AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Stranac
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Stranac » 12 feb 2014, 14:09

Zbilja, šteta prazne glave. Ne kažem da treba imati radne navike jednog Seedorfa, dovoljno je nekog prosječnog igrača, uz sav talenat koji posjeduje i prirodnu motoriku, malo ko bi mogao u istu rečenicu sa njim. Opet kažem, šteta.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 feb 2014, 14:15

Ma nikad on igrac nece biti,da ne znam ti kakve golove daje,80 minuta od utakmice sto odigra hoda po terenu,ono 10 iskoristi da bi nekima zamazo oci,ili da neki gol ili nesto slicno. Ma mrs mi iz kluba,vise stete daje ekipi. Ne bi mi bilo zao ni za 20 mil da ga puste. Sretno mu bilo.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 12 feb 2014, 14:30

Evo iako navijam za Juventus, ovo me nazivciralo nenormalno.

Pa koliki degen moras biti za ovako nesto. Oduzeti mu od plate i protjerati **** napolje. Qrac moj najbolji, ka.rina od igraca. :oops:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 12 feb 2014, 15:07

Ne brine mene ovo na treningu, svakom se nekad digne pa mu mrsko samo što kamere to ne zabiljeze. Meni ide na zivce sto je on ovakav i na utakmici. Neko je ranije napisao da nebi volio da nas napuste Siljo, Saraf i Balo. Za prvu dvojicu se slazem, a sto se Bale tice nek uzmu solidnu cifru i nebi se bunio.
Sve ima svoje granice pa tako i moje strpljenje kad je Balo u pitanju.
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 12 feb 2014, 18:27

Tests went well for El Shaarawy today at Amsterdam, he'll start his rehabilitation program at Milanello now which will last 4 weeks.

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 12 feb 2014, 20:31

IlCapitano je napisao/la:Evo iako navijam za Juventus, ovo me nazivciralo nenormalno.

Pa koliki degen moras biti za ovako nesto. Oduzeti mu od plate i protjerati **** napolje. Qrac moj najbolji, ka.rina od igraca. :oops:
Conte bi mu sljagu zavezo. :mrgreen:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 12 feb 2014, 21:28

A je*i ga, opet je taj isti Mario ove sezone nas najbolji igrac za kojeg mogu reci da nas drzi na zivotu. Pored De Jonga.
Najbolji strijelac, a mislim da cak prednjaci i u asistencijama.

Steta sto je udaren u glavu, bio bi strasan igrac. Mislim, vec sada jeste strasan kada on to hoce, ali zbog svoje naravi nikada nece dosegnuti svoj maksimum.
A za ovo odbiti od plate i razgovor sa kakvim psihologom. Od cega ionako nece biti neke koristi, ali eto. :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 12 feb 2014, 22:35

joj jeste napravili hajku isto kao da je ne znam ti sta uradio

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 12 feb 2014, 23:15

jeste vala bas. svaka njegova sitnica se previse uvelicava, naravno kada je negativna, samo zato sto je zanimljiv medijima. a kad uradi nesto dobro to niko i ne prica niti pisu o tome. potpuno ga razumijem.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 feb 2014, 11:12

Jedan profesionalan fudbaler u jednom ovako velikom klubu to sebi ne bi smio dozvoliti. Nije smak svijeta sto je to uradio, ali problem je sto se takve stvari konstantno ponavljaju, od zabusavanja na treningu do podjebavanja suigraca.

Sad ponovo jedno pitanje, posto se zadesilo finale Fiorentina-Napoli, da li to znaci da bi nam i 7 mjesto bilo dovljno za LE? :mrgreen:
Ne znam, ja sam nekako podjeljen po pitanju toga. U jednu ruku smatram da je bolje da ne izborimo LE i da se iduce sezone fokusiramo na ligu, ali s druge strane bi se moglo zaraditi nesto novca, sto od samog takmicenja, sto od tv prava. Opet, bolje ista nego nista, pogotovo jer su nasi posebno osjetljivi na novac. :P

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 13 feb 2014, 11:22

Ma ja sam siguran da cemo igrat LE iako to ne bih volio ..

Protiv Bologne najavljeno.. a volio bi da Pazzini igra,prosle sezone je 5 komada uvalio Bologni

____________Abbiati
__Abate__Zapata__Rami__DeSciglio
_________Essien__DeJong
__Honda____Montolivo___Drake
___________Balotelli
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 13 feb 2014, 11:28

rope11 je napisao/la:Jedan profesionalan fudbaler u jednom ovako velikom klubu to sebi ne bi smio dozvoliti. Nije smak svijeta sto je to uradio, ali problem je sto se takve stvari konstantno ponavljaju, od zabusavanja na treningu do podjebavanja suigraca.

