FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- TzBulevar87
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Jezik sam pregrizo kad sam rekao da neću pratit ovo dok DRVO ne ode. Sutra će opet imati čar da osjeti 90 min. konstantnog vrijedjanja 

075
sloboda sutra dobija.iskra vraca dug,a neznam koga je sada zvao smail da ponudi premiju od 5000 kao proslo kolo
-
- Kontakt:
[quote="bosna11"]sloboda sutra dobija.iskra vraca dug,a neznam koga je sada zvao smail da ponudi premiju od 5000 kao proslo kolo[/quote
jasta,nama svi duzni,svaki bod je neki dug,svaki eventualni slobodin uspjeh,unaprijed se blati,i pljuje...dosadni ste matere mi,jesi se samo za ovaj post prijavio majke ti

jasta,nama svi duzni,svaki bod je neki dug,svaki eventualni slobodin uspjeh,unaprijed se blati,i pljuje...dosadni ste matere mi,jesi se samo za ovaj post prijavio majke ti

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Nama su svi dužni i mi smo svima dužni.Još čekamo 50 000 € od Partizana iz 1974 godine,dok mi moramo Hajduku platiti 11 750 € ili da im vratimo ona dva ista čamca što smo uzeli `79 ..na nama je da odlučimo.. 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Dolaze li Fukare u Bug? Znam da se gostovanja ne najavljivaju ali eto cisto onako pitam, mi imamo u 17 h Medjugradski derbi sa DV, tako da Vandala na tekmi nece biti msm fudbalskoj to bojkotujemo odavno, ali eto ako treba nekom iz TZ da vam javlja rez tekme neka se javi u inbox nije problem ... pozz Tz
Zanima me da li ima i jedna ekipa da ne duguje Slobodi bodove ? Jer prije svake tekme se pise kako Sloboda dobija jer im taj protivnik duguje bodove !
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Ne duguje nam Orašje, Mladost Kakanj, Konjic pošto su oni tek ušli, al' svejedno kad će dobit pare za te utakmice, tako da tu je to otprilike.Bihac96 je napisao/la:Zanima me da li ima i jedna ekipa da ne duguje Slobodi bodove ? Jer prije svake tekme se pise kako Sloboda dobija jer im taj protivnik duguje bodove !
Pa onda mi nije jasno tolike vam bodove duguju a haman ni jednu tekmu ne mozete dobit..Coraco je napisao/la:Ne duguje nam Orašje, Mladost Kakanj, Konjic pošto su oni tek ušli, al' svejedno kad će dobit pare za te utakmice, tako da tu je to otprilike.Bihac96 je napisao/la:Zanima me da li ima i jedna ekipa da ne duguje Slobodi bodove ? Jer prije svake tekme se pise kako Sloboda dobija jer im taj protivnik duguje bodove !

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Iz PL nam duguju Zeljo i Velez
.
Sent from my ST21i using Tapatalk 2

Sent from my ST21i using Tapatalk 2
pored toga što nam je ekipa za qrac, sad su igrači Iskre, slučajno ili ne, baš pred Slobodu dobili plate i svi će igrati 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:pored toga što nam je ekipa za qrac, sad su igrači Iskre, slučajno ili ne, baš pred Slobodu dobili plate i svi će igrati
Ma neka nas naderu, popeli su mi se više na qrac. Imaju uslove kao kakva europska ekipa i opet ništa, isto balvani na terenu. Puno ih je razmazio Husić. A onaj Kolac od trenera isto klubska maskota jedva čekam kraj polusezone.
Ne vraćaju dužnici ono što su dužni jbg, nema veze naplatićemo mi to s kamatom. Samo da se niko drugi ne sekira za to osim nas.Bihac96 je napisao/la:Pa onda mi nije jasno tolike vam bodove duguju a haman ni jednu tekmu ne mozete dobit..Coraco je napisao/la:Ne duguje nam Orašje, Mladost Kakanj, Konjic pošto su oni tek ušli, al' svejedno kad će dobit pare za te utakmice, tako da tu je to otprilike.Bihac96 je napisao/la:Zanima me da li ima i jedna ekipa da ne duguje Slobodi bodove ? Jer prije svake tekme se pise kako Sloboda dobija jer im taj protivnik duguje bodove !Imal ko iz PL da vam duguje bodove ?
Smajile Karicu ostani
vodimo 0-1, bravo za Jasmina Mujkica 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Bravo Mujka 5 go u sezoni, samo da budu tri boda
- Omerbavarac
- Kontakt:
Igrac vise i vodostvo.
Gol u gostima.

Gol u gostima.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
i opet prekid, da mi jednom iz igre da damo go
- nesvrstani
- Kontakt:
Ma opusteno nemojte se nervirati, bit ce 3 boda... a i iduce kolo kuci 3 bez problema 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Samo da se sada ne povuku pa da prime neku frljoku
.

- nesvrstani
- Kontakt:
0-1 gotovo... iduca 2-0nesvrstani je napisao/la:Ma opusteno nemojte se nervirati, bit ce 3 boda... a i iduce kolo kuci 3 bez problema

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
-
- Moderator
- Kontakt:
Cestitam 

Trenutno korisnika/ca: Gifron, prisonbreak i 5 gostiju.