu zajedno igrali skoro pola sezone, a i ne trebam pricati sta ova 2 genijalaca rade na terenu i koliko vise rade od Ozila. Al sta ja imam tebi pricati kada ti to sve znas ..
I de mi reci koja je to ekipa ?

Hammer
Kontakt:

Post Postao/la Hammer » 14 jul 2012, 20:42

Kako ste svi subjektivni, smiješni i nemate pojma o nogometu.

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.