Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Vakat veceras da se oprostimo od top 4
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Gledao sam 3-4 puta romu ove sezone, jedna obicna **** ekipa koja je 4ta samo zato sto je seria a vjerovatno nikad slabija u zadnjih 5 godina, od imena koja igraju do otpadaka sa 38+ godina koja su u italiji "pojacanja", inter koji u februaru osvoji itd itd
Ako Spalletti ne bude bacio ekperiment nece nas dobit sigurno pogotovo ako tu bude Bremer, ali licno moj subjektivni stav J**+ mi se za borbu za 4to mjesto. Zanima me rekonstrukcija ekipe za koji mjesec i dovodjenje pobjednika, a ne ovih klovnova spustenih sorceva, pletenica, mentalnih patuljaka kojima je max domet Bologne, genoe, lillovi. Lp
Ako Spalletti ne bude bacio ekperiment nece nas dobit sigurno pogotovo ako tu bude Bremer, ali licno moj subjektivni stav J**+ mi se za borbu za 4to mjesto. Zanima me rekonstrukcija ekipe za koji mjesec i dovodjenje pobjednika, a ne ovih klovnova spustenih sorceva, pletenica, mentalnih patuljaka kojima je max domet Bologne, genoe, lillovi. Lp
Pa kvalitet rekonstrukcije ekipe ti prvenstveno ovisi o 4.mjestu. Ne samo zbog par desetina miliona nego i kvaliteta igraca koje mozes ili ne mozes privuci.muamer_15 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 11:19Gledao sam 3-4 puta romu ove sezone, jedna obicna **** ekipa koja je 4ta samo zato sto je seria a vjerovatno nikad slabija u zadnjih 5 godina, od imena koja igraju do otpadaka sa 38+ godina koja su u italiji "pojacanja", inter koji u februaru osvoji itd itd
Ako Spalletti ne bude bacio ekperiment nece nas dobit sigurno pogotovo ako tu bude Bremer, ali licno moj subjektivni stav **** mi se za borbu za 4to mjesto. Zanima me rekonstrukcija ekipe za koji mjesec i dovodjenje pobjednika, a ne ovih klovnova spustenih sorceva, pletenica, mentalnih patuljaka kojima je max domet Bologne, genoe, lillovi. Lp
Ako nam roma pobjegne, uzdam se u uzasan napoli kao jos jedinu sansu nasu za 4.mjesto.
Naravno preduslov je da pocnemo redati pobjede. Iako imamo gostovanaj romi, atalanti i milanu. Planina ispred spaletija.
Ne vidim ni razlof za njegovo porvrdjivanje ako zavrsi ispod 4. Uz vec upisanu sramotu u kupu i 7 golova od galate.
Razumijem ja tebe druze ono sigurnih 70+ milki od Lige prvaka, prije ces dovesti nekoga ako igras lp, ali vjeruj da ne zavisi rekonstrukcija od toga, evo zadnjih godina je dokaz da to nije tacno. Nekad korak nazad nije kraj zivota, ako imas sposobnost da poslije napravis 2 - 3 naprijed. Da ne ispada da zelim da ne budemo 4ti ali sam malo smoren od toga ja jedan Juve max domet bude to. Iako i roma ima poslije brutalan raspored ide u goste genoa, como, inter u 4 kola tako da prije cemo njih stici nego napolija.dinoo je napisao/la: ↑01 mar 2026, 11:46Pa kvalitet rekonstrukcije ekipe ti prvenstveno ovisi o 4.mjestu. Ne samo zbog par desetina miliona nego i kvaliteta igraca koje mozes ili ne mozes privuci.muamer_15 je napisao/la: ↑01 mar 2026, 11:19Gledao sam 3-4 puta romu ove sezone, jedna obicna **** ekipa koja je 4ta samo zato sto je seria a vjerovatno nikad slabija u zadnjih 5 godina, od imena koja igraju do otpadaka sa 38+ godina koja su u italiji "pojacanja", inter koji u februaru osvoji itd itd
Ako Spalletti ne bude bacio ekperiment nece nas dobit sigurno pogotovo ako tu bude Bremer, ali licno moj subjektivni stav **** mi se za borbu za 4to mjesto. Zanima me rekonstrukcija ekipe za koji mjesec i dovodjenje pobjednika, a ne ovih klovnova spustenih sorceva, pletenica, mentalnih patuljaka kojima je max domet Bologne, genoe, lillovi. Lp
Ako nam roma pobjegne, uzdam se u uzasan napoli kao jos jedinu sansu nasu za 4.mjesto.
Naravno preduslov je da pocnemo redati pobjede. Iako imamo gostovanaj romi, atalanti i milanu. Planina ispred spaletija.
Ne vidim ni razlof za njegovo porvrdjivanje ako zavrsi ispod 4. Uz vec upisanu sramotu u kupu i 7 golova od galate.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ako dobijemo Romu večeras, fin je raspored u Martu, imamo Pisu, Udineze i Sasuolo do 20. Marta i onda pauza. Moglo bi se bodova navući, ključ je večeras dobiti.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Evo jos jedna pobjeda u 90+....mirise li mirise UEL 
Spaletti bez dileme mora ostati bez obzira na poziciju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Valjda je ovo normalna formacija, samo Kop uletio umjesto Kapitana.
MANIJACI JUG 1987
Dobar sastav, to je to, valjda bude bilo goriva, nakon srijede.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Nevjerovatno koliko devetka fali. Svaka sezona nam uslovljena kljucnom povredom, Chiesa, Bremer, Dušan.
Odluke u zadnjoj trećini grozne, mogli smo voditi.
Cambiaso i David su vreca govana. Nevjerovatno kako vizuelno stamen igrac kao David u duelu izgleda kao curica, Giovinco je za njega Seedorf u duelu. Cambiaso je karakterna glista, nema zivota u njemu.
Odluke u zadnjoj trećini grozne, mogli smo voditi.
Cambiaso i David su vreca govana. Nevjerovatno kako vizuelno stamen igrac kao David u duelu izgleda kao curica, Giovinco je za njega Seedorf u duelu. Cambiaso je karakterna glista, nema zivota u njemu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 01 mar 2026, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Od tri akcije koje su trebale dovesti do suta prema golu oni se spetljaju ne upute udarac prema golu.
Chico kako je frajer los u zavrsnici, ovo je nerealno.
Chico kako je frajer los u zavrsnici, ovo je nerealno.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
ovako se daje gol
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma to bi bilo to.Bravo debili ali ne krivim ih,ne znaju i gotovo.Ako hoces scudeto znas gdje da ides po igrace.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nezasluzeno
Ovaj Chico moze izaci odma , nikakve korist os njega.
Cambiasso puno komplikuje
Kalulu greska i go
Ovaj Chico moze izaci odma , nikakve korist os njega.
Cambiasso puno komplikuje
Kalulu greska i go
Copy-paste zadnja 2 mjeseca, bolji u polju, ne iskoristis to i 1 sut i gol rivala.
Uvesti Bogu za Davida i pomjeriti Kenana, ne treba nam drvo u napadu kad ne zna ni osnovnu zadaću raditi da drzi ekipu visoko, lik ima 6M što ponekad, jednu od 5 lopti odlozi uspješno za vezni red.
Uvesti Bogu za Davida i pomjeriti Kenana, ne treba nam drvo u napadu kad ne zna ni osnovnu zadaću raditi da drzi ekipu visoko, lik ima 6M što ponekad, jednu od 5 lopti odlozi uspješno za vezni red.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.