Sad ponovo jedno pitanje, posto se zadesilo finale Fiorentina-Napoli, da li to znaci da bi nam i 7 mjesto bilo dovljno za LE? :mrgreen:
Ne znam, ja sam nekako podjeljen po pitanju toga. U jednu ruku smatram da je bolje da ne izborimo LE i da se iduce sezone fokusiramo na ligu, ali s druge strane bi se moglo zaraditi nesto novca, sto od samog takmicenja, sto od tv prava. Opet, bolje ista nego nista, pogotovo jer su nasi posebno osjetljivi na novac. :P
Kako sad 7. mjesto? Ako regularno idu 4. i 5. valjda u ovom slučaju uskaće još 6. :roll:
Jel italija ukupno može imati 3 ili 4 predstavnika u LE?
Možda je bolje da ni ne igramo LE, a opet igranje LE znaci dodatne utakmice za gledanje :D

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 feb 2014, 11:43

Pardon, greska. Mislio sam na sesto mjesto. :P

Ako budu ozbiljno shvatili takmicenje, mozda cak ima nekih sansi i za trofej. Sto da ne. Trofej je trofej, je*at ga. Plus neke parice zaraditi. :mrgreen:
Ali opet, bespotrebno trosenje igraca, mogucnost povrede... nije mi zao tih stvari u LP, ali ovo takmicenje smatram nekako nedostojnim za Milan.
:iako nam je ovo trenutno plafon: :P

FORZA MILAN !

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 13 feb 2014, 12:10

ahmad_tz je napisao/la:joj jeste napravili hajku isto kao da je ne znam ti sta uradio
hajde ko god je treniro bilo šta, sigurno je povremeno na treninzima falširao neki šprint ili vježbu...eno u engleskoj na svakom treningu neka tuča, neko n ekoga uhvati za vrat i sl...e sad je samo fazon jel to neko snimio kamerom, mobitelom ili nečim, pa se to vidi i priča ili nije, pa ko da se i nije dogodilo
Undici stelle - ACM 1899

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 13 feb 2014, 22:03

Milan's expected XI Vs Bologna: Abbiati; Abate, Rami, Zapata, De Sciglio; Essien, Montolivo; Poli(Saponara), Honda, Taarabt; Balotelli.

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 feb 2014, 00:48

Boban u kost ko i uvijek. Nažalost moje skromno mišljenje je da je opet u pravu.
Boban: "Milan shouldn't build a team around Balotelli. He's not world-class. The signing of Essien was a mistake."
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 14 feb 2014, 07:31

Slazem se i ja. Ne samo oko Bale, ne treba tim graditi oko jednog igraca, ko god on bio. Sto se tice Esiena nekako sam mogao razumjeti dovodjenje na posudbu do kraja sezone radi LP, ali mi ne ide u glavu potpisivanje ugovora na 1, 5 godinu.

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 14 feb 2014, 10:45

to Mattia sineeeeeeeeeee 8-)
evidentan napredak. 8-)

slika

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 14 feb 2014, 15:28

Tako je. Slikaj se ti De Sciglio a nemoj centaršut popraviti. I ti i Kaka. Otvaram oficijelni milanello twitter samo neke slike fancy boyeva ko da sam dolce i gabbana.com otvorio. Klub i jeste tu gdje jeste zato što se bave ovakvim stvarima. Ništa ne ide kako treba ali haj da se ja slikam sa novom trebom ili autom to je bitno jbo treninge. Mene bi stid bilo izaći u javnost nakon ovakve sezone a kamo li se slikati i pozirati. Eh ko sve danas igra za Milan. Sve više i više cijenim Maldinija nakon ovih metroseksualaca.

Nego 10 godina je tačno od smrti Pantanija, velikog Milaniste. Red je sjetiti se ovog asa.

slika
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 14 feb 2014, 16:42

Moguca formacija Milana (CdS) :

Abbiati

Abate - Rami - Mexes - De Sciglio

Essien De Jong

Honda Kaka Taarabt

Balotelli

Na klupi: Amelia,Gabriel,Zaccardo,Bonera,Constant,Poli,Montolivo,Saponara,Muntari,Pazzini.

http://www.corrieredellosport.it/live/S ... 7794.shtml
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []