NBA sezona 2016/2017
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Re: NBA sezona 2016/2017
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Bucksi su yebena ekipa pogotovo kuci. Igraju fino otvoreno, pa jal ces biti bolji, jal ces biti natrpan. I bas mi je drago da su natrpali ova goveda Clevelanda sto samo na neku agresivu igraju. Al koji covjek mora biti peh da zaobidje 2 nagazne mine i naleti na trecu, jbg tako mi i treba kad mislim da cu skinuti cijeli NBA od istoka do zapada.
Brooklyn me jeste iznenadio i vise mozda od San Antonia a i za njih mi je drago jer i taj Clippers je zreo za jedno prizemljenje jer previse lete a u biti su malo jaca tik iznad prosjeka ekipa.
Brooklyn me jeste iznenadio i vise mozda od San Antonia a i za njih mi je drago jer i taj Clippers je zreo za jedno prizemljenje jer previse lete a u biti su malo jaca tik iznad prosjeka ekipa.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
![]()
magistar, doktor,kralj, šah
Utah najpodcjenjenija ekipa u NBA, tiho nižu pobjede.
Večeras apsolutno sve utakmice dosadne, mnogo iznenađenja, s tim da se igrao 10 OT, za mene neće nikad biti zanimljivo gledati najodvratniju ekipu u NBA, Brooklyn Netse.
Večeras bi trebala biti dobra utakmica Toronta i Memphis, ali nema Conleya, ljudi svako godine ostanu na duži period bez nekog važnog igrača, pa počnu sve redom gubiti. Čeka se okršaj Chicaga sa "potencijalom", te Portland protiv najdosadnije ekipe u ligi, Indiane
Večeras apsolutno sve utakmice dosadne, mnogo iznenađenja, s tim da se igrao 10 OT, za mene neće nikad biti zanimljivo gledati najodvratniju ekipu u NBA, Brooklyn Netse.
Večeras bi trebala biti dobra utakmica Toronta i Memphis, ali nema Conleya, ljudi svako godine ostanu na duži period bez nekog važnog igrača, pa počnu sve redom gubiti. Čeka se okršaj Chicaga sa "potencijalom", te Portland protiv najdosadnije ekipe u ligi, Indiane
Ma jok drug, boxscore guyDex je napisao/la:Neutral idi spavat
Samo NBA i NHL, počni pratiti NHl, vidjeti ćeš koja je to uživancija, ja to tek pratim ima par sezona, navukao me @Salt
Rockets have set a NBA record with 10 or more three-pointers in 17 consecutive games.
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
![]()
magistar, doktor,kralj, šah
ko je ovaj?
J.R Swish, ko bi drugi ovako nesto mogao iscenirati? 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Dobra odbrana DeAndrea i J.J-a
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sean Kilpatrick MIP.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
BernardBarnjak je napisao/la:Sean Kilpatrick MIP.

- adriano_leite
- Kontakt:
Bez premca. Mozda tu moze uci i W. Chandler, jer je proslih godina imao problema i nije se naigrao, dok ove godine pokazuje da je rijec o izuzetnom igracu, ciji su razvoj usporile povrede.BernardBarnjak je napisao/la:Sean Kilpatrick MIP.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sean Kilpatrick has a 20-point fourth quarter.
Kilpatrick is looking like a real gem for Brooklyn, but no one expected the 26-year-old journeyman to take over an entire fourth quarter when the Nets needed it most against Los Angeles, one of the best teams. This is only Kilpatrick’s 51st career game.

Kilpatrick is looking like a real gem for Brooklyn, but no one expected the 26-year-old journeyman to take over an entire fourth quarter when the Nets needed it most against Los Angeles, one of the best teams. This is only Kilpatrick’s 51st career game.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
A Giannis? A Barnes? Ima tu još drugih igrača.adriano_leite je napisao/la:Bez premca. Mozda tu moze uci i W. Chandler, jer je proslih godina imao problema i nije se naigrao, dok ove godine pokazuje da je rijec o izuzetnom igracu, ciji su razvoj usporile povrede.BernardBarnjak je napisao/la:Sean Kilpatrick MIP.
Razlika između Grka prošle i ove sezone je ogromna. Ove godine je lider i vodi doslovno svoj tim, gledaj brojke i razvoj, pa bloakde, steals, univerzalni igrač.
Barnes brojke, ogromna razlika prošle i ove sezone, s tim da je razlika u minutaži manja.
Sve si lijepo napisao i ne mogu da se ne slozim sa tobom. Ne navijam za Kilpatricka ali cinjenica da je covjek sinoc odigrao tek 51 NBA utakmicu ipak je podatak vrijedan paznje. Nije cak ni draftovan. O NBA ugovorima da ne pricamo, prosle sezone $320,594+ $99,418 a ove $980,431 je vise nego skromno. Odnos koliko i kako je placen sa jedne strane i sa druge koliko daje...
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@Neutral
Sve si lijepo napisao i ne mogu da se ne slozim sa tobom. Ne navijam za Kilpatricka ali cinjenica da je covjek sinoc odigrao tek 51 NBA utakmicu ipak je podatak vrijedan paznje. Nije cak ni draftovan. O NBA ugovorima da ne pricamo, prosle sezone $320,594+ $99,418 a ove $980,431 je vise nego skromno. Odnos koliko i kako je placen sa jedne strane i sa druge koliko daje...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Own the Future 
- adriano_leite
- Kontakt:
Fazon je da MIP nagrada pokazuje napredak u odnosu na proslu sezonu, mislim da su brojke Kilpatricka mnogo vece u odnosu na proslu sezonu. Mnogi igraci su napredovali, ali gleda se valjda najveci napredak. Momak od anonimusa dodje do nekog ko donosi pobjede.Neutral je napisao/la:A Giannis? A Barnes? Ima tu još drugih igrača.adriano_leite je napisao/la:Bez premca. Mozda tu moze uci i W. Chandler, jer je proslih godina imao problema i nije se naigrao, dok ove godine pokazuje da je rijec o izuzetnom igracu, ciji su razvoj usporile povrede.BernardBarnjak je napisao/la:Sean Kilpatrick MIP.
Razlika između Grka prošle i ove sezone je ogromna. Ove godine je lider i vodi doslovno svoj tim, gledaj brojke i razvoj, pa bloakde, steals, univerzalni igrač.
Barnes brojke, ogromna razlika prošle i ove sezone, s tim da je razlika u minutaži manja.
Napredovao je i Love u odnosu na proslu sezonu, napredovao je i G. Hill, ali da li je taj napredak veci od Kilpatrickovog? Mislim da se ne moze ni porediti. Vidjecemo uostalom do kraja sezone kako ce se koji igrac ponasati.
Mene se najvise dojmio Kilpatrick i da je kraj sezone, za mene ne bi bilo dileme kome bih dao MIP nagradu.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
To je svakako tačnoBernardBarnjak je napisao/la:@Neutral
Da li znamo šta ulazi sve u sklopu te MIP nagrade? Volio bih da ima taj neki član koji kaže da se vrednuje uloženo - dobiveno, to bi bila super i nekako u fair-playu.
Također, ima još mnogo da se igra do kraja, sve je moguće, možda se pojavi neko iz drugog plana.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.